8.02.2017

GLANDA PINEALĂ


Dacă ne-am activa glanda pineală, am putea vedea că înțelegerea noastră este mult prea limitată și nu realizăm că toți suntem creați din energie infinită. Ceea ce experimentăm aici, pe Pământ, este o experiență umană temporară.




GLANDA PINEALĂ - SECRETUL LA CARE OAMENII DE RÂND NU AU ACCES.

Chiar și în zilele noastre, puțini oameni știu că există această glandă și cunosc rolul acestei glande , modul cum funcționează ea sau cum poate fi activată.

Glanda pineală, care mai este denumita si epifiza, este o glanda endocrina care produce hormonii fericirii melatonina si serotonina. Glanda pineala regleaza calitatea somnului, ritmul si durata, de asemenea, ritmurile sezoniere.

Este localizată aproape de centrul crierului, între cele doua emisfere, la celași nivel cu ochii. Este de culoare gri-rosiatica si masoara cam 8 mm, la oameni.

În urmă cu mii de ani, egiptenii și alte civilizații avansate îi cunoșteau importanța crucială.

Faimosul filozof Descartes descria glanda pineala ca „principalul sediu al sufletului”.

Cum gandesti si ce emotii ai in fiecare zi, depinde de glanda pineala. Acest mic organ regleaza ritmul circadian, ritmul somnului si al trezirii si determina alte niveluri de hormoni din corp, nivelul de stres si performanta fizica.

Glanda pineala regleaza bio-ritmurile organismului si lucreaza in armonie cu hipotalamusul care regleaza senzatia de sete, foame, dorinta sexuala si ceasul biologic care activeaza procesul de îmbătrânire.

Glanda pineala se numeste asa fiindca seamna cu un con de pin. Simbolul conului de pin il gasim în toate traditiile.

Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumile fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții.

Când este activată glanda pineală, omul are acces la o stare de beatitudine și iluminare și își conștientizează potențialul de a pune în practică orice produs al minții sale.

Taoistii spun că glanda pineala este localizata în Locul de Cristal, o zona in interiorul creierului care contine glanda pituitară (hipofiza), hipotalamusul, talamusul si glanda pineala (epifiza). Ei au convingerea ca atunci cand aceste glande functioneaza optim, substantele pe care le produc (hormonii si neurotransmitatorii) sustin expansiunea constiintei si permit accesul la lumile paralele paradisiace care exista dincolo de realitatea planului fizic.

Cand al treilea ochi se deschide, toata fiinta se conecteaza la univers, dincolo de interpretarea pe care logica o da lumii înconjuratoare si interioare.

Dr. Rick Strassman, autorul unei monografii despre ”dimetiltriptamina” (DMT) - considerata ”molecula spiritului”, a observat printre alte aspecte ca glanda pineala produce DMT in timpul nasterii, al mortii, in timpul experientelor spirituale, mistice, si chiar in timpul mortii clinice însotite de fenomene NDE (near death experiences - aproape de experiențele morții).

Aceasta particularitate „chimica” se coreleaza cu ideea sustinuta de Orient ca glanda pineala este un portal de legatura cu dimensiunile spirituale, aratand faptul ca glanda pineala este implicata nu numai in adaptarea organismului fizic la mediu dar si a fiintei umane in totalitate, adaptarea structurilor sale la mediul subtil, energetic si spiritual in care traieste.

In momentul nasterii si al mortii, precum si in fenomenele NDE, sau in experientele mistice fiinta respectiva suporta sau realizeaza o translatie a constiintei sale in alte planuri decat era pana atunci. Si tocmai activitatea intensa a glandei pineale, tradusa prin secretia importanta de DMT pe care o realizeaza, permite adaptarea fiintei la noile planuri in care ajunge.

Cand glanda pineala functioneaza armonios confera fiintei starea de bine, echilibru interior, tendinta catre spiritualitate si atitudinea YANG in viata. Cand aceasta glanda endocrina nu functioneaza armonios sau este chiar blocata, apar atasamentul exacerbat fata de lumea materiala si frica de moarte.

In interiorul său, glanda pineala este umpluta cu apa, care in timp se calcifiaza, datorita fluorului din pasta de dinti, fluoritei din apa, sau a bauturilor carbogazoase. 



Strat de minerale depus pe glanda pineală, în principal din cauza ingerării de fluoruri.



Cei care vor să conducă lumea, Noua Ordine Mondială, nu vor ca oamenii de rând să aibă cunoștințe despre glanda pineală și nici să o activeze. În mod special accesul la informații este foarte limitat, în mod special alimentele sunt pline de tot felul de otrăvuri, apa și pasta de dinți sunt, de asemenea, pline de fluor. Fluorul este un inhibator al glandei pineale.

Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale, iar abstinenta (abținerea) sexuală o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global. Și spun asta penru ca, majoritatea mesajelor subliminale, sunt cele cu referire la sex. De fapt putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat.

Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezinta situatia cand esti prizonier in lumea materiala, fara a avea acces la cea spirituala, adica traiesti in intuneric, cum este cazul majoritatii oamenilor de pe Pamant.

Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor, de aceea ea a fost denumita al 3 lea ochi, sau ochiul spiritual.




Iata câteva moduri prin care poti sa activezi glanda pineala:


Activarea glandei pineale te ajuta sa iti reglezi starea de spirit, sa te energizezi, sa gasesti mai multa forta interioara si sa te odihnesti mai bine.

- Stai la soare

Expunerea la soare stimuleaza glanda pineala. Orice tip de expunere la lumina, activeaza „al treilea ochi”, cand glanda pineala incepe sa secrete hormonul fericirii serotonina.

- Locul de dormit să fie complet în întuneric

Un mediu intunecat asigura procesul prin care glanda pineala produce suficienta melatonina, pentru a-ti asigura un somn linistit si profund.

Este de aceea important sa nu ne expunem la surse de lumina artificiale inainte de a merge la culcare, lumina aceasta putand sa activeze productia de serotonina si punandu-ne deci organismul in stare de alerta, pacalind glanda pineala care crede ca este zi si perturbandu-ti astfel ciclul somn/trezire.



- Privitul soarelui – doar la rasarit si apus

In primele 15 minute ale rasaritului si 15 minute la apus, bucura-te de lumina vindecatoare a soarelui.

Atentie ! Priveste spre soare doar câteva secunde, apoi pauză, după care reia privitul (nu iti pune in pericol vederea). Bucura-te de linistea rasăritului si a apusului, conecteaza-te astfel la ritmul naturii.



- Meditatia

Meditatia este folosita din vechi timpuri pentru a activa glanda pineala, pentru a inunda intreaga fiinta cu o stare de liniste si bucurie.



- Înlocuiește apa de la robinet, apa plată sau gazoasă cu apă distilată. Apa distilată poate fi îmbunătățită cu sucuri de fructe, legume proaspete fără chimicale, cu plante.

- Înlocuiește pasta de dinți cu sarea de bucătărie.

- Consumă cât mai multe alimente naturale.

surse: http://incredibilia.ro; http://www.garbo.ro