10.31.2017

”Cât de tâmpită a ajuns America. Evreii controlează Hollywood-ul in totalitate. !”




Un evreu declară: ”Evreii controlează Hollywood-ul în totalitate” 

Un sondaj arată că americanii nu cred că “evreii controleaza Hollywood-ul”. Dar iata un evreu care crede asta. 
Este vorba de Joel Stein, editorialist care publica regulat în ziarul LA Times, cel mai mare ziar din Los Angeles. Acesta a si scris un articol controversat pe aceasta temă, text pe care il redam integral:

“Nu am fost asa supărat niciodată în viața mea. Doar 22% dintre americani cred că “industria filmului si televiziunile sunt controlate de evrei” un procentaj cu mult mai redus decat 50% asa cum era in 1964. 
Liga Anti-Defaimare (ADL – Anti Defamation League, organizatie evreiască de presiune si monitorizare a mass -media), care a dat publicității sondajul, vede aceste cifre ca o victorie impotriva stereotipurilor.

De fapt cifrele arată cât de tâmpită a ajuns America. Evreii controlează Hollywood-ul in totalitate.

Cât de evreiesc este Hollywood-ul ?

Când șefii studiourilor de filme au publicat în LA Times o scrisoare deschisa către sindicatul actorilor, scrisoarea a fost semnata de presedintele  News Corp.  
Peter Chernin (evreu), presedintele Paramount Pictures Brad Grey (evreu), directorul general al Walt Disney Co.  Robert Iger (evreu), presedintele Sony Pictures Michael Lynton (surpriză, evreu olandez), presedintele Warner Bros.  Barry Meyer (evreu), directorul general al  CBS Corp. Leslie Moonves (atat de evreu încât unchiul său a fost prim ministru al Israelului),  presedintele MGM  Harry Sloan (evreu) si directorul general al NBC Universal Jeff Zucker (mega-evreu).

Daca și unul din fratii Weinstein ar fi semnat aceasta scrisoare grupul ar fi avut nu numai puterea de a închide toată producția cinematografică dar ar fi putut forma o ”minyan” (grup religios evreiesc) cu destulă apă cât să umple  o ”mikvah” (baie rituală evreiască). 

Persoana căreia îi era adresată scrisoarea era președintele sindicatului actorilor Alan Rosenberg (ghiciți).

Raspunsul la scrisoarea deschisă a fost publicata de super-agentul Ari Emanuel (evreu cu părinti israelieni) în  Huffington Post, deținut de  Arianna Huffington (ne-evreica si care nu a lucrat niciodata în Hollywood).

Evreii sunt atât de dominanți încât a trebuit să fac eforturi imense pentru a gasi 6 ne-evrei cu pozitii inalte in industria divertismentului. 
Când i-am sunat pentru a discuta despre această realizare deosebită, cinci dintre ei au refuzat sa vorbeasca cu mine, se pare din frica de a-i insulta pe evrei. 
Al șaselea, presedintele AMC, Charlie Collier s-a dovedit a fi evreu. 
Ca un evreu mândru, vreau ca America să stie despre realizarile noastre. 
Da, controlăm Hollywood-ul ! Fără noi v-ati uita la “clubul celor 700” si la “Davey and Goliath” toata ziua.
Așa că mi-am asumat munca de a re-convinge America că Hollywood-ul este condus de evrei, lansând o campanie de promovare, pentru că la asta ne pricepem cel mai bine.

Ma gândesc la mai multe slogane:  “Hollywood-ul: Mai evreiesc ca niciodata !”, “Hollywood: De la oamenii care v-au adus Biblia.” si “Hollywood: Daca iti plac televiziunea si filmele probabil ca până la urmă iti plac si evreii”.

Nu îmi pasă daca americanii cred ca noi controlam stirile, mass-media, Hollywood-ul, Wall Street sau guvernul. Imi pasa doar sa putem sa le controlam în continuare,” precizează Joel Stein.

sursa:  http://www.apologeticum.ro