JOCURI - GAMES FREE


JOC TABLE 
Nu cred că este cazul să vă explic regulile deoarece bănuiesc că măcar o dată în viață v-ați distrat cu acest joc.
Este un joc de table online foarte distractiv si captivant in care adversarul tau va fi computerul. Un joc puzzle si de noroc in care arunci zarurile si muti piesele. Cine ajunge primul la capat, castiga.
Distracție plăcută !
Pentru a juca accesați Link-ul de sub imagine.
”RUMMY” sau ”REMI”, cum este cunoscut de majoritatea iubitorilor de jocuri, se poate juca și pe computer - adversarul fiind chiar computerul. 
Este un joc Remi etalat, gratis, fără descărcare. 
Scopul jocului este să scapi de toate cartile din mana ta (adică cele de pe tabla aurie), deci daca ajungi la zero (0) ai castigat. 
Prima mutare in joc: trebuie sa joci cel putin 30 de puncte (adică să ai grupate cel puțin 3 grupuri de cărți cu cel puțin 3, 4 sau 5 cărți sau un șir întreg de 1-13 de cărți doar din cartile tale (ceea ce se întâmplă foarte rar). 
Cartile trebuie sa fie asezate in SIRURI (de acelasi fel: ex. de la 1 la 13 sau de la 5 la 10 sau 11 la 13 etc. -  doar trefla, doar inima, etc) sau GRUPURI (acelasi numar - ex: numai 1,1,1,1 sau 4,4,4,4 etc. - dar culori diferite). 
Dupa ce ai asezat prima oara cartile poti crea alte grupuri sau siruri. Cărțile grupate (de care vrei să scapi) se așează pe câmpul mov din mijlocul tablei de joc. 
In partea de sus a tablei de joc se află un meniu : 
”Stack cards:78” arată numărul total de puncte (cărți) pe care trebuie să le grupezi și să le elimini de pe tabla aurie. 
Următorul meniu - pătrățelul cu indicii roșii și negre, prin apăsarea lui îți ordonează automat cărțile după culori. 
Pătrățelul cu cifre ordonează toate cărțile, indiferent de culoare, după număr. 
Cărțile se pot aranja și fără ajutorul acestor două meniuri. 
Ultimul pătrățel, cu un omuleț pe el, prin apăsare, oferă cărți, atunci când ai nevoie pentru a forma sau a completa grupuri de cărți. 
Dacă adversarul are o carte sau mai multe, deja etalate, și care te ajută să completezi un grup sau un sir de cărți pe tabla aurie, le poți lua pentru a combina cărțile tale, dar fără să lași grupul sau șirul adversarului cu mai puțin de 3 cărți.
Pentru mai multe informatii puteti consulta și pagina de ajutor (HELP) din cadrul jocului.
Este un joc inteligent, se joacă foarte calm fără stress, nu se joacă contra cronometru. Poți să și pierzi uneori, dacă nu găsești soluții pentru cărțile tale. Computerul te așteaptă dar nu o veșnicie. 

Vă rog să accesați Link-ul de sub imagine pentru a juca ”Rummy”.

Jocul se numeste ”FOREST RESCUE”. 

Este un joc de puzzle dinamic, antrenant, distractiv. 

Se poate juca si in grup cu adversari online.

Pentru a vă distra cu acest joc, accesați Link-ul de sub imagine.

Distractie plăcută !

https://apps.facebook.com/playforestrescue/?fb_source=canvas_bookmark