10.13.2017

Trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create de o inteligență universală, numită DUMNEZEU




Cu ceva vreme în urmă vă vorbeam, într-un articol, despre ”Fractalii” din natură. Printre altele spuneam că Dumnezeu folosește un limbaj universal - MATEMATICA. Iată că unii oameni de știință confirmă acest limbaj și în același timp confirmă existența unei inteligențe superioare, pe care oamenii o numesc ”DUMNEZEU”.

Unul dintre cei mai mari savanți ai lumii, Michio Kaku, spune despre Dumnezeu:

„Consider că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară”

Acest respectat om de știință al zilelor noastre, Michio Kaku, susține că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul.

În condițiile în care majoritatea oamenilor de știință îl consideră un Einstein al zilelor noastre, concluziile la care a ajuns au o mare greutate.

Astfel, fizicianul Michio Kaku susține că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu.

Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku, așa cum spuneam, este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul dintre creatorii teoriei revoluționare a ”corzilor”, teorie care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea întreagă.

După efectuarea mai multor cercetări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice»:

„Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă”. „Credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, nu mai are nici un sens.”

„Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create de o inteligență universală, și nu din întâmplare.”

Michio Kaku, explică faptul că “muzica corzilor care rezonează prin cele 11 dimensiuni hiperspaţiale reprezintă mintea lui Dumnezeu” .

Savantul Michio Kaku spune că existenţa tahionilor primitivi (Tahionii sunt particule care ar călători mai repede decât lumina), semiradiali, relevă faptul că oamenii trăiesc într-o “matrice”. Tahionii sunt particule teoretice care permit ca totul să fie independent de influențele înconjurătoare ale materiei.

M.Kaku descrie interacțiunea dintre matematică si fizică de-a lungul anilor, studiul care a dus la “teoria corzilor”: “Recent, am descoperit teoria corzilor, iar teoria corzilor există într-un hiperspaţiu de 10 și 11 dimensiuni. Aceste dimensiuni sunt super-simetrice. Un nou tip de numere, despre care matematicienii nu au vorbit până acum, a evoluat în cadrul teoriei corzilor. De aceea, noi îi spunem “teoria super-corzilor”. Matematicienii au fost șocați, pentru că deodată, din fizică au apărut super-numerele, super-geometria diferențială”.

“Deodată, avem teoriile super simetriei, care au revoluționat matematica, şi deci scopul fizicii noi este acela de a găsi o ecuație care ne va permite să unim toate forțele naturii și ne va permite să citim mintea lui Dumnezeu.

Și care este cheia pentru această ecuație ? Super-simetria, o simetrie a fizicii, care a șocat lumea matematicii. Toate aceste lucruri sunt matematică pură, astfel încât rezoluția finală ar putea fi faptul că Dumnezeu este un matematician. Şi avem un candidat pentru mintea lui Dumnezeu: muzica cosmică, muzica ”stringurilor” care rezonează prin cele 11 dimensiuni hiperspaţiale. Aceasta este mintea lui Dumnezeu.”

surse: http://www.cunoastelumea.ro; http://www.lovendal.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu