Pentru cine își folosește creierul ( și nu doar în scopul coordonării mestecatului și înghițirii ), e clar că fostul slujbaș la UM Digi 024 TV e doar un chelner pseudo-jurnalistic, care servește pe tavă meniul comandat de client, împreună cu zîmbetul cleios din partea casei. Plus nota de plată, înfășurată cu rafinament artistic în fundița roz a deontologiei veritabile, curat anglo-saxone, soro, să moară mă-sa lu’ Procest Verbal.

Rîdem noi, da’ ultimul interviu făcut de lingăul Mihăiuc cu ministrul drujbar Costel Alexe e de o grețoșenie comunistoidă greu de suportat. Dacă prin spitale ar fi nevoie de un vomitiv rapid și puternic, non-farmaceutic, așa-zisul interviu al așa-zisului jurnalist Mihăiuc cu ministrul Alexe poate garanta că mațele pacienților se golesc aproape instantaneu. Ba poate ține loc și de clismă, înainte de operație.

Nu e nici o exagerare  – catifelația lui.Mihăiuc, prestată pentru satisfacția ministrului liberal, e făcută după rețeta clasică a  interviurilor de serviciu cu șefi din dictatura comunistă : zîmbetul cleios al pseudo-jurnalistului prestator, pseudo-întrebări din seria ” Așa-i că munciți mult pentru noi, că totu-i bine și dușmanii sînt răi ? ” , plus jelania penibilă a tovarășului șef despre sacrificiul pe care îl face el pentru popor, lipsind cu zilele din sînul familiei greu încercate.

Ca să vă fie clar, catifelaționistul Mihăiuc a adus la cunoștința populației, prin întrebări pline de măiestrie și tușeu lingual, adevărul-adevărat despre Domnul Ministru Costel Alexe, Om Între Oameni : dumnealui stă la bloc, în apartament cumpărat cu credit, n-are fermă și conac de un milion de euro, care e decît o minciună în falș, publicată de jurnaliști răi, plătiți de dujmanii imperialiști. Dujmanii poporului, evident, care deznigrează pe liderii buni, cari vrea binili la uamini. Și la copaci, desigur.

Deci toate care s-au scris de rău de Domnul Ministru Alexe e decît minciuni, daaa …?

După o asemenea rafală de grețoșenie comunistă cu franjuri liberali, ar mai fi doar o întrebare : băi, Mihăiuc, ai băut o gură de spirt după asta ? Trasă prin batistă, eventual, ca să rămîi cu vechea senzație de catifelație. Cu cremă deontolojică, cum al’fel …

(articol preluat integral din 7iasi.ro)