*

Așa cum există o ”artă de a călători” sau o ”artă de a povesti”, există și o ”artă de a te informa” despre tot este mai interesant și de folos omului trăitor pe Planeta Albastră. Niciodată nu voi spune că am aflat destul sau că am aflat totul despre orice. O mare parte a timpului meu liber îl petrec colindând Lumea Planetei Albastre, adunând imagini și informații prețioase despre Istoria Planetei, despre Istoria Umanității, despre Învățături ale unor mari maeștri spirituali, informații din domeniile științei, tehnologiei, culturii, din domeniul artei și despre multe alte lucruri care îmi bucură privirea, mintea și sufletul. Vreau să aflu cât mai multe din ”Pomul Cunoașterii”, chiar dacă, după cum susțin unii, Dumnezeu l-ar fi alungat pe Om din Rai, tocmai pentru că ”a mâncat din Fructul Oprit al Pomului Cunoașterii”. Oare, să-l fi făcut Dumnezeu pe Om doar ca să se plimbe pe Pământ, fără a avea o menire, un rost !? Adevărul este doar pe jumătate spus. Dumnezeu nu l-a pedepsit pe om pentru că a ”mâncat din Fructul Pomului Cunoașterii”, ci pentru că a ales din ”Cunoaștere”, pe lângă altele, și gândirea Egoului Negativ, adică a Răului.

MISTERUL ORIGINII OMULUI


ADEVĂRURI DESPRE ORIGINEA OMULUI, ȚINUTE LA SECRET ȘI CARE, ÎNCET-ÎNCET, ÎNCEP SĂ FIE DEZVĂLUITE.
Vizionați videoclipul de mai jos și veți afla unele motive datorită cărora publicul larg, uneori, nu are acces la informații importante...ÎNAINTE DE SECOLUL AL XIX-LEA, BIBLIA ERA CARTEA CARE EXPLICA ORIGINEA OMULUI.

CONFORM GENEZEI, DUMNEZEU A CREAT OMUL DIN ȚĂRÂNĂ ACUM 6000 DE ANI.

ÎN ANUL 1859, CHARLES DARWIN A PUBLICAT CARTEA „ORIGINEA SPECIILOR”, O CARTE CARE PROPUNEA O IDEE REVOLUȚIONARĂ - VIAȚA PE PĂMÂNT ERA OPERA NATURII.

DARWIN SUSȚINEA CĂ TOATE FORMELE DE VIAȚĂ AU FOST CREATE ACCIDENTAL, ELE ERAU REZULTATUL PROCESULUI DE SELECȚIE NATURALĂ, IAR OMUL AR FI EVOLUAT DINTR-O SPECIE DE MAIMUȚĂ.

OARE ”ACCIDENTELE”, ”SELECȚIA NATURALĂ” SĂ FI DISPĂRUT ? NU AM MAI AFLAT DESPRE NICI O MAIMUȚĂ SAU DESPRE ALTĂ VIEȚUITOARE CARE SĂ SE FI TRANSFORMAT ÎN OM.

ȘI DACĂ OMUL A EVOLUAT DINTR-O MAIMUȚĂ, ATUNCI CUM DE AU FOST GĂSITE NUMAI SCHELETE DE OAMENI CARE AU TRĂIT PE PĂMÂNT, ÎN URMĂ CU MILIOANE DE ANI, IAR SCHELETE DE MAIMUȚE NU S-AU GĂSIT DIN ACEA PERIOADĂ !?