6.16.2021

Vladimir Putin şi Joe Biden, summit istoric la Geneva

 

Joe Biden şi Vladimir Putin s-au întâlnit  astăzi, la Geneva, întrevederea fiind una dintre cele mai importante din sfera geopolitică de anul acesta, după cum afirmă experţii în relaţii internaţionale.

Întâlnirea între Joe Biden și Vladimir Putin s-a încheiat, susțin surse de la Casa Albă citate de BBC, iar liderul american a plecat de la vila în care au avut loc convorbirile. Președintele rus va susține o conferință de presă, la fel ca și Joe Biden.

Prima rundă a summitului preşedinţilor american şi rus, Joe Biden şi Vladimir Putin, s-a încheiat miercuri la Geneva după aproape două ore, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează agenţia TASS, citată de Reuters. După o scurtă pauză, discuţiile s-au reluat într-un format cu prezenţa mai multor membri ai delegaţiilor.

Primele declarații făcute de Vladimir Putin la deschiderea summit-ului de la Geneva: „Domnule preşedinte, vreau să vă mulţumesc pentru iniţiativa de a ne întâlni astăzi. Ştiu că aţi avut o călătorie lungă şi foarte mult de lucru. Totuşi, avem multe probleme acumulate în relaţiile Rusia-SUA care necesită o discuţie la nivel înalt. Sper ca întâlnirea noastră să fie productivă”, a spus liderul rus. La rândul său, Joe Biden a remarcat: „Este întotdeauna mai bine să ne întâlnim faţă în faţă”.

Primul la vilă a ajuns Putin, urmat la scurt timp de Biden. Ambii au fost întâmpinaţi de preşedintele Elveţiei. „Elveţia este foarte onorată să vă găzduiască la acest summit şi este încântată – potrivit tradiţiei bunelor oficii – să susţină dialogul şi înţelegerea reciproce„, a declarat preşedintele Guy Parmelin, flancat de Putin şi Biden pe scările Vilei La Grange, un conac din secolul al XVIII-lea, pe malul Lacului Geneva.

Renate Weber a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului

 


Renate Weber a fost revocată din funcţia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban i-a reproșat Renatei Weber încălcarea Constituției și a legilor țării şi a precizat că, până la finalul sesiunii parlamentare, va exista un nou avocat al poporului.

Deputaţii şi senatorii au votat, miercuri, proiectul de hotărâre privind revocarea Renatei Weber de la conducerea instituţiei Avocatul Poporului. S-au înregistrat 247 de voturi „pentru”, 32 ‘împotrivă’, iar un parlamentar nu a votat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, miercuri, că a fost convocat plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului pentru a se dezbate revocarea lui Renate Weber din funcţia de avocat al poporului.

„Plen al Camerelor reunite, la ora 13.00, pentru a dezbate solicitarea de revocare din funcţia de avocat al poporului a doamnei Renate Weber. Comisiile juridice se vor reuni după şedinţa Birourilor Permanente Reunite pentru a întocmi raportul pe solicitarea formulată de grupurule parlamentare PNL, USR PLUS şi UDMR şi vor întocmi, până la ora plenului, raportul şi proiectul de hotărâre de revocare”, a declarat, miercuri, Ludovic Orban.

„Îi reproșez încălcarea Constituției și a legilor țării. Vom pune un al Avocat al Poporului până la finalul lunii iunie. Când vom avea o decizie o vom face publică”, a precizat Ludovic Orban.

Camera Deputaţilor şi Senatul au respins, în plenul reunit de marţi, rapoartele de activitate privind Avocatul Poporului pe anii 2018, 2019 şi 2020.

„Domnul Cîţu să-şi dea demisia înainte de moţiune, că e dezastru”...„AUR va salva România. Anul ăsta sau anul viitor vom avea o surpriză”

 


George Simion, a intervenit marţi în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, la România TV, unde a criticat dur politica guvernului Cîţu şi a atras atenţia asupra faptului că ultimele combinate româneşti sunt vândute străinilor.

George Simion a declarat că a mers în ultima săptămână în mai multe zone ale ţării unde se închid mai multe exploatări miniere, în total urmând ca România să piardă, doar în această săptămână, peste 30.000 de locuri de muncă.

„Sunt un sustinator pentru ca asa zisul investitor rus de acolo si-a batut joc si de statul roman si de muncitorii de acolo, de avem de recuperat 40 de milioane. Sunt 1000 de familii care depind de acel combinat, ei sunt disponibilizati, trecuti in somaj. Sunt mai mult proteste, la Baita in judetul Bihor exploateaza companii straine, o companie romaneasca nu este lasata sa exploateze.

Se pierd 8000 de locuri de munca pe Valea Jiului, pentru ca suntem o colonie care trebuie doar sa consume. Saptamana asta se vor pierde cel putin 30.000 de locuri de munca si economia e in crestere, ne spune Citu, desi cresc doar preturile. Este dezastru, ultimele ramasite din industria romaneasca sunt preluate de straini. Am ajuns groapa de gunoi a Europei. Domnul Citu mai bine sa-si dea demisia inainte de motiunea de cenzura, ca e dezastru.”, a spus George Simion la România TV.

George Simion: „AUR va salva România. Anul ăsta sau anul viitor vom avea o surpriză”

„Azi au incalcat grav regulamentul Camerei, ei sunt pe modelul stalinist, nu conteaza cine voteaza, ci cine numara. Ba chiar am reusit astazi sa facem o lege, ca ei voiau ca batjocorirea simbolurilor nationale sa fie doar asa, o simpla contraventie.

Am primit textul motiunii, ne vom alatura cu propriile noastre pozitii suveraniste si nationale, speram ca PSD va fi un partener de dialog si vom gasi voturile pentru ca aceasta motiune sa treaca si acest guvern sa plece. Mai devreme sau mai tarziu acest guvern trebuie sa plece. Tineti cont ca doar 40% dintre cei care au fost la vot stiau de optiunea AUR.

AUR va salva Romania de aceasta clasa politica. Cred ca anul asta sau anul viitor vom avea o surpriza. Cred ca romanii s-au saturat. Se dau zeci de milioane de euro pentru situri, se dau 2 miliarde de euro pentru digitalizare, dar copiii din rural nu au cu ce sa intre pe net, nu au laptopuri si tablete.”, a mai declarat George Simion, preşedintele AUR.

Un raport „urgent” solicită încetarea completă a vaccinării Covid

 


Un „raport preliminar urgent întocmit în baza datelor disponibile în Sistemul Yellow Card” de Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, din Marea Britanie, și depus la Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor Medicale (MHRA), afirmă că „MHRA deține acum dovezi mai mult decât suficiente, prin sistemul Yellow Card, pentru a declara că vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om”, informează AmericasFrontlineDoctors.

Similar sistemului american de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS), MHRA descrie scopul sistemului său Yellow Card ca fiind acela de a oferi „un avertisment timpuriu cu privire la faptul că siguranța unui medicament sau a unui dispozitiv medical poate necesita investigații suplimentare”.

Raportul, semnat de Dr. Tess Lawrie, director al Evidence-based Medicine Consultancy Ltd și al EbMC Squared CiC, spune: „am făcut căutări în raportările Yellow Card folosind cuvinte cheie specifice patologiei, pentru a organiza datele în funcție de următoarele cinci categorii mari, relevante din punct de vedere clinic:

Sângerare, coagulare și ischemie

Reacții adverse legate de sistemul imunitar

Dureri

Reacții neurologice

Reacții care includ pierderea vederii, a auzului, a vorbirii sau a mirosului

Reacții adverse asupra sarcinii

Raportul continuă cu următoarele afirmații: „Suntem conștienți de limitările datelor de farmacovigilență și înțelegem că informațiile privind reacțiile adverse la medicamente raportate nu trebuie interpretate ca însemnând că medicamentul în cauză provoacă în general efectul observat sau că nu este sigur pentru utilizare. Transmitem acest raport preliminar din cauza necesității urgente de a comunica informații care ar trebui să ducă la încetarea derulării campaniei de vaccinare până la efectuarea unei investigații complete. Conform studiului recent al lui Seneff și Nigh, printre potențialele patologii acute și pe termen lung se numără:

Amorsarea patogenă, boala inflamatorie multisistemică și autoimunitatea

Reacții alergice și anafilaxie

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi

Activarea infecțiilor virale latente

Neurodegenerarea și bolile prionice

Apariția unor noi variante ale SARSCoV2

Integrarea genei proteinei spike în ADN-ul uman

„Este evident acum că aceste produse, în fluxul sanguin, sunt toxice pentru oameni. Este necesară oprirea imediată a programului de vaccinare, până când se va efectua o analiză completă și independentă privind siguranța, pentru a se investiga întreaga amploare a riscurilor, care, conform datelor din Sistemul Yellow Card al Regatului Unit, includ tromboembolism, boli inflamatorii multisistemice, imunodepresie, autoimunitate și anafilaxie, precum și îmbunătățirea dependentă de anticorpi (ADE).”

Raportul concluzionează: „MHRA deține acum dovezi mai mult decât suficiente, prin sistemul Yellow Card, pentru a declara că vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure pentru utilizarea la om. Ar trebui să se pregătească intensificarea eforturilor umanitare pentru a-i ajuta pe cei afectați de vaccinurile COVID-19 și pentru a anticipa și ameliora efectele pe termen mediu și lung. Întrucât mecanismul de producere a vătămărilor provocate de vaccinuri pare a fi similar cu cel al COVID-19, aceste demers presupune colaborarea cu numeroși medici și oameni de știință din toată lumea cu experiență în tratarea cu succes a COVID-19.”

„MHRA trebuie să răspundă la cel puțin 3 întrebări urgente:

1. Câte persoane au murit în termen de 28 de zile de la vaccinare?

2. Câte persoane au fost spitalizate în termen de 28 de zile de la vaccinare?

3. Câte persoane au rămas invalide în urma vaccinării?”

Din păcate, „va fi nevoie să mai moară oameni” pentru ca vaccinarea să se oprească, însă „toți acești nemernici vor plăti”

 


Dr Răzvan Constantinescu a stat de vorbă marți cu Pompiliu Diplan și colegii din emisiunea Starea de Libertate de la Nașul TV. El a anunțat că se va prezenta la examenul pe care îl asistă la UMF Iași peste două zile, fără a prezenta test Covid, măsură pe care a contestat-o deja în justiție. Totodată, marți 22 iunie el se va prezenta la Colegiul Medicilor Iași.

Cunoscutul doctor și-a exprimat regretul că rămâne singur în această luptă, întrucât zecile de colegi care îi transmit aprecieri în privat nu iau atitudine în public pentru a-și exprima opoziția față de abuzul impunerii vaccinării/testării studenților și profesorilor UMF Iași.

Cei care se vaccinează cu serurile experimentale Covid se expun unui risc mai mare decât boala însăși. Trebuie să oprim autoritățile de la implementarea acestui plan criminal, dar nu se va acumula masa critică în stare să răstoarne aceste aberații care ni se impun nu „va fi nevoie să moară oameni”, sunt constatările doctorului Răzvan Constantinescu. „Eu cred că e un moment dureros, dar care va folosi unei lungi perioade istorice de acum încolo”, pentru că „toți acești nemernici vor plăti”.

„Baza voi sunteți. Datorită vouă, am și eu platforma la care să pot exprima idei. Aveți tot respectul și considerația mea”, le-a transmis Dr. Constantinescu celor din Starea de Libertate.

S-a răsucit comutatorul de gândire ?

 


Anul trecut nu puteai nici măcar să pui întrebarea dacă nu cumva virusul a fost scăpat dintr-un laborator, accidental sau voit, pentru că te cenzura imediat feisbuc (așa cum face acum cu orice postare despre vaccin care nu trimite berbec style la „resursele” oficiale), sau iutiube sau gugăl, iar slugile lor prea-plecate din mass-media main stream sau din școlile naționale de „studii” politice te diabolizau și te indexau drept negaționist/conspiraționist/promotor de fake-news. 

Acum e la modă presupunerea că virusul a scăpat dintr-un laborator din Wuhan, iar China e vinovată - chiar liderii G7 au declarat în scris că investighează această ipoteză, cu riscul de a arunca lumea într-un nou război rece, „pe partea economică”. 

Totul s-a schimbat la 180 de grade, în mai puțin de o lună. Totul, printr-un singur buton. Feisbuc a decis că nu îi mai suspectează de fake news pe toți cei 2,7 miliarde de utilizatori (de la care fură secundă de secundă „surplus comportamental”, pe baza căruia face continente de bani și își întărește zilnic controlul totalitar al lumii). Dar nu de tot și nu în legătură cu orice minciună oficială sau fake news prin omisiune/dezinformare în legătură cu covid, ci numai în legătură cu pista China - Wuhan - virus scăpat accidental/voluntar din laborator, pistă stabilită de Wall Street Journal și îmbrățișată cu suspect entuziasm de New York Times și CNN. 

Și, totuși, e ceva foarte greșit și foarte grav aici. 

O întreagă lume este obligată să gândească azi într-un fel diametral opus celui obligatoriu acum o lună, printr-un singur click apăsat de fuhrer-ul unei organizații private ? 

Nu se simte nimeni jenat că lumea se comportă ca în romanul lui Orwell, 1984, unde dușmanul, ideile „periculoase”, istoria, știința, politicile de sănătate publică, se schimbă după cum decide Big Brother ? 

Vorbim atât de nonșalant despre scăparea unui virus din laborator, dar : 

de ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie ? 

dacă se fabrică viruși în China, e cineva atât de tâmpit să creadă că nu se fabrică viruși și în SUA, Franța, Germania, Marea Britanie, Rusia sau India ? 

dacă se fabrică viruși, nu cumva se încalcă interdicția globală asupra armelor biologice ? 

dacă se fabrică viruși, nu este logic să conchidem că se fabrică și antidotul/vaccinul, așa cum ne „învață” filmele cu James Bond ? 

dacă main-stream-ul a mințit și dezinformat cu privire la originea virusului (așa cum a mințit cu privire la armele chimice ale lui Saddam Hussein), este rezonabil ca oricine pe această planetă să îi mai creadă ? 

dacă s-a probat clar că, fără implicarea unor birocrați americani sau de la OMS, mizeria chineză nu ar fi putut fi ascunsă sub preș, de ce Fauci, Tedros și toți ceilalți porcușori de Guineea folosiți de Big Pharma și Big Tech pentru a-și pune planurile de profit și control global în aplicare nu sunt arestați încă ? 

dacă ne este acum clar ca lumina zilei că putem fi dresați și ghidonați după placul și planul demenților mesianici care ne vor reduși la niște cifre ale recoltei lor de „produse predictive”, pentru a dobândi ei amortalitatea transhumanistă, de ce politicienii europeni au votat cu 15 mâini pentru impunerea pașaportului digital de vaccinare ? 

P.S.: Un fost președinte al CNAS a spus că, prin cardul electronic de asigurat, produs cumpărat de la grupul IT al lui Sebastian Ghiță (care a fugit în Serbia, cu tot cu codul sursă al sistemului), serviciile secrete românești s-au împroprietărit pe TOATE datele noastre cu caracter personal, fiind capabile să ne dicteze și ce să achiziționăm, și ce să votăm, și ce atitudine de supuși captivi să adoptăm, indiferent de cât de proști, impostori, cinici, filo-totalitari ar fi vătafii lor politici, puși cu mâna (sau cu tableta STS) exclusiv după criteriul dependenței de serviciile secrete. Acesta este marele „secret”, motivul pentru care nu avem partide, instituții academice, știință, presă etc., ci sucursale ale lui Big Brother.

GHEORGHE PIPEREA