5.04.2022

DESPRE CONFRUNTAREA DESCHISĂ RUSIA-NATO și DESPRE HEPATITĂ

 

S-a aflat adevărul despre războiul din Ucraina

 

"Lătratul NATO la porţile Rusiei ar putea fi cauza care a provocat invadarea Ucrainei de către Rusia"

 

RUSIA se PREGATESTE sa ATACE MOLDOVA

 

GHE. PIPEREA, despre noile ”invenții” ale OMS

 



”Vă spuneam cândva că în Japonia e ilegal să fii gras. Ați râs. Ați crezut că e invenție.
Vă spuneam că ne paște și pe noi asemenea regim. Ați zis că e teoria conspirației.
Iată, cu toate acestea, că OMS a declarat epidemie de obezitate în Europa. De parcă obezitatea ar fi o boală infecțioasă. Urmează interdicția de a fi gras, obligarea la injectare anti-grăsime, codul QR de slab oficial recunoscut și segregarea pe criterii de grăsime.
Nu credeți asta, desigur.
Dar n-ați crezut nici că 3 săptămâni de stare de urgență și obligarea la spălarea pe mâini or să se transforme în obligația de a pune masca pe față și obligația de înțepare cu 3-4 doze, urmând ca minunatul cod QR (care trebuia să faciliteze, iar nu să juguleze circulația persoanelor) să devină identificatorul digital și rezervorul bietelor drepturi și “privilegii” pe care le mai aveți, plus ținta facilă a oricărei măsuri totalitare, inclusiv interdicția accesului la banii și proprietățile personale.
Și nu e tot - vine obligarea la înfrigurare și la precaritatea igienei. Nu va mai fi cazul să îl înjurați pe Plicușor Dan că nu vă dă apă caldă, pentru că veți fi obligați să stați în frig - ca la 18 grade, maxim. Nu va mai fi obligatoriu să vă spălați des, ci foarte rar și numai prin locurile mai problematice.”

Ghe. Piperea