9.06.2022

JOS CU MINCIUNILE COVID !

 


Prețurile mondiale la alimente au scăzut pentru a cincea lună consecutiv

 


Prețurile la alimente la nivel mondial au scăzut pentru a cincea lună consecutiv, dar sunt încă cu aproape opt procente mai mari decât acum un an, Organizația ONU pentru Alimentație și Agricultură (FAO) a raportat vineri.

Cel mai recent Indicele prețurilor la alimente arată că prețurile la cinci mărfuri – cereale, ulei vegetal, lactate, carne și zahăr – au fost mai mici în august decât în ​​iulie. 

Ucraina exportă 

FAO a spus că scăderea prețurilor cerealelor a reflectat îmbunătățirea perspectivelor de producție în America de Nord și Rusia, iar reluarea exporturilor din porturile Mării Negre din Ucrain

Deblocarea exporturilor de cereale ucrainene pe fondul războiului în desfășurare a fost semnat în iulie de către țară, Rusia, Turcia și ONU.  

Prețurile orezului s-au menținut, în medie, constante în luna august, în timp ce cotațiile pentru cerealele secundare, cum ar fi porumbul, au crescut marginal.   

Prețurile uleiului vegetal au scăzut cu 3.3%, ceea ce este ușor sub nivelul din august 2021. FAO a atribuit acest lucru disponibilitatea crescută a uleiului de palmier din Indonezia, datorită taxelor la export mai mici și reluării transporturilor de ulei de floarea soarelui din Ucraina.

Deși prețurile la lactate au înregistrat o scădere cu două procente, acestea au rămas cu 23.5 la sută mai mari decât în ​​august 2021. Prețul brânzei a crescut pentru a zecea lună consecutiv, deși prețurile la lapte au „scăzut” în urma așteptărilor privind creșterea aprovizionării din Noua Zeelandă, chiar și pe fondul proiecțiilor de producție mai scăzută în Europa de Vest și SUA. 

Prețul cărnii a scăzut cu 1.5%, dar a rămas cu puțin peste opt la sută mai mare decât valoarea din august anul trecut. 

Cotațiile internaționale pentru carne de pasăre au scăzut pe fondul disponibilităților de export ridicate, iar prețurile cărnii de bovine au scăzut din cauza cererii interne slabe din unele țări exportatoare de top, în timp ce cotațiile cărnii de porc au crescut.  

Prețurile zahărului au lovit și ele cel mai scăzut nivel din iulie 2021, în mare parte din cauza limitelor ridicate de export în India și a prețurilor mai mici ale etanolului în Brazilia. 

Perspective pentru cereale și grâu 

De asemenea, FAO a emis prognoza producției mondiale de cereale pentru acest an, care prevede o scădere de aproape 40 de milioane de tone, sau 1.4% față de anul precedent. 

Cea mai mare parte a acestui declin se referă în principal la cerealele grele, producțiile de porumb din Europa fiind așteptate să scadă cu 16% sub nivelul mediu pe cinci ani din cauza condițiilor meteorologice excepționale calde și uscate care afectează continentul. 

În schimb, FAO se așteaptă că va exista o „scădere neglijabilă” a producției mondiale de grâu ca urmare a recoltelor record așteptate în Rusia și a condițiilor meteorologice favorabile în America de Nord.  

De asemenea, se așteaptă că producția globală de orez va scădea cu 2.1% față de maximul istoric atins în 2021.

https://www.europeantimes.news/ro/2022/09/pre%C8%9Burile-mondiale-la-alimente-au-sc%C4%83zut-pentru-a-cincea-lun%C4%83-consecutiv/

CINE SUNT PĂLĂRIILE ALBE și CE FAC ELE



Pălăriile Albe pregătesc treptat conștiința opiniei publice mondiale, deoarece atunci când vor fi făcute dezvăluirile, și asta va fi curând, întreaga lume va fi pur și simplu șocată de ceea ce va afla.

Ceea ce veți citi în acest ”Dosar Cosmos” este o informație combinată, din mai multe surse, inclusiv a mea, pe care le-am pus cap la cap pentru a vă oferi o imagine cât mai aproape de realitatea care se desfășoară dincolo de ecranele televizoarelor, a rețelei internetului și a informațiilor din ziare.

Evenimentele care au loc în prezent în lume, dincolo de ceea ce vedem că ni se arată pe ecranele televizoarelor, au fost planificate cu mult timp înainte, atât pe partea negativă, cât și pe cea pozitivă. Despre partea negativă știm destul de multe, dar nu totul, din acele documente aduse la lumină de către mulți oameni curajoși de-a lungul ultimelor decenii. Unii dintre ei au căzut victime ale acestor grupări întunecate, alții urmăriți pe toată planeta – cum a fost cazul lui Jan van Helsing, alții ridiculizați – precum David Icke în anii 90, deși acum tot mai mulți îi dau dreptate, și așa mai departe. Valul dezvăluirilor și al deconspirărilor nu s-a oprit, chiar dacă unii au plătit cu viața lor aducerea adevărului în lumina opiniei publice mondiale.

Desigur că despre multe chestii de acest gen s-a mai scris, am mai scris și noi, dar întotdeauna există informații ce trebuie descoperite și studiate. Este foarte important pentru noi toți să cunoaștem adevărul, pentru a putea să ne eliberăm de atâtea stringuri pe care tot noi le-am făcut de-a lungul vieții, induși în eroare de gruparea celor întunecați. „Bea! Distrează-te! Ai doar o singură viață! Trăiește-o din plin!” e lozinca întunecaților, care știu să umble la butoanele emoționale ale oamenilor.

Spirite non-umane

V-ați pus vreodată întrebarea dacă șefii acestei grupări de întunecați, precum și o bună parte din acoliții lor, nu sunt spirite umane în corpurile lor umane? Fiind supuse legii divine a Cauzei și Efectului, cunoscută ca Legea Karmei, aceste spirite întunecate s-au tot reîntrupat ciclic în structurile familiilor bogate. Altfel spus, și-au planificat existențele terestre astfel încât să se nască în aceleași familii, și nu ca om de rând într-o familie anonimă, cine știe unde pe Pământ. Și atunci dintr-o asemenea perspectivă vorbim despre un prim secret al lor: ei dețin mijloacele de a dirija reîntruparea pentru spiritele lor! Dar așa ceva ar trebui să depindă fie de cunoștințe de magie, fie de tehnologie foarte avansată. Prima variantă este mai credibilă, având în vedere că membrii din vârful acestei grupări folosesc permanent simbolurile, iar simbolurile se știe că sunt folosite des în procedee magice. Fie în bine, fie în rău. Apoi mai este tehnologia recuperată de la Micii Cenușii, în 1947, pe care în mare parte membrii acestei grupări au descifrat-o punând la lucru grupul Majestic 12.

Se poate spune despre această grupare că pe bună dreptate i se poate atribui numele de „Pălăriile Negre”, asta apropo și de denumirea de „Oameni în negru” despre a căror prezență și implicare știm din sutele de rapoarte ale martorilor OZN din Statele Unite. De la ultimul mare conflict desfășurat pe Pământ în urmă cu 60.000 de ani, și ale cărui urme se pot constata în multe zone ale lumii – Sahara, Mohenjo Daro și altele – Pălăriile Negre reunite sub denumirea de Frăția Șarpelui a continuat să-și perpetueze influența asupra lumii. 

La extrema cealaltă, gruparea luminii coordonată de Shamballa, a vegheat ca omenirea să nu fie distrusă de acțiunile celor întunecați. Periodic au trimis în lume mesageri pentru a anunța, preîntâmpina și uneori pentru a salva lucruri de mare valoare. Un exemplu în acest sens este biblioteca din Alexandria. Despre asta se știe din istorie că a ars scrum, în anul 48 înainte de Christos. Dar adevărul este că acolo au ars doar copiiile originalelor, căci acestea au fost luate cu aproximativ 1 an înainte și duse în diferite locații din Shamballa. Iar după ce omenirea va scăpa de flagelul Noii Ordini Mondiale, acele valoroase cărți din străvechime vor fi oferite din nou civilizației noastre.

Dar cu timpul, Shamballa a pregătit oameni și mesageri, astfel încât să fie echilibrată balanța energiilor în omenire. Între timp, în spațiul cosmic în multe milenii dinaintea erei noastre au continuat luptele între diferitele civilizații extraterestre. Unele sunt evoluate, altele avansate, și aici este important să discernem clar: evoluat nu este întotdeauna același lucru cu avansat, din perspectiva nivelului de conștiință. De exemplu Micii Cenușii, Draco sau alte civilizații cu care aceștia au colaborat, sunt avansate, tehnologic și științific, dar nu evoluate precum pleiadeenii, arcturienii, liranii sau altele similare. Există de altfel o întreagă istorie galactică, redată de mai mulți mediumi în ultimele două decenii. Astfel știm că un asemenea conflict nu se desfășoară doar pe Pământ. El are legătură cu prezența acestor civilizații negative și malefice în Calea Lactee, la care s-a aliat gruparea Pălăriilor Negre.

Pălăriile Albe în schimb au pornit de anul trecut, deși planul de salvare a omenirii e pregătit de mult în detaliu, o amplă acțiune de demascare a Pălăriilor Negre. Aceștia din urmă sunt bancheri, miliardari, politicieni, oameni de afaceri etc. care își urmăresc un  scop comun, acela de a trăi pe spatele omenirii, folosind ca până acum tehnici de adormire a minții și a atenției. Dar ca să nu umplem articolul cu comentarii, să dăm și unele informații referitor la aceste chestiuni.

Actuala stare de lucruri este efectul după 12 ani a crizei eșuate din 2008, pusă la cale de către Pălăriile Negre prin intermediul bancherilor. Și cum e vorba aceea, totul se învârte în jurul banilor. Gruparea oculților trăiesc pe mai departe cu impresia că banii, indiferent că sunt bancnote sau monede virtuale, reprezintă singura pârghie prin care poate fi susținută dar și controlată omenirea. Desigur că este o idee falsă. Dar pentru că economiile lumii au ajuns într-un impas, datorită existenței pe piața mondială a unei cantități mult prea mare de bani, Sistemul urma să se prăbușească. Odată cu acest eveniment ar fi urmat dezvăluirile complete despre oculți. Aceștia au vrut să evite colapsul planificând pandemia de coronavirus, deci oricum ceva, cumva se va întâmpla și prăbușirea Sistemului va veni inevitabil. Întrebarea e cât vor mai putea trage de situație Pălăriile Negre? Liniile temporale încă fluctuează…

Pălăriile Albe vor reintroducerea aurului ca sistem de valorizare a mărfurilor, în timp ce Pălăriile Negre vor menținerea banilor pentru aceeași valorizare. Dar problema tipăririi a tot mai mulți bani duce la hiperinflație, care poate pune pe butuci economia oricărei țări, chiar și a celor mai dezvoltate, dacă s-ar continua într-un asemenea ritm. Pălăriile Negre chiar asta urmăresc, pentru prăbușirea economiei mondiale și astfel toate țările lumii să ceară la unison un singur guvern mondial. Din nefericire, și această informație este una de care majoritatea omenirii nu și-a dat seama, structura premergătoare guvernului mondial există deja din 1945, după Al Doilea Război Mondial – ea se numește Organizația Națiunilor Unite. Deocamdată nucleul de bănci centrale la nivel mondial este deținut de clanul Rothschild, care își urmărește cu ferocitate scopul, iar un asemenea plan a început să fie demontat pas cu pas de către Pălăriile Albe.

Cine sunt Pălăriile Albe?

Sunt ofițeri de rang superior din structurile armatei americane, din structurile de vârf ale CIA și FBI, care au trecut la acțiune odată ce președintele Trump a fost ales și investit în 2017. Dacă în spațiu se mai duceau încă în august anul trecut bătălii grele între forțele luminii și cele ale întunericului, aici pe Pământ începeau dezvăluirile via Casa Albă din Washington despre cabala întunecată. Slugile acesteia, disperate că li s-a dezvăluit planul malefic, au pus la cale pandemia, care nu ar fi fost aruncată în lume ca informație dacă Trump și Pălăriile Albe nu ar fi trecut la acțiunea de deconspirare a oculților.


Echilibrare Trup-Suflet

Cristian Terheș: „E un pârjol, nu economie de piață”

 

„Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”! CRISTIAN RĂCHIȚAN, medic naturopat de origine română

 


Unul dintre primii cinci diagnosticieni din lume, medicul naturopat de origine română Cristian Răchițan, a făcut mai multe declarații într-una din vizitele sale frecvente în România.

Celebru în S.U.A., dr. Cristian Răchitan, căruia îi calcă pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson și politicieni celebri, spune că „niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, explicând totodata că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor (Redacția)

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boală, este o noțiune total greșită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toata viața și cu timpul trebuie să creasca doza medicamentelor pentru că cele pe care le-a luat anul trecut, acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala a evoluat, a avansat.

Medicul încă nu a învățat să vindece o boală pentru că știința medicală nu știe să vindece boala - mă refer la partea bio-chimică - știe doar să te ajute să duci boala mai suportabil, să ajute corpul să facă față bolii respective, dar nicidecum s-o vindece.

Medicamentele au devenit atât de agresive iar efectele lor negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una și creezi alte două boli. Ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care creează alte boli. Și intri într-un lanț, care este ingrozitor de complicat…

Orice afecțiune are întotdeauna două cauze, niciodată una singură. Intotdeauna, cea de-a doua cauză este stresul, iar cauza primară o constituie anormalitățile, în general la nivelul structurii.

Stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult. Simplu, am spus mai înainte, încearcă să faci ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei să faci. Vezi ceea ce simți că te implinește, ce simți că-ți place, ceea ce simți că este bine pentru tine. Atunci nu te stresezi și îți ,protejezi sănătatea.

https://www.art-emis.ro/art-emis/niciun-medicament-din-lume-nu-vindeca-vreo-boala