G*

PAGINI INTERESANTE

Menus

.


.

PELICANI IN ”DELTA DUNARII” - ROMANIA

ADEVARUL DESPRE DACIA, DESPRE ROMANIA


GUPTA SWAMI, în anul 1983, a prezis sfârșitul soților Ceaușescu - lucru care deja s-a întâmplat, iar în 2003 a prezis că, ”ÎNTR-UN VIITOR NU PREA ÎNDEPĂRTAT, SE VA RIDICA UN OM CE VA OPRI DECĂDEREA ROMÂNIEI ȘI VA TRANSFORMA ȚARA ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI PUTERNICE STATE DE PE GLOB”Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică, a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii, potrivit adevarul.ro.
Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârşitul soţilor Ceauşescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.
Acesta a venit în Bucovina, 20 de ani mai târziu, și a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.
„Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.
Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina şi a precizat că aici se va ridica un om ce va opri decăderea României şi va transforma ţara într-unul dintre cele mai puternice state de pe glob.
Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Acesta a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea şi ultimul război mondial.
Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România şi India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanţi poli ai dezvoltării vor fi ţări precum Franţa, Rusia, Grecia sau Japonia.

sursa: http://www.secretulcunoasterii.ro

STRĂMOȘII NOȘTRII NE-AU LĂSAT, DE-A LUNGUL VEACURILOR, O ȚARĂ PE NUMELE EI ”DACIA”, ROMÂNIA DE ASTĂZI, O ȚARĂ FRUMOASĂ ȘI BOGATĂ, CU OAMENI VITEJI, FRUMOȘI ȘI INTELIGENȚI.
SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ, SUFLET CU SUFLET ȘI SĂ O CINSTIM AȘA CUM SE CUVINE, PENTRU CA ZBUCIUMUL ȘI GRIJA AVUTĂ DE STRĂMOȘI PENTRU ACEASTĂ ȚARĂ, SĂ NU FI FOST ÎN ZADAR !
ROMÂNIA, PENTRU A FI ÎNȚELEASĂ, APRECIATĂ ȘI IUBITĂ DE CEI CARE TRĂIESC PE TERITORIUL EI SAU PE ALTE MELEAGURI, TREBUIE, ÎN PRIMUL RÂND, SĂ FIE FOARTE BINE CUNOSCUTĂ.
TAINELE ACESTUI TĂRÂM ȘI AL ACESTUI NEAM TREBUIE CUNOSCUTE DE GENERAȚIILE DE ROMÂNI DE ASTĂZI DAR ȘI DE ÎNTREAGA LUME ! (D.Roman)ISTORIA ROMÂNIEI este destul de complexa, deoarece de aici a inceput civilizatia, care ulterior s-a raspandit, atat spre rasarit, cat si spre apus, ajungand in toate colturile lumii. Asa spunea si celebrul arheolog american, William Schiller care a scris mult despre spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. La fel si cercetatorul Daniel Ruzo, care a devenit foarte atras de Sfinx.
Atunci cand tezaurele pe care Uriasii Atlanți ni le-au lasat bine ascunse in munti (Muntii Bucegi, Masivul Ceahlau, Masivul Godeanu, Masivul Sureanu, Muntii Buzaului) vor fi revelate tuturor oamenilor, Romaniei i se va acorda locul special in istorie, pe care l-a avut si pe care il va avea, asa cum spun o serie de profetii despre viitorul acestui loc.
Nu putem sa vorbim despre tezaure fabuloase (exemplu: Sala Proiectiilor de sub Bucegi, descoperita in August 2003), fara sa vorbim de Uriasii Atlanti, care au construit aceste edificii. Mai ales ca acest subiect, mult timp, indeosebi in comunism, a fost clasificat fiind considerat „Secret de Stat”.
Uriaşii sau Titanii se regăsesc în mitologiile multor popoare şi chiar Biblie, în capitolul Geneză, dar şi în povestea lui David şi Goliat, din Vechiul Testament. Evident, aceste creaturi gigantice nu puteau să lipsească nici din legendele care circulă de secole întregi în România.
Toată lumea a auzit de personaje de poveste ca Sfarmă-Piatră sau Strâmbă-Lemne, de vestiţii Ciclopi sau de Căpcăuni. Uriaşii erau prezentaţi, în general, drept creaturi cu ochi cât dovlecii şi dinţi ca fiarele plugului, sub paşii cărora pământul se zguduia. O imagine înfricoşătoare pentru orice copil, dar care pălea odată cu înaintarea în vârstă care aduce cu sine îndepărtarea de tărâmul poveştilor.
Se pare, însă, că uriaşii nu sunt chiar personaje de basm, dacă ţinem cont de faptul că în multe locuri din lume, printre care şi România, au fost descoperite oseminte de coloşi. Misterul civilizaţiei lor nu a fost însă risipit până acum, la noi în ţară existând chiar un soi de secretomanie în această privinţă, cu toate că ar fi existat zeci de dovezi ale existenţei uriaşilor pe aceste meleaguri, care ar fi putut fi analizate.
Există o serie de mărturii, de la diversi oameni, tineri sau in varsta, care fie au participat la deshumarea acestor schelete, fie le-au gasit din intamplare. Exista niste nuclee in Romania, unde se regasesc astfel de schelete.

Cele mai vechi rămăşiţe de Homo sapiens descoperite până în prezent în Europa, de 34.000 - 35.000 de ani, au fost găsite în România, în Peştera cu Oase, din apropiere de Anina, judeţul Caraş-Severin, a declarat arheologul Roxana Dobrescu, de la Institutul de Arheologie "Vasile Pârvan" al Academiei Române. Oasele de Homo sapiens au fost găsite în 2002, de cercetători ai Institutului de Speologie al Academiei Române, secţia de la Cluj-Napoca, care au chemat o echipă internaţională de arheologi condusă de americanul Erik Trinkaus. În peşteră nu a fost însă găsită vreo urmă de activitate antropică, ci numai oase umane, a precizat Dobrescu.
Cea mai veche aşezare umană din Europa a fost descoperită în România. Locuitorii erau adevăraţi uriaşi care se hrăneau cu carne crudă.
Cercetările arheologice desfăşurate pe parcursul a patru decenii au dus la descoperirea celei mai vechi aşezări umane stabile din Europa (de acum circa 9.000 de ani) la Schela Cladovei, un cartier de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin.
Descoperirile iniţiale de la Schela Cladovei au fost făcute în anii 60, mai exact în anii 1964-1965, când un colectiv de cercetare care trebuia să verifice această zonă din Regiunea Porţilor de Fier a găsit aici material arheologic, care la momentul respectiv era reprezentat doar descoperiri de factură neolitică. În urma săpăturilor efectuate ceva mai târziu, începând din 1965-1966, s-au descoperit şi artefacte mai vechi dintr-o perioadă anterioară neoloticului; este vorba de epipaleolitic sau, după părerea altor specilişti, mezolitic, al căror vechime se ridică undeva la 10.000-11.000 de ani, ceea ce s-a confirmat într-o oarecare măsură şi printr-o serie de analize cu carbon 14, realizate pe o serie de materiale organice prelevate de acolo din aşezarea de la Schela Cladovei.

sursa: http://www.historia.ro
           http://adevarul.ro
           http://www.dzr.org.ro
Trimiteți un comentariu