9.23.2021

SE CERE EXPULZAREA LUI RAED ARAFAT , DIN ROMÂNIA ! SUNTEȚI DE ACORD ?

 


SE CERE EXPULZAREA LUI RAED ARAFAT , DIN ROMÂNIA ! SUNTEȚI DE ACORD ?

TRĂIASCĂ ROMÂNIA !

02 OCTOMBRIE 2021 - PROTEST - PIAȚA UNIVERSITĂȚII, ORA 17.00

 


02 OCTOMBRIE 2021 - PROTEST - PIAȚA UNIVERSITĂȚII, ORA 17.00

TRĂIASCĂ ROMÂNIA !

Creatoarea vaccinului AstraZeneca nu mai crede în puterea Covid-19

 


Este puțin probabil ca noul coronavirus să se transforme într-o variantă care se poate sustrage vaccinurilor, deoarece „nu există foarte multe locuri în care să poată evolua virusul”, spune creatorul vaccinului AstraZeneca.

Sarah Gilbert a vorbit în cadrul unui webinar al Societății Regale de Medicină şi a minimalizat temerile unei noi variante mai letale a coronavirusului. „În mod normal, vedem că virușii devin mai puțin virulenți, deoarece circulă mai ușor și nu există niciun motiv să credem că vom avea o versiune mai agresivă a Sars-CoV-2”, a spus creatoarea vaccinului AstraZeneca.

„Tindem să vedem deriva genetică lentă a virusului și va exista o imunitate treptată care se dezvoltă în populație, așa cum există și pentru toate celelalte coronavirusuri sezoniere”, a adăugat aceasta, citată de The Times. Aceste coronavirusuri sunt cauzele răcelii comune. „În cele din urmă, Sars-CoV-2 va deveni unul dintre acestea”, a concluzionat Gilbert.

Cercetătoarea a mai explicat că proteina spike vizată de vaccinuri are doar o capacitate limitată de a produce mutații, permițând în același timp virusului să pătrundă în celulele umane. „Dacă virusul își schimbă atât de mult proteina spike încât nu mai poate interacționa cu receptorul respectiv, atunci nu va mai putea intra în celulă. Deci, nu există foarte multe locuri în care virusul să dobândească ceva prin care să se poată sustrage imunității, dar să fie totuși un virus cu adevărat infecțios„, a mai afirmat Gilbert, creatoarea vaccinului AstraZeneca, în cadrul simpozionului.

DE LA O MINCIUNĂ ÎN VALURI s-a AJUNS ACUM SĂ SE RECUNOASCĂ că ACEST CORONAVIRUS este DE FAPT O RĂCEALĂ COMUNĂ

ȘI ATUNCI DE CE MAI SUNTEM OBLIGAȚI SĂ NE VACCINĂM, sau să AVEM CERTIFICAT VERDE ? DE CE MAI EXISTĂ RESTRICȚII ? 

Daniela Niță, patroana firmei care a livrat artficiile Clubului Colectiv, în 2015, a fost găsită moartă pe 16 august 2021

 


Avocatul Danielei Niță, femeia care deținea firma care a livrat Clubului Colectiv artificiile de la care a pornit incendiul din 30 octombrie 2015, a declarat că aceasta a murit în urma unui infarct. Aceasta fusese găsită moartă pe data de 16 august a acestui an.

Apărătorul său a fost prezent miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost reluat procesul Colectiv. Acesta a declarat că femeia a decedat în urma unui infarct, deşi nu avea antecedente medicale, potrivit Adevarul.ro.

Avocatul a mai anunţat că în cursul zilei de azi va depune cerere pentru încetarea procesului.

Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv,  fost găsită moartă în propria locuință.

„Ne exprimăm regretul pentru cele întâmplate”, a transmis preşedinta completului, Pretoria Dumitrache, miercuri, în sala de judecată.

Daniela Niţă primise cea mai mare pedeapsă în primă instanță, de 12 ani și 8 luni

Din cauza incendiului au murit 64 de persoane. În afară de cei 26 de tineri decedați în interiorul clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. În săptămânile de după incendiu au decedat alte 33 de persoane.

Incendiul de la clubul Colectiv a fost cel mai grav din România dintr-un club de noapte și cel mai important accident din țară de după anul 1989, depășind după numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.

Un partid important din CEHIA, cere o lege care să permită un referendum pentru ieșirea din UE

 


CEHIA CERE  EXIT U.E.

Partidul ceh de extremă-dreapta SPD, care ar putea juca un rol în formarea unui nou guvern ceh, luna viitoare, va cere guvernului o lege care să permită un referendum în vederea ieşirii din Uniunea Europeană, a declarat şeful partidului, Tomio Okamura.

Formaţiunea populistă, pro-europeană ANO, a premierului Andrej Babis, va câştiga cea mai mare parte a voturilor la alegerile din 8-9 octombrie, din Cehia, dar ar putea avea dificultăţi pentru a forma majoritatea, deoarece actualii săi parteneri se află la nivelul sau sub pragul de 5%, necesar pentru intrarea în Parlament, în sondajele de opinie.

Două grupuri principale de opoziţie refuză să intre într-un guvern cu Babis din cauza a ceea ce afirmă că sunt conflictele sale de interese ca fondator al unui imperiu de afaceri.

Acest lucru poate face din SPD anti-european şi anti-NATO al lui Okamura sau din  Democraţie Directă şi Libertate un partener al discuţiilor, pe care ANO nu le-a exclus.

Sondajele de opinie ridică sprijinul partidului SPD la aproximativ 10%. Okamura a spus că promisiunea de a propune o lege privind organizarea referendumurilor, în prezent imposibilă, ar fi condiţia sa.

În cazul în care o astfel de legislaţie ar fi introdusă, ar permite probabil ca o petiţie a cetăţenilor să propună un vot, ceea ce înseamnă că Okamura ar putea ajuta la organizarea unuia, scrie Reuters.

„Una dintre condiţiile fundamentale este ca manifestul guvernului să includă o lege a referendumului, inclusiv posibilitatea unui referendum referitor la ieşirea din UE sau potenţial din NATO„, a declarat Okamura reporterilor după întâlnirea cu preşedintele Milos Zeman, al cărui rol va fi moderarea post-alegeri şi numirea primului ministru.

SPD a promovat de ani de zile ieşirea din UE şi un referendum de ieşire din UE. Un sondaj de opinie al agenţiei CVVM, din iulie, a arătat că 66% dintre cehi susţin apartenenţa la UE, în timp ce 28% au spus că ţara nu ar trebui să se afle în UE.

Încercările anterioare de a promulga o lege s-au blocat în Parlament, însă mişcarea lui Okamura ar putea să o readucă pe ordinea de zi.

Guvernul Babis s-a opus unei legi generale a referendumului, care ar permite votul pe probleme precum aderarea la UE.

Guvernul a susţinut, de asemenea, praguri ridicate de semnături pentru convocarea referendumurilor. Orice legislaţie propusă pentru referendumuri ar avea nevoie de o majoritate constituţională de trei cincimi în ambele camere ale parlamentului, ceea ce ar fi greu de realizat dacă legislaţia este divizivă, având în vedere că opoziţia pro-UE controlează camera superioară, Senatul.

Senatul este ales într-un mod eşalonat de-a lungul a şase ani, şi în cadrul unui sistem care a eliminat de obicei candidaţii extremişti.

PODUL SUSPENDAT peste DUNĂRE de la BRĂILA e aproape gata

 


Podul de peste Dunăre va fi cel mai mare pod construit vreodată în România.

Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila e jumătate gata. Lucrările sunt în curs de desfășurare, iar șoferii ar trebui să poată circula pe el din 2023

Constructorii muncesc de zor și pe zi ce trece se vede cum lucrările avansează tot mai mult. Aceștia au început deja să întindă cablurile principale între blocurile de ancoraj, acesta fiind unul dintre cele mai importante lucruri.

Podul va avea doi kilometri lungime și o înălțime de aproape 200 de metri. Valoarea totală a proiectului este estimată la două miliarde 650 de milioane de lei, iar aproximativ 75% din această sumă vine de la Uniunea Europeană. Proiectul înseamnă pe lângă pod și o adevărată rețea de șosele și drumuri de acces de peste 20 de kilometri, iar constructorii promit că totul va fi gata la timp.

Podul de peste Dunăre va fi cel mai mare pod construit vreodată în România.

Constructorii vor folosi 25.000 de tone de oţel şi peste 200.000 metri cubi de beton.