12.30.2017

EXISTĂ APARATE CARE POT DETECTA MESAJELE CELOR DECEDAȚI




Cred că fiecare dintre Dvs. s-a lămurit sau încearcă să înțeleagă faptul că există viată după moarte. 

Cu sigurantă, cei dragi nouă, decedati din pacate, încearca sa ne transmita mesaje de dincolo de moarte și fiecare dintre cei care au pierdut o persoană dragă vor să comunice, să știe ce s-a întâmplat cu acea persoană.

Iată că, în urmă cu câțiva ani, inginerul electronist de origine americană, Gary Galka, folosindu-și cunoștințele din domeniul electronicii a construit mai multe dispozitive cu ajutorul cărora se poate comunica cu persoane decedate.

După moartea fiicei sale, într-un accident de mașină, la vârsta de 17 ani, Gary și familia sa pretind că au început să observe fenomene inexplicabile după accidentul fatal, cum ar fi soneria de la ușă care suna fără să fie cineva în fața ușii, schimbarea canalelor TV, aprinderea și stingerea luminii în casă, senzația că cineva intră în camera unde servesc cina, o greutate pe piept ca și cum cineva stă cu capul pe pieptul său, bătăi ușoare pe umeri, șoapte prin care li se rosteau numele, atingeri ușoare pe frunte ca un fel de sărut și multe alte lucruri.




Gary Galka


Convins că acestea erau comunicări după moarte (ADC), Gary a început să creeze dispozitive specifice, astfel încât să poată vorbi cu fiica sa decedată.

Folosind cunoștințele sale despre sistemele senzorilor electromagnetici, Gary a creat un dispozitiv denumit ”Mel-Meter 8704”, numit după fiica sa Melissa, anul în care sa născut și anul în care Gary crede că a trecut în domeniul spiritual.



Construind dispozitive suplimentare, cum ar fi un "Box Spirit", Gary și-a înregistrat fiica spunând: "Hi Daddy, I love you".

Familia Galka insistă că aceste experiențe sunt reale și că instrumentele pe care le-a creat Gary o dovedesc.

Întreaga familie spune că au intrat în contact cu Melissa și au văzut-o în interiorul casei.

”N-am văzut-o niciodată pe Melissa, spune Gary. Dar fiica mea mai mică, Heather, a văzut-o de trei ori.”

Echipamentul de detectare a celor decedați, al lui Gary, a găsit o piață de vânzare, iar dispozitivele care au un preț între 79 și 350 de dolari au devenit de succes.

"Nimeni nu a avut grijă de acești oameni înainte", a spus Gary de pasionații de fantome din week-end și chiar emisiuni de televiziune, cum ar fi ”Ghost Adevntures” pe Channel Travel și ”Vânătorii de Fantome”.

"Am creat peste 30 de produse diferite pentru cercetarea paranomală.”




Reprezentanți ai ”Ghost Adevntures” Channel Travel, testând aparatura creată de Gary Galka


Pentru a-și testa teoriile, reprezentanții formațiunii "Ghost Adventures" din Travel Channel au folosit echipamentele pe care Gary le-a proiectat.

De religie catolic, Gary admite că el crede în viața de apoi și donează o treime din profiturile din vânzarea detectorilor lui paranormali.

Adresându-se oricui este sceptic cu privire la experiențele familiei sale, Gary speră că toată lumea poate păstra o minte deschisă.

"Mă simt obligat să-i ajut pe alți părinți rătăciți, să le arăt acestor părinți că pot trăi dincolo de durere și să fie mângâiați știind că cei dragi lor sunt într-un loc bun.”



CHIAR DACĂ CEI DRAGI PLEACĂ, IUBIREA PENTRU EI, A CELOR CARE RĂMÂN, NU DISPARE NICIODATĂ (n.m.)

sursa: http://www.dailymail.co.uk/news