4.11.2018

Pe Planeta Marte au trăit creaturi reptiliene gigantice




În 2016, NASA a publicat o fotografie captată de pe Planeta Marte care reprezintă fosila unui dinozaur. Se pare că pe Marte au trăit creaturi reptiliene gigantice.

Fotografia a fost analizată de specialiști care au concluzionat că este o fosilă a unui dinozaur. Au putut fi identificate nările, gura și foarte mulți dinți.

Scott Waring, specialist NASA, a declarat că este cea mai clară fotografie captată cu ajutorul Roverului ”Curiosity”.

Nu este prima descoperire de acest fel făcută pe Marte. A mai fost captată o altă fotografie în care se putea observa un craniu de formă alungită.

S-a presupus că poate fi vorba despre craniul unui extraterestru. 

Din păcate, specialiștii de la NASA nu au mediatizat știrea.
Nu este prima fotografie care a intrigat și suscitat interesul specialiștilor. În anul 1998, o altă fotografie a făcut senzație. Ea prezintă un chip uman cu capul deformat.





În ultimii ani, americanii, rușii și japonezii au lansat 32 de sonde spațiale, dintre care numai 11 au fost o reușită.
Imaginile captate de acestea sunt surprinzătoare. Au fost captate umbre eliptice de pe suprafața solului marțian, care se presupune că aparțineau OZN-urilor.

Alte fotografii prezentau urme ale unei civilizații extraterestre, piramide, domuri, ziduri. 




Aceste probe au redeschis discuția cu privire la existența unei civilizații pe planeta Marte. 

Dona Hare a lucrat 15 ani la NASA și susține că există multe probe despre civilizații extraterestre și OZN-uri care au însoțit, în multe cazuri, echipajele de astronauți în misiunile lor.

Sunt peste 67.000 de fotografii realizate pe Marte, multe dintre ele reprezentând structuri create artificial. 

Figura umană de pe Marte, din zona numită Cydonia, a stârnit interesul multor oameni de știință, care au ajuns la concluzia că nu putea fi creată natural.

După mulți ani, în care au negat existența acestei structuri, specialiștii de la NASA au admis că este creată artificial și că reprezintă un chip care seamănă cu cel uman. 

Artefactele fotografiate pe Marte demonstrează că pe această planetă a existat o civilizație dezvoltată.


sursa: http://www.efemeride.ro

Florin Piersic dezvăluie cum trebuie să fie şi să arate femeia româncă





Florin Piersic dezvăluie cine este femeia cea mai frumoasă din România: ”Mi-a luat efectiv respirația”

Actorul Florin Piersic este cunoscut ca un mare crai, dar se pare că o singură femeie l-a lăsat cu adevărat fără respirație. 


Piersic a mărturisit că singura femeie care l-a tulburat până în adâncul sufletului este artista Irina Loghin.



„Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă. 

Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele. Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte.

Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc !?  Mi-a răspuns: Irina Loghin ! 

Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă !  

Într-o seară, Costel Constantin, mi-a spus că Irina e-n sală. Cred că am jucat ca niciodată. Doream s-o impresionez, să vadă şi ea că nici eu nu sunt de colo. 

Aţi înteles ce este Irina Loghin pentru mine ? A fost şi va rămâne «dulcea doină» a tinereţii şi împlinirii mele ca artist. Mi-a pus o pană la aripile cu care încerc să zbor ! Irina, îţi mulţumesc !”, potrivit one.ro.




sursa: https://www.stiripesurse.ro/11.04.2018