8.22.2022

LECTURĂ AUDIO - Mircea Eliade - ”Tărâmul Nevăzut” - Interpretează Ion Caramitru

 

BUCUREȘTI - ROMÂNIA

 






”BIEȘINA PLUTITOARE” și ”TAURUL BLOND”

 

COVIDUL, O MINCIUNĂ EXPIRATĂ, ÎMPUȚITĂ DEJA ! Toate poveștile din China în legătură cu covidul, cu morții, cu milioanele de izolați, a fost și este doar UN TEATRU cu PĂPUȘI CHINEZEȘTI COMUNISTE

 


DE CE TOT ACEST TEATRU ? CHINA URĂȘTE SUA. 

Din păcate, Europa (inclusiv România), iubește  SUA, dar SUA NU IUBEȘTE PE NIMENI ! 

DEMONUL RUSESC ”ZIRCON” a început să se agite. TRIADA HIPERSONICĂ este UNICĂ în LUME !

 

Omul lui Dughin în România//Cine e Dughin ?

 



Cine e Dughin și de ce s-ar vrea asasinarea lui ? „Ani buni a îndemnat Moscova să se afirme mai agresiv pe scena mondială”




Alexandr Dughin a cărui fiică a decedat sâmbătă seara, 20 august curent, după ce jeepul pe care îl conducea a explodat în mers este cunoscut ca filozof și publicist conservator, unul dintre propagatorii ideologiilor „lumii ruse” și ai neo-eurasianismului – conceptele dominației Rusiei asupra vecinilor săi, opozant al SUA și NATO și împotriva răspândirii influenței acestora pe teritoriul continentului eurasiatic. De ani buni, Dughin a îndemnat Moscova să se afirme mai agresiv pe scena mondială.
Presa occidentală îl numește unul dintre principalii ideologi ai Rusiei moderne, pe care îl ascultă Vladimir Putin, mulți oficiali de securitate și oficiali ai Kremlinului.

În 2014, Dughin s-a remarcat cu declarații ascuțite anti-ucrainene. El a susținut cu fermitate războiul din Ucraina și, într-o postare recentă, a cerut ca elitele ruse să decidă în mod deschis asupra acestei chestiuni. Se află pe lista de sancțiuni a UE, iar din 2015 pe lista de sancțiuni din SUA și Canada pentru presupusa implicare în anexarea Crimeei de către Rusia.

Fiica sa Daria a susținut pe deplin ideologia tatălui ei și a fost mâna lui dreaptă. Împreună cu el, a ținut prelegeri despre filozofie și științe politice, a lucrat ca observator politic pentru Mișcarea Internațională Eurasiatică fondată de Dughin, a scris articole politice pentru RT pro-Kremlin și Tsargrad sub pseudonimul Daria Platonova.

Autoritățile din SUA și Marea Britanie au acuzat-o că a răspândit dezinformări și, de asemenea, au trecut-o pe lista de sancțiuni. În luna mai a acestui an, Daria Dughina a numit războiul din Ucraina o „ciocnire a civilizațiilor” și și-a exprimat mândria de faptul că atât ea, cât și tatăl ei se află sub sancțiuni occidentale.

Amintim că Alexandr Dughin și fiica sa au fost invitați ca oaspeți de onoare la festivalul „Tradiția” din moșia Zaharovo de lângă Moscova, unde filozoful a susținut o prelegere. Planificau să se întoarcă împreună la Moscova, dar în ultimul moment planurile s-au schimbat și Dughin s-a pornit cu o altă mașină.

Jeepul fiicei sale a explodat pe o autostradă din apropierea Moscovei. Daria în vârstă de 29 de ani a murit pe loc. Se mai știe că tatăl ei a fost unul dintre primii care a ajuns la locul exploziei.

Comisia de anchetă a deschis un dosar penal pentru omor. Prima versiune a ceea ce s-a întâmplat a fost o explozie a unei butelii de gaz, dar acum oamenii legii sunt predispuși să creadă că un dispozitiv exploziv improvizat a explodat sub mașină. Dacă această versiune va fi confirmată, atunci este posibil ca însuși Alexandr Dughin să fi fost ținta unei tentative de asasinat. Se presupune că în parcarea moșiei ar fi putut fi instalat dispozitivul.