3.17.2022

VIZIONAȚI !

 

FĂRĂ CUVINTE

 


REFERITOR LA RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI

 


RECENSĂMÂNTUL POPULAȚIEI

 


1991- ROMÂNIA CORPORATION Inc

 


𝐂𝐚̂𝐧𝐝 𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐳𝐢 ?

 


𝐎𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐀 𝐍𝐎𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀̆ ? Câți ciolaci ciuci trebuie să mai tolerăm pentru a înțelege că doar de noi și implicarea fiecăruia dintre noi mai depinde viitorul acestei națiuni ?

Războiul televizat și pandemia și-au atins scopul ! Românii nu mai protestează pentru sărăcie, frig, foamete, pentru facturile aberante la utilități, pentru pensii și alocații mici, pentru explozia prețurilor la carburanți ! Puterea de cumpărare a românilor a scăzut dramatic !!! ROBOR atinge maxim istoric după maxim istoric. Se preconizează dublarea ratelor. Unde se va ajunge???

Politicienii și primarii noștri astăzi au o singură preocupare, grija față de refugiați, și asta doar pentru că “dă bine la poze”.  Românii au fost, sunt și vor fi un popor ospitalier și săritor. Întrebarea care se pune este : 𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐚𝐭𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐫𝐢 ? Cum pot să pozeze în buni samariteni față de necazul și de durerea ce s-au abătut peste poporul ucrainean, în timp ce de mai bine de doi ani de zile românii noștri o duc din ce în ce mai rău?!

𝐂𝐚̂𝐭 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐫𝐚̆𝐛𝐝𝐚? 𝐂𝐚̂𝐧𝐝 𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐳𝐢? 𝐂𝐚̂𝐧𝐝 𝐯𝐨𝐦 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐠𝐞 𝐫𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞, 𝐮𝐧𝐢𝐭̦𝐢, 𝐜𝐮 𝐢𝐮𝐛𝐢𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐧𝐞𝐚𝐦, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐫𝐞𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚?

Nu poți avea exclusiv grija altuia în timp ce poporul tău suferă cu fiecare zi mai mult! 

Și-au deschis ușile sediilor de partid pentru refugiați și s-au dat peste cap să facă donații, doar pentru a mai avea o șansă de a poza în oameni cu suflet! Când au făcut asta și pentru românii noștri? Români aduși la sapă de lemn nu de pandemie sau de război …ci doar de proasta și odioasa guvernare a actualei clase politice! Își permit asta! Își permit pentru ca noi toți i-am tolerat! Își permit deoarece ei nu mai știu de oprobriul public, de rușinea de a da ochii cu voi, cu noi toți! 

Poate că astăzi privirea românului împovărat este în pământ, fiind aparent resemnat. Guvernanții de astăzi vă anticipează, dragi români, absenți la procesul electoral. Anticipează că v-au convins că nu contați … Români, ridicați privirea, fiți demni si faceți-vă vocile auzite, strigați-vă durerea și implicați-vă! Dacă pentru ei nu contăm, copiii noștri și viitorul nostru depind pe implicarea noastră, a fiecăruia dintre noi!

𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮, 𝘁𝗿𝗲𝘇𝗲𝘀̦𝘁𝗲-𝘁𝗲!!!!𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮, 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮̆-𝘁𝗲!!!

Sever Stana