9.10.2021

Se va iniția SUSPENDAREA lui Iohannis, AUR confirmă planul Șoșoacă – Gușă

 


Măsura radicală a suspendării președintelui Klaus Iohannis a fost anunțată – și este discutată în două zone politice. Se confirmă astfel planul Șoșoacă - Gușă

Fostul premier Dacian Cioloș a fost implicat într-o discuție despre suspendarea președintelui Iohannis, ca o modalitate de rezolvare a situației.

Chiar dacă Dacian Cioloș a respins ideea, dar modul în care a răspuns creează suspiciuni – și dă apă la moară multor speculații.

Pe fază la declarația lui Cioloș, care a expus mai multe nemulțumiri față de președinte, ziariștii au comentat această ipoteză – iar răspunsuri au venit de la AUR !

Astfel, deputatul George Simion a declarat aseară că AUR va face acțiunea de suspendare a președintelui, iar acum puțin timp senatoarea Rodica Boancă a confirmat – AUR îl va suspenda pe președintele Iohannis.

Într-adevăr acum este un moment foarte potrivit pentru suspendarea președintelui, pentru că este o majoritate în Parlament CONTRA președintelui – dar și în opinia publică.

De asemenea, Diana Șoșoacă a insistat cu suspendarea președintelui Iohannis, aceasta devenind o axă strategiei sale politice, senatoarea având un plan în acest sens.

Dar USR chiar nu are nici un plan în acest sens ?

Posibilitatea a expus-o cel mai clar geopoliticianul Cozmin Gușă, care a dezvăluit că i-a spus ”cineva foarte bine informat și apropiat de ei” că USR PLUS nu ar avea de gând să cedeze în treaba cu Cîțu - și ”ne putem gândi că nu vor să cedeze în meciul cu Iohannis”.

De fapt, Cozmin Gușă a subliniat: ”dacă USR PLUS nu renunță la pretenții, atunci scopul lor este suspendarea lui KWI”.

”Iohannis, dacă se constituie o majoritate antiguvernamentală, chiar dacă la limită poate susține guvernul prin înțelegeri, va fi neliniștit, pentru că această majoritate antiguvernamentală se poate transforma într-o majoritate… pro-suspendare”. A declarat Gușă.

În același timp, Cozmin Gușă vorbește și de ”factori externi” care ar dori suspendarea lui Klaus Iohannis.

În concluzie, este un moment interesant în sensul unei asemenea decizii radicale, care ar avea și șanse de succes – dar ar fi și o resetare a politicii românești.

Milioane de europeni vor primi curând gaz rusesc prin Nord Stream 2

 


Milioane de europeni vor primi gaz rusesc prin Nord Stream 2 ”în viitorul apropiat”, transmite Moscova, cerând încetarea „obstacolelor”

BRUXELLES, 10 sept – Sputnik. Acum, când construcția a fost finalizată în ciuda eforturilor americane de a bloca proiectul, vasta conductă Nord Stream 2 va pompa în curând aprovizionarea din câmpurile de gaz din Siberia către consumatorii din Europa de Vest, transmite Moscova, potrivit RT.

Într-o declarație postată astăzi pe canalul ei de telegram, purtătorul de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, a declarat că autoritățile de reglementare din Germania, unde se termină legătura subacvatică, decid de acum calendarul. "Ne așteptăm ca milioane de consumatori europeni în viitorul apropiat să poată primi gaz rusesc pe cea mai scurtă, mai economică și mai ecologică rută", a spus ea.

Potrivit Mariei Zaharova, campania de sancțiuni instituită de Washington și menită să blocheze proiectul european de infrastructură, a eșuat. "Este timpul să nu mai creăm obstacole în calea acestui proiect important. Este timpul să ne punem de acord asupra unor parametri rezonabili și reciproc avantajoși pentru funcționarea conductei", a adăugat diplomatul.

În același timp, secretarul de presă al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că există un sentiment de urgență care stă la baza pregătirilor finale pentru punerea în funcțiune a Nord Stream 2.

„Prețurile la gaz sunt cu adevărat în creștere”, a spus el, „și, deci, este nevoie de gaz ... atunci când va fi lansat, atât furnizorii de resurse energetice, cât și consumatorii lor, vor fi câștigători, adică toată lumea”.

Peskov a respins, de asemenea, afirmațiile că Kremlinul intenționa să utilizeze conducta subacvatică pentru a ocoli Ucraina și a reduce miliardele de dolari plătiți Kievului pentru tranzitul de gaze pe teritoriul său, spunând că aceasta este doar o decizie comercială pentru gigantul energetic de stat Gazprom.

Într-o declarație publicată astăzi, președintele companiei din Sankt Petersburg, Alexei Miller, a declarat că "la ora 8.45 dimineața, ora Moscovei, lucrările la conducta Nord Stream 2 au fost finalizate". Segmentul final al țevii, etichetat cu numărul 200.858, a fost sudat în poziție, a declarat firma într-un comunicat.

SUA impuseseră o serie de sancțiuni asupra proiectului încă de la concepția sa, susținând că reprezintă o amenințare atât pentru piețele energetice europene, cât și pentru „securitatea națională” americană. Cu toate acestea, Rusia insistă că conducta este un pas vital pentru asigurarea aprovizionării cu energie pe întregul continent și pentru a oferi posibilitatea de a face economii atât consumatorilor, cât și întreprinderilor.

DAN CHITIC : „Rugați-vă pentru vecinul meu George, vaccinat cu Pfizer ! Doctorița a spus sec : ”E AVC. E in comă profundă !”

 


Avocatul Dan Chitic a relatat o întâmplare cutremurătoare, desprinsă parcă din filmele thriller, imediat după ce l-a resuscitat pe vecinul său, vaccinat cu Pfizer, în miez de noapte. Coșmarul s-a petrecut la scurt timp după ce vecinul său, George, se vaccinase, fiind vorba de câteva ore între momentul vaccinării și nefericitul eveniment.

„Acum a plecat salvarea de la noi. Acum, când încep sa va scriu, la 03.05. Încă imi tremura mâinile. A fost un ceas și jumătate de coșmar. Prietenul și Vecinul meu George a fost dus la Elias.

La ora 01.32 nevasta sa a bătut Urlând la ușa mea.

Buimac, trezit din somn Am fugit la el. Zăcea. Și nu mai respira. Părea un pic ceanozat. Părea plecat deja. Am început sa ii fac masaj cardiac in plânsetele nevestei lui. După primele 7-8 pompe a horcăit. Am continuat disperat. Și am început sa-l strig sa-l chem de parca ar fi fost departe, foarte departe. Pompam și urlam ca nebunul. La fiecare 7-8 pompe mai respira cu disperare, ca înecatul. Era însă inconștient. După vreo 4-5 minute din colțul gurii a început sa ii curgă o spuza. Mai întâi translucida. Apoi rozalie. Apoi cu sânge și cheaguri. Un "Tatăl nostru”, apoi am continuat sa-l strig: "Hai George, hai ma băiatule ca ești tare! Faci nunta la anu’!” Și pompam. Nu știu cât. In continuu, in timp ce atunci când respira ii aplecam capul pentru a nu se îneca cu spuza cu sânge.

 Cred ca după 12-15 minute a venit SMURD-ul. Au preluat manevrele. Și au întrebat ce s-a întâmplat. Nevasta sa a spus: "Nimic, ne-am culcat, ne-am spus noapte buna… dar azi la prânz s-a vaccinat! Cu Pfizer. De ce am făcut-o? De ce? De ce noi?”

Și doar eu l-am rugat… i-am explicat. S-a încăpățânat…

Manevrele de resuscitare au durat mai bine de o ora și un sfert. Oxigenarea a crescut de la 78-80% la  92%. Unul dintre SMURD-isti a spus "de ce ați făcut-o?” In timp ce altul, printre manevrele de intubare mi a spus ca nevasta sa, după a doua doza a făcut o echimoză pe uter care apoi s-a transformat in chist. Se vaccinase in Martie, tot cu Pfizer.

Intre Timp a venit și al doilea echipaj SMURD. Doctorița după vreo 20 minute a spus sec "…e AVC. E in comă profundă.” Nu pot spune ce a mai spus.

Au trecut deja vreo 25 minute de când a plecat și va scriu. Mâinile încă îmi tremura.

Doua lucruri va rog:

Rugați-va pentru George! Are nevoie mare!

Și mai ales va rog

SĂ NU VĂ VACCINAȚI!

Post scriptum: am ascuns numărul ambulanței pentru a face mai dificila identificarea pompierilor SMURD care au fost atât de sinceri. Dar și prompți și  profesioniști!

Le mulțumesc încă odată pe aceasta cale pompierilor și medicilor!

Dumnezeu sa le răsplătească!

Post post scriptum: Prietenul George, 42 ani, un om cu un umor oltenesc desăvârșit, sportiv (am alergat acum câteva zile vreo 10 km prin padure), nu bea decât in we, mânca echilibrat și fuma odată la 2 săptămâni. Făcuse CoVid in Noiembrie anul trecut, cam in aceeași perioada ca și mine. Și era Sănătos!!! Pana la vaccin! Pe care am înțeles ca l-a făcut pentru ca… toți din jurul lui îl făcuseră.

Acum are nevoie de ajutorul nostru!

Încă odată va rog:

RUGAȚI-VĂ PENTRU GEORGE !”

Cei ce pot da mărturie directă de astfel de cazuri să ne contacteze la contact @ activenews.ro.

https://www.activenews.ro/opinii/Relatare-cutremuratoare-a-avocatului-Dan-Chitic-Rugati-va-pentru-vecinul-meu-George-vaccinat-cu-Pfizer-Doctorita-a-spus-sec-E-AVC.-E-in-coma-profunda-169198

Trafic rutier restricționat prin pasajul Unirii din București, de la ora 23:00

 


Accesul rutier în pasajul Unirii, pe sensul de deplasare dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piaţa Universităţii, va fi restricţionat de vineri, începând cu ora 23,00, până sâmbătă, ora 10,00, iar traficul va fi deviat prin Piaţa Unirii, anunţă Brigada Rutieră.

De asemenea, în vederea finalizării lucrărilor de reabilitare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, începând cu ora 13,00 se vor ridica restricţiile existente pe artera centrală a bulevardului I.C. Brătianu, segmentul cuprins între strada Doamnei şi intrarea în Pasajul Unirii.

Pe strada Ion Câmpineanu, unde se fac tot lucrări la reţeaua de gaze, în perioada 13 – 23 septembrie se va restricţiona traficul rutier, pe segmentul cuprins între strada Academiei şi bulevardul Nicolae Bălcescu.

„Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri”, arată sursa citată.

BALAMUC la dispoziția președintelui Iohannis


Circul merge mai departe, deși începe să aibă un anume sens. Este vorba despre o afacere politică importantă (preluarea controlului asupra unor ministere bogate care le-au scăpat la împărțeală) și de blocarea libertății de acces a procurorilor la marile tunuri care se dau (nu se trag) în România.

Presupunerea mea este confirmată de mai multe lucruri. Infantilismul lui Florin Vasilică Cîțu ascunde altceva decît cheful de dat în stambă și talentele ascunse de ins cu apetit de maimuțăreală. Bîlbîitul nostru premier, ezitant în propoziții, judecăți și decizii i-a debarcat pe Vlad Voiculescu și pe Stelian Ion cu o precizie de chirurg, de killer, de lunetist, el fiind un fel de tremurici în toate. Felul în care i-a executat pe rebelii useriști ne arată că nu era vorba decît de un executant dintr-un comando.

Pe cel de la Sănătate l-a ras pentru că dirija cea mai mare afacere a pandemiei, plus contractele cu medicamente, plus miliardele care urmează să vină pentru construcția de spitale. La cît de orbraznici, de amatori și de gălăgioși au fost, USR-iștii și pluriștii (puri pe naiba !) ar fi trebuit să se aștepte la o asemenea lovitură. Și cu gestionarea Justiției și cu desemnarea procurorilor de grad superior, la fel.
Ce credea aerianul de Stelian Ion, că face el, un mediocru avocat de Constanța, pe Dumnezeul Dreptății și al independenței? Că este mai deștept și mai important ca Alinuța ?

Ce credeau junii #Rezist, că pun ei oamenii cărora să le dea Dan Barna și Cioloș bilețele cu numele celor care trebuie arestați, condamnați sau făcuți de cacao ?
Naivii ăștia zăltați din USR-PLUS chiar își imaginau că „statul de drept” este un concept filosofico-juridic pe care îl reglementează ei ? Adică să nu mai poți lua un procuror la întrebări ! Adică pe cînd și cum au audiat-o pe Carmen Iohannis ? Să cerceteze procurorii, așa, de capul lor, cum s-a rezolvat succesiunea Grupului Etnic German pentru FDGR ?

Rătăciții ăștia pe mai toate meridianele, adunați cu plasa în USR-PLUS, chiar visau că vor dirija tot sistemul Judiciar și vor curăța instituțiile aducînd prin toate incompetenții și obraznicii lor ? Și vor lăsa procurorii să cerceteze pe cine găsesc ? Mai puțin pe ei ! Să ne fie clar ! Funcționarea SIIJ și independența procurorilor ar putea bloca stilul de a face politică și afaceri în România. 

Pentru români și pentru cei de la Uniunea Europeană la care mai cotizează multinaționalele din România. Adică rațiunea de a fi a bandelor politice de la noi, aflate în acest conflict nemilos. Ar dispărea 95% din profitul de a face politică !

Executarea la comandă a ministrului de Justiție, cinismul premierului Cîlțu și disprețul față de orice posibilitate de conciliere ne arată că „decizia cea mai bună” era pregătită de nu știu cînd. Și, în esență, ea este foarte simplă și se rezumă la câteva cuvinte:
-„Afară cu USR-PLUS!”

De ce ? Pentru că le mîncau banii de la Transporturi, de la Fonduri Europene, de la Sănătate, de la Economie și mai puteau pune și procurorii pe președinte și pe guvern !

Urmăriți cu atenție comportamentul bandei de tineri politicieni de la PNL. Toți sunt într-un vizibil dispreț față de normă și de lege, toți fără jenă și fără obraz, gata să demonstreze și să susțină ce-au scuipat sau condamnat înainte. Gașca asta este la fel de isterică precum cea din USR-PLUS. Doar că-i mai puternică, mai rapace, mai „cu școala PD-ului lui Băsescu, Videanu și Udrea”. Ei au dus instituțiile statului, inclusiv parlamentul în derizoriu, în „orice se poate”, în „facem ce vrem pentru că noi avem președintele și serviciile”, în „procurorii ne ascultă și tăvălesc pe cine zicem”.

Alina Gorghiu joacă rolul Elenei Udrea din regimul Băsescu, dar vrea la Justiție, nu la Dezvoltare și totul se face doar cu argumentele și cu încropeala care funcționa în nebunia de la Cotroceni pe vremea fostului președinte. Și funcționează și acum. Iar bietul Cîțu care încearcă să se dea vesel, deștept și ironic nu-i decît un Emil Boc mai bîlbîit, mai lemn în materie de declarații și de Drept, dar mult mai sărac și mai înfometat.

Toată circoteca asta are un scop destul de simplu. Iohannis și PNL au decis preluarea unor afaceri de sub controlul obraznicilor de la USR-PLUS și blocarea libertății procurorilor care i-ar putea chema la dat cu subsemnatul.

Constituția și populația României nu contează pînă cînd mecanismul acesta diabolic de putere nu își atinge scopul.

Cornel Nistorescu