9.23.2022

80 De Tone De Aur Pentru Ca Romania Sa Fie Acceptata In NATO !!!

 

Rusia a declarat mobilizarea militară pentru a obține Ucraina

 

”Forța gândului” - la ”afacerea” aceasta participă și cercetători din România

 

Pentagonul transferă componentele rămase ale programului său de cercetare biologică din Ucraina în România



Pentagonul transferă componentele rămase ale programului său de cercetare biologică din Ucraina în alte țări din regiune, adică Bulgaria și România”, susține ziarista Sonia van der Ende. Ea mai spune: ”Peste o mie de containere au fost deja expediate. Relațiile dintre autoritățile ucrainene și Pentagon sunt gestionate de Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP), una dintre companiile aparținând lui Hunter Biden, fiul președintelui SUA, și Christopher Heinz, ginerele trimisului prezidențial special pentru climă John Kerry. .

Când Ministerul rus al Apărării a acuzat Pentagonul că efectuează cercetări în Ucraina, care contravin Convenției privind armele biologice, acesta din urmă a răspuns că urmărește doar să asigure rămășițele cercetărilor din epoca sovietică. Transferul actual dă dreptate Rusiei si subminează justificarea SUA.

Ce noroc pe noi ! 

Doamne Ferește, un oficial american ieri tocmai recunostea la ONU că au testat arma biologică pe ucrainenii din spitalele de psihiatrie. Nu că ar fi deranjat pe ziaristi sau chiar ONU de asta!

Sorin Sima