5.28.2021

Ponta deschide ușa alianței PSD-Pro România-AUR

 


Victor Ponta, președintele Pro România, a lansat public posibilitatea unei alianțe cu PSD pentru 2024, din care însă trebuie să facă parte și alții, vehiculând partidul AUR în acest sens

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a reluat într-un interviu la Dcnews ideea unei viitoare alianţe cu PSD pentru alegerile multiple din 2024, când ar trebui ca la această alianță să se alăture și alții, context în care a vorbit despre partidul AUR.

"În 2024, fiind patru rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, e o şansă să faci o schimbare. PSD-ul oricum va acumula voturi pentru că sunt răi ăştia", a spus Victor Ponta despre anul electoral 2024.

"AUR sunt mai extremişti, mai zgomotoşi, la volum sunt peste PSD de 10 ori. Dar nu văd cum ar putea să conducă ei Guvernul. Cred că PSD ar trebui să discute cu toată lumea din opoziţie la ora actuală, inclusiv cu AUR”, a tranșat Ponta discuția, amintind că și el a discutat cu toată lumea în 2011 ca să lupte împotriva lui Băsescu, chiar dacă nu îi făcea plăcere.

"Pro România o să încerce să facă cei cinci la sută data viitoare, dar recunosc că eu cred într-o alianţă a opoziţiei şi m-aş bucura pentru asta. Nu doar Pro România şi PSD, ci şi alţii mai mici, cu PSD cel mai mare. E normal !”, a mai declarat Ponta, lăsând deschisă portița și pentru AUR.

El a mai arătat că, pe baza experienţelor anterioare, trebuie găsit din timp candidatul la prezidenţiale, acesta nefiind nici el, dar nici Marcel Ciolacu.

”Poate ar trebui să ne gândim la un tip de candidat care să răspundă aşteptărilor oamenilor. Un altceva faţă de Klaus Iohannis şi Traian Băsescu. După care domnul Ciolacu poate încerca să fie premier”, i-a transmis Ponta actualului președinte al PSD să nu încerce să candideze la prezidențiale.

Mugur Mihăescu a acceptat provocarea lansată de premierul Florin Cîțu și a răspuns la întrebarea "Ce conține vaccinul pentru mine ?"

 


Mugur Mihăiescu spune că pentru el vaccinul conține șomeri, sărăcie, oameni morți în spitale, cenzură, dar și măști neconforme. Premierul Florin Cîțu a lansat o campanie prin care le cere românilor să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul și ce libertăți le-a adus.

„Salut ! Sunt Mugur Mihăescu şi răspund provocării premierului, lansată astăzi, „Ce conţine vaccinul pentru mine?”. Vaccinul pentru mine conţine 200.000 de locuri de muncă şterse cu buretele într-o seară, vaccinul pentru mine conţine un milion de oameni aruncaţi în sărăcie, vaccinul pentru mine conţine cenzura celor care au îndrăznit să critice celebrele ordonanţe de urgenţă, vaccinul pentru mine mine conţine oamenii arşi în spitale şi pentru care n-a răspuns nimeni, vaccinul pentru mine conţine reacţiile aberante şi ordonanţele aberante prin care puteai fi „săltat” de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuţi, vaccinul pentru mine conţine o generaţie întreagă de elevi care au fost puţin alienați în mediul online, într-o şcoală care numai şcoală nu este, vaccinul pentru mine conţine orice în afară de uitare, vaccinul pentru mine mai conţine încă 70% dintre oameni care n-au ieşit la vot pentru că nu au cu cine să voteze, pentru că de 30 de ani, indivizii care ne conduc sunt la fel de buni şi meritocraţi, vaccinul pentru mine conţine toate astea şi vă lansez şi vouă provocarea, cei 70% din mediul online, care nu aţi votat, să spuneţi ce conţine vaccinul pentru voi ? A, şi mai conţine şi câteva sute de milioane de măşti neconforme care ne-au protejat ! Pentru tine, ce conține vaccinul? Te provoc ! Şi acum, pentru cei care mă înjură, îi provoc să mă înjure !”, a spus Mugur Mihăescu.

Escrocherie cu SMS-urile de la curieri. Ce date FURĂ de pe telefon

 


Mesajele înșelătoare, aparent de la un serviciu de curierat, pot conține viruși care fură date personale din telefonul infectat.

CERT-RO explică noul virus troian din mesajele înșelătoare privind livrări de colete. Poate „fura” datele cardurilor bancare, operațiunile efectuate cu acestea, precum și mesajele și apelurile telefonului. CERT-RO și SRI (Centrul Național CYBERINT) au cooperat pentru identificarea unei campanii de ”malware” care afectează terminalele mobile cu sistemul de operare Android și iOS, scrie Mediafax. 

Campania de phishing folosește inclusiv identitatea unei companii de curierat cunoscute, iar mesajele transmise sunt de tip SMS. Utilizatorii sunt invitați să acceseze un link pentru a verifica statusul livrării unei comenzi plasate anterior. Textul din cadrul mesajului este „Pachetul dvs. Este pe drum, urmați-l aici”.

Linkul odată accesat va descărca o aplicație ”malware”

Dacă link-ul este accesat, pe dispozitivul utilizatorului va fi descărcată o aplicație malware de tip troian, care va extrage din dispozitivul mobil datele despre acesta (model, detalii despre operatorul de telefonie, IMEI etc.), datele asociate cardurilor bancare și operațiunilor efectuate cu acestea, precum și mesajele și apelurile acestuia.

De asemenea, aceasta are capabilitatea de a efectua capturi de ecran, de a adăuga și de a prelua evenimente din calendar, dar și de a capta șirurile de caractere introduse de la tastatură. Aplicația solicită permisiuni pentru gestionarea SMS-urilor și a apelurilor, pentru accesarea datelor dispozitivului, a contactelor sau control total asupra dispozitivului.

CERT-RO recomandă:

• Evitați accesarea link-urilor și deschiderea atașamentelor provenite din surse necunoscute;

• Acordați permisiuni aplicațiilor mobile în mod punctual și în funcție de necesități;

• Verificați și gestionarea periodică a permisiunilor aplicațiilor mobile;

• Utilizați soluții antivirus și actualizați constant semnăturile acestora (update);

• Activați opțiunea de verificare a securității aplicațiilor mobile instalate și a opțiunii de blocare a celor din surse necunoscute;

• Actualizați sistemul de operare la ultima versiune compatibilă cu sistemul utilizat.

CERT-RO a fost sesizat

Mai mulţi utilizatori din România au reclamat la Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) primirea unor SMS-uri dubioase, de la numere din străinătate sau din România, în care erau invitaţi să-şi verifice statusul coletului, scrie instituţia de specialitate, pe pagina proprie de Facebook, transmite Agerpres.

"Mai mulţi utilizatori au notificat (...) CERT-RO cu privire la primirea unor SMS-uri dubioase, de la numere din străinătate sau din România, în care erau invitaţi să-şi verifice status-ul coletului. Este o metodă folosită de atacatori pentru a determina utilizatorii să acceseze acel link (...) Campania maliţioasă poate suferi modificări, aşa cum am observat în alte cazuri, şi poate folosi ca momeală şi alte domenii, nu doar serviciile de curierat. Fiţi vigilenţi !", avertizează specialiştii.

Alerte meteo în vigoare, vedeți județele. Este strat de zăpadă de 6 metri pe Transfăgărășan

 


Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov acționează cu toate utilajele pe care le au la dispoziție pentru degajarea zăpezii.

Chiar și așa, ar putea fi nevoie de săptămâni până când drumul să fie deszăpezit, scrie alba24.ro. 

”De astăzi (miercuri – n.r.) intervenim şi cu un excavator, pentru că utilajele obişnuite de deszăpezire nu fac faţă la această cantitate de zăpadă”, a transmis DRDP Braşov.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, deszăpezirea Transfăgărăşanului a ajuns în zona ”critică”.

Muncitorii nu pot da, deocamdată, un termen pentru eliberarea drumului, însă spun că aproape sigur va mai dura câteva săptămâni.

Transfăgărășanul este acum închis circulației. Drumul este deschis numai patru luni pe an, de la 1 iulie la 30 octombrie, pentru că în restul timpului, din cauza zăpezii și a pericolului de avalanșe, zona este riscantă.

Alerte meteo în vigoare la această oră: 

ANM, prognoza meteo. Se schimbă vremea: COD GALBEN

Până sâmbătă, 29 mai, la ora 10:00, este în vigoare un Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. 

”În intervalul menționat, în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și Orientali, în Oltenia și local în Muntenia, Transilvania și nordul Moldovei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea și caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și pe arii restrânse 40 l/mp.” anunță ANM. 

ANM, prognoza meteo. Se schimbă vremea: COD PORTOCALIU

Până vineri, 28 mai, la ora 21:00, va fi în vigoare un Cod Portocaliu de ploi abundente. 

”În intervalul menționat, în județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Suceava, Neamț, Botoșani, precum și în zona de munte a județelor Caraș-Severin,

Hunedoara, Alba și Bacău, vor fi perioade cu ploi abundente și în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60...70 l/mp.

La altitudini de peste 2000 m, ploile vor determina topirea și cedarea apei din troienele de 70...90 cm, încă existente pe crestele Carpaților Meridionali.” anunță ANM. 

Dr. Moarte, Anthony Fauci, acuzat și de inventarea „epidemiei” de SIDA, recunoaște că virusul COVID nu ar avea origini naturale

 


Propagandistul celor trei măști, Dr. Anthony Fauci, spune în premieră mondială că „nu este convins” că virusul COVID-19 s-a dezvoltat în mod natural și afirmă că e gata să ceară o anchetă deschisă asupra originilor virusului.

Cu această ocazie o invităm pentru ultima oară pe SNSPISTA Alina Bârgăuanu, care ne-a pus pe o listă neagră de „fake news” alături de avocatul Gheorghe Piperea, pentru că am făcut această afirmație în urmă cu un an, pe 1 mai 2020 - bazându-ne pe un Raport al Comunității de Intelligence a SUA - , să retragă imediat de pe internet raportul mincinos al ONG-ului ei, în care suntem defăimați, în caz contrar urmând să o dăm în judecată atât pe ea personal cât și colectivul ei de la Era Socialistă și organizația juridică din care face parte, urmând să solicităm despăgubiri cât toate finanțările străine pe care le-a primit până acum. Este, de altfel, valabil și pentru piticii transofili de la LARICS, pentru care pregătim un proces în care va fi chemată și Academia Română, sub umbrela căreia agentura LARICS s-a plasat diversionist, în stil clasic KGB-ist, pentru a face jocurile murdare ale tablagiilor Rusiei din Transnistria.

„Există încă multă tulburare în jurul originilor COVID-19, așa că am vrut să întreb, ești încă încrezător că s-a dezvoltat natural?” l-a întrebat Katie Sanders, de la PolitiFact, pe cel mai important expert în boli infecțioase al națiunii într-un eveniment intitulat United Facts of America. 

„Nu, de fapt”, a spus Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), la aproximativ 12 minute din înregistrarea evenimentului, care a avut loc la începutul acestei luni, dar a fost trecut cu vederea de majoritatea presei, transmite azi, duminică, 23 mai 2021, Fox News.

Din ce în ce mai multe voci ridică problema implicării lui Fauci în importarea virusului criminal din China, după cum puteți afla în documentarul video PLANDEMIE, tradus în limba română, și disponibil mai sus.

Strategia lui Fauci de a ridica pentru prima oară de la debutul „pandemiei” această ipoteză denotă de fapt încercarea lui tardivă de a se situa în afara problemei, jucând un rol de naiv interesat în aflarea adevărului.

Fauci trebuie să răspundă pentru rolul pe care l-a jucat la Laboratorul de la Wuhan, a cerut însă influenta publicație americană The Spectator, pe 10 mai.

După ce realizatorul FoxNews Tucker Carlson a expus legăturile lui Fauci cu Laboratorul Partidului Comunist Chinez de la WUHAN, afirmând tranșant că eminența cenușie de la dreapta lui Bill Gates este responsabilă pentru plandemia Covid 19, în urmă cu câteva zile, pe 19 mai 2021, Comitetul de Intelligence al Senatului SUA a emis un Raport oficial în care se arată că:

 „Sub conducerea Doctorului Anthony Fauci, între anii fiscali 2014 și 2019, Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) a acordat mai mult de 3,7 milioane dolari Alianței EcoHealth pentru a examina "riscul de viitoare coronavirusuri (COV)”. EcoHealth Alliance a primit, de asemenea, o finanțare de la Agenția S.U.A. pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Președintele Alianței EcoHealth, Dr. Peter Daszak, a fost un adversar deschis al ipotezei de scurgerea virusului dintr-un laborator, încă de la izbucnirea pandemiei.

Alianța EcoHealth subcontractează inclusiv Institutul de Virusologie de la WUHAN pentru a-și desfășura cercetarea de coronavirus. Unul dintre proiectele care au fost finanțate parțial de granturile guvernamentale americane primite de către Alianța EcoHealth, care se adaugă la o finanțare primită de la guvernul chinez, a fost un studiu din 2015 desfășurat în parteneriat cu Institutul WUHAN.

Studiul a efectuat cercetări pentru crearea unui virus hibrid care combină elementele de la două Coronavirusuri, inclusiv cele care au cauzat SARS în 2002. Virusul mutant creat de cercetători poate infecta mai ușor celulele umane, printr-o modificare nenaturală și nefirească, deoarece "aproape toate coronavirusurile de la lilieci nu au putut să se lege la receptorul uman cheie".”

Aceasta se scrie, între multe altele, în Raportul Comitetului special de Informații al Senatului SUA despre care nu veți citi nici un cuvânt în presa cumpărată la kg de pigmeii „Marii Resetări” din România.

Raportul mai subliniază că Laboratoarele Wuhan sunt conduse de generalul Armatei Poporului Chen Wei, expertul numărul 1 al Chinei în război biologic. De asemenea, Raportul Senatului SUA, semnat de republicanul Devin Gerald Nunes, confirmă că Ambasada SUA de la Beijing și-a exprimat suspiciunile asupra activității de la Wuhan încă din 2017.

„Preocupările legate de siguranță privind practicile Laoboratoarelor WUHAN au fost identificate de oficialii Ambasadei SUA la sfârșitul anului 2017. În martie 2018, experți în domeniul sănătății și științei din Beijing au făcut vizite multiple la WUHAN. Diplomații au avertizat Washingtonul că lucrarea laboratorului pentru coronavirusurile de la lilieci, împreună cu alte preocupări grave legate de siguranță, ar putea duce la dezlănțuirea accidentală a unei pandemii asemănătoare unei noi SARS.”

Wall Street Journal, care a publicat primele suspiciuni ale serviciilor de informații americane pe 17 aprilie 2020, afirmă într-un articol publicat acum, pe 23 mai 2021, că rapoarte secrete au arătat la timp că trei cercetători de la Wuhan au fost spitalizați în noiembrie 2019.

Fauci a fost implicat până peste cap în toată această combinație transmite presa alternativă americană. Suspiciunile Comitetul special al Senatului SUA sunt sintetizate în 25 de întrebări fundamentale lansate cu privire la implicarea Chinei în Afacerea Plandemiei. Comitetul de Intelligence cere informații pe această temă de la 11 șefi din Securitatea SUA, între care cei ai CIA, FBI, NSA și DIA.

Fauci acuzat de genocid încă din 1994, ca implicat în „epidemia” de SIDA

În acest timp, filmarea unei prezentări făcute pe 7 decembrie 1994 de dr. Robert Wilner a fost scoase zilele acestea la lumină pe Internet. Dr. Wilner este autorul cărții „Înșelătorie mortală: Dovada că sexul și HIV nu cauzează absolut deloc SIDA”.

Pentru a-și demonstra punctul de vedere, dr. Wilner și-a injectat în direct sânge provenind de la o persoană infectată cu virusul HIV, pentru a arăta că nu se infectează, într-o conferință de presă.

Însă motivul pentru care această înregistrare a demonstrației făcute de el circulă astăzi pe Internet este ceea ce a afirmat acesta în urmă cu peste 25 de ani despre Anthony Fauci și alții de la Institutul Național de Sănătate din acea vreme. Dr. Wilner spune:

„Este vorba despre cel mai groaznic scandal și cea mai oribilă înșelătorie comisă vreodată, nu numai în numele „științei”, ci și din omenire și din întreaga istorie.

Astăzi este 7 decembrie. Aveam 12 ani când a avut loc atacul de la Pearl Harbor. Și îmi amintesc foarte bine cel de-Al Doilea Război Mondial.

Și astăzi este o zi foarte importantă, deoarece constat o paralelă incredibilă între ceea ce se întâmplă în așa-numita „epidemie de SIDA” și ceea ce s-a întâmplat în anii care au precedat și determinat cel de-Al Doilea Război Mondial.

Marea minciună a lui Hitler - este uimitor, cred că el ar invidia munca pe care o fac membrii Institutului Național de Sănătate (NIH) și chiar mass-media, mai ales în această țară (SUA).

Și îi voi vădi de minciună pe indivizii de la NIH, în special pe Gallo, Fauci, Haseltine și Essex și restul acestor ticăloși de cea mai joasă speță.

Criminali vinovați de genocid, fără nici o urmă de îndoială.

Îi invit să mă dea în judecată! Chiar vreau ca Burroughs Wellcome să mă dea în judecată!

Pentru faptul că au pus pe piață cu bună știință un medicament ucigaș. Pentru că, într-o instanță de judecată, aș avea posibilitatea de a aduce dovezi și probe absolute, așa cum am făcut-o în cartea mea, Înșelătorie mortală.

Acum nu sunt singur în ceea ce fac astăzi aici. Cum de trece presa cu vederea un adevăr atât de evident?

De ce și-ar pune în pericol întreaga carieră cel mai bun și mai renumit virusolog din lume, membru al Academiei Naționale de Științe, Peter Duesberg? Ce a avut de câștigat?

Și-a pierdut deja laboratorul. Și finanțarea. Nu putem să-i luăm catedra pentru că este titularizat”, afirma dr. Wilner în 1994.

 Profesorul Robert Wilner descrie în conferința sa de presă exact aceiași pași pe care Fauci, supranumit „Dr Moarte”, i-a făcut după 25 de ani în cazului virusului Covid - apariția „virusului”, teste care demonstrează fals, în proporție de 90%, boala, definirea SIDA drept o „epidemie” și, apoi, soluția salvatoare: VACCINUL

Dr. Wilner nu s-a infectat de SIDA în urma injectării cu sângele unui bolnav de SIDA dar a murit la mai puțin de un an după această prezentare, în aprilie 1995, zice-se că în urma unui atac de cord, afirmă Health Impact News.

A Festival of Fact-Checking (VIDEO AICI)  după minutul 12


VICTOR RONCEA ȘI VLAD PÂRĂU

Florin Cîțu, noi diminuări ale restricțiilor, dar nu pentru oricine

 


Premierul Florin Cîțu a anunțat joi noile diminuări de restricții care vor intra în vigoare de la 1 iunie, la jumătatea celei de-a douăsprezecea prelungiri a stării de alertă. Majoritatea acestor facilități sunt acordate doar celor 3 categorii privilegiate, eligibile și pentru pașaportul de vaccinare. Oamenii sănătoși și nevaccinați beneficiază doar de mărirea la 8 a numărului de persoane care pot circula în grup pe stradă, precum și de permisiunea participării în număr limitat la evenimente precum nunți, botezuri, meciuri ș.a.

„Am crescut numărul participanților la activitățile cultural-artistice, de divertisment, desfășurate în spații deschise de la 500, la 1000 de persoane, la care pot participa doar persoane vaccinate, testate sau trecute prin boală.

La evenimentele cultural-artistice, de divertisment, pot participa peste 1000 de persoane, cu condiția ca acestea să fie vaccinate.

S-a mărit la 8, numărul persoanelor care pot circula în grupuri.

Nunțile și botezurile se pot desfășura cu 50 de persoane în spații închise și 70 de persoane în spații deschise, numărul persoanelor participante poate fi mai mare, doar dacă toate persoanele sunt vaccinate.

Activitățile sportive se pot desfășura atât la interior cât și la exterior, cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea spațiilor. Participarea peste această limită este permisă doar dacă toate persoanele sunt vaccinate, prezintă test negativ sau se vaccinează înainte de intrarea la eveniment.

La evenimentele sportive vor fi și centre de vaccinare.

Locurile de joacă sunt redeschise până la 50%, pentru cei vaccinați sau care au trecut prin boală. Pentru piscinele interioare limita este de 70% din capacitate, numărul participanților poate fi mai mare dacă toți sunt vaccinați.

Excepția de la purtarea măștii în spații închise pentru cei vaccinați, dacă nu sunt mai mult de 5 persoane”, a declarat Florin Cîțu, citat de Aleph News, la finalul ședinței de guvern de joi, 27 mai 2021.

Românii vor cădea ca muștele, așa cum am avertizat

 


În 24.05.2021, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a decedat în autobuzul nr. 104 din București, informează Știripesurse. Omul pur și simplu s-a prăbușit, sub ochii celorlalți călători, transmite și A3.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l salveze, dar nu au reușit. Ei ai fost nevoiți doar să constate decesul.

Poliția a deschis un dosar pentru „moarte suspectă”.

Urmează ca medicii legiști să se pronunțe asupra decesului și să stabilească și cauzele.

În paginile ActiveNews veți găsi un articol de la începutul anului în care avertizam că oamenii vor cădea ca muștele, după cum s-a exprimat un asistent medical silit să vaccineze într-un azil de bătrâni din SUA. Și ofeream cifre și date oficiale despre decese în lanț de după începerea campaniei de vaccinare în masă din Europa, ascunse în presa de limbă română.

Morțile suspecte, din senin, au invadat deja spațiul public românesc, fără a fi însă relatate în mass media pe potriva fenomenului de amploare națională.

Uite așa am constatat și noi, cu tristețe, moartea subită a unui preot, a unui jandarm și a unui polițist, cu toții în floarea vârstei și fără antecedente medicale.

Cred că nu mai există deja vreun român care să nu fi auzit de un apropiat sau de o rudă a unei cunoștințe care a murit, subit, în urma administrării „vaccinului salvator”, „sigur”, „eficient” și „cu foarte puține reacții adverse”, după cum ne asigurau, criminal, tripleta Mahler-Craiu-Marinescu dirijată de imberbul Gheorghiță. Aceasta în ciuda faptului că publicitatea pentru vaccinuri este complet ilegală, potrivit legislației române și europene.

Cu siguranță nu serurile experimentale ARNm vor fi făcute responsabile, nici în acest caz. Dacă vreun ziarist se va ține de capul Poliției și Medicinei legale va afla, după mult timp, că omul din autobuz a murit de inimă. La 40 de ani. Se întâmplă, nu-i așa ?

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) ne informează cu seninătate că 488 de români au murit după vaccinarea cu prima doză sau ambele doze ale serurilor experimentale Covid.

Desigur, nu de vaccin, ține să ne sublinieze cu litere îngroșate INSP, în adresa oficială. Nu știm în ce calitate poate emite considerații despre cauza exactă a deceselor un numărător al morților din doi în doi de la INSP, când avem cazuri ale unor sfârșituri pământene în urma vaccinului nici acum soluționate de medicina legală, la luni de zile de la tragicul „incident”.

Cum știe INSP-ul că dintre cei 488 de morți după vaccin - declarați oficial -, nici unul nu a murit de vaccin ?

Până mai ieri morții cu Covid erau toți declarați de Covid. Azi aflăm că, de fapt, de Covid au murit în 2020 doar 227 de români ! La vaccin însă situația este inversă: n-au murit de Vaccin. Ci cu Vaccin.

Cineva va fi făcut responsabil într-o zi. Pe cale legală lumească sau acolo unde fiecare dă socoteală.

Autobuzul morții vine pentru toți la fel. Nici nu știm când ne urcăm în el unde ne duce.

Vaxiudele vor avea, cu siguranță, „loc rezervat”.

VICTOR RONCEA

Cum cenzurează Facebook anti-vacciniștii. Facebook acordă sau retrage CREDIT SOCIAL comentatorilor, în funcție de opinii, ca în China

 


Potrivit unor avertizori din cadrul Facebook, gigantul tehnologic încearcă să cenzureze conținutul care exprimă reținerea față de vaccinuri pe platforma sa. 

Un raport recent al Project Veritas, citat de Fox News, prezintă un document intern care explică ce înseamnă „Vaccine Hesitancy Comment Demotion”, arătând că „obiectivul” este de a „reduce drastic expunerea utilizatorilor la ideea de ezitare în privința vaccinării”. 

Facebook nu doar că vă urmărește comentariile, dar le și ierarhizează în funcție de „periculozitate”

Un alt document scurs a vizat „Borderline Vaccine (BV) Framework”, care analizează modalitatea de clasificare a unui astfel de conținut cu un alt „obiectiv” exprimat sau de „identificare și ierarhizare a categoriilor de conținut care nu încalcă standardele comunității, dar care ar putea descuraja vaccinarea în anumite contexte, contribuind astfel la ezitarea în fața vaccinării sau la refuzul acesteia”, adăugând: „Le-am ierarhizat în funcție de prejudiciul potențial și de cantitatea de context necesară pentru a evalua prejudiciul”. 

„Facebook folosește clasificatori în algoritmii săi pentru a identifica un anumit tip de conținut... ei îl numesc „ezitarea față de vaccinuri”. Și, fără ca utilizatorul să știe, atribuie un scor acestor comentarii, care se numește 'VH Score', 'Vaccine Hesitancy Score', a declarat un angajat al Facebook pentru fondatorul Project Veritas, James O'Keefe. „Și apoi, pe baza acestui scor, algoritmii vor diminua vizibilitatea comentariului sau nu, în funcție de conținutul acestuia.”

Persoana din interior, care este descrisă de O'Keefe ca fiind „tehnician pentru centrele de date” ale Facebook, a dezvăluit că gigantul tehnologic a efectuat un „test” pe 1,5% din cei 3,8 miliarde de utilizatori ai săi, concentrându-se pe secțiunile de comentarii ale unor „pagini oficiale de sănătate”. „Încearcă să controleze acest conținut înainte ca el să ajungă măcar pe pagina ta, înainte ca tu să îl vezi”, i-a spus persoana din interior lui O'Keefe. 

Evaluările sunt împărțite în două categorii, una fiind „Alarmism și critici” și cealaltă „Descurajarea indirectă a vaccinării”, care include faptul de a lăuda refuzarea vaccinului și „poveștile șocante”, care pot descuraja alte persoane să se vaccineze. 

Algoritmul semnalează termeni-cheie din comentarii, stabilind dacă pot rămâne sau nu, permițând și „evaluatorilor” umani să ia o decizie în cazul în care algoritmul nu o poate face singur. 

O a doua persoană din interior, descrisă ca fiind un „inginer de echipamente pentru centrele de date”, a comparat acțiunile Facebook cu o relație „abuzivă” în cadrul căreia „nu i se permite soțului/soției să vorbească despre lucrurile care se petrec în căsnicia lor... și îi îngrădește dreptul la exprimare... ceea ce este condamnabil, în opinia mea”.

Ca răspuns la documentele scurse, Facebook a declarat pentru Project Veritas: „Am anunțat în mod proactiv această politică pe blogul companiei noastre și, de asemenea, am actualizat centrul nostru de asistență cu aceste informații”.

ACTUALIZARE Tehnicianul de date Facebook, Morgan Kahmann, iese în fața camerei de filmat după ce a fost suspendat de Facebook pentru scurgerea de documente despre urmărirea și cenzurarea „ezitărilor în privința vaccinurilor”.

„Am o soție și doi copii, iar a-mi pierde slujba nu-i doar despre mine și moralitatea mea. Totuși, trebuie să arăt cuiva aceste” dovezi, spune el în filmarea făcută de Project Veritas.

Concluzia interviului este rezumată în sfatul pe care angajatul Facebook îl dă oricui s-ar afla în această situație, față în față cu apucăturile totalitare ale companiei: să spună adevărul !

„Te poți confrunta cu o mulțime de reacții de respingere atunci când spui adevărul. Și mereu a fost așa în toată istoria omenirii. Și da, vei primi reacții negative, dar cântărește-le. Poți trăi cu tine însuți pentru tot restul vieții dacă lucrezi la Facebook și ai știut despre așa ceva ? Mai ales dacă s-ar afla mai târziu și ți-ai spune: „Frate, am văzut asta de atâtea ori. Aș fi putut spune ceva și nu am făcut-o. Cum te vei simți în legătură cu asta ? Acesta este punctul meu de vedere, moralitatea mea. Trebuie să arăt cuiva ce se petrece pentru că, cel puțin, chiar dacă nu ar ieși nimic din asta și, din anumite motive, totul ar fi abandonat, tot aș crede că a meritat pentru că, cel puțin, am încercat să arăt cuiva toate aceste fapte”.