2.01.2022

Ursula, fugi ! Dar mai înainte scoate contractul cu Pfeizer, corupto !

 


Amploarea fenomenului canadian, care l-a facut pe Justin Trudeau, premierul Canadei, sa se ascunda cu lașitate in spatele Covid-19, fugind de raspundere, are ecou acum și-n Europa și Israel.

„European Freedom Convoy 2022″ (Convoiul european al libertății 2022) al vehiculelor grele de marfă a postat un pliant pe care se precizează clar “14 februarie 2022 – Toate convoaiele vor ajunge la Bruxelles pentru a cere încetarea regulilor tiranice”.

“Nu este vorba despre Vax sau anti-Vax, este vorba despre dreptul oamenilor de a alege. Nu este vorba de politică, este vorba despre libertatea rasei umane. Este vorba despre acțiuni pașnice pentru a obține rezultate specifice, și anume ‘sfârșitul legii marțiale’. Fără îndoială, aceste cuvinte se referă ‘la starea de urgență, la închidere și la starea de asediu’.

Oamenii au dreptul să călătorească liber și să aibă propria decizie în materie de sănătate, dreptul să vorbească liber, să facă afaceri în mod liber, fiecare om are suveranitatea individuală, demnitatea umană”, se scrie pe grupul transportatorilor.

„MACRON, FUGI ȘI TU CA TRUDEAU!”

În Franța, ca și în alte țări europene, camionagiii vor să pregătească și ei „Convoiul Libertății” prin intermediul rețelelor sociale. Nu se știe încă dacă la această operațiune intenționează să participe și lucrătorii din domeniul sănătății, pompierii și alte categorii de personal afectate de constrângeri sanitare, se specifica in cateva grupuri de pe retelele sociale, insa informatiile separate converg catre faptul ca va avea loc un protest national al camionagiilor francezi la care se vor alatura si celebrele „veste galbene”. 

MISCAREA DEVINE GLOBALĂ, APARE ȘI „ISRAEL FREEDOM CONVOY”

Michael Ganoe e un jurnalist care a stat 9 ani in Israel și acum e in Romania, la Cluj. El tine legatura cu cei din Israel prin retelele sociale. Vorbeste despre protestul “Freedom Convoy” din Israel. Acolo presa este cenzurata total, desi grupul transportatorilor in care se relateaza despre protest si despre organizarea acestuia are deja 22.000 de membri. Cei din grup fac apel la ziarele din intreaga lume sa le sprijine protestul si sa relateze despre el. (apud ziuanews. ro)

Ursula, fugi ! Dar mai înainte scoate contractul cu Pfeizer, corupto ! Macroane, ascunde-te, ca Trudeau ! Bag-o p-aia că ai Covid !

Autor: Angelo Davidescu

https://gandeste.org/analize-si-opinii/ursula-fugi-dar-mai-inainte-scoate-contractul-cu-pfeizer-corupto-macroane-ascunde-te-ca-trudeau/123298/

Gheorghe Piperea : „Șandramaua covidiană se destramă pe oră ce trece.”

 



”Au început televiziunile să vorbească despre malpraxisul din spitalele din „linia întâi”. E sfârșitul începutului. 

Așa cum spuneam cândva, acum se separă grâul de neghină și tot acum se stabilesc țapii ispășitori.
 
Reamintesc că politicienii, tehnocrații, birocrații și influencerii pot scăpa de răspundere, dar numai cu o condiție – lumea să rămână inactivă, inertă, comodă, tăcută, ca un mahmur trezit din anestezie.

Șandramaua covidiană se destramă pe oră ce trece. Cei mai penibili covidieni, în această ordine, sunt:

– Trudeau, care fuge din calea camionagiilor mai speriat ca o curcă ceaușistă;

– Macron, care fuge de dezbaterile electorale la prezidențialele din aprilie mai ceva ca Werner cel educat și ne-ghinionist;

– Biden, care pică în sondaje mai rău decât pe treptele avionului;

– Arafat, care este terifiat că se termină plandemia și vine vremea țapilor ispășitori.

În rest, hai Liberare !”