9.10.2022

Vom fi săraci, dar liberi ! RoExit din UE ! RoExit din NATO ! RoExit din criminalul „Parteneriat strategic cu SUA !

 


INSECTAR 2022

Vreți să vedeți ce vă pregătesc psihopații criminali ai planetei? Azi la Milano, mâine în întreaga lume:

Italia 2022 - cozi imense la cantinele sociale din Milano !



Excursionistul navetist-profesionist - care, conform prevederilor Articolului 91 din Constituției României ar trebui să să reprezinte interesele poporului român -  chiriaș temporar la Cotroceni semnează, promulgă,  parafează, orice-i ordonă secretariatul insectarului globalist fără să întrebe poporul român. Pârâtul nu este altceva decât un hibrid toxic care cumulează tot răul altor marionete precum: Emmanuel Macron (Franța), Johnson (UK), Justin Trudeau (Canada), Anthony Albanese (Australia), Jacinda Ardewn (Noua Zeelandă)…

Forumul Economic Mondial, prin insecta sa preferată, Klaus Schwab nu constituie altceva decât un „think tank” de suprafață, „Executivul” se află într-un plan invizibil, foarte discret. Reprezentanți ai Consiliului pentru Capitalism Inclusiv au efectuat o în vizită la Vatican, gazda fiind una dintre insectele mușuroiului, Lynn Forester de Rothschild simțindu-se confortabil alături de Papa Francisc pe post de gândac de bucătărie pe frunzele Vaticanului.

Componenții actualului Guvern al României - cu excepții „excepționale” - au devenit nu slujitorii Națiunii, ci groparii ei, „performerii” acestei categorii detașându-se vizibil: Ministrul Energiei, Ministrul Educației, Ministrul Apărării Naționale, Prim-ministrul Guvernului și neromânii anti-români cățărați prin impunere la butoanele de comandă ale destinelor cetățenilor români rămași în țară.

Țara vecină și deloc prietenă României își face mendrele pe teritoriul național, iar șeful statului (rog a se citi Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină numită încă România) și șeful guvernului  tac. Dar conducătorii „țării vecine și (ne)prietene au demnitate națională și luptă pentru interesele poporului lor. Ai noștri… nu-i ierta, Doamne, că știu ce fac!

Ei, vătafii insectelor globaliste ne-au transformat țara în țintă pentru rachetele rusești. Și nu rușii sunt de vină, ci ei, vătafii, slugile unor organizații teroriste de tip US-Army, N.A.T.O., U.E. și, desigur, noi toți.

Am suportat tăcuți și speriați „gripa aviară”, când au fost ucise milioane de găini sănătoase pentru a importa găinile „lor” îndopate cu antibiotice. Acum ne interzic creșterea păsărilor de curte.

Am suportat tăcuți și speriați „pesta porcină” când au fost masacrați sute de mii de porci sănătoși, pentru a importa carne de porc fără gust, îmbibată cu fel de fel de substanțe dăunătoare sănătății. Acum ne interzic creșterea porcilor în gospodării.

Am suportat tăcuți și speriați „boala vacii nebune” apărută de niciunde și de nicăieri pentru ca acum, multe mii de vite să ia calea abatoarelor pentru că micii fermieri nu mai pot rezista crizei economice deliberat creată și întreținută.

Am suportat tăcuți și supuși când insectele globaliste au plantat Covid-19, iar în spitale - așa cum spun martorii oculari - nu au fost administrate pacienților legați de paturi și arși de vii medicamente, ci alte „ingrediente” care i-au transformat în cadavre.

Am suportat supuși când  alde șeful statului, Arafat, Gheorghiță, Tătaru, Vela, Bode, Ciucă, Cîțu & Co. au debusolat, isterizat, terorizat, terorizează și duc la dezastru România. Și tăcem!

Am suportat tăcuți și supuși când șeful statului s-a bătut în piept precum gorilele lui Tarzan țipând din toți rărunchii: România oferă cale de alimentare cu armament occidental către Ucraina, în timp ce Ungaria a spus „Határozottan, Nem!” (Categoric, Nu!). Așa ni i-am făcut dușmani pe ruși și am susținut Kievul „cu arme și bagaje”. Recent, Ambasada Federației Ruse la București a spus-o de la obraz vătafilor oficiali… și unii dintre noi, tot spre ruși arată cu degetul.

Am suportat supuși când șeful statului, prim ministrul și un alt rătăcit s-au deplasat la Kiev să facă plecăciuni în fața clovnului Zelenski și să promită că România va participa la „Reconstrucția Ucrainei” - zice-se proprietate a familiei Rothschild. Ba, a doua zi a apărut și stafia Cîțu, sosit acolo numai așa, de-al dracu', ca să ne facem de râsul curcilor. Și am tăcut!

Am suportat supuși când șeful statului și gașca lui de gropari i-au ridicat în slăvi pe ucraineni care țin sub ocupație pământuri românești străbune! Da, pe uicraineni care sunt mai mari dușmani ai românilor decât rușii. Și am tăcut ! Și tăcem încă!

Am suportat, suportăm și ne supunem dictaturii Gestapo-N.K.V.D.-iste a I.N.S.H.R.-„E.W.” aflat oficial în directa subordonare a prim-ministrului și - sine die - cu încuviințarea acestuia care ne interzice să ne cinstim valorile naționale. Condamnabil, am tăcut și tăcem.

Am suportat, suportăm și ne supunem ordinelor senilului șef al SUA care nu e în stare nici să se îmbrace singur, iar șeful statului dâmbovițean și gașca lui de gropari execută porunci păgubitoare și distructive intereselor naționale

Am suportat supuși împreună cu șeful statului și al guvernului ordinele scorpiei de la Bruxelles venită la București pentru a ne sfida și a ne umili. A zâmbit și a plecat mulțumită. Noi am tăcut!

Suportăm umili propaganda criminală a „hranei viitorului” - gândacii și alte insecte incompatibile cu noțiunea de hrană pentru oameni. Singurul oficial care a îndrăznit să opună rezistență imbecilismului UE-ist-nevertebrato-hexapodo-globalist (și pe care, sigur, nu-l va mai apuca iarna ca ministru) este Petre Daea, care a declarat public: „Eu, ca inginer agronom combat gândacii, nu-i mănănc! […] Eu am spus un lucru foarte clar: lăsaţi greierii să cânte. […] Noi trebuie să consumăm ceea ce ne produce pământul, ceea ce fac oamenii aceştia folosind hrana pe care o cunoaştem şi avem un patrimoniu gastronomic extrem de important pe care nu trebuie să-l neglijăm. Vă îndemn să faceţi ca mine: să mâncaţi româneşte! Noi mâncăm sarmale, mămăligă și cârnați, nu greieri, gândaci și lăcuste!”.

Am mai spus-o și o repet: deși deosebit de dificilă, unica soluție a salvării naționale este unică: RoExit din UE! Polonia o va pune curând în aplicare; aruncați, vă rog, o privire spre Praga… Lumea se trezește. Târziu, dar poate nu prea târziu!)

La care nu greșim adăugând:

RoExit din NATO!
RoExit din criminalul „Parteneriat strategic cu SUA!
Vom fi săraci, dar liberi!

La final vă reamintesc cuvintele de aur a doi mari patrioți români:

„În capul statului român nu se cade să vedem aproape esclusiv numai oameni străini, incapabili de-a pricepe geniul poporului nostru și incapabili de a-l iubi și de a-l cruța. Nu escroci și tâmpiți în demnitățile statului!”. (Mihai Eminescu, 3 septembrie 1881)

„Să nu uităm că istoria nu va uita pe vinovaţi; şi vinovaţi suntem cu toţii: unii, pentru că am tăcut; alţii, pentru că am greşit; cu toţii, pentru că am suportat”. (Ion Antonescu, 1 decembrie 1940).


https://www.art-emis.ro/editoriale/insectarul-depopularii-prin-imbecilizare-si-teroare-institutionalizata

Radiografia sistemului politic din România 1877-2022 și ADEVĂRATUL IMN AL ROMÂNILOR

 


Când românului îi ajunge cuțitul la os, zice, disperat: „Cum nu vii tu Țepeș Doamne?...”.
 
Radiografia stării națiunii pe care v-o prezentăm a fost scrisă de Poetul Național și a  apărut într-un articol publicat în ziarul „Timpul”, în 1877. Citind-o, vă veți întreba: oare nu a fost scrisă de altcineva în  anul 2022 ? 

Vă prezentăm câteva fragmente lăsându-vă să meditați la cele citite și să dați curs actualului Imn Național, să porniți sub cele „Trei culori” ale lui Ciprian Porumbescu pentru a vă lua Țara înapoi de la cei pe care-i veți recunoaște în cuvintele Luceafărului (condamnat și el la uitare de o anumită instituție Gestapo-N.K.V.D.-istă aflată oficial sub protecția directă a prim-ministrului coloniei). Românilor nu le este permis să-și uite valorile naționale! Niciodată !  (Redacția ART-EMIS).

„Ce caută aceste elemente nesănătoase în viața publică a statului? Ce caută acești oameni care pe calea statului voiesc să câștige avere și onori, pe când statul nu este nicăieri altceva decât organizarea cea mai simplă posibilă a nevoilor omenești? 

Ce sunt aceste păpuși care doresc a trăi fără muncă, fără știință, fără avere moștenită, cumulând câte trei-patru însărcinări publice dintre care n-ar putea să împlinească nici pe una în deplină conștiințî? […].

Ce caută? Vom spune noi ce caută.

Legile noastre sunt străine; ele sunt făcute pentru un stadiu de evoluțiune socială care în Franța a fost, la noi n-a fost încă. Am făcut strane în biserica nationalității noastre, neavând destui notabili pentru ele, am durat scaune care trebuiau umplute. Nefiind oameni vrednici, care să constituie clasa de mijloc, le-au umplut caraghioșii și haimanalele, oamenii a căror muncă și inteligență nu plătește un ban roșu, stârpiturile, plebea intelectuală și morală. […] Dar acum, de ne veți fi iertat sau nu, să stăm de vorbă gospodărește și să vă întrebăm ce poftiți d-voastră? Și, ca să știm că aveți dreptul de a pretinde, să întrebăm ce produceți? […].

Ciudată țară, într-adevăr! Pe cei mai mulți din acești domni statul i-a crescut, adică i-a hrănit prin internate, că după aceea să-și câștige, printr-un meșteșug cinstit, pâinea de toate zilele. Dar statul a ajuns la un rezultat cu totul contrar. După ce acești domni și-au mântuit așa-numitele studii, vin iar la stat și cer să-i căpătuiască, adică să-i hrănească până la sfârșitul vieții. Dar nu-i numai atâta.

Domniile lor vor să facă pe boierii. 3-4-500 de franci pe lună nu-i liniștesc și nu-i fac să se puie pe muncă pentru a deveni folositori nației de pe spinarea căreia trăiesc. Sunt născuți pentru lucruri mai înalte, pentru deputații, ministerii, ambasade, catedre de universitate, scaune în Academie, tot lucruri mari la care cinstiții lor părinți, care vindeau bragă și rahat cu apă rece sau umblau cu patrafirul și sfistocul din casă-n casă, nici nu visaseră și nici n-aveau dreptul să viseze, căci nu dăduseră naștere unor feți-frumoși cu stele-n frunte, ci unor băieți groși la ceafă și târzii la minte, de rând, adesea foarte de rând.

Căci, din două una: sau acești oameni sunt toți genii și, prin «calitatea» muncii lor intelectuale, merită locul pe care-l ocupă, sau, neproducând nici o valoare, nereprezentând nici un interes general decât pe al stomacului lor propriu, trebuie reîmpinși în întunericul ce li se cuvine.

Țărani ? Nu sunt. Proprietari nu, învățați nici cât negrul sub unghie, fabricanți - numai de palavre, meseriași nu, breaslă cinstită n-au, ce sunt dar ? Uzurpatori, demagogi, capete deșarte, leneși care trăiesc din sudoarea poporului fără a o compensa prin nimic, ciocoi boieroși și fuduli, mult mai înfumurați decât coborâtorii din neamurile cele mai vechi ale țării.

De acolo pizma cumplită pe care o nutresc aceste nulități pentru orice scânteie de merit adevărat și goană înverșunată asupra elementelor intelectuale sănătoase ale țării, pentru că, în momentul în care s-ar desmetici din beția lor de cuvinte, s-ar mântui cu domnia demagogilor.

Într-adevăr, cum li s-ar deschide oamenilor ochii când unul le-ar zice: «Ia stați, oameni buni! Voi plătiți profesori care nici vă învață copiii, nici carte știu; plătiți judecători nedrepți și administratori care vă fură, căci nici unuia dintr-înșii nu-i ajunge leafa. Și aceștia vă amețesc cu vorbe și vă îmbată cu apă rece.

Apoi ei toți poruncesc și nimeni n-ascultă. Nefiind stăpân care să-i ție în frâu, ei își fac mendrele și vă sărăcesc, creându-și locuri și locușoare, deputății, primării, comisii și multe altele pe care voi le plătiți peșin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră, vă mai și dezbracă, după ce voi i-ați ințolit. N-ar fi mai bine ca să stăpânească cei ce n-au nevoie de averile voastre, având pe ale lor proprii? Sau cel puțin oameni care, prin mintea lor bine așezată, vă plătesc ce voi cheltuiți cu dânșii?

De aceea, alungați turma acestor netrebnici care nu muncesc nimic și n-au nimic și vor să trăiască ca oamenii cei mai bogați, nu știu nimic și vreau să vă învețe copiii, și n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine și voiesc să vă economisească pe voi toți»”.

IATĂ MUZICA și VERSURILE ADEVĂRATULUI IMN AL ROMÂNILOR !






”Tricolorul” 
 
de Ciprian Porumbescu

Trei culori cunosc pe lume
Ce le țin ca sfânt odor,
Sunt culori de-un vechi renume
Amintind de-un brav popor.

Cât pe cer și cât pe lume,
Vor fi aste trei culori,
Vom avea un falnic nume,
Și un falnic viitor.

Roșu-i focul vitejiei,
Jertfele ce-n veci nu pier
Galben, aurul câmpiei,
Și-albastru-al nostru cer.

Multe secole luptară
Bravi și ne-nfricați eroi
Liberi să trăim în țară
Ziditori ai lumii noi.

Iar când fraților m-oi duce
De la voi și-o fi să mor
Pe mormânt atunci să-mi puneți
Mândrul nostru tricolor. 




Av. Dan Cristian Ionescu : ”Promovarea femeilor în politica de vârf împinge la distrugerea omenirii”

 


Av. Dan Cristian Ionescu (https://www.art-emis.ro/dan-cristian-ionescu/

”Am scris, chiar mult, despre calitățile și meritele femeilor, dar și despre limitele și defectele lor. Dacă femeile pot aduce pe lume copii iar bărbații nu, este evident că între cele două sexe (care înțeleg că acum se numesc genuri, ca în gramatică) există diferențe. Am scris că feminismul este cel mai mare dușman al feminității, că Dumnezeu (în care eu cred) a dat femeii calități legate de migală, de răbdare, de sensibilitate iar nu de crimă. Am scris că femeia nu este făcută pentru a deveni anchetator (lipsindu-i prin natura ei însușirile necesare),  ministru de război, de interne sau de externe.

În „Codul lui Lucifer” (în ediția a V-a se află la pag. 114-115) scriam: „Educaţia creştină s-a format în primul rînd în familie, de către mame, şi doar apoi la biserică ori şcoală. Rupeţi mamele de copiii lor - sprijiniţi sufragetele, sprijiniţi organizaţiile feministe, vorbiţi de egalitatea şanselor între femei şi bărbaţi. Insuflaţi femeilor dorinţa de promovare socială ori chiar politică, determinaţi-le să-şi uite casa şi familia pentru o carieră sau pur şi simplu pentru plăceri găsite în afara casei. Astfel, femeile nu vor mai avea timp nici să citească Biblia şi nici să-şi crească copiii în spiritul creştinismului, care le va ajunge străin în primul rînd lor. Mai mult decît atît: în dorinţa de promovare, vor uita de soţi şi vor preacurvi cu toată convingerea, convinse că este dreptul lor. Să uite ce li s-a spus în scripturi (p.44).

Lăsaţi fetiţele să nască la 10-12 ani; vor abandona copiii în grija mamelor lor, care, la rîndul lor, şi ele au născut la 15-16 ani şi, neştiind să-şi crească copiii, i-au lăsat în grija propriilor mame. Astfel, în scurt timp, în cel mult două generaţii, nimeni nu va mai şti să crească şi să educe copiii - aceştia vor fi cu toţii ai mei. Tinerele care nu au o familie care să le crească pruncii îi vor vinde ori îi vor abandona, îi vor ucide ori îi vor avorta înaintea naşterii - prin aceste păcate, vor fi cîştigate de mine. Vedeţi că mai sînt cîteva ţări catolice care nu permit avortul - mişcările voastre pentru drepturile omului să protesteze public, presa voastră să le sprijine, parlamentarii puşi de voi să legalizeze acest păcat (p.45)

Dacă totuşi se vor naşte, găsiţi pretexte să smulgeţi copiii de mici din familiile lor şi daţi-i în grija instituţiilor de stat, în care nimeni nu se va ocupa de educaţia lor.”

Iar în nota de subsol 44 scriam:

„P. 44. Timotei I, 2.11-12: „Femeia să înveţe în linişte, cu toată ascultarea. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpînească pe bărbat, ci să stea liniştită”. Privind femeile care au ajuns în vîrful politicii în lume făcând să se vorbească despre ele, acestea, aidoma femeilor din Vechiul Testament, s-au remarcat în special prin crime, prin corupţie sau, în cazul României ultimelor decenii (şi nu numai României), prin multă prostie.

Dacă Dumnezeu i-a dat bărbatului să-şi apere familia şi să-i asigure cele necesare traiului, femeii i-a hărăzit în schimb cel mai important rol din lume: să dea naştere copiilor, să-i crească şi să-i educe. A înzestrat-o cu sensibilitate şi gingăşie, i-a lăsat treburi care necesită migală, răbdare şi îndemînare. Dar Lucifer le face pe multe dintre ele să renunţe la toate aceste haruri în schimbul trufiei de a conduce lumea. Şi am ajuns să trăim timpurile în care, în ţări creştine, avem femei ministru de război!

Feminismul a ajuns cel mai mare duşman al feminităţii.

Prima femeie din lume ministru de război a fost, în 1960, în Ceylon (actualmente Sri Lanka) Sirimavo Bandaranaike (care era şi prim-ministru), dar exemplul a fost preluat imediat de ţările creştine, iar după 1990 efectiv a explodat. În cea mai recentă statistică pe care am făcut-o (în anul 2017), scriam: „...în prezent există pe toate continentele 57 de state în care au ocupat (sau ocupă şi în prezent) acest fotoliu 82 de femei cu un total de 90 de mandate. Înainte de 1990, au fost doar patru astfel de state (trei în Asia şi unul în America centrală), dar după 1990, o dată cu impunerea feminismului, a egalităţii de şanse, a egalităţii de gen, etc. s-au alăturat acestora alte 53 (dintre care 20 în Europa).

Astăzi, în 16 ţări, ministru de război în exerciţiu este cîte o femeie. Halucinant pare (cel puţin pentru mine) situaţia fostei ministru de război din Germania între 2013-2019, în prezent preşedinta Comisiei Europene, Ursula Gertrud von der Leyen (ns. 1958, fiica unui proeminent politician german şi european, nepoata unui prosper om de afaceri).

Halucinant pe de-o parte pentru că această doamnă, care are pregătire de medic (adică teoretic pregătită pentru a salva vieţi) şi care a adus pe lume 7 copii, astăzi îşi trimite armata să ucidă musulmani în ţările pe care Israelul le consideră inamice şi pe care, ca atare S.U.A. şi O.T.A.N. le invadează sub pretexte tot mai puerile. Dar mai halucinant este modul în care persoane fără nici o pregătire de specialitate ajung miniştri în statele U.E.: Ursula von der Leyen urmează între anii 1977-1987 cursurile a patru instituţii de învăţămînt superior economic şi medical, între anii 1987-1999 dă naştere la 7 copii pe care se presupune că i-a crescut şi educat, după ultima naştere intră în politică şi, dintr-odată, în anul 2003, devine ministru! Iar de atunci este numai ministru, conducînd succesiv patru ministere dintre care ultimul, din anul 2013, ministerul de război!

O situaţie asemănătoare întîlnim şi la ministerele de interne. La acelaşi moment, situaţia era următoarea: „Prima a fost în China, în 1959. Apoi fenomenul s-a repetat în avalanşă, ca şi în cazul precedent. Femei care să conducă poliţia au ajuns ministru în 69 de ţări (77 de femei ministru cu un total de 81 de mandate). În prezent, în 20 de state, femeile sînt ministru de interne în exerciţiu. 18 ţări europene (inclusiv România) s-au conformat noii directive”.

Nu m-au preocupat originile feminismului, dar verificînd diferite biografii, am constatat că de pildă, în Belgia, promotorul acestui curent, a fost ... un bărbat - evreul Louis Frank (1864-1917)!

Lucifer are nevoie astăzi de cît mai multe femei care să conducă lumea - de ce? Pentru că prin firea lor mult mai sensibilă şi, de ce să nu recunoaştem, mult mai naivă, pot fi uşor manipulate. Slugile satanei susţin că o reală democraţie presupune ca în parlamente şi în guverne femeile să fie reprezentate proporţional, conform ponderii lor în cadrul populaţiei fiecărei ţări, adică mai mult de jumătate. Dar mă întreb eu, atunci de ce nu cer să fie reprezentate proporţional şi în subteranul minelor, ca docher sau hamal sau ambulanţier la morgă? Niciodată şi nicăieri nu veţi găsi în subteranul minelor femeie miner, dar nici evreu miner. Acolo, este într-adevăr muncă grea şi riscantă.”

În 2016 publicam articolul „Drumul european spre matriarhat” iar în 2017 un număr de 4 episoade sub titlul „Hai, înjurați-mă !”   precum și, în 2019, articolul „Nu sunt misogiin !”. Am scris, am repetat și repet în continuare - pentru a-și realize programul de distrugere a omenirii, Lucifer are nevoie de cît mai multe femei în conducerea statelor creștine. Fiindcă sînt influențabile, naive și bune executante ale ordinelor primite.

Trăim timpuri decisive în războiul dintre bine și rău (iar binele nu, nu este reprezentat de N.A.T.O.), timpuri în care este posibil un război nuclear. Și cine agită cel mai mult cîinii războiului?

În S.U.A., senilul Joe Biden  (fiul său cel mare), răposatul Beau, a fost căsătorit cu evreica Hallie Oliver care după decesul soțului s-a încurcat un timp cu următorul fiu, Hunter, coruptul și perversul familiei, care este în prezent căsătorit cu evreica Melissa Cohen iar fiica Ashley este căsătorită cu evreul Howard David Krein - vicepreședinta Kamala Devi Harris, pe care nu numai presa trumpistă o acuză de imbecilitate, este soția evreului Douglas Craig Emhoff și secretarul de stat, evreul Anthony Blinken.

Un rol la fel de important, dar și mai murdar (prin serviciile de informații și prin presă) în susținerea nazismului ucrainean, urmărind declanșarea războiului nuclear, îl are Marea Britanie. Boris Johnson (are un sînge foarte amestecat, inclusiv de evrei ruși) a fost permanent un partizan al războiului și un adversar al pacii în Ucraina. S-ar putea ca în urma recentelor alegeri care urmează, locul său să fie luat de Mary Elizabeth (Liz) Truss, ministru de externe, o femeie de o prostie incredibilă. Eu, ca om simplu și fără răspunderi, mi-aș fi putut permite gafa geografică pe care a făcut-o la Moscova, dar ea, ca ministru de externe, nu-și putea permite. Iar în ultima săptămînă, pe lîngă faptul că nu știe dacă Macron îi este aliat sau nu, a declarat că ea ar apăsa butonul nuclear, adică ar declanșa războiul atomic!

Al treilea stat mare dușman al Rusiei este Polonia - în cazul ei, nu este vorba nici de influență a evreilor și nici a femeilor. Este vorba de suferințe îndelungate suferite timp de secole de polonezi din partea țarismului sau a bolșevicilor, așa că nu are rost să comentez.

În timp ce Olaf Scholz are o poziție relativ rezervată, ministreasa germană de externe, Annalena Baerbock, tocmai ce a anunțat: „Sprijinim militar și financiar Ucraina cât timp va fi nevoie. Punct.”

Două femei, Eva Magdalena Andersson (prim ministru al Suediei) și Sanna Mirella Marin (prim ministru al Finlandei, tînăra amatoare de chefuri, dans și băuturi alcoolice – nimic condamnabil dacă nu ar fi vrut să intre și în politică), “speriate de bombe”, s-au grăbit să ceară aderarea (fără nici un referendum) țărilor lor la NATO. Eu sînt absolut sigur că în nici un moment Rusia nu s-ar fi gîndit să le atace, nu avea nici un motiv. Dar cei care le-au pus în fruntea guvernelor, le-au convins că sînt în pericol și ele, în naivitatea lor, au și crezut.

Trei prim ministrese (aceeași Sanna Mirella Marin, Kaja Kallas a Estoniei, Ingrida Simonyte a Lituaniei) și un „fătălău” (Arturs Krisjanis Karin al Letoniei - nu stau să explic de ce l-am caracterizat așa, dar ca simț politic nu pare bărbat) au cerut un abuz incredibil: pretinsa lume democrată să refuze vizele de intrare în țară pentru toți cetățenii ruși! Fiind foarte multe de comentat, voi reveni cu un articol pe această temă. După cum vedeți, partizanii războiului sînt evrei sau femei.

Naivitatea femeilor impuse la conducere, împinge la distrugerea omenirii.

Ieri, Republica Moldova aniversa 31 de ani de independență. Serba în anul în care Maia Sandu, tot fără referendum, renunța la independență și cerea aderarea la unealta diavolului, U.E. Maia Sandu a făcut studii în S.U.A. Degeaba atrag atenția, nu repetați greșelile trecutului, nu puneți în fruntea țării oameni cu studii în Occident, fiindcă se întorc racolați de serviciile străine, așa cum se întorceau racolați de K.G.B. românii trimiși la studii la Moscova.

Degeaba scriu. Cărțile mele sînt refuzate de edituri, cele tipărite în regie proprie sînt refuzate de librării, articolele mele nu mai sînt publicate. Dar eu continui să scriu, strîngîndu-mi articolele în cărți pe care le postez - desigur, cînd mă voi stinge, vor fi șterse, așa cum s-a întîmplat deja cu unele cărți ale lui Garaudy.

https://www.art-emis.ro/dan-cristian-ionescu/

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/promovarea-femeilor-in-politica-este-esentiala-pentru-programul-de-distrugere-a-omenirii

„Expertul numărul unu” în domeniul sanitar din pandemie a devenit expert și în domeniul nuclear

 


Am avut ocazia să văd o justiție în genunchi, o justiție în genunchi față de așa zișii experți care sunt experți în toate. Observ că acum „expertul numărul unu” în domeniul sanitar (Raed Arafat) a devenit „expert” și în domeniul nuclear. Ne-a spus să nu ne temem că se întâmplă ceva la Zaporojie, pentru că nu se întâmplă nimic. E prea departe de noi.

„Expertul” spune așa: „Nu mă opresc eu din cauza Constituției României!”. Justiția, din nefericire, care pretinde că este independentă, și mă refer la justiția de la cel mai înalt nivel, Î.C.C.J., a făcut în așa fel încât când a fost vorba de a sancționa ilegalitățile din pandemie, să dea niște decizii călduțe sau eventual să acopere greșelile politicului făcute în pandemie. În orice caz, în primă instanță, 23 de Hotărâri de Guvern privind starea de alertă au fost declarate de cinci Curți de Apel ilegale. Nule. S-a întâmplat oare ceva pe temeiul acestor decizii judecătorești? Nu!

Pentru că „stimabilul” despre care vă vorbesc și cei din jurul său au spus ”nu ne oprim noi din cauza Constituției”. Atunci când vorbim de independența justiției noi trebuie să avem în față nu numai independența față de politic. Eu nu cred că în momentul de față mai există o presiune a politicului asupra justiției, pentru că nu mai există politic.

Democrația noastră nu mai este o democrație reprezentativă. Democrația noastră este o democrație nereprezentativă. Presiunea care se pune în momentul de față este presiunea birocraților, presiunea tehnocraților, presiunea comisiilor cu specialiști care nu sunt specialiști în realitate. Sunt jandarmi, tot felul de cercetători, statisticieni…

Toată această construcție este pusă inclusiv la baza ideii că nu avem nevoie de Curtea Constituțională care a dat niște mici dovezi de independență. Nu avem nevoie nici de justiție pentru că lucrurile sunt stabilite deja la nivel de UE, de niște rapoarte MCV care sunt făcute de asemenea de niște așa ziși experți, dar care nu sunt experți în realitate în nimic. Repet, ca să închid.

Problema justiției noastre nu este neapărat o dependență de politică. Problema justiției este această dependență de această tehnocrație greșit înțeleasă. Justiția noastră este dependentă de ong-ocrație cum se mai spune acum în limbajul jurnalistic european. Adică, acea parte a așa zisei societăți civile care de fapt este o societate în civil și care impune toate trendurile posibile, care impune incusiv C.E.D.O. să consacre un drept la moarte care este prioritar dreptului la viață.

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/expertul-numarul-unu-in-domeniul-sanitar-din-pandemie-a-devenit-expert-si-in-domeniul-nuclear

Cine este de fapt creierul din spatele formării forumului Davos! Iată cum a apărut Klaus Scwhab