8.12.2022

LASĂ CERȘITUL, NU TE MAI DROGA ! EȘTI TÂNĂR și POȚI MUNCI CINSTIT !

 


D.TRUMP : ”Sistemul școlar în SUA a fost stricat de către stângiști. În clase se predau aberații conform cărora bărbații pot rămâne însărcinați, în timp ce rugăciunea este interzisă”

 


Fostul președinte american, Donald Trump, a spus în timpul Conferinței de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) că sistemul școlar din această țară a fost stricat de către stângiști, exemplificând cu faptul că în clase se predau aberații conform cărora bărbații pot rămâne însărcinați, în timp ce rugăciunea este interzisă. 

„Rugăciunea la școală este interzisă, dar spectacolele cu travestiți sunt permise”, s-a plâns Trump. 

„Nu poți să predai Biblia, dar îi poți învăța pe copii că America este rea și că bărbații sunt capabili să rămână însărcinați”, a continuat el. 

Fostul președinte se referă la faptul că în ultimii ani, ideologia LGBT a pătruns puternic în școli, iar așa numitele „ore de poveste cu travestiți” sunt tot mai frecvente în sălile de clasă. Mai precis, bărbați îmbrăcați în femei și machiați ostentativ le citesc copiilor, inclusiv de vârste preșcolare. 

Companii cu produse pentru copii precum Disney, dar și comunități religioase protestante, au adoptat travestiții ca „valoare” de promovat în fața copiilor. 

Cam aceasta se dorește și în Europa de Est. De aceea Uniunea Europeană alocă – din banii contribuabililor europeni – sute de mii de euro pentru „cursuri cu travestiți” pentru tineret. Doar că progresiștii neomarxiști s-au lovit de conservatorismul unor lideri și a comunităților religioase. Acesta este un alt motiv pentru care Viktor Orban este atât de urât de globaliști, pentru că a îndrăznit să introducă o lege care interzice propagandă LGBT în școli. 

Ai noștri, la fel de lași ca și poporul, n-au avut curaj să pună în lege dar nici nu încurajează această ideologie, în principal datorită opoziției Bisericii Ortodoxe. 

Cât despre popor, la referendumul pentru familie mulți creștini practicanți au stat acasă pentru că la televizor li s-a spus că a fost referendumul lui Dragnea prin care voia să scape de pușcărie. Ce legătură între cele două?! Numai ei știu...Ba mai mult, creștini care se declară autentici au pus ștampila pe progresiștii care promovează LGBTQ și au refuzat să jure pe Biblie. Și cu asta am spus tot...

Liviu Cucu 

FĂINĂ PESTE BOT

 

Isteria pastilelor de iod se repetă după 36 de ani

 

Hramul „Sfintei Teodora de la Sihla”, sărbătorit la Mănăstirea Sihăstria

 

Cațavencul DORU BUȘCU, despre MARELE CIRC din ROMÂNIA!

 

Cade pilonul 2 la pensii