11.21.2022

Armaghedonul financiar global și Sfârșitul unui lung ciclu 3D

 


Totul pare perfect normal; Vecinii tăi încă locuiesc în casele lor mari de neprețuit, conducând copiii la și de la școală cu mașini de lux noi-nouțe, fără a lăsa pe nimeni să se gândească la un colaps economic iminent. Cu toate acestea, adevărul este că majoritatea acestor case și mașini sunt finanțate în mare parte din „banii datoriilor”, iar asta se va prăbuși în momentul în care economia va lovi zidul. Toate cifrele sunt absolut alarmante, indicând faptul că economia globală este pe drumul celui mai mare Armaghedon financiar global. Oamenii sunt nerăbdători și memoria lor este jalnic de scurtă. Foarte puțini sunt capabili să aplice o viziune pe termen lung a ceea ce se întâmplă. Toată lumea s-a obișnuit să „trăiască în prezent” și să nu se concentreze asupra a ceea ce le iese în cale.

Titlurile nu țipă despre un „crah bursier” sau o „depresiune economică”, octombrie ar fi fost luna în care urma să se întâmple totul. Dar asta nu înseamnă că economia se redresează prin orice imaginație. Banca HSBC deținută de Global Mafia; cea mai mare din lumea occidentală, spune că depresia globală a început, iar durerea pe care am trăit-o până acum este doar vârful aisbergului. Așa că nu credeți că este timpul să vă relaxați, doar continuați cu toate pregătirile.

Economia globală este falimentară în toate aspectele și în fiecare regiune. Cea mai mare parte a UE este sub apă, în mod figurat, în timp ce Portugalia a devenit cea mai recentă țară acută. Socialiștii doresc ca datoria Portugaliei să fie anulată cu 50% și să părăsească uniunea monetară a UE. Euro a distrus deja destule țări europene până acum. Băncile sunt într-o mizerie dezolantă, ratele dobânzilor trebuie să rămână la zero la sută, altfel fiecare instituție care deține instrumente derivate va fi în faliment, cum ar fi Deutsche Bank, de exemplu, care deține câteva sute de trilioane în instrumente derivate care sunt pe cale să explodeze. Nu sunt singura bancă cu o astfel de expunere masivă. La fel și JP Morgan, efectiv băncile TBTF din SUA au colectiv până la 500 de trilioane de dolari în expunere la instrumente derivate.

Valoarea reală a expunerii pentru aceste bănci este estimată la aproximativ dublu. Dacă vreuna dintre contrapărți scade, totalul băncii va fi de 500 de trilioane de dolari sau mai mult, iar expunerea totală la instrumentele derivate de 2,5 trilioane de dolari care va cauza pierderi ireparabile. Economia de astăzi se confruntă cu o convergență mortală a trei factori critici din cauza efectelor celei mai mari bule de datorii din istorie. Cauzat de:

Experimente dezastruoase cu globalizarea

Masarea cifrelor statistice până la punctul în care tendințele economice sunt complet ascunse

Cel mai important dintre toate, abordarea supraîncărcării datoriilor fără rentabilitate, în energie și în alte sectoare și instrumente derivate, în timp ce obligațiunile guvernamentale americane sunt aruncate în dumping de China, Rusia și numeroase alte țări.

Dacă începe criza, banii cash vor fi rege. Va cumpăra mai multe bunuri și servicii de zi cu zi. Toate tipurile de active financiare și imobiliare se vor prăbuși în preț. Este dificil de prezis care vor fi efectele în cascadă. Dar amploarea suprainvestițiilor și a supracapacității în orice, de la imobiliare până la explorarea petrolului, mine de minereu de fier – fabrici de aluminiu – fabrici de oțel – nave de croazieră – și așa mai departe, este atât de mare, ceva nemaivăzut înainte, problemele vor avea să se înrăutăţească înainte ca Deep State (cabala) să-şi recunoască dispariţia.

Umanitatea de pe Pământ a ajuns acum la sfârșitul lungului ciclu 3D de experiențe în dualitate. Suntem pe puntea 4D dintre lumea a treia și a cincea dimensiune. Pe acest pod va fi dezvăluit totul.

Corespondentul nostru extraterestru care revine Vital Frosi de mai jos raportează omenirii despre tranziția de la vechea lume 3D la noua lume 5D.

A venit vremea revelațiilor. Nimic nu va mai fi ascuns, nici de ochii noștri, nici de conștiința noastră. Ne aflăm în faza finală a Tranziției, tocmai faza care precede cel mai mare Eveniment, faza care va rupe firele care încă ne leagă de Lumea celei de-a treia dimensiuni. Toate sistemele cunoscute de omenire vor fi resetate, pentru a declanșa pornirea noilor sisteme. Așteptarea sufletului întrupat este acum mare. Chiar dacă conștiința umană nu poate înțelege încă măreția unor astfel de evenimente, sufletul, în versiunea sa cea mai înaltă, vede clar ceea ce va urma.

Cu fiecare zi care trece, din ce în ce mai multe conștiințe care au fost învăluite în văluri ale uitării încep să-și extindă înțelegerea, oferind fiecărui încarnat șansa de a se trezi din lunga noapte întunecată a iluziei. Ceea ce nu ai inteles acum un an ti se pare atat de familiar! Subiectele de care nu erai interesat înainte încep să devină clare. Ceea ce la început părea ficțiune acum pare o realitate acceptabilă. Și tot ceea ce părea real acum pare o iluzie. Da, te trezești! Energia de înaltă frecvență care vine acum pe pământ provoacă astfel de posibilități. Toți cei care se trezesc vor avea acum un moment favorabil pentru a-și deschide ochii definitiv. Nu vor mai fi iluzii pentru această parte a umanității.

Am spus de atâtea ori că Tranziția Planetară este în momentele sale finale. Cel puțin 1/3 dintre cei încarnați vor putea să ascensioneze în această încarnare actuală. Amintiți-vă, de asemenea, că aceasta este ultima șansă, deoarece nu vor exista alte încarnări în dualitate pe planeta Pământ. A fost suficient timp pentru ca toate sufletele să se pregătească. Sute și chiar peste o mie de încarnări anterioare au avut deja majoritatea încarnaților. Nimeni nu va putea spune că nu a avut timp să învețe ce înseamnă dualitatea. Toată lumea a trecut prin toate polaritățile posibile și imaginare ale acestei școli de suflete.

Timpul se scurge repede acum! Ceea ce înainte dura secole, acum poate dura doar câteva luni. Este timpul pentru noi toți! Trezeşte-te! Nu mai dormi! Ora este încă devreme și mulți s-ar putea să nu realizeze că timpul se scurge. Portalurile Ascensiunii sunt deja deschise. Trebuie să treci prin ele pentru a ajunge pe Noul Pământ. Când sună clopoțelul, se vor închide pentru cei rămași în urmă și nu se mai poate face nimic pentru ei. Nu lipsesc mesajele și mesagerii care aduc Vestea Bună. Nu au lipsit oportunitățile de a te mântui de faptele rele. Nu au lipsit semnele care veneau de peste tot și de sus. Dar s-a spus întotdeauna că trebuie să existe urechi pentru a auzi și ochi pentru a vedea. Pentru a înțelege scopul fiecăruia dintre noi încarnați aici pe pământ. Toată lumea fusese avertizată! Avertizată insistent!

Acum grâul a fost separat de pleavă. Acum toată lumea știe diferența dintre valoare și preț. Valoarea și prețul sunt lucruri foarte diferite. Mulți încarnați au acordat mai multă importanță valorilor etice și morale și calităților depășite de încercări grele. În timp ce alții s-au adaptat din cauza prețului fiecărei acțiuni. Un om care are valoare a câștigat bogăție în ceruri. În schimb, cel care a stabilit un preț pentru fiecare faptă sau acțiune a cucerit bunuri care nu vor mai exista, pentru că sunt nepermanente. Acum nu mai au nicio valoare pentru el. Dimpotrivă, ceea ce a avut un preț va trebui să fie răscumpărat, deoarece toate datoriile trebuie plătite.

Mulți aleg să se vândă pentru a obține beneficii lumești. Acestea au un preț. Alții preferă să-și construiască o viață bazată pe netezirea fiecărei acțiuni, respectând întotdeauna totul și pe toată lumea și trăindu-și zilele în cea mai perfectă conștientizare a eticii și responsabilității. Aceștia sunt oameni care au valoare. Această valoare poate fi folosită ca monedă de schimb atunci când este timpul să treceți prin Poarta Înălțării. Pretul este contributia care trebuie platită înainte de a trece prin porti. Deci, acum începi să înțelegi mai bine aceste diferențe. Prețul este suma care trebuie plătită și asta nu are altă perspectivă. Valoarea, pe de altă parte, este ceea ce merită cu adevărat și niciun ban din lume nu poate cumpăra asta.

Multe încarnări permit să fie cumpărate, iar asta vine cu un preț. Ei cheltuiesc resursele pe care le-au acumulat pe lucruri lumești, pentru că ceea ce se câștigă ușor se consumă ușor. Ca și mărfurile, se tranzacționează. Amintiți-vă de pilda negustorilor din templu. Aceştia nu vor moşteni Împărăţia Cerurilor, adică; ei nu vor experimenta ascensiunea care duce la Noul Pământ. Cei care au onorat valorile morale, pe de altă parte, merită dreptul de a moșteni Noul Pământ. Și asta nu are preț! Nu există nimic în lume care să poată cumpăra o posesie atât de prețioasă de o asemenea valoare.

„Nu crea o avere pe pământ în detrimentul bogățiilor cerului.”

Acest mesaj rezumă totul în textul de astăzi. Mulți s-au lăsat vânduți pentru un fleac. În vremuri de alegeri, încă îi vedem pe cei care au un preț. Dobânzile sunt vândute sau cumpărate de cei care nu au valoare. Își negociază sufletele în Templul Sfânt. Se pretează intereselor câtorva în detrimentul multora. Ați făcut vreodată un calcul al celor care se vând pentru 100.000 de dolari? Ei sunt cei care nu se prețuiesc. Se vând singuri pentru atât de puțin! Chiar și acest lucru se aplică celor care se vând pentru milioane. Ei nu știu că acesta este prețul pe care vor trebui să-l plătească înmulțit cu tot răul pe care l-au făcut altor oameni, căci răscumpărarea va fi suma tuturor suferințelor cauzate de fapta lor lacomă.

Poate că este timpul ca fiecare persoană să-și evalueze situația. Ai valoare sau doar un pret ?

Sunt Vital Frosi și misiunea mea este iluminarea!

Namaste!

(”Namaste” este un salut constând dintr-o ușoară plecăciune, în semn de respect cu palmele lipite una de cealaltă în dreptul pieptului)


Sursa: https://finalwakeupcall.info/