9.12.2021

Ambasadoarea MARIA ZAHAROVA despre experimente pe copii, nazism și politica liberală actuală

 


”Naziștii au vrut să scoată un om nou, liberalismul actual a mers mai departe” – o reacție excepțională a ambasadoarei Maria Zaharova în legătură cu experimentul ”educației sexuale” la copii preșcolari

BUCUREȘTI, 12 sept – Sputnik. Ambasadoarea Maria Zaharova își exprimă revolta față de politicile sexuale occidentale, pe care le numește ”experimente pe copii”.

Maria Zaharova a scris azi un articol pentru „Rossiyskaya Gazeta” în care întreabă dacă ”Este aceasta libertate ?” și pune problema ”Cine desfășoară experimente pe copii și de ce”.

Zaharova se referă la o informație din presă, o relatare despre noua inițiativă a guvernului statului australian New South Wales care vrea să permită copiilor, de la vârsta de trei ani, să-și aleagă propriul sex.

”Există știri care provoacă șoc, consternare, chiar disperare. Și sunt cele care provoacă dezgust la nivel fiziologic. Iată una dintre ele”, scrie Zaharova, argumentând – copilul ”nu este un robot de jucător sau un joc online nou”.

Revoltată de politicile privind ”identitatea de gen”, Zaharova arată că Guvernul NSW recomandă ca și copiilor de 3 ani să li se ofere posibilitatea de a alege pronumele pe care preferă să li adreseze. ”Pe lângă tradiționalul „el” și „ea”, se propune includerea pronumelui „ei” în listă, pentru cei care se văd în afara sistemului binar de genuri”.

”Credeți că este o inițiativă nebună a autorităților regionale? Nu, aceasta este deja o tendință globală”, pune punctul pe ”i”, Maria Zaharova.

Zaharova dă mai multe exemple de pe plan mondial. Și iată câteva dintre cele selectate de ambasadoarea rusă.

În luna martie a acestui an, Consiliul de etică danez ”a recomandat agențiilor guvernamentale să permită copiilor de zece ani să-și atribuie în mod legal sexul”.

În iulie - Guvernul scoțian a încurajat educatorii ”să se refere la copiii de la vârsta de peste patru ani, din școli și grădinițe, în funcție de sexul și denumirea aleasă de ei”.

”De doi ani încoace, în Anglia a fost lansată o campanie de abolire a toaletelor separate în instituții de învățământ, iar parlamentarii britanici cer o uniformă școlară unită pentru băieți și fete”, continuă Zaharova.

Dar, așa cum relatează presa, acum oficialii din Sydney ”au ridicat gradul de nebunie la noi culmi - au redus „vârsta orientării de gen” la trei ani”, arată Zaharova, subliniind uluită – ”Trei ani - în opinia lor, este chiar momentul în care copilul ar trebui deja să decidă”.

Ambasadoarea rusă subliniază că și în Occident se aud încă ”voci sonore” împotriva acestui fenomen.

Astfel, Zaharova dă exemplul unui cercetător de la Institutul de Relații Publice, dr. Bella d'Abrera, directorul programului Fundamente ale Civilizației Occidentale a arătat că acei copii mici ”nu înțeleg conceptul de gen, nu cunosc sensul pronumelor, așa că inițiativa autorităților este inadecvată”.

Dar, comentează Zaharova, dr. d'Abrera ”a fost foarte atentă în declarațiile sale - aparent pentru că este om de știință… și politica domină știința cu privire la aceste probleme în Occident”.

”Să fim clari – o persoană este forțată să facă o alegere nefirească, clasificând-o ca ființă umană. Adolescenților li se impune în mod persistent o înțelegere perversă a sexului și a genului”, arată Zaharova.

În același timp, mass-media modernă este folosit în mod activ, prin produse ale culturii de masă, punctează ambasadoarea, exemplificând – ”Din 2015, canalul TV american TLC difuzează seria „Jazz is Me” despre un adolescent transgender și terapia hormonală pediatrică înainte de operația de realocare a sexului pe canalul TV american TLC în format „reality show”.

”Filmul în mai multe părți demonstrează în mod persistent și intenționat cât de „normal” și chiar „cool” este să fii adolescent transgender””, scrie Zaharova, subliniind că această imagine introdusă în mintea publicului cu fiecare nou episod. ”Am rezistat la cinci episoade”, mărturisește ambasadoarea.

Și cine crede că acesta este un produs din categoria ”film de nișă” care nu este interesant pentru nimeni, atunci se înșală: ”Se reînnoiește în fiecare an și se încadrează în clasamentele TV americane”.

”După părerea mea, este construit pe principiul „Sindromului Stockholm”, când victima începe să-și iubească călăul”, comentează Zaharova, arătând că ”Victimele sunt spectatorii care se împacă treptat cu ideea de batjocură a propriului lor bun simț și a gândirii lor critice”.

De fapt, în societatea liberală, conversațiile serioase diverse subiecte sunt respinse, iar mai multe dintre exemplele de mai sus ”demonstrează în mod clar că situația se schimbă rapid spre „noi normalități””.

Altfel spus, ”acestea nu sunt fenomene izolate. Lumea se schimbă. O schimbă. Și toate acestea se întâmplă la scară globală. Nebunia fetidă se rostogolește”, scrie Zaharova.

Ambasadoarea propune o ghicitoare: ”Cine a spus: "Eu cred că căsătoria este o uniune a unui bărbat și a unei femei. Pentru mine este și o unire consacrată. Domnul a pus mâna la crearea ei"?”

”Oare un pastor creștin? Un predicator islamic? Poate talibanii? Un tradiționalist? Regretatul Dmitri Smirnov?” – nu, scrie Zaharova, ”aceste cuvinte au fost pronunțate în candidatura prezidențială de Barack Obama, în 2008”.

Adică, în urmă cu 12 ani, era absolut normal să auzim asta de la principalul democrat american. ”Acum, această afirmație ar părea, în cadrul agendei politice interne americane, ca retrogradă, ultraconservatoare, iar un democrat cu astfel de valori ar fi „ciripit” pe Twitter și expulzat de pe Instagram în rușine”.

”Au trecut doar puțin mai mult de 10 ani și zeci de sexe sunt legalizate în întreaga lume, se adoptă legi regionale care afectează ființa umană”, scrie Maria Zaharova, arătând că la un moment dat, ”Facebook în limba engleză oferea utilizatorilor săi o alegere de 58 de sexe, inclusiv „transmasculin”, ”negând sistemul celor două sexe” și „intersexual””.

Ei bine, ambasadoarea rusă consideră că acum se fac experimente pe copii – ”în mod intenționat și, cred, într-o manieră coordonată”.

”Avem de-a face cu un nou tip de concept politic – ultrabiopolitica”, scrie Zaharova, subliniind că ”aceasta nu este prima încercare. Adepții eugeniei naziste au încercat să desfășoare un astfel de experiment cu umanitatea. Naziștii au măsurat craniile și nasurile, au vrut să scoată o nouă persoană”.

În schimb, ”actualul Leviatan liberal a mers mai departe”, iar sarcina este și mai mizantropică – ”nu pentru a scoate la iveală o persoană nouă, ci pentru a forța o persoană să se schimbe, renunțând la propria identitate și fiind înrobită”.

Iar răul nu se rezumă la atât – ”înaintea ochilor noștri, pedofilia socială a apărut și este instituționalizată”.

”O viziune perversă, urâtă asupra lumii este ascunsă pe spatele „perspectivelor roz ale emancipării”. Ne-o vând ca o luptă împotriva homofobiei și un remediu pentru suferință, dar acesta este un adevărat război împotriva rămășițelor libertății personale, înrobirea unei persoane din copilărie sub butoiul unei dictaturi liberale”, scrie Zaharova.

Și, evident, ni se spune că ”acesta este un progres. Că este pozitiv, pentru că am fost învățați să interpretăm greșit acest cuvânt”.

”Progresul nu este mișcarea în bine. Progresul este dezvoltarea unui proces. Dar în ce direcție și cu ce rezultat depinde de parametrii inițial setați”, scrie Maria Zaharova, subliniind că „ Fraza de testare este „boală progresistă”. Acesta este cazul”.

Se încearcă convingerea noastră că aceasta este libertatea, scrie în finalul articolului Maria Zaharova, conchizând – ”Dar, de fapt, este permisivitatea viciului și eliberarea perversiunii din responsabilitate”.

9.000 de copii vor primi ajutor şcolar de la părintele Dan Damaschin

 


Părintele Damaschin a mai reuşit o minune cu ajutorul românilor cu suflet bun. 9.000 de copii vor primi câte un pachet pentru şcoală, cu haine şi rechizite în valoare de aproximativ 250 de lei. Niciunul dintre copii nu va simţi că este mai prejos decât ceilalţi. Este vorba despre elevi care provin din familii ce nu îşi permit să le ofere tot ce au nevoie.

Un român a găsit reţeta fericirii. E simplă, e la îndemâna multora dintre noi şi sună aşa. Eşti bine dacă faci bine.

"Dăm din ceea ce Dumnezeu ne-a dat, nimic mai mult. Fericirea noastră nu poate fi numită cu adevărat fericire dacă ea nu este într-o balanţă frumoasă cu fericirea celor din jurul nostru", a spus Dan Damaschin, preot Biserica Maternităţii Cuza-Vodă.

Dan Damaschin este preotul care a creat în Iaşi o întreagă industrie a facerii de bine pentru familiile numeroase şi nevoiaşe. A început prin a-şi transforma bisericuţa în depozit de ajutoare. 

Între timp, cu ajutorul a 9.000 de români a umplut o imensă hală cu haine şi rechizite pentru tot atâtea mii de copii. De fapt, niciun elev din judeţ nu va merge luni la şcoală cu încălţămintea sau hainele rupte, cu burta şi ghiozdanul goale.  

Cumva, în judeţul Iaşi, am eliminat o mare parte a cauzelor de neşcolarizare şi abandon şcolar", spune Dan Damaschin. 

Preotului i s-au alăturat mulţi dintre cei pe care părintele i-a făcut mari. Roxana este un caz fericit. E la liceu acum şi vrea să fie învăţătoare.

Acum, Roxana îi face ghiozdanul lui Vasilică. 

Adrian, un alt copil ajutat de preot este acum asistentul lui.

De curând a devenit la rândul său, parohul unei comune în care se află mii de şcolari, care nici măcar nu ştiu ce înseamnă cursurile online sau internetul.

”Opriţi dictatura” - MANIFESTAȚII antiCovid, ieri sâmbătă, în OLANDA, AUSTRIA, FRANȚA și TURCIA

 


Mai multe manifestaţii au avut loc sâmbătă în Olanda, Austria, Franța şi Turcia împotriva restricţiilor sanitare introduse pentru a combate pandemia de COVID-19, relatează AFP, DPA şi Reuters, preluate de Agerpres.

În Olanda, zeci de mii de persoane au protestat împotriva restricţiilor asupra vieţii de noapte. Participanţii la marş, printre care s-au numărat DJ şi muzicieni, au cerut ridicarea restricţiilor impuse industriei de organizare a evenimentelor.

Organizatorii au făcut apel la proteste în zece oraşe, inclusiv Amsterdam, Haga, Groningen şi Maastricht.

În unele oraşe, manifestaţiile au fost însoţite de camioane din care cânta muzică, de DJ şi de dansatori în stradă, conform agenţiei de presă ANP.

În Olanda, cluburile şi discotecile s-au putut redeschide la sfârşitul lui iunie, când au fost de asemenea permise festivalurile şi petrecerile studenţeşti. Totuşi, la scurt timp au fost reintroduse restricţii, după creşterea numărului de cazuri de infectări.

Guvernul a cerut unei comisii consultative să analizeze dacă viaţa de noapte ar putea fi redeschisă la sfârşit de septembrie. Închiderea impusă la mijlocul lui august trebuia iniţial să rămână în vigoare până la 1 noiembrie.

La Viena, mii de manifestanţi au ieşit din nou în stradă pentru a denunţa restricţiile sanitare impuse de guvernul austriac.

Cei aproximativ 2.000 de protestatari, conform datelor poliţiei, au cerut demisia cancelarului conservator Sebastian Kurz.

Manifestanţii au purtat pancarte pe care era scris ”Opriţi dictatura” sau ”Lăsaţi copiii în pace”.

Protestele s-au reluat de săptămâna trecută la Viena, după mai multe luni de pace, participanţii revendicându-şi „datoria de a rezista în faţa injustiţiei”.

Austria a fost printre primele ţări europene care au introdus un sistem de permis sanitar.

De la redeschiderea generală de la mijlocul lunii mai, trebuie să se prezinte un test negativ, un certificat anticorpi sau dovada vaccinării la hoteluri, restaurante, săli de sport, muzee, coafor sau la evenimentele sportive şi culturale.

De la izbucnirea pandemiei în primăvara lui 2020, Austria, ţară de 8,9 milioane de locuitori, a înregistrat aproape 11.000 de decese.

Până în acest moment, aproape 60% din populaţia sa este complet vaccinată, pe fondul scăderii ritmului campaniei de vaccinare.

În acest context, numărul de contaminări a reînceput să crească în ultimele săptămâni, depăşind 2.000 de noi cazuri zilnice.

Cancelarul Sebastian Kurz a atras atenţia în această săptămână că, în cazul în care situaţia se va deteriora, restricţiile pentru persoanele nevaccinate s-ar putea înăspri.

Tot sâmbătă, peste 2.000 de turci au demonstrat la Istanbul împotriva noilor măsuri ale autorităţilor privind vaccinarea, testarea şi purtarea măştilor de protecţie.

Luni, guvernul turc a început să ceară dovada vaccinării sau un test negativ pentru persoanele care călătoresc cu avionul, autocarul şi trenul, precum şi pentru persoanele care participă la mari evenimente cum ar fi concerte sau spectacole de teatru.

Toţi angajaţii din şcoli care nu sunt vaccinaţi trebuie să facă un test PCR de două ori pe săptămână. În spaţiul public, sunt obligatorii purtarea măştii de protecţie şi respectarea distanţării sociale.

Aproximativ 64% dintre turci au primit două doze de vaccin. Totuşi, circa 23.000 de noi cazuri apar zilnic, ceea ce l-a determinat pe ministrul Sănătăţii să avertizeze în această lună asupra unei „pandemii a nevaccinaţilor”.

Potrivit AFP, în Franţa zeci de mii de oameni au manifestat faţă de paşaportul sanitar, cu câteva zile înainte de intrarea în vigoare a obligativităţii de vaccinare a angajaţilor din sistemul sanitar. La Paris s-au format patru coloane de manifestanţi. “Macron, nu vrem paşaportul”, “Macron, demisia” şi “Nu dictaturii”, au scandat protestatarii.

La Paris au avut loc şi incidente: forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i opri pe manifestanţi în zona Champs-Elysees. Câteva persoane au fost reţinute de poliţişti.

ARSENIE BOCA a prezis că România va fi condusă de Iohannis. Nepoata părintelui rupe tăcerea

 

Nepoata Părintelui Arsenie Boca a acordat postului România Tv un interviu de excepţie în care a făcut mărturii despre minunile celui supranumit "Sfântul Ardealului". 

Zoe Dăian a vorbit despre cum se ridica (levita)  Părintele Arsenie în aer la slujbă, harul părintelui de a fi în mai multe locuri deodată, precum şi ce spunea părintele despre actualul regim politic.

De profesie psiholog, Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, a dezvăluit detalii neştiute despre anii copilăriei petrecuţi în preajma părintelui.

„A fost pentru mine un înger. L-am iubit … Când eram mică credeam că el e Dumnezeu. Păcat că a murit, că el ar mai fi putut să trăiască.

Arsenie Boca ar fi prezis moartea soţilor Ceauşescu, fapt pentru care a fost persecutat de Securitate. Nepoata celui supranumit „Sfântul Ardealului” a spus că Părintele a anticipat şi ascensiunea la putere a lui Klaus Iohannis.

„Știți ce mi-a spus ? Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, să nu te bucuri că vine altul, mai de altă religie.

Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, că-l dați jos că vine altul mai rău. (…) Nu-i din neamul nostru, nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el. Așa cum s-a dovedit. Eu nu l-am votat și nu-l voi vota niciodată.

E un om cu un rânjet mascat, să pară drag românilor și el nu ne iubește deloc.

L-au adus pe acest președinte, care eu nu pot să mă uit la televizor la el, la grimasele lui”, a mai precizat nepoata părintelui Arsenie Boca.

Cuprinsă de tristeţe, Zoe Dăian a mărturisit că a dat un verdict dur.

„Din naștere suntem un popor laș, trădător și mincinos. Și-mi pare foarte rău că eu sunt româncă și-i iubesc pe români. Am crescut la sat, am primit numai învățături bune.

Credincioși sunt români. De ce lasă să se înfiripe ăia care otrăvesc unitatea românilor ?

Nepoata lui Arsenie Boca i-a sfătuit pe români „să nu se dezlipească de rugăciune niciodată”:

„Să-și facă un proces de conștiință fiecare român care ajută pe acei care vor să distrugă poporul și orânduirea.

Rugăciunea să le fie cel mai aproape și credința să păstreze fără doar și poate. Să se roage, să fie cinstiți în rugăciune și sinceri, să nu se dezlipească de rugăciune niciodată”, a conchis ea.

Emma Răducanu a câştigat US Open 2021, în finala cu Leylah Fernandez

 


Emma Răducanu (18 ani, loc 150 WTA) a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez (19 ani, loc 73 WTA), scor 6-4, 6-3 și a câștigat US Open 2021. 

Graţie succesului de la US Open, Emma Răducanu va primi un cec uriaş, de 2,5 milioane de dolari. De luni, ea va fi numărul 23 modial.

Emma Răducanu devine prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări ! Jucătoarea cu origini românești NU a pierdut niciun set la Flushing Meadows. Încă o partidă magică făcută de Emma Răducanu la New York. Fără set cedat, venită din calificări, britanica s-a impus cu 6-4, 6-3 într-o partidă în care doar primul set a fost echilibrat.

Dacă sportiva cu tată român şi mamă chinezoaică a impresionat prin rapiditatea cu care şi-a trimis adversarele acasă, Fernandez a uimit prin numele „grele” din circuit pe care le-a eliminat, între care trei jucătoare din Top 5 WTA.