8.27.2017

Omul de știință Robert Paul Lanza, explică prin teoriile sale că atunci când un om moare, el îşi încheie misiunea în lumea noastră, unde îşi abandonează corpul fizic, dar sufletul trece într-o lume paralelă, unde îşi continuă viaţa sub o altă formă.





MOARTEA ESTE O MARE ILUZIE.
NE CONTINUĂM VIAȚA ÎNTR-O LUME PARALELĂ.

De-a lungul timpului, numeroşi fizicieni, filosofi sau teologi au încercat să definească şi să desluşească secretul morţii şi ceea ce se petrece după moarte. 
Rezultatele nu au fost în cele ma multe dintre cazuri satisfăcătoare, motiv pentru care şi în ziua de astăzi ne întrebăm: Ce este de fapt moartea şi cum este lumea de dincolo ?

Noile descoperiri din ultimul deceniu sugerează faptul că moartea nu este punctul terminal al vieţii aşa cum gândim noi că ar putea fi.
 

Oamenii de ştiinţă sugerează că Universul este mult mai complex decât ne închipuim şi este format din numeroase lumi paralele, care se completează. În momentul în care viaţa se termină într-una din aceste lumi, ea nu ia sfârşit, ci migrează spre o lume paralelă, unde prinde o altă formă pentru a continua.

Robert Lanza, specialistul care a pus bazele biocentrismului, explică prin teoriile sale că atunci când un om moare, el îşi încheie misiunea în lumea noastră, unde îşi abandonează corpul fizic, dar sufletul trece într-o lume paralelă, unde îşi continuă viaţa sub o altă formă.

Corpul uman a fost creat pentru a se distruge singur odată cu trecerea timpului, dar în urma sa lasă o energie de 20 de waţi, pe care o numim suflet. Această energie înmagazinează toate experienţele de viaţă, cu care trece subit într-o lume paralelă. Ipoteza se bazează pe una dintre cele mai cunoscute axiome ale fizicii, care susţine că energia nu dispare, nu poate fi creată, ci doar se transformă.

Mai mult de atât, există numeroase experimente care susţin teoria lumilor paralele. Aceste lumi, chiar dacă funcţionează simultan, ele sunt independente una de cealaltă, doar energia le poate transcede.

Aşa se întâmplă şi cu sufletul, care porneşte într-o călătorie în momentul în care moartea pune stăpânire pe corp. 
Odată ajuns în lumea de dincolo, sufletul este pregătit să ia diverse forme de viaţă. Aici intervine posibilitatea ca moştenirea din viaţa anterioară să influenţeze decisiv lumea în care poate să intre sufletul.

Robert Lanza confirmă faptul că nemurirea este o situaţie perpetuă și aparţine unei lumi atemporale. 
De asemenea, Albert Einstein susţinea cu tărie că realitatea este o mare iluzie, chiar dacă este una persistentă. 
În acest fel, moarte într-o lume bazată pe iluzii nu există cu adevărat şi este la rândul ei o iluzie.

sursa: https://www.efemeride.ro