10.17.2022

Întâlnire CPC : ”Xi salută reducerea sărăciei, accent pe „prosperitatea comună”

 

Ambasadoarea SUA în Ucraina, Bridget Brink, a fost încătușată de către ”Forțele Speciale” ale armatei SUA

 


Forțele Speciale ale SUA au arestat-o sâmbătă pe ambasadorul SUA în Ucraina, Bridget Ann Brink, sub acuzația de trădare, după ce White Hats de la Cyber Command a descoperit că a livrat în mod clandestin, manual, sume enorme de numerar oficialilor ucraineni din țara devastată de război, cunoscută pentru că adăpostește pedofili și oameni de știință ce dezvoltă arme biologice.

Scurtul mandat al lui Brink s-a încheiat brusc când un număr necunoscut de forțe speciale au înconjurat casa de vacanță de 20 de acri a familiei ei din Ferndale, California, o comunitate de coastă îndepărtată, lângă gura râului Eel. După ce au dezactivat un sistem de securitate complicat și au folosit un tăietor circular de sticlă pentru a intra prin fereastra unei sufragerii, Forțele Speciale au găsit-o pe Brink adormită în pat. Brink, s-a trezit surprinsă strigând: „Am prieteni puternici”, în timp ce Forțele Speciale i-au sigilat gura cu bandă adezivă, au încătușat-o și au băgat-o într-o dubă civilă care aștepta la marginea proprietății.

Bridget Ann Brink a fost nominalizată în aprilie 2022 de globalistul Joseph R. Biden pentru a fi ambasadorul SUA în Ucraina și anterior a fost ambasadorul SUA în Slovacia din august 2019 până în mai 2022. La 18 mai 2022, comitetul a raportat-o ​​favorabil în cadrul Senatului. Procesul ei de nominalizare a fost accelerat și a fost confirmată în unanimitate de întregul Senat prin vot mai târziu în acea zi. Ea și-a prezentat acreditările pe 30 mai 2022 și a preluat mandatul în timpul conflictului rus din 2022 cu Ucraina.

Diviziunea White Hat a armatei SUA a devenit interesată de Brink în iulie, la scurt timp după ce ea a spus: „Voi face orice și totul pentru a proteja suveranitatea ucraineană, atâta timp cât este nevoie”, iar regimul a anunțat că tocmai i-a trimis lui Volodymyr Zelenskyy 250 de milioane de dolari în ajutor militar. În acea perioadă, armata a primit ceea ce considera a fi informații credibile, susținând că pachetul de îngrijire al lui Biden pentru Ucraina a fost o distragere a atenției, o ofertă menită să ascundă faptul că regimul criminal deja în mod ilicit, și fără aprobarea Congresului, a trimis Ucrainei un nivel mult mai mare, suma în numerar de aproape 2,2 miliarde de dolari. Brink, au spus surse JAG, a fost liderul operațiunii.

Armata afirmă acum că are dovezi care să demonstreze că, pe 12 iulie 2022, un avion de transport Lockheed C-5 Galaxy a plecat de la baza forțelor aeriene Andrews spre aeroportul Chopin din Varșovia. Mai mult, White Hats spune C-5, care poate susține 380.000 de livre de marfă, transporta bancnote de 100 de dolari împachetate în celofan și ascunse discret în cutii de MRE – mese gata de mâncare – precum și materiale medicale. La cincisprezece minute după ce C-5 a ieșit pe cer, un Boeing 757 al Departamentului de Stat a decolat de pe pista O1R și a urmat calea de zbor a C-5. Brink era în acel zbor, au spus surse. C-5 a aterizat la Varșovia la 15.30 UTC, iar 757 la 17.00 UTC. Armata consideră că 757, care are o rază de acțiune mai scurtă decât un C-5, a făcut o oprire de realimentare la Londra înainte de a continua spre Varșovia, ceea ce ar explica discrepanțe de timp.

Când C-5 a aterizat, totuși, a fost întâmpinat de o flotă de camioane – ucraineană și poloneză – care era pregătită să descarce marfa; Cu toate acestea, echipajul nu a deschis rampa de marfă din spate până când avionul lui Brink a aterizat 90 de minute după aceea. JAG spune că are un videoclip cu Brink folosind cuter pentru a tăia benzile de pe o cutie MRE, apoi arată un ofițer ucrainean, identificat drept general-locotenent Serhiy Shaptala al Ministerului ucrainean al Apărării, banii împachetati. Întreaga marfă a fost apoi transferată în camioane militare și vehicule cu 18 roți și condusă la Kiev, un drum de 10 ore.

„Avem dovezi de nerefuzat în acest sens și a fost mai mult decât suficient să punem sub acuzare și să emitem un mandat pentru Brink”, a spus sursa noastră. „Dar crezi sau nu, situația se înrăutățește.”„Mai rău” este modul în care regimul Biden a făcut cadoul de 2,2 miliarde de dolari lui Zelenskyy.

Anul acesta, IRS s-a lăudat lui Biden că a colectat mai multe venituri fiscale federale decât în orice moment al istoriei – 4,05 trilioane de dolari. JAG susține că cei 2,2 miliarde de dolari au fost luați din cuferele federale, spălați prin intermediul unor corporații shell offshore conduse de Agenția Centrală de Informații și date lui Brink pentru a le duce în Ucraina.

„Nu pot discuta încă despre cum știm acest lucru, dar mulți jucători sunt implicați și îi urmărim pe toți. Nu știm de ce Ucraina a vrut bani americani în loc de, să zicem, transporturi de arme, bombe și rachete Stinger, dar știm că acel avion nu transporta MRE. Se întâmplă multe aici. Ne îndoim că Brink va vorbi, dar asta nu ne va împiedica investigațiile.” – a spus sursa.

Surse din biroul din NYC al președintelui Donald J. Trump au declarat marți pentru Real Raw News că a contactat-o imediat pe fostul reprezentant din Hawaii, Tulsi Gabbard, când au auzit că a denunțat Partidul Democrat ca fiind o „cabală elitistă de ațîțători la război conduși de o clică lașă, care ne împart rasist fiecare problemă și alimentează rasismul anti-albi, lucrează activ pentru a submina libertățile noastre date de Dumnezeu” și oficial a părăsit Partidul.

Deși Gabbard nu a spus dacă se va alătura GOP sau va deveni independentă, purtătorii de cuvânt din tabăra ei cred că se va concentra pe ambițiile personale, cum ar fi podcast-ul ei, înainte de a se arunca înapoi în lupta politică (Tulsi Gabbard a fost militar de carieră și candidat la președinția SUA, dar s-a retras din cursă, n.b.).

Cu toate acestea, președintele Trump i-a dat un telefon de felicitare, spunându-i lui Gabbard că este mulțumit că a avut curajul să abandoneze un partid care „îngrijește copiii susținând pedofilia și lucrează fără oprire pentru a submina Primul și Al Doilea Amendament al Constituției, în timp ce conduce din greu americanii în faliment.”

Trump a numit-o pe Gabbard un „republican cu suflet”, recitând citate pe care le făcuse în timpul numeroaselor apariții la Tucker Carlson. „Ne-am putea fi de folos cu adevărat”, i-a spus Trump. „Știi că nu m-am dus nicăieri și că mă voi întoarce”, a spus Trump. „Lucrurile pe care le-ai spus înfurie democrații, liberalii și mass-media de știri false, și asta este un lucru bun, Tulsi, un lucru foarte bun.”

Comentariile lui Trump sunt corecte. Cabala democrată a excomunicat-o de mult pe Gabbard pentru că a apărut în talk-show-uri conservatoare și a susținut opinii care se opun diametral valorilor liberale, care includ schimbări de sex pentru copii, mutilarea de gen, anularea culturii, impozitarea excesivă și abolirea drepturilor de a avea arme. De fapt, primarul din Chicago Lori Lightfoot a spus odată: „Conservatorii o ascultă doar pentru că este drăguță. Dacă ar fi urâtă, nimeni nu ar lua-o în serios. Ea este DINO – democrată doar cu numele.”

Și guvernatorul de Michigan, Gretchen Whitmer, a spus despre Gabbard: „Este o bebelușă care nu este potrivită pentru politică”. Alocuțiunile lor de paie arată în mod clar impulsul liberalilor; este mai bine să contestați cu gelozie caracterul decât să găsiți defecte în convingerile politice.

Președintele Donald J. Trump, totuși, se concentrează pe poziția politică a lui Gabbard: este pro pentru primul și al doilea amendament, a ajuns să realizeze că sprijinirea democraților înseamnă a sprijini o erodare completă și totală a Constituției SUA și înțelege că democrații sunt mai mult decât dispuși să anihileze țara dacă elitele supraviețuiesc și se agață de putere – sau cel puțin așa a spus ea.

„Trump i-a spus lui Tulsi că va exista un post în cabinet pentru ea, dacă este sinceră și dorește asta, în 2024”, a spus sursa noastră. „Nu a spus ce poziție în cabinet, dar a rugat-o să se gândească mult la oportunitate. Un lucru pe care îl știu despre Trump este că, dacă face o promisiune, o ține.”

Sursa noastră a spus că Gabbard, deși lipsită de angajare, i-a mulțumit lui Trump pentru apel și a spus că va lua în considerare oferta sa în mod corespunzător. În încheiere, Gabbard are de depășit un obstacol major: ea s-a aliniat în trecut la Forumul Economic Mondial, o organizație globalistă. Modul în care Trump și-ar gestiona legăturile cu FEM rămâne o variabilă necunoscută.

Sursa: https://realrawnews.com/