8.25.2022

ZEBRA și ”PITICII” EI

 


URSUL PĂCĂLIT

 


DRĂGĂLAȘII DE LÂNGĂ NOI !

 


SUNETUL UNEI GĂURI NEGRE

 

Regimurile G7 Controlate de Elita Mondiala sunt Condamnate la Faliment/ALEGERI TRUCATE/Ucraina-”cotlonul”criminalilor/Urmează Plutonul de execuție

 

Ce Se Ascunde Sub OCEANUL INDIAN ? Ce Au Gasit Dupa 1.000.000 De Ani

 

Război total cu gândacul de bucătărie din farfurie

 

NOUL AN ŞCOLAR. Alexandru Rafila anunţă că „masca va fi recomandată, nu va fi impusă”

 


NOUL AN ŞCOLAR. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că în viitorul an şcolar „masca va fi recomandată, nu va fi impusă” şi nu va fi nevoie de aviz epidemiologic. El recomandă părinţilor care aduc copiii la şcoală cu mijloacele de transport în comun să le dea acestora mască sanitară.

Ministrul Sănătăţii a afirmă că elevii „nu vor trebui să facă teste” pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2 la începutul viitorului an şcolar.

„Cred că părinţii îşi doresc două lucruri: copiii lor să poată să meargă la şcoală, iar prezenţa lor la şcoală să fie cât mai sigură. Sigur, nimeni nu poate să ofere o garanţie perfectă că nu vor fi cazuri de îmbolnăvire, ar fi o minciună, dar important este să fie cât mai puţine, iar dacă un copil este infectat, să stea cinci zile la domiciliu, în izolare. Cred că asta trebuie să fie filosofia”, a afirmat ministrul Sănătăţii, miercuri seară, la Antena 3.

DESPRE POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ și ANTENELE 5G

 


ACCESAȚI LINKUL !

https://twitter.com/Aurelian/status/1562780942963712005?s=20&t=MA2a19jZvQHS9QG3raKXPQ

Liviu Dragnea: ”Uite partidul meu APP ! Ba, pardon scuzați, e partidul lui Gabriel Oprea” - Sex, droguri, laboratoare şi manipulare