6.11.2017

CEEA CE DOCTORII NU VOR SĂ AFLĂM






Dragii mei, eu cred că deja știți că sistemul de sănătate nu mai este în slujba tuturor oamenilor. Organizația Mondială a Sănătății este o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elvețian și face parte din rețeaua O.N.U. care, la rândul său, este calul troian al guvernului mondial în pregătire. Ce vrea guvernul mondial ? Scăderea populației pe glob. 
Dacă nu aveți o funcție înaltă și bani mulți, așteptați în zadar ca medicii să vă vindece vreo boală.
Medicina face progrese în ceea ce privește sănătatea și prelungirea vieții omului. Aceste lucruri însă nu mai sunt accesibile publicului larg. 


Uneori, totuși mai ”răsuflă” câte ceva, cum ar fi adevărul despre temuta boală pe care noi o numim cancer. 


Stiinta din spatele acestei maladii, numită cancer, este una foarte simplă.

Corpul fizic este format din trei părti principale: celule si două lichide - sânge si limfă. 
Sângele alimenteaza cu ”hrana” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei functionari a celulelor si le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.

Un nou-nascut pentru a creste, are nevoie de doua lucruri vitale: să fie hranit si sa i se schimbe scutecele. Exact la fel este si cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrana (prin sange) si de detoxifiere (prin limfa).

Lichidul acesta “uleios”, limfa, si mai vâscos decat sangele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staționar în corpul nostru, nu este împins/pompat – asemenea sângelui de către inimă. Pentru a-l mișca, este nevoie de miscare fizică – miscarea muschilor îl face să lucreze.

Când sistemul limfatic începe să se miste, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere -  pielea, și aceasta le elimină foarte usor atunci cand ne mișcam alert. 

Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. este ”o gramada” de celule.

Sangele:  are un ph de 7,35 – 7,45 -  asa a fost creat, asa trebuie sa rămână ! 
În aproximativ patru minute, corpul trebuie sa ridice ph-ul la aceste valori, altfel, viata ar inceta în corp. 
Fructele si legumele consumate în stare crudă acidifică sangele cel mai puțin. Aceleasi fructe și legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sangelui nostru. Deci, este de preferat să mâncăm multe fructe și legume crude.
Proteina animală induce o aciditate si mai mare.
Alimentele superprocesate si rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sangelui o aciditate extrem de mare !

Deci, sângele are la dispozitie patru minute ca să ajungă la un ph de 7,35. Dacă are putină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu si magneziu luate direct din oase si dinti), acest lucru ducand însă în timp la slăbirea densitătii osoase.

Problema mai mare este atunci când aciditatea este foarte mare si corpul nu mai poate, în patru minute, sa ridice ph-ul sangelui. Spuneam mai devreme ca sangele alimenteaza si e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate si sa rămână alcalin ? Aruncă toată aciditatea pe celule.  La multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .

Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celula îsi produce energia prin mitocondrii numite si “uzine energetice”, deoarece contin enzimele oxido-reducătoare necesare respiratiei. 

Respiratia produce energia necesara organismelor, iar această energie este înmagazinata în moleculele de ATP. 
Mitocondriile au material genetic propriu – ADN mitocondrial, care contine informatia genetica necesara sintezei enzimelor respiratorii, oxigenul, glucoza si fructoza fiind esentiale.

Imaginati-vă că sangele scapa zilnic de excesul de aciditate, aruncand-o pe celule. Celula sanatoasa devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantitati foarte mici. Ea are doar doua variante: ori sa moară, ori sa se transforme, la fel cum am educa un copil.

De obicei se transforma si devine o celula care se adapteaza mediului fara oxigen, învățând să traiasca intr-un mediu anaerob, producandu-si energia prin fermentatie. Aceasta este celula canceroasă. Lucrul acesta nu trebuie sa ne sperie; toti avem intre 1.000 si 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp.

Sistemul imunitar si globulele albe le distrug, însa, se ridică întrebarea: “Totuși, de ce cancerul face asa mari ravagii ? De ce nu sunt protejati toti de propriul sistem imunitar si de globulele albe proprii ?” Aici e partea interesanta, celulele au o inteligenta proprie.

Celula aceea, cand devine canceroasa, stie ca va fi decimata de globulele albe si gaseste o cale sa se faca invizibila pentru sistemul imunitar: se înveleste cu niste celule normale si sanatoase care apartin corpului si astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înauntru. Exact acelasi lucru îl mai intalnim undeva în natură. Fetusul, in corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii parinti. Daca sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat.

În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scotia, scria un articol publicat in jurnalul medical Lancet, in care declara ca între celulele canceroase si anumite celule prembrionare caracteristice fazei initiale a graviditatii, nu exista nicio diferenta.

Celulele stem sunt niste celule din care se poate forma orice. Din aceasta cauza, 80% dintre ele se gasesc în ovare si testicule (pentru a crea viata) si 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de tesut, în caz de accident).

Profesorul Beard a observat ca placenta (care e, de fapt, formata din celule trofoblaste) seamana aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creste exploziv în primele trei saptamani de sarcina, dupa care se opreste din crestere. De ce ?

Pancreasul copilului începe sa functioneze dupa a treia saptamana de sarcina, producand o enzima numita “tripsina”. Se pare ca aceasta enzima opreste din crestere placenta. Pana in a noua luna, cresterea placentei este foarte lenta. În luna a noua pancreasul fatului, care lucreaza deja la capacitate maxima, împreuna cu pancreasul mamei, produc aceasta enzima in cantitati suficient de mari incat sa gaureasca placenta.

Odata sacul amniotic rupt si placenta perforata, lichidul amniotic iese (se rupe apa) si sistemul imunitar vede ce se “ascunde” acolo, declansand imediat durerile nasterii; practic, il da afara pe ”parazit”.

Tripsina, in afara faptului ca digera celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digera proteina animala. Cu o dieta omnivora, in care unii dintre noi trimit cantitati mari de tripsina spre digestia alimentelor de trei ori pe zi si mai au si pancreasul slabit, acesta nu produce tripsina suficienta nici pentru digestie. Deci cum va mai putea distruge invelisul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar ?

Acesta este motivul pentru care cresterile tumorale depind atat de mult de ”stilul de viata” si de obiceiurile alimentare. Se pare ca celulele canceroase au nevoie de zece ani de divizari si multiplicari, ca sa poata fi observate cu aparatele medicilor si pentru ca acestia sa puna diagnosticul “cancer in faza I”.

Daca in acesti zece ani tinem cateva posturi in care sa nu mancam, o perioada, nimic de origine animala, toata tripsina disponibila va merge si va digera invelisul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile sa-si indeplineasca rolul. Dupa un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer si noi nici si nu stim aceasta.

Chimioterapia si radioterapia, ce fac ? Omoara celule canceroase ! Dar, omoară si celule sanatoase și paralizează globulele albe. Dupa prima sedinta de chimioterapie acestea nu mai lupta, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. 


Există totuși ceva care ne poate vindeca - ”Medicamentele naturale” lăsate de Dumnezeu.

În multe fructe si legume exista niste ”coloranti”. Acesti coloranti sunt, de fapt, niste otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. 

Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urât de colorantul rosu si de cel galben.
Sa vedem modul de functionare ! Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-si produce energia, întrucât o produc prin fermentatie, deci au nevoie de mult zahar ca sa creasca. Din 20 in 20 de minute vom alimenta celulele canceroase cu acest zahar. Dar consumand zaharul dintr-un fruct de culoare neagra, concomitent cu consumarea zaharului, celulele canceroase vor consuma si resveratrolul si vor muri pe capete. Primul lucru l-am facut; mai avem de facut înca două.

Celula aceea canceroasa am distrus-o si acum, în locul ei, este un lichid foarte toxic. Această otrava trebuie scoasa cumva din organism. Aici intervine sistemul limfatic !



LĂMÂIE


Exista doua alimente care pun în miscare limfa: lămâia si echinaceea. 




ECHINACEEA

Consumul a 3-4 lămâi stoarse si diluate cu apa, zilnic, si a 2-3 lingurite de pulbere de echinaceea vor asigura miscarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic si il va duce in ficat. Ficatul amesteca aceasta otrava cu bila si o varsa în intestin, de acolo merge în colon si asteapta sa fie eliminata. Aici mai apare o problema: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi si otrava si o va reintroduce în ficat. Aceasta mareste riscul de ciroza la ficat. 

Solutia salvatoare ar fi sa forțăm cumva ficatul sa isi verse bila mult mai des si apoi sa scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac ! Dacă bem cafeaua, aceasta stimuleaza rezervele de glicogen din ficat si ne da un impuls de energie – stimulata -, dar daca o folosim ca si clisma, aceasta stimuleaza ficatul sa îsi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amesteca cu cafeaua în intestin si colon si este eliminata imediat din organism.

Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol si zahar in sange, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, pana dimineata, celulele canceroase. Apa cu lamaie si echinaceea duc – prin miscarea limfei otravurile în ficat, iar clismele cu cafea din ora în ora asigura eliminarea toxinelor cat mai repede posibil, nelasandu-le sa se reabsoarba.

Dupa ce oamenii apeleaza la toti doctorii, fac tot felul de chimioterapii – care, în sine însele, sunt pentru a “omorî” trupul (pe langa celulele canceroase sunt omorate si celule sanatoase) – si dupa ce le încearcă pe toate, abia atunci accepta oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui: pentru SUFLET – credinta, dragoste si iertare, iar pentru TRUP – plante si fructe vii. 

În multe cazuri, prin binecuvantarile lui Dumnezeu corpul reîncepe să functioneze si sa se regenereze, chiar daca este atat de otravit de ură, invidie, neiertare, gelozie, frică, stil de viata si alimentatie necorespunzatoare.

Dumnezeu vindecă sufletul ruinat si salveaza si trupul, restaurand astfel o mare parte a fiintei umane.  Dar, 
El nu poate reface trupul, atâta timp cât Tu nu te preocupi sa-ti refaci, mai intai, sufletul ! S-a demonstrat stiintific ca emotiile si sentimentele negative acidifică sangele si pot aduce un dezechilibru în metabolism.



sursa : https://m.caplimpede.ro/adevarul-despre-cancer-a-iesit-la-iveala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu