12.30.2022

S.U.A. și Vaticanul sunt ultimele două locuri controlate de mafia satanică khazară. Puterea MK a fost redusă la actori cu mască de cauciuc care se prefac a fi „Papa Francisc” și „Președintele Joe Biden”

 


ACTORUL CU MASCA ”PAPA FRANCISC” (adevăratul PAPĂ FRANCISC nu mai este în viață)


„Ordinea Mondială bazată pe reguli” se încheie cu Rothschild care încearcă să ofere trilioane de dolari în schimbul amnistiei.

Se pare că 2022 va fi cunoscut drept ultimul an în care „ordinea mondială bazată pe reguli” a mafiei khazare a controlat de fapt orice parte a lumii. Un semn de cât de izolată este MK, pe 18 decembrie, printr-un vot de 195 la 2, țările lumii au convenit să dubleze cantitatea de pământ și ocean protejat din lume și să ia alte măsuri pentru a opri criza de extincție provocată de umanitate. – https://www.unep.org/news-and-stories/story/cop15-ends-landmark-biodiversity-agreement

Cele două țări care au votat împotriva acestui lucru -Statele Unite ale Americii și Vaticanul – s-au dezvăluit astfel drept ultimele două locuri controlate de mafia satanică khazară. Motivul pentru care Vaticanul și filiala sa corporativă din Statele Unite au votat împotriva protecției naturii este pentru că ei încă o consideră ceva de exploatat. Așa interpretează ei aceste cuvinte din cartea Genezei: ,,…stăpâniți asupra peștilor mării și asupra păsărilor cerului și asupra oricărei viețuitoare care se mișcă pe pământ… orice plantă care face sămânță, care este pe fața întregului pământ și orice copac în care este fructul unui copac care dă sămânță; pentru tine va fi pentru carne.”

Acest scriitor a fost martor la felul în care misionarii creștini din Amazon sunt urmați de companiile de cherestea care apoi taie pădurile, fermierii care le transformă în fabrici de carne și companii miniere care aspiră mineralele. „Convertiții” se trezesc apoi trăind în mahalale din lumea a treia. Aceasta înseamnă că entitățile din vârful monoteismului au acționat împotriva vieții pământești. De aceea trebuie eliminate. Făcând acest lucru, va începe o nouă eră.

Acesta ar fi un eveniment atât de istoric încât ar merita începerea unui nou calendar. Amintiți-vă, nimeni nu știe când s-a născut Hristos, așa că nașterea lui a fost combinată cu Anul Nou solar. Aceasta înseamnă că creștinii ortodocși ar putea recalibra Crăciunul astfel încât să coincidă cu Anul Nou solar. Musulmanii și chinezii și-ar putea coordona și calendarele lunare. Ok, să ne uităm la câteva dintre întâmplările de aici/acum pe această planetă în timpul săptămânii trecute.

Votul ONU menționat mai sus înseamnă că puterea MK a fost redusă la actori cu mască de cauciuc care se prefac a fi „Papa Francisc” și „Președintele Joe Biden”.


    Actorul cu mască Joe Biden – video https://vk.com/video629036819_456240442


    Actorul cu mască Papa Francisc – video https://vk.com/video629036819_456240443


Da, ei controlează și un escroc cu mască de cauciuc numit „Elon Musk”, despre care pretind că este „cel mai bogat om din lume”.




Am auzit că toți trei vor fi eliminați în Noul An, după cum am observat săptămâna trecută, mass-media latină raportează că Papa Francisc va demisiona „din motive de sănătate”.- https://www.eluniversal.com.mx/mundo/ya-he-firmado-mi-renuncia-en-caso-de-impedimento-medico-papa-francisco?utm_source=web&utm_medium=social_buttons&utm_campaign=social_sharing&utm_content=copy_link

Adevăratul motiv, desigur, este că creștinii catolici sunt într-o revoltă deschisă împotriva cuvintelor și acțiunilor sale satanice recente. De asemenea, așa cum am menționat săptămâna trecută, iezuiții și-au dat seama în sfârșit că adevăratul Papa Francisc a fost ucis și înlocuit cu un impostor.

În ceea ce privește așa-numitul „președinte Joe Biden”, surse CIA și Pentagon spun că el și întregul său regim fals vor fi înlăturați în Anul Nou. Acesta este un fapt: fiecare agent politic Rothschild cu care și-a dat mâna Volodymyr Zelensky este acum plecat. Acum Biden i-a strâns mâna…







Dacă Curtea Supremă nu reușește să se pronunțe împotriva falsului regim Biden în ianuarie, atunci „acțiunea cinetică” îi va înlătura, spun sursele CIA. Apoi, desigur, este escrocul Musk care a devenit „cel mai bogat om din lume” acționând ca un spălator de bani pentru banii amuzanți FRB pompați de actorul de circ Biden. Acest lucru acum a explodat, așa cum se poate observa prin scăderea prețului acțiunilor sale și respingerea publică a emisiunii sale false de pe Twitter „libertatea de exprimare”. Twitter încă cenzurează pe toți cei care spun adevărul, precum Henry Makow. Acum, sursele CIA ne spun că Musk însuși este un actor cu mască de cauciuc în aceste zile. Ceilalți spălători de bani ai MK din înalta tehnologie sunt, de asemenea, tăiați. De la începutul acestui an, acțiunile americane au pierdut 11,7 trilioane de dolari din capitalizarea pieței. Dintre acestea, peste 5 trilioane de dolari în pierderi provin de la doar cinci companii – Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta și Tesla. – https://lendingassociation.com.au/markets-flat-but-trillion-dollar-losses-for-5-tech-stocks-this-year/

Instituțiile financiare care s-au bazat pe jocurile cu bani Fiat se duc și ele la gunoi, pe măsură ce spălarea banilor lor prin intermediul firmelor de tehnologie se încheie. Imobiliarele, de asemenea, vor primi o lovitură puternică. De exemplu, vânzările de case au scăzut cu 35% în noiembrie. Acest lucru va duce în cele din urmă la mama tuturor crizelor ipotecare și imobiliare.- https://www.redfin.com/news/housing-market-tracker-november-2022/

În semn că oligarhia știe că este învinsă, David René de Rothschild (care conform Wikipedia este șeful filialelor franceze și britanice ale familiei Rothschild) este aici de săptămâna trecută.- https://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild




Săptămâna trecută, a abordat un membru al Societății Dragonul Alb cu o ofertă de a preda „multe trilioane de dolari” în schimbul amnistiei pentru familia sa. În timp ce „trilioane de dolari” ar ajuta la salvarea planetei, problema cu acceptarea acestei oferte este că le-ar oferi familiei Rothschild dreptul de a pune un număr imens în computere și de a-i valida drept „bani”.

Iată ce a spus sursa care a primit contactul: „Deși David René de Rothschild m-a contactat și mi-a trimis câteva mesaje, a fost foarte tăcut și nu a spus prea multe. Ar fi putut fi o încercare de a deschide un canal din spate sau pur și simplu de a afla locul meu actual în vederea unei tentative de asasinat. În orice caz, poliția și securitatea/informațiile au fost sesizate ca măsură de precauție… Avocații spun că vom lua trilioanele Rothschild, dar… Ei spun un lucru și apoi trag în ultimul moment pentru a ieși din această învoială. JFK și colab.”

El nu glumește. În același timp în care aceste „trilioane” erau oferite unui coleg, frânele, accelerația și direcția noului Datsun Tanto al acestui autor erau controlate de la distanță pentru a accelera mașina în traficul din sens opus pe o autostradă de lângă un magazin. Dacă mașina nu ar fi fost oprită de un gard, corespondentul tău ar fi avut probabil un accident mortal. În aceeași săptămână, webmasterul nostru Windlander și prietena lui au fost atacați și bătuți puternic de șapte bărbați. Windlander, un expert în arte marțiale, l-a lăsat inconștient pe unul dintre bărbați, în timp ce trecătorii au intervenit să ajute. Cei șapte bărbați au fost arestați și sperăm că vom afla cine i-a plătit pentru atac. În ciuda acestor acțiuni disperate, acești infractori și escroci nu vor putea să se elibereze din situația lor dificilă prin minciuni, mită sau crimă.

Chiar dacă spectacolul de groază al MK explodează, se face ceva cu aur fizic în valoare de 5 trilioane de dolari. Un diplomat japonez va călători în curând în Elveția pentru a se întâlni cu șeful Crucii Roșii și a negocia utilizarea aurului imperial japonez în valoare de 5 trilioane de dolari, deținut în numele împărătesei Emerita Michiko, pentru o organizație de planificare viitoare. Această organizație ar angaja cele mai strălucite minți din lume pentru a descoperi cum să pună capăt sărăciei, să oprească degradarea mediului și să colonizeze universul.




În același timp, China, Rusia, India, Orientul Mijlociu etc. continuă să respingă banii fiat ai MK, asociind toate activitățile economice cu realitatea creată de Creator. În schimb, „acțiunile țărilor occidentale subminează încrederea în ele însele și în instituțiile lor juridice din lume, iar sancțiunile anti-ruse sunt un exemplu viu în acest sens”, a scris vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.




„Este semnalul final pentru ceilalți Întotdeauna: este imposibil să ai de-a face cu anglo-saxonii, la fel cum este imposibil să faci față hoților, trișorilor și cărților tăiate”, a subliniat el. – https://tass.com/politics/1555747

Cu toate acestea, Medvedev se înșeală în privința anglo-saxonilor. Un adevărat anglo-saxon ar prefera să renunțe la viață decât la onoarea sa. Problema este MK. Anglo-saxonii sunt acum în proces de îndepărtare a parazitului cerebral MK care a transformat Statele Unite într-un instrument al răului. În primul rând, domnia fricii și a terorii va ajunge la sfârșit. Aruncă o privire la frica pe care păpușarii MK și slujitorii lor au creat-o din 1966.




Iată un exemplu de frică indusă pe care o produc în fiecare zi. Îți amintești fotografia cu sicrie din Bergamo, Italia, în martie 2020, care a îngrozit lumea și a început nebunia blocării? A fost falsă.






Acest tip de prostie se va termina. Desigur, încă nu s-a terminat. Fanaticii religioși încă încearcă să înceapă războiul lor Gog vs. Magog pentru a ucide 90% din umanitate și a înrobi restul, așa cum afirmă acest raport Debka legat de Mossad-ul israelian: Washingtonul este în proces de a lega Israelul într-o nouă alianță regională după ce armata americană a decis să înlocuiască strategia sa de „război împotriva terorii” cu o „potențială luptă cu China, Rusia, Coreea de Nord și Iran”.

Francmasonii P3 au răspuns acestei mișcări promițând că vor distruge Tel Aviv dacă Netanyahu nu este arestat.

De asemenea, multe alte persoane vor fi arestate. Armata rusă a enumerat persoane care efectuează cercetări biologice militare ilegale în întreaga lume. Printre aceștia se numără fostul director DTRA [Defense Threat Reduction Agency] Kenneth Myers, fondul de risc controlat de CIA, vicepreședintele In-Q-Tel, Tara O’Toole, fostul director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, Thomas Frieden, fostul director al National Institutes of Health, Francis Collins, fostul director al Institutului Battelle Memorial Jeffrey Wadsworth, directorul științific al Pfizer și mulți alții. – https://tass.com/defense/1555465

Acești oameni sunt criminali de război și vor fi aduși în fața justiției, promit surse CIA și Pentagon. Și în SUA se întreprind acțiuni legale împotriva MK pe mai multe fronturi. De exemplu, America First Legal a lansat o investigație asupra lui John Brennan, James Clapper și Deep Security State pentru eforturi de sabotare a democrației și a alegerilor libere.- https://aflegal.org/america-first-legal-launches-investigation-into-john-brennan-james-clapper-and-the-deep-security-state-over-efforts-to-sabotage-democracy-and-free-elections/

Fotografiile de mai jos arată alte persoane care urmează să fie arestate. În prima fotografie, comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Zaluzhny și rabinul șef al Ucrainei, Moshe Rauven Azman. În a doua fotografie, Zaluzhny stă în fața unui portret al criminalului nazist Stepan Bandera în biroul său. Bandera și oamenii săi au ucis între 1,5 și 1,6 milioane de oameni, adică fiecare a patra victimă a Holocaustului locuia pe teritoriul Ucrainei.







Rușii pregătesc o armată puternică de 1,5 milioane pentru a invada Ucraina. La fel se întâmplă în toată lumea. În Africa, armata burkinabă patriotică urmează calea omologilor lor din Mali. Reprezentantul ONU acolo a fost declarat persona non grata și i s-a ordonat să părăsească imediat țara, în timp ce doi spioni francezi au fost arestați.




În Brazilia, președintele Bolsonaro a semnat un ordin executiv care ridică curtea supremă militară în fața Curții Supreme de stânga corupte. Mulți cred că acest lucru ar putea deschide calea pentru intervenția militară înainte de 1 ianuarie, când condamnatul comunist corupt Lula da Silva urmează să preia funcția de președinte.- https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/breaking-christmas-counter-coup-bolsonaro-signs-order-sideline-corrupt-supreme-court/

O încetare a focului este în vigoare în Peru la sfârșitul anului. În noul an, totuși, forțele speciale vor ajuta poporul incas vânând orice ofițer militar care ordonă uciderea civililor neînarmați. Acestea sunt doar câteva exemple ale luptei nativilor pământului împotriva forțelor extraterestre care fură resurse și distrug viața care are loc în toate părțile planetei. Cu acea digresiune extraterestră, să aruncăm o privire la ceea ce ne-au trimis oamenii din Programul Spațial Secret săptămâna aceasta.

În primul rând, ne-au atras atenția asupra acestui articol din 25.11.2021 pe care mulți dintre noi poate l-am ratat.

,, Secretarul general al Uniunii Sovietice a construit o „închisoare” secretă pentru extratereștri. Istoria detașamentului sovietic de „Bărbați în Negru” este încă ascunsă cetățenilor. Cei care au slujit acolo, chiar și după mulți ani, sunt reticenți să vorbească despre munca lor în unitatea „Alien” a GRU, relatează life.ru.” – https://anomalien.com/general-secretary-of-the-soviet-union-built-a-secret-prison-for-aliens/

Direcția Principală de Informații a Statului Major General al Forțelor Armate ale Federației Ruse, prescurtată GRU, fostă Direcția Principală de Informații și cunoscută în continuare sub fosta sa abreviere GRU, este serviciul de informații militare străine al Statului Major al Forțelor Armate din Federația Rusă. GRU controlează informațiile militare și își menține propriile forțe speciale.

Sursele noastre ruse „Bărbații în Negru” confirmă că ei cred că au de-a face cu extratereștrii specificați în Biblie drept „îngeri căzuți”. Masonii și iezuiții P3 au opinii similare. Ei spun că războiul cu îngerii căzuți se încheie, motiv pentru care sunt atât de multe fenomene ciudate pe cer în aceste zile. Iată câteva dintre cele mai recente.


Proiectul Blue Beam Terrestrial UAP




OZN prăbușit



Mai multe forme de OZN




Un An Nou fericit tuturor, inclusiv proverbialilor „omuleți verzi”.

Raport Ben Fulford (27.12.2022)


   Sursa: http://benjaminfulford.net/