8.09.2022

Zaporojie, Ucraina, noul Cernobîl

 

Se declanseaza razboiul iodului

 

Ion Cristoiu despre conflictul Rusia-Ucraina: "Este un delir istoric, nimeni nu vrea pace"

 

”Scopolamină” găsită în vaccinurile covid administrate copiilor


Scopolamină găsită în vaccinurile copiilor împotriva covid.

Armata americană a găsit drogul scopolamină în vaccinurile Covid-19 destinat să ajungă în brațele copiilor, au declarat surse din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News.
Scopolamina este cunoscută sub mai multe denumiri, în special hioscină, burandanga, „Respirația diavolului” și „drogul zombi”. Derivată din plante de pădure, a câștigat notorietate în Columbia, unde elementul criminal îl folosește pentru a droga turiștii naivi și neglijenți. Pe internet abundă povestiri despre turiști care vorbesc cu doamne locale, leșină și s-au trezit 3 zile mai târziu - doar pentru a descoperi că au fost jefuiți și conturile lor bancare epuizate. Unii nu-și mai recăpătă niciodată cunoștința.
Drogul, solubil, inodor și fără gust, se spune că privează o persoană de liberul arbitru - o zombifică. Efectul atât de puternic este încât victimele scopolaminei și-au ajutat atacatorii înainte de a cădea inconștienți. Ei își predau de bunăvoie portofelele, cărțile de credit și codurile PIN și chiar i-au ajutat pe atacatori să-și golească apartamentele sau camerele de hotel de obiecte de valoare.
Eficacitatea drogului nu a scăpat atenției agențiilor de informații americane: se pare că CIA adaugă scopolamină la diferite formule ale „serului adevărului”. Este de neînțeles înspăimântător să credem că producătorii de produse farmaceutice ar include acest amestec în vaccinuri adaptate în special copiilor mici, dar armata susține că este adevărat.
După ce FDA le-a dat companiilor Pfizer și Moderna permisiunea de a injecta copiii, iar locurile de vaccinare în masă pentru copii au început să apară în cetăți liberale, armata americană a început să se infiltreze pe ascuns în aceste locații pentru a colecta fiole pentru analize chimice. Dar nu căutau scopolamină. În mai, Real Raw News a raportat că White Hats a găsit și distrus un depozit Moderna; fiolele de vaccin obţinute din depozit aveau pesticide.
„Big Pharma are sute de depozite ascunse discret în toată țara. A le găsi pe toate a fost imposibil. Când am găsit piretroizi în flacoane la un loc, am știut că nu a fost un incident izolat. Au vrut să otrăvească copiii. Acum este evident că intriga este mai profundă. Nu pot spune cum exact am primit vaccinurile contaminate – le-am găsit în New York și California.”
El a spus că White Hats a confiscat o duzină de fiole Moderna la un loc de vaccinare în masă a copiilor din Massapequa, New York, și multe dintr-un loc similar din San Bernadino, California. Fiolele au fost expediate aliaților White Hats de la U.S. Army Medical Research. Cincizeci la sută au avut cantități apreciabile de scopolamină.
În San Bernadino, 25% dintre vaccinuri dețineau cantități semnificative din acest drog.
„Aceasta este o informație oribilă”, a spus sursa noastră. „Nu avem de unde să știm câți copii au fost injectați cu acest rahat.”
Pălăriile Albe, a spus el, se tem că scopolamina, atunci când este dată copiilor tineri, impresionabili, maleabili, fie îi va ucide de-a dreptul, fie îi va constrânge să se supună ordinelor.
„Nu vorbim aici de sugari, nu. Dar dacă unui copil de cinci ani i se dozează și i se spune de către un pedofil să-și dea jos hainele …, înțelegi imaginea? Este posibil ca mii sau zeci sau sute de mii de copii să fi fost vaccinați cu aceste lucruri. Încă nu știm domeniul de aplicare”, a spus sursa mea.

Gravitas : ”Dacă CHINA va INVADA TAIWANUL, COMERȚUL GLOBAL se va PRĂBUȘI”

 

Schimbarea la Față a Domnului sărbătorită pe Muntele Ceahlău