11.25.2022

”Pandora și olandezul zburător” - Film clasic complet în culoare HD - cu James Mason și Ava Gardner

 

Planeta Pământ se îndreaptă spre a 5-a dimensiune// Cei care au semănat grâu vor culege grâu, cei care au semănat buruieni, vor culege din propriile semințe

 




Marile schimbări vin

NU ESTE FICȚIUNE, ESTE CHIAR REALITATEA !

În ciuda plângerilor obișnuite că nimic nu se schimbă, nimic nu se îmbunătățește, haosul crește și atâtea alte povești de la cei care nu au ochi să vadă sau urechi să asculte. Dar, anul acesta 2022 va fi generos, mai ales pentru cei care și-au făcut temele pentru a ajuta la construirea unui Pământ Nou. Cei care au semănat grâu vor culege grâu. Cu toate acestea, cei care au semănat buruieni, vor culege din propriile semințe. S-a afirmat atât de des în articolele anterioare că fiecare își construiește propria realitate. Prin urmare, nu trebuie să vă așteptați ca alții să o facă pentru dvs.

Faptic, schimbarea are loc întotdeauna din interior, deoarece fiecare are propria sa cheie pentru a iniția schimbarea. A aștepta ca altcineva să o facă pentru tine este o opțiune care nu vine niciodată. Strigătul este întotdeauna același: „ei vorbesc și vorbesc, dar nu se întâmplă nimic”.

Și de fapt, pentru acești oameni, nimic nu se va întâmpla

Bătălia împotriva mafiei globale a fost câștigată, dar a convinge zombi despre ceea ce s-a întâmplat este imposibil; ei vor trebui mai întâi să experimenteze la prima mână, după ce eliberarea planetei Pământ va deveni realitate. Cu aceasta, au fost subliniate schimbările majore care urmează și de ce durează mult până să le realizeze. Se așteaptă ca masele să se trezească, deoarece nu pot fi convinse în niciun alt mod decât trăind singuri acest lucru.

Una dintre schimbările primare este GESARA care se va dovedi a fi un eveniment foarte important în istoria omenirii și trăit în timpul vieții noastre! La întrebarea când se va întâmpla asta? Este răspunsul; când masele se ridică împotriva uciderii copiilor lor prin pandemia falsă de Covid și injecțiile lor otrăvitoare. Sau, prin inflație, deoarece nu au suficientă mâncare pentru a mânca. Punct!

Planeta Pământ se mută în poziția ei în a 5-a dimensiune, care este o dimensiune pozitivă pentru mediu, hrană și fericire. 5D creează mai multe locuri de muncă pentru salvarea și purificarea planetei Pământ. Valoarea vânzărilor brute „cifra de afaceri” este învechită pentru cheltuirea banilor. Nu este mai mult decât o iluzie, cum ar fi cifrele pentru valoarea acțiunilor sau a bunurilor imobiliare etc. Oamenii vor începe să-și dea seama de adevăratul scop în viață, care a fost uitat de majoritatea. Întreaga populație va beneficia de GESARA. Pământul este una dintre cele mai abundente și mai frumoase planete din Universul nostru. Există mai mult decât suficienți bani susținuți cu aur pe Pământ pentru ca oricine să devină milionar fără datorii de orice alt fel sau natură.

Această schimbare uriașă aduce o mare transformare în destinul omenirii. Provoacă sentimente vizibile și inconfundabile de beatitudine. Oamenii se vor simți mai bine, în timp ce cei care nu sunt trezi nu vor ști de ce. Concluzia este că GESARA este mai mult decât un eveniment financiar, înseamnă o nouă eră care este pe cale să aibă loc. Odată ce începe cu adevărat, va fi sfârșitul absolut al tiraniei Deep State și înființarea noii noastre lumi pozitive 5D.

Evenimentul eliberării planetare

Ne legănăm chiar acum pentru că Pământul este bombardat cu vibrații super-înalte ale luminii cosmice!

Forțele Luminii explodează planeta cu un val puternic de lumină de înaltă frecvență, ridicând în mod constant vibrația în jurul pământului. Această lumină puternică care vine este trimisă pe pământ printr-o mare inteligență și intenție, cu scopul de a activa toate catenele de ADN latente ale ființelor de aici. Această super-activare a ADN-ului mișcă planeta mai departe de-a lungul noii linii temporale gamma 5D și către noul Pământ cu dimensiunea a cincea!

În cadrul întâlnirilor speciale din această dimineață, Alianța Pământului spune că toți ochii sunt ațintiți asupra noului monstru pată solară AR3112, care se rotește în jurul Pământului în timp ce vorbim! Această pată solară foarte mare conține mai multe regiuni întunecate pozitive în care polaritățile magnetice negative se lovesc. Aceste câmpuri magnetice instabile sunt un indiciu că această regiune este pe cale să elibereze o descărcare masivă!




Sunspot AR3112 arată ca un record în mărime și potențial de descărcare a plasmei și ar putea fi cel care declanșează marele fulger solar către pământ! Alianța Pământului a emis o avertizare extinsă privind vremea spațială critică și avertizare de descărcare solară pentru următoarele 14 zile, pe măsură ce această regiune explozivă tranzitează în jurul Pământului! În timp ce toate informațiile Alianței Pământului preconizează că acest mare fulger cosmic va avea loc între anul pământesc 2022 și 2024, este esențial să știm că într-adevăr s-ar putea întâmpla în orice moment de acum! Alianța Pământului și toate Forțele Galactice din sistemul solar pământesc rămân în alertă maximă pentru acest eveniment cosmic iminent!

Când are loc marele fulger solar, lumina gamma eliberată provoacă o compresie revoluționară care va activa a 4-a catenă de ADN pentru toate ființele 3D ale pământului. În același moment, această lumină gamma va activa a 5-a catenă pentru ființele pământului care rezonează în a 4-a dimensiune și va activa până la 12 catene pentru unele dintre cele mai avansate Semințe Stelare ale Pământului!

Fiecare ființă umană de pe pământ va evolua instantaneu la o stare mult mai avansată de a fi, iar acest lucru va declanșa evenimentul la suprafață. Acesta va fi un eveniment de eliberare planetară, în care abundența se va manifesta și în care tehnologia uimitoare și viața lungă vor fi disponibile ființelor pământului! De 5 ori în preistoria Pământului, acest super fulger solar a provocat un cataclism major de extincție, cu toate acestea, un câmp incredibil de magnetic al tehnologiei de stabilizare, este pus în aplicare de Forțele Luminii acum în Antarctica, care va contracara polii de la răsturnarea în timpul fulgerului solar.

Întreaga rețea electrică și electronică a planetei Pământ va fi dezactivată când va avea impact marele bliț solar. Acesta este pur și simplu modul Universului de a opri vechea matrice a iluziei 3D! (atunci va fi anihilată și inteligența artificială care acapara încetul cu încetul planeta, n.b.).

Nu vă alarmați, deoarece miliarde de ființe luminoase extrem de conștiente, cu noi abilități și tehnologie ADN îmbunătățite, se vor reuni rapid pe tot pământul pentru a avea grijă de această situație.

Forțele luminii binevoitoare monitorizează tot ce se mișcă chiar acum și spun că acest mare fulger solar va fi cel mai spectaculos și pozitiv eveniment care a avut loc vreodată în acest Univers!

Pe măsură ce Soarele Pământului reacționează din ce în ce mai mult la lumina cu vibrații ridicate din nucleul galactic, nivelurile de activitate solară ating proporții epice și știm că în orice moment, o lumină mare va veni pe planeta Pământ, returnând această lume în paradisul în care era și a fost mereu menit să fie!

Fiți curajoși și plini de speranță și să știți că vă urmărim și așteptăm aici, alături de voi, până când toate lucrurile se împlinesc!

Drum drept spre Lumină!

 Video ,,Marele bliț solar”https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456239271%2Fpl_629036819_5

 ,,Puterea transformatoare a marelui bliț solar”https://vk.com/video/playlist/629036819_5?section=playlist_5&z=video629036819_456239272%2Fpl_629036819_5

 Sursa: https://finalwakeupcall.info/


MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI - LISTELE cu VACCINIȘTII din ROMÂNIA

 


Este incredibil sa observi perseverenta in prostie a unor vaccinisti "mandri nevoie mare” de faptele marete facute in timpul pandemiei si care se mira ca "nu pot sa creada ceea ce vad”, faptul ca s-a facut, cum este si firesc, o lista a propagandistilor de frunte a vaccinului si a vaccinarii. (LISTELE LE AVEȚI MAI JOS)

Probabil asa se mirau si nazistii cand a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tot asa s-or fi intrebat:

"Cine sunt astia sa ne ceara noua socoteala?”

"Ce drept au ei sa ne judece?”

”Astia abia eliberati din lagare vin sa ne acuze pe noi si sa depuna marturie impotriva noastra?”

Cu siguranta ca si atunci au existat oameni mandri de atrocitatile care s-au comis impotriva a milioane de oameni. Unii or fi zis ca marele Führer era o persoana deosebit de buna, ca au participat de multe ori la dineuri cu el, era prietenos si isi mangaia cu dragoste cainele si pisica!

Dar din pacate pentru nazisti, evidentele, dovezile si marturiile atrocitatilor erau impotriva lor. Cum ar fi aratat lumea dupa al doilea razboi mondial daca nu erau condamnati oameni ca si Goring, Rudolf Hess, Marin Bormann si altii. Dar este de remarcat faptul ca nu doar cei de la cel mai inalt nivel au fost inculpati ci de asemenea subalternii lor "devotati” si cei care de la nivel mult mai mic erau executanti fara cracnire a ordinelor lor. De asemenea au fost condamnati o gramada de medici, care au vazut o buna oportunitate (aici poate este buna comparatia cu Klaus Schwab, care si el a vazut in pandemie o mare oportunitate) pentru a face experimente medicale pe oameni.

Daca la sfarsitul razboiului se duceau aliatii si il bateau pe umar pe Hitler si ii spuneau: "Ai facut greseli importante. Acum nu mai poti fi liderul suprem dar iti lasam structurile asa cum le-ai creat tu iar pe tine te punem prim ministru sau un ambasador pe undeva, ca ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic!”. "Si pe medicii criminali o sa ii facem doar sefi de sectie in spitale!” "Si asa o sa mergem mai departe cu reconstructia”?  O astfel de atitudine ar fi provocat un esec total.

Revenind la vaccinare si vaccin.

Cum poti, in 2022, cand exista deja o gramada de dovezi (stiintifice) despre efectele negative ale vaccinului sa apari cu mandrie si sa te lauzi cate persoane ai convins tu sa se vaccineze? Daca unul sau mai multi din cei pe care i-ai convins sa se vaccineze va muri la scurt timp, te vei simti vinovat ca poate din cauza ta a murit?  

Sa analizam putin cum se intampla metamorfoza celor mai multi vaccinisti:

-  Zugravul Dorel a vazut o reclama pe o jumatate de pagina A4 , de la Pfizer in care se spune ca vaccinul este deosebit de sigur, ca il va scapa de la moarte, ca va opri transmisia virusului, dar cu conditia ca sa se vaccineze toata lumea ca asta e singura solutie. Apoi mai apare si marele specialist Arafat si castigatorul premiul Nobel pt. medicina dr. militar Gheorghita la stirile de la ora 19.00 si ii spun acelasi lucru, evident pentru ca si acesti mari specialisti au citit aceeasi jumatate de pagina A4 de la Pfizer, ca doar nu au petrecut 8 luni in laboratoarele Pfizer, (dar ei mai si castiga o caruta de bani de la Bill Gates & Co.), si gata, Dorel a inteles totul dupa ce a alocat 30 de minute de "investigatie” (practic nu a investigat nimic, a inghitit rapid minciunile oficiale, pt. ca el este preocupat sa poata merge la mici si la bere si nu il mai lasa autoritatile fara cod QR).

Dorel nu vrea sa piarda timpul cu studii aprofundate pentru ca ii place sa aiba mintea odihnita!

Dar in acelasi timp Dorel s-a transformat in mare propagandist al vaccinului pentru ca detine acum, nu-I asa,  absolut toate informatiile stiintifice necesare ca sa recomande si altora vaccinarea!

-  Spre deosebire de Dorel, George observa conspiratia, petrece saptamani in sir cautand cat mai multa informatie despre ce inseamna virus, Covid, ce contine vaccinul (dar asta nu poate afla pt. ca Pfizer tine secret informatia), ce teste au fost efectuate cu el, cat timp, reactii adverse, pareri ale multor specialisti de marca, face legaturi si corelatii intre informatii, vede cine finanteaza OMS-ul, vede propaganda si cenzura media si remarca inselatoria, astfel hotaraste ca nu se va vaccina pt. ca acest "vaccin” reprezinta un pericol major pentru sanatatea si viata lui.

Dorel il desfiinteaza rapid pe George catalogandu-l ca si antivaccinist, conspirationist, si mai mult, ii face reclamatie la facebook, twitter etc. sa ii desfinteze conturile, pentru ca Dorel este si nesimtit si tupeist iar George este cu bun simt!

Cum sa-l convingi pe Dorel ca nu se poate merge inainte fara ca cineva sa dea socoteala pentru crimele savarsite si ca multe persoane trebuie sa dispara de pe scena politica si mai ales din posturile de decizie din multe institutii? Cum sa il convingi ca trebuie destructurat acest sistem tip caracatita, pentru binele omenirii?

Si inceputul acestei actiuni este intocmirea unei liste pentru ca acestia sa fie mai intai identificati. Ceea ce s-a intamplat la activenews cu celebra "Lista”, care este o initiativa minunata.

Antivaccinistii nu sunt preocupati doar de propria persoana, sunt preocupati si de viitorul familiilor si prietenilor lor, de cat de curata este si va fi societatea pentru copii tuturor si mai ales sunt preocupati ca structura dictatoriala care se vrea impusa sa nu prinda radacini si sa nu ajunga sa detina puterea astfel incat sa ii faca pe toti oamenii sclavi!

Dar cum sa inteleaga Dorel toate astea, pentru ca nici nu este interesat de asa ceva. Important pentru el este sa i se ofere "Paine si circ”.

LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews : CITIȚI AICI TOATE LISTELE : https://www.activenews.ro/stiri/LISTA-TUTUROR-VACCINISTILOR-DIN-ROMANIA.-O-initiativa-a-cititorilor-ActiveNews-177640




https://www.activenews.ro/opinii/MIRAREA-CIOCLILOR-APOCALIPTICI.-Cititorii-ActiveNews-despre-LISTA-VACCINISTILOR-Probabil-asa-se-mirau-si-nazistii-cand-a-fost-deschis-procesul-de-la-Nuremberg.-Tic-Tac...-177736