9.12.2017

CELE 26 DE VALURI ȘI RESTRICȚII PE CARE DUMNEZEU LE-A PUS PĂMÂNTULUI ȘI OAMENILOR








Se spune ca există 26 de valuri si restrictii pe care Dumnezeu le-a pus Pamantului si oamenilor. 
Dar de ce sa existe aceste valuri ? 
„Acum 18,5 milioane de ani, in perioada primei ere de Aur, a Lemuriei, Pamantul si oamenii aveau o natură destul de eterică. Lumea nu era atâta de densă ca acum. Pamantul era atunci o Gradina a Edenului.
Viata era frumoasa si oamenii traiau in iubire neconditionata, armonie si nu exista separare intre lumile spirituale si lumea de pe Pamant. Nu se intra in lumea dualitatii a Egoului Negativ si se luau decizii din sfera mintii lui Dumnezeu.
Apoi a fost mâncat fructul din Copacul Cunoasterii Binelui si a Răului si a fost aleasă gandirea Egoului Negativ. 
Aceasta alegere insemna identificarea excesiva cu copul fizic si intrarea in iluzie. 
Oamenii au inceput sa creada ca ei sunt corpuri fizice in loc sa traiasca Dumnezeieste intr-un corp fizic. 
Prin raspandirea Egoului Negativ lumea a inceput sa fie mai densă si corpurile fizice au inceput si ele sa fie mai dense, aceasta nu a facut parte din planul original. 
Atunci toti Fii si Fiicele lui Dumnezeu au adormit. Iar Sanat Kumara si semenii sai au venit de pe Venus sa vindece această problemă. 
Lumina aproape ca s-a stins in aceasta lume deoarece visul iluziei si al separarii a fost foarte puternic. 
Lumea Pamanteasca si corpurile fizice au devenit total dense fizic din cauza conștiintei omenirii, iar separarea a părut mai reală ca niciodata.

Dumnezeu a creat un nou plan : 26 de valuri si limitări , astfel incat omenirea a fost pusa ca intr-un fel de țarc spiritual. 
S-a considerat ca Fii si Fiicele lui Dumnezeu nu sunt de incredere pentru a avea puteri si abilități folosite de mintea Egoului Negativ si s-ar produce distrugeri masive asupra persoanei, Pamantului si Sistemului Solar.

1.Valul Reîncarnării

Planul stabilit de Dumnezeu pentru a indrepta aceasta cădere in uitare si somn spiritual a fost „reîncarnarea”. 
Astfel au fost create cele cinci rase de pe cele cinci continente ale Pamantului. 
Planul creat a fost ca toate acele Suflete care adormisera sa se reintrupeze de mai multe ori, pana cand cele sapte niveluri de initiere vor fi finalizate, intr-o maniera echilibrata si integrata, pentru a putea fi atinsa eliberarea din Roata Renasterii si absolvirea! 
Timpul va oferi sufletelor sansa de a-si aminti cine sunt si posibilitatea de instrospecție si reflexie inainte de a se reincarna !

2. Valul Duratei de Viata Limitate

Atunci cand a fost instituit acest plan, exista o vreme cand oamenii puteau trai pe Pamant 1000 de ani. 
Singura problema era că Fii si Fiicele lui Dunezeu dormeau din punct de vedere spiritual in acei ani. 
Vazand ce se intampla Dumnezeu si Puterea lui a instituit un nou val. Oamenii puteau trai 125 de ani, timp in care trebuiau sa se deschida spre o mai mare introspecție si auto-reflexie pentru ca perioada trăită pe Pamant sa nu fie irosită. Acest lucru poate fi schimbat doar prin procesul ascensiunii fizice, insa aceasta necesita mai intai atingerea Realizarii Spirituale.

3.Valul dintre Specii

In timp, a trebuit să fie instituit un alt val. 
Intr-o anumita perioada a Atlantidei, oamenii au inceput să se imperecheze cu animalele, lucru care a creat specii care erau o parte animal, o parte om. Acestea sunt creaturile din mitologia veche. Dumnezeu si Puterea lui instituie un alt val prin care a impiedicat reproducerea dintre specii.

4. Valul Luminii, Gandirii Sentimentului, Energiei si Puterii Limitate

Unul dintre principalele valuri care au fost create de Dumnezeu si Puterea Lui a avut legatură cu descoperirea puterii luminii, gândirii, sentimentului si energiei pe care Fii si Fiicele lui Dumnezeu o aveau. 
Dacă unei Fiinte Cosmice i se permitea sa aiba un milion de wati din punct de vedere al energiei si luminii, omenirii de pe Pamant i se permitea 100 de wati si nimic mai mult. Prin procesul de evolutie spirituală la toate nivelurile, omul poate schimba asta.
Cu toate acestea, energia in wati a omenirii, exprimată in putere luminoasă, putere a minții, putere emotionala si putere energetica a scazut foarte mult pana cand aceasta va dovedi ca va fi vrednica in a-si folosi energiile intr-o maniera corecta. 
Prin procesul de Realizare a lui Dumnezeu, acest lucru poate fi schimbat, dar aceasta nu se va intampla pană cand sufletele nu vor fi socotite responsabile pentru a folosi această crestere de lumina, iubire si putere cum se cuvine.

5.Valul Imbătrânirii

O parte a acestui plan, impunea un val ce a fost instituit in ceea ce priveste imbatranirea corpului fizic. Sufletul este etern si nu imbatraneste niciodata. 
O parte a planului era ca Fii si Fiicele lui Dumnezeu sa aiba corpuri care sa imbatraneasca pentru a incuraja invățarea lecțiilor. Acest lucru putea fi invins prin nemurirea si ascensiunea fizica, dar pentru a infaptui acest lucru trebuie mai intai atinsa Realizarea lui Dumnezeu.

6. Valul Vietilor Anterioare

Urmatorul val pe care Dumnezeu si Puterea lui l-au stabilit a fost valul uitării tuturor vietilor anterioare. 
Acest val a fost instaurat deoarece cei mai multi muritori erau atat de coplesiti de lectiile trecute sau de o anumita intrupare, incat blocarea amintirilor trecute era cea mai ințeleapta alegere pentru a nu cauza suferinte noii întrupari a Sufletului.

7. Valul Amintirii

Un alt tip asemanator de val a fost instaurat mai tarziu, acesta se numeste „Valul Amintirii”. El nu a fost extins doar la vietile anterioare ci si la cele viitoare, vietile paralele, vietile celor 144 de extensii ale Sufletului din Monada fiecaruia, vietile extraterestre si amintirea oricarei perioade dintre vieti. Acest lucru a fost facut din acelasi motiv ca si impiedicarea amintirii vietilor trecute. S-a considerat ca acest lucru va fi coplesitor pentru Sufletul intrupat. Daca este atinsa Realizarea lui Dumnezeu, toate aceste informatii ar putea fi redobandite in straturile cele mai adanci ale subconstientului si ale memoriei Sufletului.

8. Valul Legaturii cu Corpul Fizic

Urmatorul val care a fost stabilit a creat o legatura a Sufletului cu corpul fizic pentru a preveni calatoria constienta a sufletului. Atunci cand părăsim corpul fizic suntem spirite libere si putem calatori oriunde in universul infinit cu puterea mintii noastre. In secunda in care ne gândim, putem calatori acolo.
Din cauza starii de constiință scăzută a omenirii, acest lucru trebuia impedicat la nivel constient pentru ca acest lucru sa fie permis sa se intample doar atunci cand dormim. 
Prin procesul de evolutie spirituala, aceasta abilitate poate fi dezvoltata in mod constient, doar atunci cand sufletul este pregatit sa isi foloseasca energia intr-o maniera mai abila, spirituala si calificată.

9. Valul Inelului de Netrecut

Valul inelului de netrecut a fost plasat in jurul planetei ca un fel de țarc de copii, pentru a preveni ca orice energie negativa sa ajunga in Univers. Acest lucru a fost facut pentru a impiedica orice energie negativa a oamenilor de pe Planeta sa se extinda in jurul Sistemului Solar, Galaxiei si Universului. Acest val poate fi eliminat atunci cand omenirea va avea o constiinta avansata ceea ce ar putea face ca acesta sa nu mai fie necesar.

10. Valul Timpului si Spatiului

Urmatorul val care a fost pus de Dumnezeu si de Puterea lui este valul timpului si spatiului. 
In dimensiunile superioare nu exista timp liniar. Timpul este o iluzie a existentei celei de-a treia dimensiuni. In dimensiunile superioare exista doar „acum etern”. De aceea o persoana poate sa isi vada vietile anteriore si viitoare si viitorul poate fi prezis la un grad ridicat. 
In planurile superioare exista un proces foarte asemanator cu existenta multidimensionala. Spatiul nu exista asa cum exista in Primul Cer al lui Dumnezeu. Este mai mult o realitate multidimensionala. Prin procesul evolutiei spirituale si al meditatiei, transcederea timpului si spatiului pot fi trăite si dezvoltate chiar in timp ce traiesti in corpul fizic, insa toate acestea nu pot fi accesate pană nu este atinsa autostăpânirea intr-o anumita masura, intr-un sens spiritual.

11. Valul Dimensionalitatii Unice

Acest val este legat de sectiunea precedenta. Suntem fiinte multidimensionale, care exista simultan in mai multe planuri de existenta. Acest val a fost plasat asupra Fiilor si Fiicelor lui Dumnezeu pentru a crea o identificare cu o „dimensiune unica” si a nu coplesi Sufletul care este in curs de dezvoltare. Va puteti imagina cum ar fi daca un Suflet nedezvoltat si-ar trăi toate aspectele multi-dimensionale ? Acest lucru este invăluit de Iubirea lui Dumnezeu si a Puterii Sale, este o protectie iubitoare care, ar putea fi descoperită atunci cand suntem pregatiti in procesul de Realizare alui Dumnezeu si a „Ascensiunii Integrate”.

12. Valul celor cinci simțuri

Urmatorul val care a fost plasat in jurul nostru a fost valul celor cinci simturi. De fapt noi avem inca 22 de „Suprasimturi” care au fost numite perceptii extrasenzoriale. Aceste simturi au fost invăluite si limitate de Dumnezeu si de Puterea Lui. 
Va puteti imagina un Suflet involuat care ar avea toate cele 22 Suprasimturi ale lui Dumnezeu larg deschise ? Ar fi pe deplin coplesit spiritual, psihologic si fizic. Asadar, Dumnezeu si Puterea Lui a plasat un val asupra acestor Suprasimturi pana cand Sufletul intrupat va fi pregatit sa le deschidă prin procesul de evolutie spirituală.

13. Valul Profetiei si al Vederii Viitorului

Urmatorul val care a fost plasat asupra umanitatii de Dumnezeu si de Puterea Lui a fost valul profetiei si posibilitatea de a vedea viitorul. Va puteti imagina cat de coplesitor ar fi pentru un Suflet involuat sa aibă abilitatea de a prezice evenimentele viitoare ? Nu ar exista context in care sa priveasca pozitiv evenimentele si ar vedea doar un numar mare de evenimente viitoare personale si colective negative, deoarece o persoana ce are un nivel mic de evolutie acceseaza mintea Egoului Negativ la nivel personal si colectiv. Din acest motiv a fost plasat un val si asupra acestei abilitati. Acesta poate fi redeschis prin procesul de atingere a dezvoltarii spirituale si a Realizarii Sinelui.

14. Valul Abilitatii Spiritiste

Urmatorul val a fost stabilit de Dumnezeu si de Puterea Lui a fost pus asupra abilitatilor spiritiste. Tărâmul psihicului nu este un taram spiritual ci un taram subconstient. Subconstientul are anumite abilitati care pot fi accesate, iar abilitatile psihice sunt unele dintre ele. 
Multi spiritisti nici macar nu cred in Dumnezeu. A fost plasat un val asupra acestor abilitati, pana cand oamenii vor deveni suficient de evoluati pentru a le folosi asa cum trebuie. Chiar si in acest moment abilitatile psihice sunt folosite pentru a face magie neagră, descantece, prevestiri si forme negative ale vrajitoriei si spiritismului. Abilitatile si perceptiile utilizate gresit au reprezentat motivul pentru care acest val a fost plasat asupra Fiilor si Fiicelor lui Dumnezeu.

15. Valul celor Trei Corpuri Inferioare

Urmatorul val care a fost plasat de Dumnezeu si de Puterea Lui a fost valul celor trei corpuri inferioare. In mintea fiecarei persoane este un Sine Superior sau Suprasuflet, iar deasupra acestuia este Puternica Prezenta Eu Sunt sau Monada. Pentru a atinge Realizarea Spirituala, Sufletul intrupat ar trebui sa construiasca Antahkarana, sau linia de lumină, pentru Sinele Superior si sa faca legatura cu Puternica Prezenta Eu Sunt.
Atunci cand Sufletul a atins cea de-a treia initiere a Sinelui Superior, acesta ar fuziona cu Sufletul pe Pamant. La cea de-a patra initiere, Puternica Prezenta Eu Sunt ar deveni Invatator pentru Sufletul Intrupat in locul Sinelui Superior. La cea de-a sasea initiere, Puternica Prezenta Eu Sunt ar incepe sa fuzioneze cu sufletul intrupat pe Pamant. Acest lucru culmineaza cu desavarsirea studiilor initiale de ascensiune.
Ascensiunea completa a lui Dumnezeu sau ascensiunea cosmica nu ar putea avea loc pana la realizarea celor 352 de initieri. A fost stabilit ca Sufletelor sa nu li se permita sa treaca la urmatorul nivel pana nu au atins stapanirea si realizarea nivelului trecut. Aceasta lege se aplica la nivel Planetar, Solar, Galactic, Universal si Multiuniversal, in totalitate pana la realizarea celui de-al 352-lea Nivel de Divinitate. Acest val are de-a face cu faptul ca Sufletele intrupate trebuie sa faca un efort pentru a se uni cu Dumnezeu prin libera lor alegere inainte ca Sinele Superior sa le dea atentie.

Chiar si in ziua de azi sunt multe Suflete pe Pamant care sunt complet separate de Sinele lor Superior, Monada si Dumnezeu. Singurele lucruri in care ele cred sunt cele trei corpuri inferioare ce au legatura cu mintea, sentimentele si corpul fizic. Ele traiesc in iluzia mintii concrete si nu a nici o conexiune cu mintea sau intuitia superioara. Prin urmare, avem ateii sau oamenii de știintă care cred doar in ceea ce le spun cele cinci simțuri.

Singurul lucru real este ceea ce le spune un experiment. Apoi avem persoanele care cad in fascinatia gandirii corpului emotional, crezand ca tot ceea ce este real sunt sentimentele si emotiile lor. In al treilea si ultimul rand, avem materialistii, care nu cred in nimic decat interesele materialiste. Greu de crezut cum oamenii din zilele noastre dupa 18,5 milioane de ani pot sa fie complet separati de Sinele lor Superior si de Spiritualitate, insa acest lucru este foarte raspandit pe Pamant.

16. Valul Limitarii Materiei

Toate fiintele trebuie sa traiasca sub auspiciile legilor fizice, mentale, emotionale si eterice ale Universului. Atunci cand Sufletele ies din armonia cu aceste legi, isi cauzeaza propria suferinta. Aceste valuri au scopul de a forta iubitor Sufletele sa devina supuse Legii lui Dumnezeu. Daca nu ar fi existat legi, Sufletele ar fi fost nestiutoare in permanenta si nu s-ar fi schimbat niciodata.

Sufletele care nu se supun legilor isi produc singure suferinta. Este posibila transcederea tuturor legilor fizice. Sai Baba este o fiinta care a transcens toate legile fizice. Iisus a demonstrat acest lucru fiind capabil sa mearga pe apa, sa transforme apa in vin, sa trezeasca mortii si asa mai departe. Este posibil ca toate Sufletele de pe Pamant sa transceadă toate legile fizice prin procesul de Realizare al lui Dumnezeu si a „Ascensiunii Integrate”.

17. Valul Karmei

Urmatorul val care a fost stabilit a fost valul karmei. Această lege spune ca tot ceea ce gandeste, simte si manifesta o persoana se intoarce asupra sa, iar aceasta lege se extinde si asupra vietilor anterioare. 
Mintea Universala a spus prin Edgar Cayce :”Fiecare titlu al legii este indeplinit !”. Pentru a atinge ascensiunea si eliberarea, o persoana trebuie sa isi curete si sa isi echilibreze cel putin 50% din karma, acesta este sistemul stabilit de Dumnezeu si de Puterea Lui.

18. Valul Directivei de Bază

Eu numesc acest urmator val :”Valul Directivei de Baza” Acesta a fost pus asupra omenirii, pentru ca Dumnezeu si Puterea Lui sa nu ajute sub nici o forma pe nimeni daca nu i se cere ! 
Fiilor si Fiicelor lui Dumnezeu li s-a dat libera alegere, iar acest lucru nu trebuie impiedicat. Daca persoana nu cere, nu va primi nici un ajutor din lumea spirituala. Prin puterea rugaciunii, Dumnezeu este accesat de om si astfel il poate ajuta si sprijini.

19. Valul Programarii Constiintei Colective

Acest val are de-a face cu felul in care Dumnezeu si Puterea Lui a stabilit Structura Divină pentru Fiii si Fiicele Sale de a se intrupa in corpuri de copii. Acestia sunt, prin natura lor, dependenti total si victime ale programarii parentale, a familiei extinse si a societatii pana cand isi vor dezvolta judecata mintii, intelepciunea, cunoasterea spirituala si psihologică pentru a se proteja singuri. Pana cand se va intampla acest lucru, persoana va fi cuprinsa de „programarea constiintei colective”.

Singura optiune pe care o avem in aceasta privinta si pe care ne-a dat-o Dumnezeu si Puterea Lui este ca putem sa ne alegem parintii din planul interior. Aceasta alegere este si ea guvernata de legea karmei si de disponibilitatea parintilor. Un anumit „val al constiintei colective”este construit la nivel de personalitate si programare a Egoului Negativ si trebuie complet distrus de cei care aspiră să fie Maestrii Ascensionati.

20. Valul Vederii Interioare

Urmatorul val i-a permis lui Dumnezeu si Puterii Lui să blocheze posibilitatea oamenilor de a vedea cu ajutorul vederii interioare alte planuri ale existentei. Scopul acestui val este de a proteja Sufletele involuate sa nu fie coplesite si speriate de tot ceea ce ar urma sa vada. S-a considerat ca este suficient ca omenirea sa aiba de a face doar cu energiile acestei dimensiuni pe care o poate vedea. Vederea interioara poate fi dezvoltata prin procesul de evolutie, atat la nivel spiritual, cat si psihologic.

21. Valul Auzului Interior

Dumnezeu si Puterea Sa au pus de asemenea un val asupra clarauzului, care are legatură cu a nu auzi vorbele Spiritelor din lumea spirituală. Acest lucru a fost facut pentru a proteja Sufletele involuate. Daca acestea ar auzi Spiritele, gandirea Egoului Negativ le-ar face sa fie concentrate asupra planului astral si singurele spirite pe care le-ar auzi ar fi cele inferioare.

22.Valul Atingerii Interioare

Urmatorul val a fos cel al clarsimțirii. Acest har ar fi cu totul coplesitor pentru Sufletele involuate de a trai toate aceste energii subtile. S-a hotarat ca acest lucru sa fie disponibil Sufletului doar atunci cand acesta va fi la un nivel al dezvoltarii spirituale si psihologice suficient de inalt pentru a sti ce sa faca cu el.

23. Valul Harului Sfantului Duh si Abilitatile Maestrilor Ascensionați

Urmatorul val are legatura cu intreruperea tuturor harurilor Sfantului Duh si a abilitatilor Maestrilor Ascensionati. Aceste puteri spirituale nu vor fi accesibile pana ce omenirea nu va fi la un nivel de constiinta, responsabilitate si dezvoltare pentru a folosi aceste abilitati doar cu scop Divin si intr-o maniera corectă.

24. Valul lui Kundalini

Urmatorul val a fost asezat asupra trezirii lui Kundalini. Acest lucru a fost facut ca o modalitate de autoprotectie pentru Fiii si Fiicele lui Dumnezeu involuate. Există oameni care au forțat trezirea prematură a lui Kundalini si care au suferit daune extreme la toate nivelurile. Astfel a fost plasat un val asupra acestei energii pentru a nu-i permite sa se trezească, fara ca omul sa aiba o intelegere spirituala. Kundalini nu ar trebui fortat sa se trezeasca, ar rebui sa faca asta doar in urma evolutiei spirituale integrate.

25. Valul „Ascensiunii Integrate”

Acest val a stabilit ca nici unui Suflet să nu i se permita sa primeasca vreo initiere dincolo de ce-a de-a saptea initiere, daca nu isi va integra la un nivel de baza aceste initieri in sinele mental, emotional si fizic. Acest val are scopul de a ajuta Lucratorii in Lumină să elimine fragmentarea, fascinatia, maya si iluzia care se manifesta in prezent.

Orice Suflet care nu stapaneste nivelul psihologic, mental si emotional, va fi fortat sa se reincarneze din nou in plan mental sau emotional chiar daca si-a finalizat cele sapte niveluri de initiere. Acest lucru se poate intampla doar daca a aparut o problema serioasa de neintegrare, contaminare si corupere a Egoului negativ sau fragmentare. Nu trebuie sa fim perfecti pentru a atinge eliberarea completa, trebuie doar sa fim in terenul „Ascensiunii Integrate”.

26. Valul Realizarii Lui Dumnezeu

Scopul Vietii este de a realiza Constiinta Prismei Spectrului Complet Integrat. Dumnezeu nu va face asta in locul nostru. Este un lucru care trebuie facut cu propria putere personala si propria dorinta. Toata Creatia trece prin acest proces. Chiar daca nu am fi mancat niciodata din Pomul Cunoasterii Binelui si Raului sau nu am fi avut vreun gand sau sentiment negativ, tot ar fi trebuit sa trecem prin cele 352 de niveluri de initiere. Acest lucru a facut parte din Plnul Divin al lui Dumnezeu, care spune ca toate fiintele din Universul Sau infinit nu pot sa fie Dumnezeu doar pentru că Dumnezeu le-a creat, ci trebuie sa treacă printr-un anumit proces de evolutie pentru a-si realiza de bună voie Constiinta Prismei Spectrului Complet Integrat.

Faptul ca am mâncat din Copacul Cunoasterii Binelui si a Raului si densificarea materiei a facut ca acest proces sa fie putin mai complicat, in orice caz, acest lucru s-a intamplat din vina noastra deoarece nu facea parte din plan. Dumnezeu si Puterea Lui in infinita lor iubire si milă, a stabilit aceste valuri, limitari si restrictii pentru a ne proteja, cu iubirea si grija unui parinte protector, pentru a se asigua ca toate Sufletele adormite se vor trezi in final.

Fiinte nobile cum ar fi Sanat Kumara si semenii sai Kumara, au venit de pe Venus acum 18,5 milioane de ani pentru a ajuta Sufletele de pe Pamant sa se trezeasca si sa detina controlul asupra lor si asupra guvernarii spirituale. Datorita Harului lui Dumnezeu, a lui Hristos si a Sfantului Duh ne aflam intr-o perioada din Istoria Pamantului unde acest lucru se intamplă !”

Surse : Maestrul Joshua David Stone; https://karyn.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu