6.12.2021

BALȘOI RESET. Reuniunea G7, cu măștile jos. Donald Trump i-a urat lui Biden să nu adoarmă la întâlnirea cu Putin

 


Prim ministrul Marii Britanii, malthusianistul Boris Johnson, președintele de paie al SUA Joe Biden, filo-homosexualul premier al Canadei Justin Trudeau, prim ministrul Italiei, Mario Draghi, coborât din înaltele sfere ale Băncii Mondiale, președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, președintele Consiliului Europei Charles Michel, premierul Japoniei Yoshihide Suga, cancelarul Germaniei Angela Merkel și președintele Franței Emmanuel Macron, cu obrazul pălmuit ceva mai fardat, stau în jurul mesei G7, fără măști, la Carbis Bay, Cornwall, Marea Britanie, pe 11 iunie, după cum se vede în fotografia lui Leon Neal de la Reuters. Se pare că întinează fără jenă nobilele idealuri ale îmbotnițării. Or fi citit scrisoarea lui Fauci?
Mai devreme, în cursul zilei, împreună cu Regina Elisabeta II, lidericii lumii s-au plimbat puțin prin „Grădinile Edenului”, o uriașă grădină botanică, și s-au lăsat fotografiați într-o ramă, un cadru, cu o semnificație mai aparte, după cum s-a văzut în imaginile filmate transmise și de televiziuni (video și explicație mai jos).
Dacă doreați să știți cine sunt toate personajele din poza de familie din porumb, adică de la Cornwall, nu ați fi avut mare succes căutându-le prin presa actuală de pe Dâmbovița. Chiar și Agerpres a uitat să le dea numele. În definitiv, poate au dreptatea lor și ziariștii din presa de azi: ce mai contează numele lor? Tot niște păpuși cu baterii sunt toți. Excepție face, totuși, Mediafax, care dă singura știre mai profesionistă despre reuniunea Grupului celor mai bogate șapte mari state ale lumii - G7. Rusia cu siguranță le face concurență, dar ea este reprezentată acolo prin interpuși.
Deciziile de la G7 vor fi în acord cu planurile Marii Resetări și, în afara chestiunilor bilaterale și „multilaterale” dintre puterile în cauză, fără îndoială că vom primi rapid și știri deja scrise despre Marea Vaccinare și pașapoartele „salvatoare”. Cu siguranță nu se va auzi pe acolo că virusul a fost creat pentru vaccin și nu vaccinul pentru virus, faptul fiind, probabil, deja cunoscut.
Senilul Joe Biden a devenit cu ocazia deplasării cel de-al 13-lea președinte american pe care regina britanică îl întâlnește în cei 69 de ani de domnie, relatează, pentru puțină culoare, agențiile de presă. Dup G7, Joe Biden urmează să mai facă vizite la sediile NATO și UE de la Bruxelles și să se întâlnească, miercuri, 16 iunie, la Geneva, cu Vladimir Putin.
La Geneva s-a întâlnit și Ronald Reagan cu Mihail Gorbaciov, în noiembrie 1985, la o mică resetare, și tot la Geneva, în 2009, Hillary Clinton, ca șefă a diplomației din SUA, i-a dat lui Serghei Lavrov, eternul ministru de externe rus, o cutie galbenă cu un buton roșu pe care era scris cuvântul... „Resetare”. Acum, același Lavrov îl va însoți pe eternul Putin, și probabil va aduce înapoi cutia cu încă un cuvânt pirogravat poate chiar de el : Balșoi Reset !
Declarațiile bombastice ale lui Biden la adresa lui Putin din ultima perioadă sunt doar niște petarde fumigene pentru a acoperi gradul de subordonare pe care îl are pretinsul președinte al Americii față de țarul Rusiei. Lap-top-ul abandonat al fiului lui, Hunter Biden, mai are încă secrete de dezvăluit. Altele sunt în fișetele Kremlinului. Până la urmă, trebuie să precizăm, Burisma - de care sunt legați aproape cu cătușele cei doi Bideni, Sr. și Jr. - nu e o afacere ucraineană, ci una rusească. Adică, mai clar, a serviciilor speciale rusești.
Dovada s-a văzut în atât de puțin discutata decizie de a sabota decizia lui Trump cu privire la gazoductul care leagă fostele imperii ale lui Stalin și Hitler prin renunțarea la sancțiunile SUA față de compania care construiește conducta trădătoare ruso-germană Nord Stream 2.
O altă dovadă este dezinteresul pe care Biden l-a acordat în această vizită statelor din Est, subjugate atât de Rusia și Germania, cât și de interesele unor foruri oculte care au ocupat SUA.
Criticând diplomația sorosistă a lui Joe Biden pentru că a renunțat la sancțiuni împotriva companiei Nord Stream 2 AG și a conducerii sale, Zbigniew Rau, șeful diplomației poloneze, a declarat: "Aliații americani nu au găsit timp să se consulte cu regiunea lumii care este cea mai afectată de impactul acestei decizii".
"Din nefericire, delegația americană care vine în Europa, condusă de președintele Joe Biden, este atât de ocupată cu întâlnirea lui cu președintele Putin încât nu a găsit timp să organizeze reuniuni cu aliați de pe flancul de est", a mai atras atenția Zbigniew Rau, ministrul de Externe al Poloniei, citat de Reuters și Agerpres.
Donald Trump i-a urat lui Biden să aibă grijă să nu adoarmă la întâlnirea cu Putin. Într-un mesaj despre starea actuală a Americii, Trump a mai adăugat: „Guvernul nostru a avut rareori astfel de căzături ca aceștia care lucrează pentru el.”, după cum a fost citat de NY Post. Credeți că s-a referit la România?
"Cine va plăti factura pentru greșelile germane și americane?", s-a mai întrebat șeful diplomației poloneze,
Tot noi, cine?!
PS: „Show”-ul din „Grădinile Edenului” pe invers arată și importanța pe care o acordă Imperiul Britanic oaspeților săi: Regina stă jos, cu Franța și Germania de-a dreapta sa și cu SUA de-a stânga, toate așezate. Desconsiderați, șefii UE și premierul Canadei, un fel de provincie pentru britanici, împreună cu reprezentanții Italiei și Japoniei, sunt dispuși în picioare, în planul doi.

VICTOR RONCEA

Av. Gheorghe Piperea: Începe Marea Segregare

 

Urmăriți, dacă vă lasă cenzura, acest clip de 12 minute extras dintr-o emisiune de la Fox News a lui Tucker Carlson. Și imaginați-vă cum vor arăta teatrele, cinematografele, stadioanele, nunțile, amfiteatrele, barurile, plajele etc. atunci când, previzibil, lumea noastră se va fi împărțit în vaccinați, purtători ai brățării informatice cu track record-ul medical (covid, hepatită C, HIV, TBC) și ne-. Cât de inadmisibil de jenant va fi fost să îți vezi neamurile, prietenii, persoanele iubite, interesante/atractive etc. dincolo de gardul de sârmă care nu au brățara supunerii absolute la vedere ... 

Și poate înțelege și șeptelul european că pandemia nu a fost despre vreo boală infecțioasă, ci despre colectarea „surplusului comportamental” al șeptelului - cum și unde se mișcă, ce achiziționează, cu cine interacționează, ce gândește și speră, ce ideologie adoptă etc., pentru a putea fi mai precis canalizat și mai exact remodelat prin manufacturarea consimțământului. Și a mai fost despre politică - mai bine zis, despre politica în favoarea exclusivă a colectorilor și împotriva șeptelului. 

PS: America va avea o mare problemă în curând - doar 29% dintre hispanici și doar 27% dintre afro-americani sunt vaccinați. Dacă îi vor pune pe toți acești oameni în spații separate de cele dedicate șeptelului vaccinat, America se va fi întors în timp, în vremea segregării rasiale. 

GHEORGHE PIPEREA

Putin speră că Biden va fi mai puţin impulsiv decât Trump

 


Vladimir Putin şi-a exprimat, vineri, speranţa că omologul său american, Joe Biden, se va arăta mai puţin impulsiv decât predecesorul său Donald Trump, cu câteva zile înainte de un mult aşteptat prim summit între cei doi şefi de stat, notează AFP. 

Într-un interviu acordat canalului american NBC News, liderul de la Kremlin l-a descris pe Joe Biden drept un 'carierist' care şi-a petrecut viaţa în politică, iar pe Donald Trump, un 'individ talentat' şi 'original'.

'Sunt şi avantaje, şi unele dezavantaje, dar am mari speranţe să nu mai existe manevre impulsive din partea preşedintelui american în exerciţiu', a spus el, potrivit unui traduceri furnizate de NBC News.

Joe Biden ar urma să îi prezinte lui Vladimir Putin, în cursul summitului de la Geneva la sfârşitul primului său turneu internaţional, mai multe nemulţumiri americane, inclusiv suspiciunea de ingerinţă rusă în alegerile din SUA şi atacurile cibernetice.

Vladimir Putin a recunoscut deschis că l-a susţinut pe Donald Trump în 2016. Omul de afaceri republican şi-a exprimat în repetate rânduri admiraţia faţă de liderul rus şi a părut să accepte dezminţirile acestuia despre o eventuală ingerinţă electorală.

În ceea ce priveşte epitetul de 'ucigaş' ales de Joe Biden pentru a-l califica în lumina unei serii de asasinate, inclusiv a adversarului rus Boris Nemţov, liderul de la Kremlin a văzut-o ca fiind rezultatul 'comportamentului macho' specific Hollywoodului. Un astfel de discurs 'face parte din cultura politică americană unde este considerat normal. Dar nu aici. Aici nu este considerat normal', a spus el, potrivit Agerpres.

Referitor la întâlnirea dintre Vladimir Putin și Joe Biden, analistul Bogdan Chirieac  a declarat că  aceasta:  „Ar putea să fie, eu nu spun că va fi, dar unii spun că ar putea să fie noua Malta. Atunci erau alți lideri, alți conducători, Uniunea Sovietică încă exista, acum urmaș este Federația Rusă. De asemenea, în Statele Unite atunci era George Bush sr., acum este Joe Biden. Totodată, Vladimir Putin deține puterea de 20 de ani și este vorba să rămână în funcție cel puțin încă 12 ani.

Cum s-a împărțit lumea atunci, acum s-ar putea împărți din nou. De data asta suntem în partea geografică bună, suntem în NATO, suntem în Uniunea Europeană, avem un parteneriat strategic cu SUA și sper ca securitatea țării noastre și zona de influență în care se află să rămână aceeași, adică zona occidentală. Cu bune, cu rele e mult mai bine în zona occidentală decât în orice altă zonă pe Planetă, cel puțin acum, la începutul secolului XXI“, a precizat  Bogdan Chirieac.

Cîţu : ”Crește puternic puterea de cumpărare a românilor!”

 


"INS a anunțat :

'Aprilie 2021 comparativ cu Aprilie 2020 Comparativ cu luna aprilie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.' Așa arată o revenire în forță a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani.

Dar și mai important INS a anunță o creștere semnificativa a puterii de cumpărare cu 8.4%.

'Câştigul salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum Indicele câştigului salarial real a fost 108,4% pentru luna aprilie 2021 față de aceeaşi perioadă a anului precedent.'

Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri. Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toți românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede.

Reformă in toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început", transmite premierul Florin Cîţu într-un mesaj publicat, sâmbătă dimineaţa, pe Facebook.

Premierul Florin Cîţu a arătat, vineri, citând un studiu recent al PricewaterhouseCoopers, că încrederea managerilor companiilor din România în perspectivele de creştere a ţării noastre a atins un nivel record în ultimul deceniu, de când este realizat acest raport, adăugând că acest lucru arată că soluţiile adoptate de Guvern începând de anul trecut şi transferul resurselor către investiţii au condus la această stare.

"Astăzi am primit şi un studiu (...) care arată clar că România merge în direcţia bună. Este un studiu făcut de PricewaterhouseCoopers şi aş vrea să vă citesc doar un singur lucru. El este public, este vorba despre un interviu pe care această companie îl ia directorilor, managerilor companiilor din România şi astăzi, în acest moment, încrederea executivilor sau a acestor manageri în perspectivele de creştere a României a atins un nivel record în ultimul deceniu, de când este realizat acest raport. Deci, este de trei ori mai mare procentual numărul celor optimişti faţă de ediţia din 2020. Deci, suntem doar la un an după pandemie, de abia am ieşit din pandemie şi optimismul acestor manageri este la nivel record, cel mai mare din ultimii zece ani, ceea ce înseamnă că soluţiile pe care le-am propus anul trecut şi faptul că am spus că transferăm resurse spre investiţii, pentru a produce mai mult, ca după aceea toată lumea să se bucure de rezultatele investiţiilor, au dat încredere acestor manageri", a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă la Zalău, potrivit Agerpres.