3.02.2022

Valeriu Gheorghiță înlocuit din funcție fără să răspundă de CRIMELE PANDEMIEI

 


Premierul Nicolae Ciucă l-a înlocuit din funcția de președinte al C.N.C.A.V. pe Valeriu Gheorghiță, șef al Centrului Medical de Intervenție Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davilla”, cu secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, care a fost desemnat președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (C.N.C.A.V.).

Înlocuirea din funcție are însă menirea să-l protejeze de răspunderea pentru eșecul imens al campaniei de vaccinare dar și pentru morții de după vaccinare, pentru care se face vinovat.

Vom reveni cu mărețele lui victorii pe planul exterminării unor români nevinovați care au crezut minciuna colosală cu SIGUR și EFICIENT.

Chiar dacă e scos pe ușa din dos Valeriu Gheorghiță va răspunde fără îndoială pentru crimele pandemiei. Crime la care se adaugă fenomenala comandă de 120 de milioane de vaccinuri în valoare de 2 MILIARDE DE EURO aruncate la coș.

Nu întâmplător, exact acum un an, pe 1 martie 2021, murea în urma vaccinării inginerul Ioan Barbu. Deși dubiile erau extrem de mari, Valeriu Gheorghiță a continuat să încurajeze vaccinarea cu serul AstraZeneca producător de cheaguri cauzatoare de moarte în sânge, după cum s-a văzut la autopsie.

Cazul inginerului din Tg. Jiu pare a fi tras la indigo cu cel al unui tânăr de 35 de ani din Vaslui care a murit în martie de „stop cardio-respirator” în urma vaccinării cu serul Covid de la Pfizer. Andrei Zaharia s-a stins la mai puțin de 48 de ore după ce a făcut rapelul, iar moartea i-a fost pusă, din pix, pe seama unor afecțiuni preexistente inventate, cum ar fi diabetul de care nu suferea.

De asemenea, în cazul tânărului Bogdan Daniel Berki, decedat la 6 zile după vaccin, autoritățile locale împreună cu DSP-ul i-au inventat comobirditatea obezitate, deși tânărul era prefect normal.

ȘI FOARTE MULTE ALTE CAZURI ASEMĂNĂTOARE 

https://www.activenews.ro/stiri/SOBOLANII-PARASESC-CORABIA-VACCINARII.-Valeriu-Gheorghita-inlocuit-din-functie-fara-sa-raspunda-de-CRIMELE-PANDEMIEI-173067


Av.Gheorghe Piperea : ”Vă mulțumesc tuturor pentru urări și vă asigur că sunt bine, sănătos și iubitor de pace și libertate”

 


”Oameni buni, vă mulțumesc tuturor pentru urări și vă asigur că sunt bine, sănătos și iubitor de pace și libertate, la fel ca și până acum. Am făcut intenționat o pauză de feisbuc, pentru reflecție și... realimentare. 

Ne așteaptă luni și ani grei - deși pandemia s-a terminat, ceea ce a înlocuit-o peste noapte este ceva mult mai rău. Demonii plandemiei par acum îngerași în raport de creaturile ieșite din iadul dezlănțuit de lorzii războiului. 

Acum nu se mai poate sta în casă, nu mai există protecție prin mască, nu mai există prevenție prin pașaport sanitar - acum este despre ancestralul instinct „luptă sau fugi”. 

Pe net circulă această zicală atribuită lui John Stuart Mill : 

„Un om care nu are nimic pentru care să-și dorească să lupte, nimic la care să țină mai mult decât la propria siguranță este o creatură mizerabilă, care nu va putea fi niciodată liberă, decât dacă va fi ținut în libertate de oameni mult mai buni decât el”. 

Acum, mai mult ca niciodată, este important să spunem și să simțim: hai, Liberare!

Maia Sandu nu vrea să supere Rusia : ”Noi avem nevoie să discutăm”

 


Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova, Nicu Popescu, susține că Chișinăul nu se va alinia sancțiunilor dispuse de U.E. contra Rusiei, invocând o poziție constantă a diplomației moldovenești din 2014 și până în prezent, precum și faptul că statele mici nu-și pot asuma pe cont propriu costul asociat sancțiunilor impuse unei mari puteri. 

„Din 2014, după anexarea ilegală a Crimeei, în Republica Moldova s-a luat decizia de a nu alinia Republica Moldova la sancțiunile europene sau americane introduse contra Rusiei și, în această etapă, noi ne menținem pe această linie”, a explicat Nicu Popescu la emisiunea Cutia Neagră de la TV8, potrivit Unimedia.info. 

Un stat mic nu-și poate asuma individual costul asociat sancționării unei mari puteri

„Societatea noastră, economia noastră, sistemul nostru energetic sunt prea vulnerabile pentru a antrena Republica Moldova în astfel de sancționări, care implică costuri”, a afirmat Popescu, arătând că aceste costuri sunt mai greu de recuperat în cazul Republicii Moldova.

„Deciziile privind impunerea unor sancțiuni contra Federației Ruse nu sunt decizii simple. Aceste decizii sunt complicate, dificile, pentru state mult mai puternice, mult mai prospere, cu mai multe alternative pentru funcționarea economiei acestor state decât Republica Moldova”, a mai spus Nicu Popescu.

Ministrul rămâne fidel poziției formulate de președinta Maia Sandu

Potrivit ministrului, „a fost explicată foarte clar poziția” formulată de doamna președintă și de el în privința agresiunii rusești din Ucraina: 

„Noi am spus ce credem despre acest act nejustificat împotriva Ucrainei. Acum avem și discuții tehnice. Există comunicare cu Federația Rusă. Există mai multe situații legate de cetățenii noștri blocați în Federația Rusă, care nu pot traversa Ucraina și au nevoie de a sta pe teritoriul Federației Ruse. Noi avem nevoie să discutăm”, a concluzionat ministrul de externe de la Chișinău.

Pe de altă parte, așa mică și neajutorată cum se dă Republica Moldova, statul din stânga Prutului a impus pe teritoriul său stare de urgență timp de 60 de zile din cauza crizei ucrainene, chiar în momentul în care abuzivele restricții pandemice ar fi trebuit să fie ridicate, astfel încât și-a aruncat cetățenii dintr-o dictatură în alta.