12.27.2022

Președintele Donald J. Trump nu a părut surprins când generalul David H. Berger l-a informat despre cea mai recentă descoperire a White Hat – un laborator de clonare al Deep State din Ozarks

 


CLONA LUI J. BIDEN (adevăratul J.Biden nu mai este în viață)



Președintele Donald J. Trump nu a părut surprins când generalul David H. Berger l-a informat despre cea mai recentă descoperire a White Hat – un laborator de clonare al Deep State din Ozarks, a declarat o sursă din biroul generalului pentru Real Raw News.

„De ce nu sunt surprins că există așa ceva? Ei [Statul Adânc] au mâinile în toate”, i-a spus Trump generalului Berger.

Generalul, a spus sursa noastră, a întrebat dacă președintele Trump avea cunoștințe despre clonarea umană și, dacă da, de ce nu a împărtășit informații care ar fi afectat în mare măsură modul în care White Hats a efectuat arestări în Deep State. El și-a exprimat îngrijorarea că oamenii săi, pușcașii marini, ar fi petrecut ultimii ani luptând și reținând clonele în loc de subiecții originali. În timp ce Trump a recunoscut că documentele i-au „trecut prin birou”, el a minimizat pe scurt gravitatea, spunând că nu a văzut nicio dovadă a unei operațiuni de clonare reușită și că costul unui astfel de program ar fi atât de prohibitiv încât Deep State ar putea lansa doar un număr finit de clone. Dacă mai existau alte laboratoare de clonare, a spus Trump, acestea erau cu siguranță limitate ca număr și rezervate celor mai importanți jucători ai Statului Adânc – nu sunt larg răspândite. Cu toate acestea, el a spus că generalul și înlocuitorul său, generalul Marine Corps Eric M. Smith, ar trebui să utilizeze resursele disponibile pentru a cunoaște dacă există laboratoare suplimentare ce ar fi împrăștiate în țară și pentru a le distruge.

„Domnule, dacă Deep State clonează doar pionii principali ai săi, de ce Gretchen Whitmer? Pe Fauci și Biden înțeleg, dar Whitmer”, a întrebat generalul Berger.

„Este o persoană urâtă”, a spus Trump, „și a fost principalul agent de aplicare a blocării. Nu știm ce planuri au pentru ea.”

Generalul l-a informat apoi pe Trump că specimenele Fauci și Biden au fost expediate la Centrul Medical al Armatei Womack, Fort Bragg, unde patologii clinici și geneticienii vor investiga clonele pentru a detecta defecte genetice care le-ar putea diferenția de subiecții reali.

„Domnule, merită? Adică, presupunând că sunt acolo, în birou, merită să-i urmărim până când știm sigur că primim adevărați Deep Stateri și nu clone?” întrebă generalul Berger. Trump a spus că eliminarea clonelor este la fel de importantă ca și eliminarea adevăraților Deep Stateri.

„Ne vom strădui să facem tot posibilul, domnule președinte”, a spus generalul și a încheiat apelul.

Sursa noastră a spus din nou că dezvăluirea clonelor l-a lovit pe generalul Berger ca o cărămidă în cap.

„Generalul este creștin. El a numit clonarea un afront la adresa Republicii și a lui Dumnezeu”, a spus sursa noastră.




Medicii de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, au declarat că clonele președintelui ilegitim Joseph R. Biden și ale doctorului Anthony Fauci sunt imperfecte și dacă ar fi lăsat în viață cilindrii de clonare, ar fi fost detectabile sub o analiză riguroasă. După cum s-a raportat anterior, forțele speciale ale SUA au găsit și distrus un laborator de clonare al Deep State în Missouri Ozarks. Înainte de a prăbuși structura, au luat dovezi, inclusiv clone fără viață ale lui Joseph Biden și ale doctorului Anthony S. Fauci.

Clonele moarte au fost trimise imediat la Fort Bragg, un bastion al pălăriilor albe, pentru analiză. Acolo, personalul medical a studiat epiderma clonei Fauci și a comparat pielea acesteia cu fotografiile pe care personalul GITMO le-a făcut lui Fauci când a ajuns pentru prima dată în Guantanamo Bay. Toți deținuții GITMO sunt fotografiați nuzi din cap până în picioare și li se prelevează sânge. Sângele este verificat pentru dovezi ale vaccinărilor cu cheaguri – deoarece majoritatea Deep State-rilor pretind că sunt vaccinați, dar nu sunt – și consumă Adrenochrom.

Fauci care a mers la GITMO în aprilie avea un semn de naștere circular de vreo 2 cm. pe coapsa stângă, în timp ce clona nu avea. Avea și un semn din naștere pe omoplatul drept, dar clona nu avea. Dinții adulți ai ambelor clone nu se dezvoltaseră pe deplin – le lipseau atât molarii superiori, cât și inferiori; personalul medical nu a găsit semne de extracție. Mai mult, clonele Biden și Fauci aveau picioare plate, o afecțiune în care arcadele din interiorul picioarelor se aplatizează atunci când se pune presiune asupra lor. Aveau organe genitale normale, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News.

„Acesta este dintr-un raport preliminar. Clonele nu au fost încă disecate. Evident, acestea sunt anomalii subtile și o persoană ar trebui să știe ce să caute pentru a face diferența dintre clonă și subiectul adevărat. Sperăm să aflăm mai multe în curând”, a spus sursa noastră.

„Este puțin probabil ca deținuții ținuți la Camp Delta să fie clone”, a afirmat o sursă GITMO pentru Real Raw News, după ce personalul medical i-a examinat pe Nancy Pelosi, Jim Baker, Miguel Cardona, cinci deținuți ale căror nume nu au fost dezvăluite și cadavrul lui Jeff Zients (fost coordinator al Covid-19 a fost găsit mort în celula sa în 21 dec.,n.b.) pentru dovezi de clonare.

După cum s-a raportat ieri, o echipă medicală de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, după ce a studiat clonele nevii ale lui Joseph Biden și regretatul Dr. Anthony Fauci, au găsit anomalii care sugerează că procesul de clonare al Deep State produce clone defecte. Cel mai remarcabil, nicio clonă nu a avut molari.

Vineri seara, o Nancy Pelosi irascibilă a fost scoasă din cușcă și dusă la centrul medical pentru o examinare completă. Personalul a trebuit să o sedeze, a spus sursa noastră, pentru că a încercat să muște degetele medicului stomatolog care a efectuat examenul. Avea dinții ei naturali, inclusiv cei doi molari. Medicul i-a verificat și picioarele pentru o afecțiune numită picior plat, care era prezentă la ambele clone, dar arcurile lui Nancy de la picioare păreau normale. În cele din urmă, ei au comparat vechile imagini publice ale lui Pelosi cu fotografiile pe care JAG le-a făcut cu ea când a ajuns la GITMO, deoarece clonele nu par să moștenească semnele de naștere prezente pe persoanele reale. Găsirea discrepanțelor pe fața lui Nancy, a spus sursa noastră, a fost practic imposibilă, deoarece ea a suferit numeroase operații estetice.

„Ar fi trebuit să ceară o rambursare a banilor”, a glumit sursa noastră. „Pe baza aparențelor, se pare că oamenii pe care i-am verificat nu sunt clone.”

Când a fost întrebat exact câte celule sunt ocupate în Guantanamo Bay, el a răspuns nebulos: „Mai mult decât ți s-a spus și mai mult decât ai putea crede”.

El a spus, totuși, că toate persoanele executate la Guantanamo Bay sunt ținute în gheață și că JAG va verifica decedatul pentru indicii de clonare.


   Sursa: https://realrawnews.com/