2.02.2023

DL CIUCĂ-MĂCIUCĂ are PRUNE ÎN GURĂ ?

 

”VREM PETROM-UL ÎNAPOI !

 

Occidentul fierbe : 3 milioane de francezi au ieșit, din nou, în stradă împotriva politicii dezastruoase a Guvernului Macron, iar Marea Britanie înregistrează cea mai mare grevă în masă

 


Francezii rămân pe baricade: Sute de mii de persoane au protestat în Paris, dar și în marile orașe franceze, pe fondul creșterii vârstei de pensionare, de la 62 la 64 de ani, precum și a politicii dezastruoase a Guvernului în ce privește majorarea tarifelor la gaze și electricitate.

Numărul protestatarilor s-a ridicat la 3 milioane, conform Ouest France. Opt mari sindicate au luat parte la greva care a perturbat programul școlilor, transportul public (feroviar și aerian), dar și programul rafinăriilor de petrol.









În același timp, proteste pașnice au izbuncit și în Marea Britanie. Sindicatele, cu precădere cele din învățământ, au ieșit în stradă pentru a cere salarii mai bune în timpul unei crize a costului vieții care face ravagii în buzunarele britanicilor, relatează Al Jazeera.
De pildă, Trades Union Congress, o federație de sindicate, a estimat că până la jumătate de milion de lucrători - inclusiv profesori, personal universitar, funcționari publici, funcționari de frontieră și șoferi de tren și autobuz - au părăsit miercuri locurile de muncă în întreaga țară pentru a protesta.










În DECEMBRIE 1989, în ROMÂNIA a avut loc O LOVITURĂ de STAT, administrată de către NAZIȘTII din EXTERIOR, cu sprijinul NAZIȘTILOR din INTERIOR