10.02.2022

Prințesa DIANA, TRĂIEȘTE ! Familia regală britanică - o familie de reptilieni. Unul dintre ei și-a cumpărat case în România și se înfruptă din mâncarea românilor

 


Acesta este doar o parte dintr-un document foarte lung despre reptilele ucigașe parazitare cunoscute sub numele de Familia Regală a Angliei și despre ceea ce prințesa Diana a descoperit despre ele. Unii oameni ar putea considera acest lucru total incredibil și șocant !

Au existat și întrebări despre dacă Diana este chiar îngropată pe insulă. În vara anului 1998, revista Star din Statele Unite a citat o „sursă senior” nenumită de la Palatul Buckingham spunând că a fost incinerată în secret și, potrivit unui raport din Los Angeles Times, unii oameni din satul Great Brington nu cred de asemenea acest lucru. Nu cred că este îngropată pe insulă. Un rezident citat de LA Times a spus că în noaptea în care sicriul ei a fost dus la Althorp pentru înmormântare, satul a fost „invadat” de către armată, poliție și unitățile forțelor speciale, iar toți sătenii au fost trântiți în casele lor. Ea a spus că crematoriul de la biserică funcționează până târziu în noapte. Betty Andrews, fosta bucătăreasă și menajeră la Althorp, este citată de revista Star spunând: ,,Există un sentiment ciudat printre săteni că nu vom auzi imaginea completă…”

În timp ce cercetam această carte, am fost prezentată lui Christine Fitzgerald, o vindecătoare genială și talentată, care a fost prietenă apropiată și confidentă a Dianei timp de nouă ani. Datorită înțelegerii de către Christine a ezotericului, Diana a putut să-i vorbească despre chestiuni pe care nu ar îndrăzni să le împărtășească cu nimeni altcineva de teamă să nu fie numită nebună. Este clar că Diana știa despre adevărata natură a istoriei genetice a familiei regale și controlul reptilian. Poreclele ei pentru Windsor erau „șopârlele” și „reptilele” și obișnuia să spună cu toată seriozitatea: „Nu sunt oameni”. Există un motiv foarte bun pentru care Diana folosește această descriere a Windsor-ilor.

Pe măsură ce deprogramarea ei continua, Arizona Wilder și-a amintit în mod clar un ritual la care a participat la Clarence House, casa reginei mame de lângă Palatul Buckingham, în care Dianei I s-a arătat cine sunt cu adevărat soții Windsor. A avut loc în primele șapte zile ale lunii iulie 1981, chiar înainte ca Diana și Charles să se căsătorească pe 29. Această perioadă reprezintă ultimele șapte zile ale ciclului Stejarului, conform legii ezoterice, iar ritualul se numea Trezirea Miresei. Acesta este un ritual pentru toate femeile din cele 13 linii de sânge care vor ocupa funcții publice înalte și se vor căsători cu reptilieni pentru a produce noua generație de conducători. Arizona spune că Regina Mamă, Regina, Prințul Philip, Lady Fermoy, tatăl Dianei, Earl Spencer, Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles au fost toți prezenți când Diana a fost adusă în cameră.

Purta o rochie albă și Lady Fermoy i-a administrat un medicament. Dianei i s-a spus că ar trebui să considere uniunea ei cu Prințul Charles doar ca un mijloc de a produce moștenitori și nimic altceva. Camilla Parker-Bowles era consoarta lui, nu ea. Arizona spune că Prințul Philip și Regina Mamă s-au schimbat apoi în reptile pentru a-i arăta Dianei cine sunt cu adevărat. „Diana era îngrozită, dar tăcută”, a spus ea. Dianei i s-a spus că dacă va dezvălui vreodată adevărul despre ei, va fi ucisă. Regina-mamă i-a spus Dianei la ritual că „toate urechile” vor asculta tot ce spune ea și „toți ochii” o vor urmări mereu. Aceasta este legarea clasică „nicăieri pentru a alerga” impusă tuturor sclavilor controlați mental.

Crede cineva, așadar, că i-ar fi permis Dianei să intre în ghearele lui Mohamed Al Fayed dacă acesta nu ar fi fost sub controlul lor? Ritualul a implicat, de asemenea, utilizarea unui penis de aur (simbolism Osiris) care a fost folosit pe Diana pentru a semnifica „deschiderea pântecului”. Arizona spune că era de formă și dimensiune reptiliană și avea proeminențe asemănătoare acelor concepute pentru a perfora superficial pereții vaginului și a provoca sângerare. Dianei i s-a spus că, după acest ritual, nu va mai fi niciodată „onorată” participând la ritualurile lor și nu trebuia să pună întrebări despre ei. Acum înțeleg oamenii de ce Diana a suferit de bulimie și probleme emoționale grave de când s-a căsătorit cu Charles?

Diana i-a spus lui Christine Fitzgerald că Regina Mamă a fost puterea din spatele Windsor, împreună cu Prințul Philip. Dar Philip era subordonat în ierarhie Reginei Mamă, a spus Diana. Regina Mamă este conectată la o listă lungă de grupuri și societăți ale Frăției și este șeful Templului Interior, societatea de elită și extrem de secretă pentru nivelurile superioare ale profesiei juridice de pe „fostul” teren al Cavalerilor Templieri de la Temple Bar din Londra. Regina-mamă și prietena ei apropiată, bunica Dianei, Ruth Lady Fermoy, au fost cele care au manipulat-o pe Diana în căsătoria cu Prințul Charles. Acesta este motivul pentru care Diana a primit cazare în casa Reginei Mame, Clarence House, în săptămânile dinaintea nunții și a plecat de acolo să se căsătorească cu Charles la Catedrala St. Paul.

Majoritatea oamenilor din Marea Britanie vor fi uimiți să citească asta, deoarece propaganda reginei mame a transformat-o în bunica favorită a națiunii. „Oh, da, regina mamă, o bătrână atât de drăguță, blândă și bună.” Dar această femeie nu este ceea ce se pretinde că este. Nu pot sublinia asta suficient. În timpul petrecut la Clarence House înainte de nuntă, Diana își spune că i s-au administrat medicamente precum antidepresivul Valium, pentru a-și trata bulimia. Și ce altceva îi mai dădeau? „Au drogat-o”, a spus Christine „Sunt sigură de asta, a fost dopată de la început”. Christine a avut multe conversații cu Diana și și-a deschis inima despre viața ei de coșmar cu familia Windsor.

Dar contactele lui Christine prin munca ei i-au oferit și acces la alte surse cu cunoștințe interne despre Familia Regală Britanică. Aceasta a fost prima dată când Christine Fitzgerald a vorbit public despre experiențele ei cu Diana și despre ceea ce știe despre agenda reptiliană.

Mi-a spus: ,, Regina Mamă… acum asta e o vrăjitorie serioasă. Regina Mamă este mult mai în vârstă decât cred oamenii. Sincer să fiu, Familia Regală nu a murit de mult, doar s-a metamorfozat. Este un fel de clonare, dar într-un mod diferit. Ei iau bucăți de carne și reconstruiesc trupul puțin câte puțin. Pentru că este șopârlă, pentru că este cu sânge rece, e mult mai ușor pentru ei să facă asta decât Frankenstein pentru noi. Corpurile diferite sunt doar vibrații electrice diferite și au acel secret, au secretul microcurenților, sunt atât de micro, atât de specifice, aceste unde radio care creează de fapt corpurile. Acestea sunt energiile cu care lucrez atunci când mă vindec.”

,,Ei cunosc vibrația vieții și, pentru că sunt cu sânge rece, sunt reptile, nu doresc să facă din Pământ armonia perfectă care ar putea fi sau să vindece Pământul de daunele care au fost făcute. Pământul a fost atacat pentru zeoni de diferiți extratereștri. A fost ca un fotbal de mult timp. Acest loc a fost o stație de autobuz pentru mulți extratereștri diferiți. Toți acești extratereștri, puteau face față tuturor vicisitudinilor, inclusiv gazelor nocive.

Aterizează tot timpul și ies din măruntaiele Pământului. Arătau ca reptilele inițial, dar arată ca noi când ies acum prin vibrația electrică, acea cheie a vieții despre care am vorbit. Ei se pot manifesta cum doresc. Toate cunoștințele reale au fost scoase și mărunțite și puse înapoi în alt mod. Regina Mamă este „Șef Lingău” din această parte a Europei și au oameni ca ea pe fiecare continent. Majoritatea oamenilor, agățați, nu știu, despre reptile. Sunt încântați de acești oameni pentru că sunt atât de puternici.”

,,Balmoral este un loc foarte, foarte urât. E undeva unde dacă vor să sape sub pământ, vor găsi fosile de reptile, asta merge înapoi atât de departe. Nu vă gândiți la oameni precum Regina Mamă și Regina Victoria, ca oameni diferiți. Gândiți-vă la ei ca la aceeași persoană care după un timp a trebuit să-și înlocuiască haina. Când carnea moare, acea energie, în timp ce moare, va fi imediat în spatele altcuiva. Este mai rău decât un vampir.

Ei nu vor veni la tine cu dinții scrâșniți și îți vor suge sângele. Frica este hrana lor, ei pot de fapt să ia frica și să o manifeste într-un lucru tangibil. Cheia este curentul vibrațional. La acel curent vibrațional, ei pot manifesta orice din orice. Este ca o imagine holografică. Cu toții suntem minerale și apă vibrând. Aceasta este o iluzie în care trăim. Acesta este secretul. Știi că dacă monarhia va cădea, nu este sfârșitul ei. Ei se vor manifesta sub o altă formă. Reptilele nu au fost niciodată învinse și asta este cel mai aproape de ea.”

,,Motivul pentru care sunt atât de amenințați astăzi, este acela că Pământul este în astfel de probleme și puterea mentală a oamenilor se întoarce. Acesta este cel mai înfricoșător moment al lor, dar asta nu îi va ucide. Sunt secole lungi până să se termine. Diferența de data aceasta este că va fi mai dificil pentru ei și vor trebui să se mulțumească cu mai puțin, iar oamenii Pământului vor primi mai mult. Dar, acești reptilieni sunt dracu, sunt fiare triste, patetice, în timp ce omenirea galopează spre lumină. Sunt doar niște bulgări patetici de răutate care nu vor câștiga. Nu pot să vorbesc despre asta pentru că ei ar fi spus „Christine, ia-ți o haină albă, îmbrac-o pe spate și ieși afară”. Dar vreau să pun capăt nenorocirilor.”

Am fost uimit să aud pe altcineva vorbind despre aceste subiecte, despre care știam din propriile mele cercetări că sunt adevărate. Nu era conștientă când mi-a spus asta despre propriile mele cercetări asupra reptilienilor. Christine Fitzgerald, datorită contactelor ei din interior și cunoștințelor sale despre metafizică, a reușit să înțeleagă cel mai mare secret: că reptilele din altă dimensiune controlează lumea lucrând prin corpuri fizice care arată uman. Și, de asemenea, că Windsor sunt una dintre aceste linii de sânge reptiliene. Christine știa și despre ritualurile satanice ale reptilelor, ritualurile sexuale și sacrificiul pe scară largă a copiilor. Ea a spus că este esența pură a pre-pubertății pe care o doresc reptilele.

,,Dacă te-ai uita unde sunt construite castelele și unde dispar copiii străzii din lumea a treia…aceștia răpesc copii în masă acum.”

Ea a spus că reptilele vor esența vieții copiilor, deoarece nu pot continua să se manifeste fără acea energie pură.

,,Esența contaminată a adulților nu reprezintă nimic pentru ei”, a spus ea. ,,Prin ritualuri și sodomie lor le este ușor să-ți rupă bucăți din suflet.”

Christine a vorbit și despre ritualurile sexuale și orgiile în care au fost implicați Windsorii. Însuși cuvântul orgie provine din greacă, orgia, care înseamnă „cult secret” și se referă la ritualurile sexuale ale religiilor misterelor antice.

Christine a spus: ,,Este un cerc select de elite care au participat la orgii ritualice la Palatul Buckingham. Asta mi-a fost spus de către unul dintre participanți. Toți erau cupluri. Când luminile se stingeau, ei își schimbau forma și făceau lucrurile. Acești oameni sunt urâți. Nimic la care vă puteți gândi nu este așa de urât. Diana obișnuia să spună că dacă lumea ar știi cu adevărat cum arată aceștia de fapt…, dar eu știam asta.”

,,Dar sexul este o parte importantă a ritualurilor lor, deoarece este energia Kundalini care este miezul, generatorul nostru interior. Orgiile s-au oprit deoarece unul din cupluri a murit și aveau un număr impar și nu au vrut să mai aducă pe nimeni. Totul la ei este ritual, toată heraldica, toată acea pompă și ceremonii. Energia negativă este atrasă de energia negativă.”  

Multe dintre doamnele în așteptare ale reginei i-au spus lui Christine Fitzgerald despre Prințul Philip și despre afacerile sale: ,,Familia regală are mulți copii negri peste tot în lume”.

Sclava mentală recuperată Brice Taylor povestește în cartea ei, ,,Mulțumiri pentru amintiri,” cum a fost forțată să facă sex cu Philip și Charles. Nu fără motiv, fostul ofițer britanic de informații, Peter Wright, a spus în cartea sa controversată, Spycatcher, că „Palatul s-a bucurat de câteva secole de îngropare scandaloasă”.

Christine a spus că o altă carte controversată, The Royals, a autoarei americane Kitty Kelly este adevărată, dar „A lăsat deoparte multe lucruri, a fost destul de amabilă”. Ea nu glumește așa cum vei aprecia în curând. Christine mi-a povestit despre alți membri ai clanului regal, inclusiv despre unchiul prințului Philip, Lord Mountbatten, un alt satanist. Ea a spus: ,,Lordul Mountbatten a fost un mare Satanist. El a fost cel care la f–t pe Charles și l-a corrupt pe drumul urât.”

Așadar, aceasta este familia care a agățat o tânără de 19 ani neștiutoare și a folosit-o, în cuvintele Dianei, ca „iapă de împuiat” pentru a produce moștenitorii Windsor cu gene Spencer. Dar a fost mai mult decât atât. Mult mai mult. Cu doar câteva săptămâni înainte ca această carte să intre în tipar și cu câteva luni după ce Christine mi-a dat informațiile ei din Anglia, am fost contactat de un prieten din Statele Unite, care lucra la deprogramarea unui sclav controlat mintal de la Project Monarch. El crede că ea este femeia cu cel mai înalt rang în ierarhia satanică din Statele Unite și a fost una dintre cele trei zeițe-mamă din lume. Aceasta este Arizona Wilder, fosta Jennifer Greene.

La acea vreme, prietena mea și Arizona habar n-aveau ce spusese Christine Fitzgerald. Arizona fusese programată și antrenată încă din copilărie pentru a deveni o Zeiță Mamă care conducea ritualuri satanice la cele mai înalte niveluri ale Frăției din întreaga lume. I-a descris prietenului meu interiorul multor facilități secrete și subterane pe care le-a văzut personal. Ce a descris ea a fost corect de fiecare dată. De asemenea, el a verificat povestea ei cu alte contacte și adevărul amintirilor ei a fost confirmat continuu.

Ceea ce i-a spus prietenei mele, iar mai târziu mi-a spus pe casetă audio și video, susține informațiile furnizate de alți sclavi și de Christine Fitzgerald despre Windsor și adevărata lor natură. Arizona a spus că a oficiat ritualuri satanice la Castelul Glamis din Tayside, Scoția, casa din copilărie a Reginei Mamă, care încă deține proprietatea, și, de asemenea, la Balmoral, reședința scoțiană a Reginei. Obsesia Frăției pentru Scoția, a spus ea, a fost pentru că există multe intrări acolo în interiorul Pământului, unde trăiesc reptilienii fizici.

Castelul Glamis este construit pe locul unei cabane regale de vânătoare din secolul al XI-lea, iar clădirea actuală datează din jurul anului 1687. Este menționat în povestea lui „Shakespeare”, Macbeth. Arizona a spus că Regina, Prințul Philip, Prințul Charles și Prințesa Anne sunt prezenți la ritualuri, la fel și iubita lui Charles, Camilla Parker-Bowles. Nu începe totul acum să aibă sens? Ea a spus că, în timpul ritualurilor de sacrificiu, Regina poartă o mantie din țesătură aurie încrustată cu rubine și onix negru. Regina și Charles au propriile lor pahare rituale, încrustate cu pietre prețioase care semnifică rangul lor Illuminati-Brotherhood. Zeița-Mamă spune că Regina face remarci crude despre inițiații mai mici, dar se teme de bărbatul cu nume de cod „Pindar” (marchizul de Libeaux), care este mai înalt decât ea în ierarhia satanică.

Acest lucru susține, de asemenea, o afirmație făcută mie de un alt sclav recuperat care a spus că a văzut-o pe Regina bătută fizic de cineva mai presus de ea în rang satanic. Pindar, se pare, seamănă cu Prințul Charles și Arizona spune că Pindar este adevăratul tată al lui Charles. Ea a spus că victimele de sacrificiu folosite în ritualurile de la Castelul Glamis au în mare parte sub cinci ani, iar ceremoniile sunt păzite de membri ai Black Watch din Scoția. Ea a confirmat, de asemenea, că Lordul Mountbatten era un pedofil și că Windsor sunt reptilieni în formă umană.

Interviul ei cu mine a fost înregistrat, la fel ca și cel cu Christine Fitzgerald, iar copiile sunt acum la diferite adrese. Interviul video cu Arizona este disponibil și detaliile se găsesc la finalul cărții. Subliniez că această Zeiță Mamă habar nu avea ce îmi spusese Christine Fitzgerald și totuși declarațiile lor se potrivesc din nou și din nou. Arizona spune că Diana știa cu siguranță că Windsor sunt reptilieni care își schimbă forma, iar comentariile Dianei către Christine Fitzgerald susțin acest lucru. 

Aparent, reptilienii s-au văzut schimbându-se în timpul somnului. Iată un rezumat a câte ceva din ceea ce a spus Arizona despre familia regală:

,,Regina Mamă: E rece, rece, rece, o persoană urâtă. Niciuna dintre cohortele ei nu a avut încredere în ea. Ei au numit un altar (program de control al minții) după ea. Ei o numesc Regina Neagră. Am văzut-o sacrificând oameni. Îmi amintesc că a împins un cuțit în rectul cuiva în noaptea în care doi băieți au fost sacrificați. Unul avea 13 ani, iar celălalt 18. Trebuie să uiți că Regina Mamă pare a fi o bătrână fragilă. Când își schimbă forma într-o reptiliană, devine foarte înaltă și puternică. Unii dintre ei sunt atât de puternici încât pot smulge o inimă și toți cresc la câțiva metri când își schimbă forma.” (Exact ceea ce a spus doamna care l-a văzut pe Edward Heath, printre multe altele.)

Regina: „Am văzut-o sacrificând oameni și mâncându-le carnea și bea sângele lor. Odată, a devenit atât de emoționată de pofta de sânge încât nu a tăiat gâtul victimei de la stânga la dreapta în ritualul obișnuit, ea a înnebunit, înjunghiind și smulgând carnea după ce și-a schimbat forma într-o reptiliană. Când își schimbă forma, are o față lungă de reptilă, aproape ca un cioc, și are o culoare aproape albă. Regina Mamă arată practic la fel, dar există diferențe. (Această descriere se potrivește cu multe reprezentări ale zeilor și „zeilor păsărilor” din Egiptul antic și din alte părți.) Ea are, de asemenea, umflături pe cap și ochii ei sunt foarte înspăimântători. E foarte agresivă.”

Prințul Charles: „L-am văzut transformându-se într-un reptilian și făcând toate lucrurile pe care le face regina. L-am văzut sacrificând copii. Există multă rivalitate între ei pentru cine poate să mănânce ce parte a corpului și cine poate să absoarbă ultima suflare a victimei și să le fure sufletul. L-am văzut și pe Andrew participând și am văzut-o pe sora Prințului Philip și a lui Charles (Anne) la ritualuri, dar ei nu au participat când am fost acolo. Când Andrew se schimbă, arată mai mult ca una dintre șopârle. Familia regală este unii dintre cei mai răi, bine, în măsura în care se bucură de ucidere, se bucură de sacrificiu și mănâncă carnea, ei sunt unii dintre cei mai răi dintre toți. Nu le pasă cine îi vede la ritualuri, sunt ceea ce sunt, o arată direct. Nu le pasă dacă îi vezi. Cui ai de gând să spui, cine te va crede? Ei simt că este dreptul lor de naștere și le place. Ei iubesc astea.”

Având în vedere dovezile pe care le-am prezentat în acest capitol despre fundalul uciderii Dianei, nu am fost surprins să aud că această Zeiță Mamă amintește următoarele despre Mohamed Al Fayed: ,,L-am văzut pe Mohammed Al Fayed la un ritual la Castelul Mothers of Darkness din Belgia în anii 1980. Și Regina și Regina Mamă au fost acolo. Regina Mamă vorbea cu el și el se uita în jur, parcă nu-i venea să creadă ce vede. A fost pe 24 decembrie de ritualul vechiului rege și al noului rege. Nu l-au lăsat să intre pentru a vedea ce era mai rău. A fost oarecum să-l introducem în asta.”

,,Dar ar fi văzut un copil născut și prezentat ca noul rege și sacrificial unui bătrân. A fost acolo Regina Mamă, Regina, Pindar, Rothschildzii, mulți alții pe care nu-I cunosc și unul numit Tony Blair. Aceștia sunt crescuți și instruiți pentru a fi numiți în diferite poziții de putere. Și trebuie specificat că pentru acele poziții trebuie să accepte suveranitatea Illuminatilor și că reptilienii conduc spectacolul. Atitudinea lui Tony Blair a fost de genul: Aparțin vouă. Tatăl lui Dody Fayed părea deranjat de Tony Blair. Țin minte că l-am văzut vorbind cu regalia despre ceva. L-am văzut de asemenea pe Blair, Al Fayed și familia regală la ritualurile de la Balmoral.”

Odată ce cunoașteți acest fundal uimitor, de ce, cine și cum a ucis-o pe Diana (sau clona ei, n.b.) devin cristal. Erau cu toții împreună și încă mai sunt. Uciderea Dianei fusese plănuită de mult timp, probabil de la naștere, și a fost în anii 1980, pe vremea când Al Fayed se afla la castelul Mama Întunericului împreună cu familia regală și Tony Blair (fost prim-ministru al UK, n.b.), simbolul torței în flăcări a fost plasat deasupra tunelului Pont de L’Alma.

Arizona a spus că Diana a fost un produs al programului de tulburări de personalitate multiplă, despre care a spus că ar fi început înainte de vârsta de cinci ani. Ea a spus că și Diana era însărcinată în trei luni când a murit. Diana probabil că nu ar fi știut acest lucru, a spus ea, deoarece tehnicile folosite de Frăție înseamnă adesea că femeile continuă să aibă menstruație câteva luni înainte de a fi confirmat oficial că sunt însărcinate. Arizona a spus că, atunci când ea însăși, a fost însămânțată artificial într-o stare controlată mental cu sperma lui Pindar, a avut menstruația timp de trei luni, înainte de a i se spune de către un medic că este însărcinată cu mai mult de trei luni. Ar fi putut fi copilul lui Pindar (acesta este conducătorul suprem secret, reptilian al planetei Pământ, n.b.) și nu al lui Dodi Fayed, a sugerat Arizona.

Dacă Diana a fost, așa cum pare foarte probabil, un produs al programului de control al minții, cei care au complotat uciderea ei și-ar fi putut asigura tot ceea ce aveau nevoie pentru a-și desfășura ritualul la perfecțiune. Ea ar fi acceptat invitația lui Al Fayed la momentul potrivit, s-ar fi îndrăgostit de Dodi Fayed, ar fi acceptat să meargă la Paris pentru o noapte și așa mai departe. Ar fi putut fi, de asemenea, ca Arizona, impregnată artificial să nu-și amintească de asta. Arizona spune că știe că Diana a fost impregnată cu sperma lui Pindar în acest fel pentru a concepe fiul ei William, copilul cu păr blond și ochi albaștri născut la solstițiul de vară. Și nu are nicio îndoială că Diana a fost un „multiplu”.

Ea spune: ,,Lucrurile care le-a făcut Diana…sunt foarte frecvente la mulți. Când era tristă și fărâmițată, când era veselă și sociabilă. Acestea sunt diferite programe… Apoi a fost când creșterea în greutate, când slăbirea bruscă. Bulimia și aceste manifestări sunt sigur semnele unei personalități multiple.”

Sclavul mental recuperat Brice Taylor confirmă că Diana a fost un „multiplu” în cartea ei, Mulțumiri pentru amintiri, și spune că și William și Harry sunt. Cred că Dodi a fost altul, făcând astfel un joc de copil să-i facă pe el și pe Diana să se „îndrăgostească”. Simbolismul lui Osiris, Isis și Horus, în tunelul Pont de UAlma în acea noapte a fost confirmat și de Arizona. „Diana era Isis, Dodi Fayed era Osiris, iar copilul era Horus”.

Nu cred că a simbolizat atât de mult nașterea unui copil, cât nașterea unei epoci, Epoca lui Horus, care începe prin anul 2000. Aceasta înseamnă Noua Ordine Mondială, Epoca lui Horus, copilul teribil. Ea a spus că fătul ar fi fost împărțit între anumiți lideri de rang înalt ai Frăției/Illuminati și consumat în ritual. Ea a spus că, din experiența ei îndelungată a ritualurilor, era sigură că și părți din corpul Dianei ar fi fost consumate. Întreb din nou, este trupul ei chiar pe insula din Althorp Park? Te face să te întrebi ce făceau Tony Blair și familia regală când s-au reunit la Balmoral imediat după moartea Dianei.

O altă parte a ritualului a fost că Diana avea părul blond și ochii albaștri. Cathy O’Brien este la fel, la fel și Arizona, deși și-a vopsit părul pentru a rupe vraja când am cunoscut-o. Ea a spus că chiar și atunci când Elitele sacrifică pisici, acestea au părul blond și au ochi albaștri. Există ceva în acea structură genetică care este fundamental pentru ei și acesta este sângele de care au nevoie pentru a supraviețui în această dimensiune. Cel puțin majoritatea sclavilor Monarh au păr blond și ochi albaștri. „Nu au existat ochi albaștri pe această planetă până când au venit extratereștrii”, a spus Arizona.

Dar trebuiau să existe multe indicii că Diana era într-adevăr în pericol din partea Windsor și a Frăției în general. La sfârșitul anilor 1980, când căsătoria ei nu era decât un spectacol public, Diana avea o relație cu detectivul ei personal, Barry Mannakee, dar acesta a murit într-un „accident” de motocicletă în 1988. Până în 1990, cu amenințarea Războiului din Golf, Diana avea o relație cu căpitanul James Hewitt. Într-o zi, cam la această oră, ea s-a grăbit în centrul de vindecare al lui Christine din Londra, într-o stare groaznică. Christine își amintește: ,,Plângea isteric și i-am zis: Ce s-a întâmplat? I-am dat un remediu, am îmbrățișat-o, am liniștit-o și i-am zis ce se întâmplă? ,,Nu pot să cred, nu-mi vine să cred…l-au ucis, l-au ucis. I-am spus pe cine au ucis? Mi-a povestit despre relația ei cu detectivul Barry Mannakee și cum a fost decapitat de pe motocicletă. Dar acum știe că familia regală l-a ucis, pentru că detectivul superior al Prințului Charles tocmai îi spusese că dacă nu o lasă moale s-ar putea întâmpla o tragedie. El i-a spus să nu creadă că este indispensabilă…”

Deci dragilor cam acesta este adevărul despre ,,bunicuța multiubită” și familia ei de reptilieni. Interviul cu Arizona Wilder îl puteți viziona aici: 



Sursa: https://prepareforchange.net/



Lumea este condusă de reptile

Sunt rase care își schimbă forma, cu puteri tehnologice înalte, capabile să ne înșele. Am fi ajuns noi înșine la această cunoaștere tehnologică dacă, în urmă cu 12900 de ani, aceste două rase beligerante nu ar fi distrus, în scopuri proprii, planetele lor respective și apoi au coborât definitiv pe planeta noastră, construindu-și imperiul… înrobindu-ne și instrumentalizându-ne viețile. Acesta este Matrix, sufletele se adună aici, se întorc iar și iar pentru că este o școală ❗ Această școală a fost creată de ei pentru a continua să se hrănească sugându-ne energiile ❗
După ce au creat o rasă pământeană prin unirea sângelui lor cu al nostru, s-au născut semințele răului. Acest rău trebuie purificat și o viață nu este suficientă pentru a face acest lucru…încarnările le convine, dar în cele din urmă devine singura cale de a ne purifica și de a ajunge la Dumnezeul cel bun ❗
Unul se întoarce pentru că a fi pur pentru a ajunge la Sursă înseamnă să te dezbraci de toate principiile greșite care au fost create de acești elohimi.
Ajungi la Sursă, dar e nevoie de un mare efort tocmai pentru că aici s-au creat capcane ca să nu mai poți ieși niciodată ❗
Dumnezeu s-a făcut trup și a venit să locuiască printre noi ca să ne învețe ❗
Am venit să vă aduc o sabie a dreptății ❗
Lumea politică s-a schimbat complet. Aceștia sunt extratereștrii reptilieni mascați în oameni care ne conduc planeta…