MIHAI EMINESCU
http://superimagini-album.blogspot.ro/2017/12/te-cheama-iar-durerea-din-fundul.html

MIHAI EMINESCU - ROMÂNUL ABSOLUT 


Câteva gânduri ale generațiilor de astăzi de români, scrise în versuri, și adresate marelui poet :

”Te cheamă iar durerea, din fundul disperării ..
De când te-ai dus, bădiță, o ducem tot mai rău,
O larmă infernală ne-apropie de hău,
Nu mai găsești nimica din tot ce-a fost odată
Și tot mai goală-i viața, pustie și săracă.

Flăcăi-s duși departe, să-ți spun ? Că mi-e rușine.
Sunt rătăciți prin lume, milogi la porți străine.
Bătrânii plâng la poartă, copii flămânzi în pat,
Pustiu este ogorul, pustiu întregul sat.
Și teiul cu iubirea e dus pe-același drum,
Și floarea ta albastră, și codrul, tot e scrum,

Nu mai găsești nici cinste, nici dragoste de glie,
Doar ʼnalte haimanale ce scuip-o Românie ...
Te cheamă iar durerea, din fundul disperării,
Să mai cobori odată la marginea-înserării,
Să-ți lași pentru o clipă în ceruri nemurirea,
Să ne înveți ce-înseamnă de-a pururi ... fericirea ...

Versuri scrise de Bordan

FERMELE DE OAMENI

ADEVĂRURI ASCUNSE - ”FERMELE DE OAMENI”


https://superimagini-album.blogspot.com/2018/05/adevaruri-ascunse-fermele-de-oameni.html#links

Unii oameni, când sunt speriați de moarte, de vătămare, de detenție, devin controlabili, deci foarte ”valoroși”, într-un fel cum nici o altă resursă nu poate fi.
Cele mai mari resurse pentru orice om, nu sunt cele naturale, uneltele, animalele sau pământul, ci alte ființe umane - ”fermele umane, agricultura umană”.
Poți speria un animal pe moment,  pentru că animalele se tem de durere, dar nu poți speria un animal cu pierderea libertăților, cu tortură sau detenție, pentru că animalele nu înțeleg aceste amenințări. Nu poți amenința o vacă cu tortura sau o oaie cu moartea.
Nu poți îndrepta sabia sau pistolul asupra unui pom, strigând la el să producă mai multe fructe, sau...

P A G I N I

V

g

.


.

PELICANI IN ”DELTA DUNARII” - ROMANIA

t

BINE ATI VENIT PE BLOGUL MEU !

miercuri, 28 iunie 2017

Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii.
Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală.

Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii.

Nu e nimic în neregulă cu ADN-ul nostru, alte ţări sunt mult mai corupte decât noi.

Datoria actuală a României, de peste 150 de miliarde de euro, nu poate fi plătită nici în zece generații, deoarece suntem strangulați chiar de cei care ne-au îndatorat pentru interesul lor.

La ce ne folosește că suntem membrii U.E. ? La nimic.

Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român, ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând, populaţia habar nu avea despre ce era vorba.

În România, în prezent, legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote.

Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni, este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state.

Legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie !

Nu avem nevoie de UE să ne spună cum să ne conducem țara. Fie că este Băsescu, Ponta sau Iohannis tot aia e. Toți stau în poziția „ghiocel” față de cei de afară. De ce nu au verticalitate ? Păi ei, adică oamenii politici, sunt singurii care au de cîștigat din UE.

A venit timpul să ne luăm soarta în mîinile noastre și să nu-i mai lăsăm pe alții să hotărască pentru noi.

Europa „salvatoare” nu ne-a salvat niciodată de la nimic, ci, dimpotrivă, ne-a condiţionat (de exemplu, recunoaşterea Independenţei de la 1877, de încetăţenirea evreilor), ne-a vândut (la Yalta), ne impune norme (discriminarea pozitivă a minorităţilor – evrei, ţigani), penalităţi etc., deci nu ne va „salva” nici acum !

Comisia europeană este o simplă unealtă a globaliștilor. Această comisie nu face altceva decât să pregătească terenul pentru Noua Ordine Mondială (NOM), guvernul mondial. În ecuația NOM, planeta va fi condusă prin intermediul ONU.

Mulți știu că ONU este o organizație care aparține globaliștilor. ONU este folosită de câțiva miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.

Tot sub influența globaliștilor miliardari se mai află și următoarele instituții: FMI, Banca Mondială, WTO (World Trade Organization – Organizația Mondială a Comerțului).

Deocamdată problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării.

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA și imperiul european în formare. De fapt, instituțiile executive ale UE și proiectul SUE par a fi, mai degrabă, proiecte americane prin care Washingtonul încearcă să își prelungească politica pe continentul european.

Apartenența la blocul euro-atlantic ne-a transformat într-o colonie second-hand, exportator de forță de muncă ieftină pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor”.

Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma și Gomorra, ca ideologie, promovând agresiv drepturile homosexualilor, ideologia încălzirii globale, spectrul fals al suprapopulării planetei, teroarea terorismului, combinând „politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanță europeană, guvernanță globală etc.).

De cealaltă parte, se află Rusia, uneori în tandem cu China și cu alte țări în relativă ascensiune. Rusia are meritul să fie singura putere cu anvergură mondială care, la nivel ideologic, propune o alternativă Sodomei și Gomorei euro-atlantice: accentuând valorile tradiționale ale familiei, respingând propaganda homosexuală, contrazicând teza suprapopulării și a încălzirii globale.

Ne ajută la ceva apartenența la complexul euro-atlantic ? În afara statutului de colonie – teren („poligon”) de experimente sociale și de teritoriu util pentru cateva garnizoane militare, NU !.

Din punct de vedere al securității naționale, apartenența la NATO si UE ne oferă doar ILUZIA protecției, așa cum nota însuși editorul agenției mult-citate Stratfor într-un material dedicat chiar țării noastre.

Români, spuneți NU experimentelor SUA și aprobate de UE cu plante modificate genetic pe teritoriul României !

Împotriviți-vă acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastruoase asupra sănătății voastre și a copiilor voștri.

Aceste plante modificate genetic, fie că sunt consumate de om, fie de animale a căror carne intră în alimentația umană, pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, scădere a sistemului imunitar și chiar modificări ale ADN-ului uman.

Fac apel către toate mamele din România care vor să-și vadă copiii crescând sănătoși să ia atitudine împotriva acestor acțiuni care ne transformă în COBAII SUA și UE.

Politicienii români sunt doar niște marionete.

Știrile Tv sunt o spălare de creiere și manipulare gratuită în masă.

Oricât de feciorelnic s-ar comporta birocrații de la Bruxelles, trebuie să înțelegem că atomizarea Europei se potrivește de minune scopului proiectului European.

Cu națiuni mici, lipsite de putere și fundamente, te poți juca mult mai ușor, poți stabili reguli mult mai stricte și le poți coordona extrem de eficient. Aceasta s-a dorit de la bun început, iar snoava conform căreia noile națiuni nu vor fi primite în UE este doar o zicere. Nu doar că vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decât importanța lor. Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea” Europei. De aceea doar Germania s-a unificat, în timp ce alte țări s-au divizat și continuă să fie dezmembrate pe criterii etnice !

Pentru noi lucrurile ar putea arăta foarte urât. Nu este exclus ca, în final, după episodul „Ținutul Secuiesc” să avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei, care se pregătește încă din anul 1989. De o groază de timp se desfășoară o propagandă radicală (tot via UE – SUA) care sugerează o superioritate a ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult, „superiorul ardelean” este – culmea ! – cel asuprit de „nemernicii de sudiști” și „mitici”, obișnuiți să trăiască pe spatele său. O retorică falsă, care poate fi contrazisă cu ușurință de oricine ar vrea să studieze structura PIB-ului.

Dar, în fața propagandei nu poți lupta cu logica !

Se vor găsi probabil numeroși isteți gata să-mi demonstreze cum greșesc eu și cum vor trăi ei mai bine dacă se vor despărți de „asupritori”. Este inutil să intri într-o asemenea confruntare. Pentru mulți viermele a fost inoculat și, din nefericire, atât pentru ei cât și pentru noi, „binefacerile” vor deveni vizibile abia după ruptură.

UE și SUA înseamnă distrugerea economiei locale, supraimpozitare, colonizarea României, șomaj și distrugerea clasei de mijloc.

Totuşi, ca soluţie, noi am vedea mai multă solidaritate între români.

România, prin integrarea în structurile UE și NATO, a trebuit să respecte niște clauze care au distrus țara.

1. Distrugerea armatei traditionale românești.

2. Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produsele străine.

3. Vinderea marilor companii care administrau bogățiile naturale ale României (Petrom, Distrigaz, Electrica) către marile monopuluri străine, toate profiturile acestor companii pleacând către tările de origine.

4. Vinderea pe nimic a bogățiilor solului și subsolului.

5. Închiderea minelor sub motivul fals al nerentabilității.

6. Slăbirea financiară a statului, intenționat, ca să nu poata ajuta economia în concurența cu marile monopoluri străine.

7. Importul corupției generalizate de la imperialiștii americani și vest europeni (vezi cazurile Bechtel, Microsoft și EADS).

8. Impunerea spre vânzare a tuturor băncilor românești sau falimentarea acestora (cazul Bancorex), astfel încât statul nu mai are nici o pârghie de control și de ajutor, fără a se împrumuta la băncile străine jefuitoare.

9. Cresterea alarmantă a șomajului, dispariția locurilor de muncă, plecarea forței de muncă, în special a celei calificate, în țări bogate, care contribuie implicit la ridicarea bunăstării acelor țări în detrimentul României.

10. Destrămarea a sutelor de mii de familii românești, prin aceste plecari pe meleaguri străine și depopularea forțată a României pentru crearea unui spațiu vital pentru alte etnii.

11. Plata anuală la bugetul UE, FMI, BM, NATO, etc. cu miliarde de euro. Cheltuirea cu FMI, BM, UE, NATO și corporații occidentale a miliarde de euro anual pentru organismele create artificial, chipurile pentru gestionare fonduri europene, organisme de control, etc…

Imperialistii Occidentului, nelegiuit capitalist: UE, SUA, NATO, FMI (Oculta iudeomasonica) vor cu orice pret indobitocirea omului, controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globala anticristică, antiumana Noua Ordine Mondiala.

Pentru asta au inventat doua ideologii satanice: capitalismul și comunismul. Capitalismul, societatea de consum – pâine și circ (mai mult circ!) – a avut succes mai mare decât comunismul pentru că a mizat pe slăbiciunile și viciile omului.

Pentru îndobitocirea omului se folosesc mijloacele de control și manipulare informatice media, pe care au pus monopol (tv, radio, ziare, net, card, cip ) și mijloace financiare si economice (privatizari, liberalizari, investitori, bancheri, asigurari, pensii private) prin corporatiile lor pentru coruperea guvernelor,pentru acapararea resurselor, și a fi dependenti economic si financiar de politica lor anticristica, cu concursul tradatorilor de neam.

200 de corporații patronate de Oculta iudeomasonică, dețin forța economică și politică a 140 de tări sau altfel spus: 1% dintre oameni dețin mai mult de jumătate din bogăția lumii.

Acolo unde nu reușesc îndobitocirea, ocuparea și jefuirea popoarelor, iar acestea își apără prin naționalism și patriotism resursele, economia, cultura, traditia, familia… nelegiuitii din Occident provoacă conflicte, revolte, războaie pentru a invada și jefui acele popoare (exemple: Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia)

Astfel, omul îndobitocit, bulversat, prin „dezbină și stăpânește”, „crize“, „pâine și circ”, grija zilei de mâine, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, dupa care ei vor veni ca „salvatori“, dar în condițiile și cu mijloacele lor: „pâine” și circ, cip și card.

Să scăpăm de SUA, NATO, FMI şi UE

Atât timp cât suntem în UE şi NATO şi controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi.

Corupţia este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara.sursa: http://www.justitiarul.ro