*

Așa cum există o ”artă de a călători” sau o ”artă de a povesti”, există și o ”artă de a te informa” despre tot este mai interesant și de folos omului trăitor pe Planeta Albastră. Niciodată nu voi spune că am aflat destul sau că am aflat totul despre orice. O mare parte a timpului meu liber îl petrec colindând Lumea Planetei Albastre, adunând imagini și informații prețioase despre Istoria Planetei, despre Istoria Umanității, despre Învățături ale unor mari maeștri spirituali, informații din domeniile științei, tehnologiei, culturii, din domeniul artei și despre multe alte lucruri care îmi bucură privirea, mintea și sufletul. Vreau să aflu cât mai multe din ”Pomul Cunoașterii”, chiar dacă, după cum susțin unii, Dumnezeu l-ar fi alungat pe Om din Rai, tocmai pentru că ”a mâncat din Fructul Oprit al Pomului Cunoașterii”. Oare, să-l fi făcut Dumnezeu pe Om doar ca să se plimbe pe Pământ, fără a avea o menire, un rost !? Adevărul este doar pe jumătate spus. Dumnezeu nu l-a pedepsit pe om pentru că a ”mâncat din Fructul Pomului Cunoașterii”, ci pentru că a ales din ”Cunoaștere”, pe lângă altele, și gândirea Egoului Negativ, adică a Răului.

GLUME - IMAGINI COMICEOH, BINE CĂ S-A TERMINAT ȘI CU PAȘTELE ! A FOST FOARTE OBOSITOR, TOT TIMPUL A TREBUIT SĂ MĂNÂNC CE AU MÂNCAT ȘI STĂPÂNII MEI. IEAHHHH, NU-MI PLACE SALATA DE BOEUF ȘI NICI CARNEA DE MIEL ! AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ MĂNÂNC UN PEȘTIȘOR MIC-MIC !!!FEMEIE POLITIST DIN RUSIA
Nici nu știu ce aș face dacă mi-ar ieși în cale o astfel de femeie. Probabil că aș râde apoi aș fugi cât mai repede și cât mai departe de ea. Posibil ca în viața de toate zilele sa fie o femeie simpatică și de treabă, dar în această imagine arată ca într-un film de comedie neagră.


PESTE PUTIN TIMP SE DESCHIDE ANUL SCOLAR... V-ATI PREGATIT CATELUL PENTRU SCOALA !!!??? 
O FEMEIE CU ”GREUTATE” POATE FACE CU SOTUL EI ORICE !  CHIAR SI SATELITUL PANANTULUI  IL POATE FACE  !!!CE VA PLACE MAI MULT ?  COAMA  CALULUI  SAU PICIOARELE MIRESEI  !!!???
HOPA-TROPA, CAND LA TRAP CAND LA GALOP  CU MIREASA PANA LA ... BLOC  !
IMAGINEA ESTE REALA, NU ESTE TRUCATA !Îsi cumpara ursul masină nouă si pleaca sa se plimbe prin padure.

Pe drum se intalneste cu iepurasul.

Iepurasul: - Ce faci ursule ? Asta-i masina ta ?

Ursul: - Da, hai sa facem o tura !

Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plmba ei cat se plimba si ajung la o prapastie.

Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200 km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie ?

Iepurasul: - Hai măi ursule, ia sa te vad !

Merge ursul cu 100 la oră, cu 200 ... La un metru de prapastie se uita la iepuras si îl intreaba: - Iepurasule ai emoții, te-ai pisat pe tine ?

Iepurasul: - Daaaaaa ...

Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie.

Iepurasul: - Bravo măi ursule !! .... Dar tu pui pariu ca eu la 300 km/h pun frana la un milimetru de prapastie ?

Ursul: - Hai măi iepurașule, sa te vad !

Se urca iepurasul la volan si incepe ... 100 .... 200 ... 300 km/h ... la un metru de prapastie se uita la urs si îl intreaba: - Ursule, a emoții, te-ai pisat pe tine ?

Ursul: - Daaaaaaaa ...


Iepurasul: - Poti sa faci si caca, pentru ca eu, oricum, nu ajung la frână !