3.05.2019

SMOGUL ELECTROMAGNETIC - UCIGAȘUL INVIZIBIL





SMOGUL ELECTROMAGNETIC - UCIGAȘUL INVIZIBIL


Odată cu valul de noi descoperiri tehnologice care emit radiaţii electromagnetice asistăm la un atac foarte grav asupra bunăstării oricărui organism viu, în special asupra sănătăţii şi integrităţii fiinţei umane. 
Această nouă stare de mediu este numită smog electromagnetic şi provoacă maladii pe toate nivelurile fiinţei noastre: mental, emoţional şi fizic. 

Smogul electromagnetic reprezintă totalitatea undelor generate de dispozitivele electronice – atât de cele cu fir, cât şi de cele fără fir. 

Emiţătoarele de radiaţii nocive sunt: telefoanele fixe fără fir, telefoanele celulare, aparatele de aer condiţionat, panourile electrice, transformatoarele, routerele, antenele de telefonie mobilă, toate aparatele electrocasnice, liniile electrice ale tramvaielor şi troleibuzelor, releele radio şi TV etc.





Informațiile care ni se dau despre radiațiile electromagnetice nu sunt complete

Doar pentru că radiaţiile electromagnetice nu se văd cu ochiul liber, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu ne atrage atenţia în fiecare zi că sunt foarte periculoase, nu înseamnă că ele nu există sau că nu sunt dăunătoare. 

Cu toate că s-au înfiinţat multe grupuri şi organizaţii care au iniţiative foarte utile cu privire la informarea corectă a oamenilor despre pericolele smogului electromagnetic, pentru mulţi dintre noi aceste lucruri sunt încă necunoscute.

În Germania, peste 37 000 de oameni, inclusiv 1 000 de cadre medicale, au semnat Apelul Freiburger prin care i se cere guvernului german să ia măsuri în privinţa smogului electromagnetic care provoacă probleme de sănătate din ce în ce mai mari în rândul populaţiei. 

În Olanda, s-a desfăşurat un studiu ştiinţific – Raportul TNO –, care intenţiona să dovedească inexistenţa efectelor smogului electromagnetic asupra ţesutului celular uman. Rezultatele au fost complet opuse şi i-au surprins pe savanţi.

În Suedia, 285 000 de oameni erau ultima dată înregistraţi ca având hipersensibilitate electromagnetică şi primesc de la guvern un ajutor pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi.

Cum se manifestă hipersensibilitatea electromagnetică

Această afecţiune a fost declarată oficial maladia timpurilor pe care le trăim şi este provocată de radiaţiile electromagnetice. 

Printre simptome se numără: dureri de cap, insomnie, alergii, oboseală cronică, depresie, dereglări de tensiune, boli de piele, tulburări hormonale, confuzie, slăbiciune musculară, tulburări de vedere, capacitate redusă concentrare, probleme de memorie, probleme gastrice etc.

Aşa cum toate celelalte fiinţe vii au un câmp energetic, la fel şi planeta noastră vibrează pe o anumită frecvenţă. 
În 1952, doctorul Winfried Otto Schumann, profesor la Facultatea de Ştiinţe din München, Germania, a demonstrat prin calcule matematice şi măsurători complexe că spaţiul cuprins între scoarţa Pământului şi ionosferă (distanţă de circa 50 ‒ 60 km) formează o imensă cavitate electromagnetică rezonantă. Spectrul de frecvenţă pe care rezonează este cuprins între 6 şi 50 Hz cu valoarea principală de 7,83 Hz. Cu alte cuvinte, această valoare reprezintă ingredientul esenţial al Vieţii. În absenţa lui, sănătatea mentală, emoţională şi fizică sunt imposibile. 
În trecut, astronauţii care ajungeau în spaţiu sufereau de anumite afecţiuni specifice, însă după ce au primit aparate care generează artificial frecvenţa Schumann, tulburările au dispărut.

Ne putem gândi la Pământ ca la un punct de sprijin pentru întreaga structură a fiinţei umane – fizică, psihică şi emoţională. 
Atunci când rezonăm pe aceeaşi frecvenţă cu planeta noastră, în noi înfloreşte o energie vitală minunată care dă forţă tuturor acţiunilor pe care le întreprindem în viaţa de zi cu zi, ne menţine un tonus general excepţional şi ne fereşte de boli.

Cum ne putem proteja împotriva radiațiile electromagnetice
Cercetările ştiinţifice din zilele noastre reuşesc nu doar să identifice problemele generate de deconectarea fiinţei umane de la frecvenţele binefăcătoare ale Pământului, ci să ofere şi o modalitate eficientă de reconectare la acestea: generatorul de frecvenţă Schumann VITAL PROTECT. Acest aparat este construit pe baza a două principii care amplifică imunitatea organismelor vii la radiaţiile nocive din mediul înconjurător.

Primul principiu se referă la existenţa unei frecvenţe de rezonanţă care ne branşează la energiile vitalizante şi binefăcătoare ale Pământului. 
Faptul că trăim pe o planetă care are o anumită dimensiune a cavităţii Pământ‒ionosferă face să existe o frecvenţă de rezonanţă prin care preluăm energiile vitale telurice. Această frecvenţă este denumită rezonanţa Schumann după numele inginerului care a intuit-o pentru prima dată, Otto Weber Schumann. 
Oamenii de ştiinţă afirmă că frecvenţa de rezonanţă Schumann este ritmul oscilator al câmpului magnetic al Pământului.

Experimentele efectuate au evidenţiat că dacă în apropierea unei fiinţe umane există un generator pe frecvenţa Schumann, cum este dispozitivul Vital Protect creat de către echipa AimGroup, creierul devine imun la radiaţiile nocive din mediul înconjurător. Această frecvenţă de rezonanţă este atât de importantă pentru organismele vii încât lipsa ei conduce în scurt timp la boală. 

Când primii astronauţi au revenit pe Pământ au avut probleme de sănătate serioase, astfel că cercetătorii NASA au hotărât instalarea de generatoare Schumann în toate navele spaţiale, pentru a crea un mediu electromagnetic sănătos şi natural.

Al doilea principiu este o structură radiantă care generează o stare de armonie şi echilibru la nivelul întregii fiinţe. Această structură generează un vortex energetic care echilibrează energiile de-a lungul coloanei şi asigură o purificare continuă a câmpului subtil al fiinţei. Simpla prezenţă lângă un subiect cu această structură radiantă produce o echilibrare a energiilor vitale şi în acest fel organismul devine imun la influenţele radiante nocive. Structura radiantă este realizată prin combinarea unor spirale alcătuite din metale nobile cu o reţea de cristale şi este utilizată ca antenă pentru a amplifica şi a transmite la nivelul întregului câmp al fiinţei efectul rezonanţei Schumann. 
Câteva dintre efectele purtării zilnice a aparatului Vital Protect, generator de frecvență Schumann, sunt energizarea organismului, fortificarea sistemului imunitar, grăbirea proceselor de vindecare și crearea unei stări generale de bine și confort.


Pentru informaţii suplimentare despre VITAL PROTECT accesați pagina:


https://www.aimgroup.ro/produs/vital-protect/?utm_source=CL&utm_medium=link&utm_campaign=hipersensibilitate






sursa: http://www.cunoastelumea.ro/hipersensibilitatea-electromagnetica-ce-simptome-provoaca-si-cum-te-poti-proteja-intr-un-mod-natural/