3.23.2021

Răzvan Dumitrescu dă în vileag - mistificarea Pandemiei aparține OMS. Trăim pe o planetă păcălită !

 


Păcăleală planetară ! Cunoscutul realizator TV pune față în față proba clară că OMS a mistificat datele și condițiile pentru Pandemie – de unde și declararea acesteia în condiții dubioase !

Sub forma unor ”precizări (care) se impun”, apreciatul realizator TV Răzvan Dumitrescu publică probe clare că Pandemia este, în mare parte, o mistificare în termeni – sau o păcăleală planetară !

Astfel, Răzvan Dumitrescu arată cum OMS a schimbat definiții cheie, ca ”Pandemie” și ”imunitate de turmă” pentru a putea declanșa isteria mondială a pandemiei și apoi cea a vaccinării.

Astfel, teleastul arată că între ianuarie 2003 si iulie 2008, pe site-ul OMS definiția PANDEMIEI era următoarea:

”O pandemie de gripă are loc când apare un nou virus gripal împotriva căruia populația nu are imunitate, și care rezultă în câteva epidemii simultane pe tot globul, cu un număr enorm de morți și de bolnavi. Când are loc o schimbare majoră într-una sau în ambele proteine de pe suprafața virușilor, nimeni nu va avea imunitate parțială sau totală împotriva infecției pentru că este un virus complet nou. Dacă acest nou virus are și capacitatea de a se răspândi de la om la om, atunci o pandemie va avea loc”.

Apoi, observă Răzvan Dumitrescu, ”În 2011 găsim deja alta definiție, schimbată în punctele esențiale:

Pandemia este definită ca „o epidemie care apare la nivel mondial sau într-o zonă foarte largă, care traversează granițele internaționale și care afectează de obicei un număr mare de oameni”.

”A dispărut  condiția aceea cu numărul de victime !”, observă Dumitrescu, subliniind că ”Pe vechea definiție boala trebuia să fie catastrofală pentru a căpăta denumirea de PANDEMIE”.

În schimb, pe noua definiție, ”orice, chiar și o simplă răceală cu mare răspândire poate fi declarata PANDEMIE”.

Același lucru, o modificare dubioasă, apare în cazul ”imunității de turmă” - o altă definiție importantă care ”a fost schimbată din mers de OMS.

Iunie 2020: ”Imunitatea de turmă este protecția indirectă la o boală infecțioasă care se produce când o populație devine imună fie prin vaccinare, fie dobândește imunitate naturală în urma infectării”.  

Octombrie 2020: ”Imunitatea de turmă, cunoscută și ca ”imunitatea populației” este un concept folosit pentru vaccinare; populația poate fi protejată împotriva unui anumit virus când un anumit procent este vaccinat”.

”Cu alte cuvinte, potrivit noii definiții, doar vaccinarea dă acest tip de imunitate, nu și trecerea prin boală !!!”, scrie Răzvan Dumitrescu.

Concluzia? Răzvan Dumitrescu o pune diplomatic, sub forma unei ”mici întrebări”: ”Dacă astăzi ar fi fost în vigoare vechea definiție a PANDEMIEI și vechea definiție a imunității de turmă, am mai fi avut ceea ce avem și vedem acum?”.

Cu siguranță, nu! Concluzia noastră? Trăim pe o planetă păcălită!

sursa:https://m.ro.sputnik.md/society/20210323/34093504/NUCLEARA-Razvan-Dumitrescu-da-in-vileag-mistificarea-Pandemiei-apartine-OMS.html

TEATRU cu PĂPUȘI MUTE - Țara „arde” și Klaus Iohannis se piaptănă

 


În plin scandal privind carantinarea (sau nu), președintele Klaus Iohannis și-a găsit de lucru. Participă, miercuri, în orașul Dăbuleni, județul Dolj, la o acțiune din cadrul campaniei de împădurire.

„Președintele Klaus Iohannis va participa miercuri, 24 martie 2021, în orașul Dăbuleni, județul Dolj, la prima acțiune din cadrul campaniei de împădurire în zona deșertificată din sudul României, care este inițiată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Acțiunea de plantare pe teren nisipos se desfășoară în marja Zilei Internaționale a Pădurilor, tema din acest an fiind Restaurarea Pădurilor”, anunță Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, Iohannis va discuta cu autoritățile centrale și locale prezente la eveniment despre măsurile care vor fi luate pentru a accelera campania de împădurire pe terenuri degradate și nisipoase, o componentă importantă a Programului Național de Împăduriri.

„Restaurarea și managementul sustenabil al pădurilor ne ajută să răspundem schimbărilor climatice și să protejăm biodiversitatea, pădurile adăpostind 80% din biodiversitatea terestră. În contextul schimbărilor climatice, trebuie intensificat efortul de împădurire mai ales în sudul României, în județe care au deficit de pădure și sunt mai expuse la deșertificare”, conchide comunicatul Președinției.

sursa:https://www.cotidianul.ro/tara-arde-si-klaus-iohannis-se-piaptana/

Produse identice cu compoziţie diferită, în mai multe magazine din Europa

 





ANPC a anunţat că o campanie de testare a produselor alimentare coordonată de Comisia Europeană a concluzionat că unele produse comercializate sub mărci identice sau similare au compoziţie diferită. 

În cadrul studiului, realizat de Centrul Comun de Cercetare (serviciul intern al Comisiei Europene pentru știință și cunoaștere), s-au evaluat 1.380 de mostre din 128 de produse alimentare diferite, provenite din 19 state membre. Acest eșantion nu este, însă, reprezentativ pentru marea diversitate de produse alimentare de pe piața UE. Studiul a constatat că în marea majoritate a cazurilor, compoziția corespundea modului în care erau prezentate produsele: 23 % din produse aveau partea din față a ambalajului și compoziția identice, iar 27 % dintre produse indicau, prin aspectul diferit al părții din față a ambalajului, faptul că în diferite țări ale UE compoziția lor era diferită.

9% din produsele prezentate ca fiind aceleași în întreaga UE aveau în realitate o compoziție diferită: partea din față a ambalajului era identică, dar compoziția produselor era diferită. Alte 22 % din produse erau prezentate în mod similar, dar aveau o compoziție diferită: partea din față a ambalajului era similară, însă compoziția produselor era diferită.

Studiul a mai evidențiat că utilizarea aceluiași ambalaj sau a unui ambalaj similar pentru produse cu compoziție diferită nu urmărește un model geografic consecvent.

De asemenea, diferența de compoziție a produselor testate nu constituie neapărat o diferență în ceea ce privește calitatea produsului. Pe baza noii metodologii elaborate, autoritățile naționale competente vor fi de acum înainte în măsură să efectueze analize de la caz la caz pentru a detecta practicile înșelătoare interzise în temeiul legislației UE privind protecția consumatorilor.

Prima parte a studiului, în 2019

Studiul publicat de Comisie este cea de-a doua parte a unei comparații de calitate la nivelul UE a produselor alimentare comercializate sub aceeași marcă, un studiu realizat de Centrul Comun de Cercetare (CCR).

Prima parte a studiului, publicată în 2019, s-a axat pe diferențele în compoziția produselor alimentare. Acesta a constatat diferențe - pentru aproximativ o treime din produsele testate nu apar imediat din informațiile din fața ambalajului, ci din ingrediente. Scopul celei de-a doua părți a studiului, prezentat astăzi, a fost de a afla dacă aceste diferențe compoziționale pot fi percepute de simțurile umane.

Constatările prezentat marți nu au modificat ceea ce a constatat prima parte a studiului: diferențele în produsele alimentare nu au urmat un model geografic. Rezultatele prezentate astăzi demonstrează că diferențele senzoriale sunt clar vizibile, unde există diferențe mari în compoziția produsului. De exemplu, diferențele semnificative în conținutul de zahăr din cerealele pentru micul dejun pot fi percepute influențând dulceața generală a produsului. În schimb, atunci când diferențele compoziționale erau mici, experții nu le-au putut percepe, spre exemplu, variații mai mici ale conținutului de grăsime din chipsurile de cartofi. În general, diferențele senzoriale au fost găsite la 10 din cele 20 de produse testate.

Tibor Navracsics, comisarul pentru educație, cultură, tineret și sport, responsabil cu Centrul Comun de Cercetare al CE a declarat: „Unii europeni au senzația că produsele alimentare de marcă pe care le cumpără sunt diferite, posibil inferioare, față de cele disponibile în alte țări. Comisia și-a invitat oamenii de știință să contribuie la evaluarea obiectivă a amplorii acestui fenomen pe piața unică. Rezultatele sunt mixte: pe de o parte, mă bucur că nu s-a găsit nicio dovadă a unui decalaj între est și vest în ceea ce privește compoziția produselor alimentare de marcă, dar, pe de altă parte, mă îngrijorează constatarea că până la o treime din produsele testate aveau o compoziție clar diferită, deși erau comercializate sub mărci identice sau similare.”

"Nu vor exista standarde duble"

Věra Jourová, comisarul pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, a declarat: „În cadrul pieței unice europene nu vor exista standarde duble. Noile legi care sancționează standardele de calitate duble și consolidează competențele autorităților de protecție a consumatorilor ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a pune capăt acestei practici. Atunci când își vor face cumpărăturile, consumatorii europeni vor putea avea încredere deplină că ceea ce văd este și ceea ce cumpără.

Didier Reynders, comisarul pentru justiție, a adăugat: „Consumatorii trebuie să știe ce cumpără. Nu trebuie să fie induși în eroare de aceeași față sau de o față similară a ambalajului, ceea ce înseamnă că mărfurile sunt aceleași atunci când nu sunt. Acest lucru este nedrept și contrar legislației UE privind consumatorii. Solicit statelor membre să asigure o transpunere rapidă a directivei actualizate privind practicile comerciale neloiale în legislația națională. Comisia va continua să asiste statele membre și să ofere sprijin autorităților de consum. ”

Testarea s-a bazat pe o metodologie armonizată, elaborată de către Centrul Comun de Cercetare, în cooperare cu statele membre. Această metodologie permite eșantionarea, testarea și interpretarea datelor în termeni comparabili, în întreaga UE. Toate statele membre ale UE au fost invitate să colecteze informații cu privire la compoziția produselor alimentare selectate oferite pe piețele lor. Nouăsprezece state membre ale UE au transmis informații cu privire la 113 produse de marcă și 15 produse sub mărci proprii ale distribuitorilor. Într-o primă etapă, această analiză se bazează pe informațiile care apar pe etichetele produselor și pe aspectul părții din față a produselor.

Din 2017, când președintele Comisiei, Jean-Claude Juncker, a abordat problema produselor cu dublu standard de calitate în discursul său privind starea Uniunii, Comisia Europeană a adoptat diferite inițiative care au vizat clarificarea, pe cale legislativă, a situațiilor în care standardele duble de calitate a produselor reprezintă o practică înșelătoare, în cadrul pachetului recent convenit privind ”Noile avantaje pentru consumatori”; stabilirea unei metodologii comune pentru testarea produselor alimentare; publicarea unui set de orientări menite să sprijine autoritățile naționale în aplicarea legislației UE privind protecția consumatorilor și produsele alimentare; testarea produselor la nivelul întregii UE, aplicând aceeași metodologie, pentru a înțelege mai bine fenomenul standardelor de calitate duble ale produselor, scrie Mediafax. 

sursa:https://www.dcnews.ro/dublul-standard-dovedit-produse-identice-cu-compozitie-diferita-in-mai-multe-magazine-din-europa_809626.htm

EXPLOZIV : Hunter Biden a avut legături de afaceri cu Xi Jinping însuși

 


Invitat special la John-Henry Westen Show, ziaristul Jack Maxey, unul dintre primii care au studiat „laptopul pierdut” al lui Hunter Biden, a făcut o serie de dezvăluiri explozive (interviu video la finalul articolului). 

Pe baza conținutului laptopului, Maxey a afirmat că este posibil ca fiul președintelui american să fi făcut afaceri cu Xi Jinping însuși.

De asemenea, corespondența existentă în laptop arată posibile legături ale lui Hunter Biden cu serviciile de spionaj ale Chinei precum și faptul că Beijingul a sprijinit o serie de afaceri ilegale ale lui Biden Jr.

Mai mult, în timp ce relațiile comerciale ale familiei Biden cu China se aflau în declin, se pare că Hunter a mers până acolo încât a încercat să-și incrimineze propriul tată, astăzi președintele Statelor Unite, a mai declarat Maxey.

Autenticitatea faimosului laptop, descoperit în 2019, într-un atelier de reparații computere din Delaware, în apropierea domiciliului familiei Biden, a fost confirmată de fostul partener de afaceri al lui Hunter, Tony Bobulinski, despre care ActiveNews a scris AICI.

Cel puțin unul dintre e-mail-uri a fost validat de experții în securitate cibernetică, iar mai mulți oficial din cadrul organelor de anchetă au confirmat că informațiile din laptop sunt autentice.

Și Maxey a repetat că datele din laptopul lui Hunter Biden sunt „100% adevărate”.

„Ei bine, de exemplu, le-am cerut mai multor foști agenți CIA să se uite la ele, unui fost contractant al NSA, unor experți în securitate cibernetică. Toți cei care le-au examinat au confirmat cu sunt 100% adevărate.”

Și Maxey a adăugat:

„Așa cum mi-a spus o persoană, dacă mobilizam toate resursele (CIA) timp de un deceniu, nu puteam recrea asta, pentru că sunt atât de multe metadate care leagă întreg ansamblul.”

„Pare că, de fiecare dată când mă uit în acest labirint de informații, găsesc ceva și mai oribil”, a spus el.

Hunter, deschizător de uși pentru chinezi

Ziaristul a menționat Bohai Harvest RST Partners (BHR), o firmă de investiții pe care Hunter Biden și Devon Archer, un infractor condamnat și prieten de familie al secretarului de stat John Kerry, au fondat-o împreună cu companii de investiții de top din China în 2014.

Biden înregistrase puține succese cu afacerile în sectorul financiar înainte de lansarea BHR cu ajutorul Băncii Naționale a Chinei.

„Băieții ăștia (Biden și Archer) nu știau nimic despre fondurile de investiții”, a comentat Maxey. „Instituții ca Goldman Sacks nu au fost niciodată capabile să încheie astfel de acorduri, așa că trebuie să te întrebi: a fost vorba de acces?”.

Chinezii au considerat, așadar, că Hunter Biden, cu numele său, le poate deschide uși importante.

„Cred că a fost”, spune Maxey. El a dezvăluit că activitatea lui Biden Jr. și Archer în BHR a ajuns până la cele mai înalte niveluri ale guvernului Chinei.

Hunter îi face programul lui Xi

Potrivit unui e-mail prezentat de Maxey, BHR s-a consultat cu Biden Jr. și Archer pentru a aranja o întâlnire între președintele Xi Jinping și potențiali parteneri de afaceri, cu ocazia vizitei de stat a lui Xi în Statele Unite, în 2015, când Joe Biden era vicepreședinte.

„În urma discuției cu Jonathan privind un posibil aranjament pentru ca președintele Xi să viziteze sediul LeTV din Los Angeles în cadrul viitoarei sale călătorii în SUA, în septembrie/octombrie 2015, Jonathan și cu mine am avut o întâlnire interesantă cu fondatorii LeTV”, arată e-mail-ul trimis lui Biden Jr. și Archer în iulie 2015 de un asociat din BHR.

Mesajul i-a fost trimis în copie și lui Jonathan Li, membru în conducerea executivă a BHR, care a avut o întâlnire cu Joe Biden, când vicepreședintele american efectuase o vizită în China cu doi ani mai devreme.

Această întâlnire a fost aranjată de Hunter Biden, care l-a însoțit pe tatăl său în călătoria în China, relatează New Yorker.

„Președintele Xi va face o oprire în Los Angeles, cu ocazia vizitei sale, acolo unde LeTV a achiziționat recent un centru de cercetare și dezvoltare, angajându-se să investească între 3 și 5 miliarde de dolari în cercetarea și designul automobilelor electrice și al vehiculelor inteligente”, se arăta în e-mail-ul din 2015 către Biden Jr. și Archer.

„LeTV a luat notă de ajutorul nostru în aranjarea unei vizite a președintelui Xi la sediul lor, sau, dacă acest lucru nu se poate realiza, atunci ca (fondatorul Le TV) dl Jia Yueting să ia cuvântul la una dintre reuniunile de primire la care va asista președintele Xi”, adaugă documentul.

Nu este clar dacă Xi a vizitat LeTV sau președintele LeTV a luat cuvântul la o întâlnire cu președintele Chinei.

Vizita lui Xi în Statele Unite din toamna lui 2015 nu a inclus o oprire oficială în California.

„Însă, când fiul vicepreședintelui și partenerul său corupt stabilesc programul președintelui Partidului Comunist chinez cu ocazia unei călătorii în Statele Unite, cu scopul de a-și utiliza influența pentru a ajunge la companiile americane ca să le determine să vândă chinezilor, aceasta este o încălcare (a Legii Înregistrării Agenților Străini) incredibilă”, a spus Maxey.

Lobby pentru chinezi 

Alte legături compromițătoare prezentat de Maxey au inclus relațiile familiei Biden cu spionajul chinez. Deși este posibil ca planurile BHR cu LeTV să nu se fi realizat, firma de investiții sprijinită de Beijing a reușit totuși să cumpere active sensibile pentru securitatea americană.

În septembrie 2014, BHR a cumpărat Henniges Automotive, cu sediul în Michigan, un lider în tehnologia antivibrații. „Această companie produce sisteme de ungere pentru automobile, motoare de avion, tancuri etc. – având o foarte clară componentă de securitate națională”, a spus Maxey.

BHR a finalizat achiziția în parteneriat cu Aviation Industry Corp. din China (AVIC), o entitate de stat care produce avioane de luptă învizibile pentru forțele aeriene chineze.

AVIC a fost implicată recent într-o schemă de spionaj pentru a fura tehnologie americană.

Acordul BHR-AVIC, care conferea AVIC pachetul de control la Henniges, avea nevoie de aprobarea Consiliului pentru Investiții Străine al SUA (CFIUS), o comisie formată din reprezentanți ai unor diverse agenții guvernamentale, inclusiv Departamentul de Stat și Pentagonul.

Administrația Obama a autorizat în cele din urmă tranzacția, fapt care a dus la o anchetă a Senatului ce a scos în evidență posibile infracțiuni financiare ale lui Hunter Biden și ale unchiului său, James, fratele lui Joe Biden.

„Ceea ce este cu adevărat tulburător este că, potrivit e-mail-urilor, chinezii știau că vor primi aprobarea CFIUS chiar înaintea lui Hunter, Devin și a celui de-al treilea partener, Jimmy Bulger”, afirmă Maxey.

„O altă chestiune pe care am găsit-o foarte dificilă când am analizat (e-mail-urile) este cum comunica Hunter cu intermediarii lui din Beijing? Cum făcea conexiunea?”

Un e-mail dat publicității de Maxey arată că Hunter Biden propunea ca un angajat chinez al BHR „ar trebui găzduit la Washington”, în birourile unei firme fondate de el și Christopher Herz, ginerele lui John Kerry.

„Cred că toți înțelegem că este absolut necesar să avem pe cineva la acest nivel angajat permanent să asiste coordonarea și comunicarea echipei americane cu Beijingul”, se arată în e-mail.

„Aceasta ar însemna monitorizarea tuturor acordurilor și consiliere acolo unde echipa americană poate aduce valoare, și menținerea echipei de la Beijing informată cu privire la strângerea noastră de fonduri și la alte eforturi ale noastre.”

Angajatul respectiv urma să aibă acces la rapoartele de cheltuieli ale lui Hunter Biden și ale celorlalți parteneri, mai arată e-mail-ul.

„Am dori ca această persoană să fie angajată și să înceapă munca până la 1 martie. După o perioadă de acomodare (de aproximativ 10 zile) ea să meargă în China unde să petreacă circa 30 de zile cu echipa chineză”, continuă mesajul.

Ce conținea cursul de instruire din China?

„Au trimis persoana imediat la Beijing pentru un curs de comunicare de câteva săptămâni. De ce trebuiau să facă asta? Ca să învețe să folosească Zoom sau e-mail-ul? Recurgi la așa ceva atunci când trebuie să înveți să faci niște lucruri într-un mod ascuns și viclean”, a spus Maxey.

El a adăugat că, în 2012, Hunter Biden a angajat-o și pe Kathy Chung, ca asistentă a tatălui său, vicepreședintele.

„Ei bine, cu timpul, această femeie devine un canal pentru informații către biroul lui Hunter. De exemplu, ea trimite un e-mail cu toate numerele de telefon mobile ale persoanelor din conducerea Senatului și Camerei Reprezentanților”, ca și pe cele ale fostului președinte Bill Clinton și ale fostei secretare de stat Hillary Clinton, în anul 2015, a spus Maxey.

„Iar din punctul de vedere al spionajului, a avea dintr-o lovitură toate numerele de telefoane mobile ale tuturor acestor persoane era o mare lovitură”,a continuat el.

Telefonul compromis al lui Joe

Și telefonul mobil al lui Joe Biden este posibil să fi fost compromis, fiind implicat în discuții foarte sensibile cu fiul său desfrânat și descoperite pe laptop.

Printre SMS-urile lui Hunter „există o conversație cu tatăl său. Și, de-a lungul unei perioade de circa șase luni, cea mai mare parte este reprezentată de îngrijorarea tatălui cu privire la fiul său, care este în mod evident dependent de droguri”, spune Maxey.

„Însă, de mai multe ori în această perioadă de șase-opt luni, cred că de trei ori, ei discută alegații despre Hunter ca despre o persoană care și-a abuzat unul dintre copiii familiei, sau poate nu doar unul. La un moment dat, tatăl zice «Hei, Hunter, oamenii mei îmi zic că telefonul meu este posibil să fi fost compromis, ar fi o idee bună dacă ai înceta să scrii toate astea».”

Și textul de la Joe Biden către Hunter continuă:

„Ea e plecată, sună-mă dacă vrei să vorbim. Fii atent ce scrii pe SMS, se pare că am fost piratat.”

Numeroase alte SMS-uri descriu comportamentul abuziv al lui Hunter cu minori sau în preajma acestora.

„Asta îmi întărește credința că Hunter încerca să îi aibă la mână pe cei din jur”, a spus Maxey, „deoarece, dacă tatăl meu îmi spunea «Hei, nu mai scrie chestii din astea, nu le vreau pe telefonul meu», aș fi șters convorbirea. Cu siguranță, nu aș fi salvat-o. Și o face de nenumărate ori.”

„Mi se pare că era un efort concertat din partea sa de a-i face pe ceilalți din jurul său să înțeleagă că, dacă îl abandonează, cu acest laptop poate să-i tragă pe toți după el. Cred că probabil îi era frică. Partenerii lui chinezi îl părăseau.”

În 2018, principalele contacte comerciale ale lui Hunter Biden dintr-o companie de stat chineză, numită CEFC China Energy, au fost epurate în urma unui imens scandal de mită.

Patrick Ho, director executiv la CEFC, pe care Hunter Biden îl numea „șeful spionilor din China”, a fost arestat la sfârșitul lui 2017 și a fost închis într-un penitenciar din New York.

Președintele CEFC, Ye Jianming, „a dispărut” nu mult timp după arestarea lui Ho.

Hunter Biden a lucrat îndeaproape cu Ho și Ye și la un moment dat a acceptat să-l reprezinte pe Ho ca avocat personal pentru suma de 1 milion de dolari.















sursa:https://www.activenews.ro/externe/EXPLOZIV-Hunter-Biden-a-avut-legaturi-de-afaceri-cu-Xi-Jinping-insusi.-SECRETELE-din-%E2%80%9Elaptopul-pierdut-165852

Soț și soție din Prahova decedați la doar câteva ore distanță, după vaccinul PFIZER. Fiica celor doi, în stare gravă la ATI, după vaccinul ASTRAZENECA.

 


Am zis că nu comentez articolul, dar NU POT, fac EXPLOZIE dacă nu comentez când văd cum MEDICII și AUTORITĂȚILE se JOACĂ cu VIEȚILE OAMENILOR.

MĂI ROMÂNILOR, CAP AVEȚI MINTE NU VĂ MAI TREBUIE OARE ? CÂTE DOVEZI mai vreți pentru a vă LĂMURI că ORICE VACCIN NETESTAT pe OAMENI și ADUS în ROMÂNIA, ÎNSEAMNĂ MOARTE SIGURĂ ? DACĂ persoanele ERAU RĂCITE, de ce NU s-a făcut TESTUL COVID, ci AU FOST DIRECT VACCINATE ? ȘI MAI ÎMI PUN O ÎNTREBARE, CUM DUMNEZEU ASEMENEA ”BRODEALĂ” ca o FAMILIE ÎNTREAGĂ SĂ MOARĂ DUPĂ VACCINARE la distanță de doar CÂTEVA ORE iar al treilea MEMBRU al FAMILIEI să fie INTERNAT în STARE FOARTE GRAVĂ la ATI, AUTORITĂȚILE SUSȚINÂND că SOȚUL și SOȚIA au MURIT din CAUZE NATURALE ? (n.m.)

De ce se grăbesc autoritățile să-i înmormânteze pe cei doi soți?

Soții Dulgheru din satul Minieri, comuna prahoveană Filipeștii de Pădure, au murit la un interval de câteva ore la spitalul județean de urgență, după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului. Fiica celor doi este în stare gravă la ATI, transmite Antena 3 care preia o anchetă realizată de Observatorul de Prahova. Publicația prahoveană a realizat și un interviu cu fiul victimelor, pe care îl prezentăm mai jos împreună cu relatarea reporterilor care au aflat de caz în urma sesizării primite din partea unui cititor. Cine știe câte astfel de cazuri, rămase necunoscute, sunt în întreaga Românie ? Potrivit unei adrese oficiale remise ActiveNews de Ministerul Sănătății - Agenția Națională a Medicamentului - asupra căreia ne vom referi într-un nou articol - , autoritățile au înregistrat până acum doar 6 (șase) cazuri suspecte (deși Valeriu Gheorghiță vorbea de „7-8”). Iar „acestea s-au dovedit a fi reacții coincidente”, afirmă instituția. ActiveNews a numărat până acum 15, după cum puteți afla mai jos. Numărul acestora este cu siguranță mult mai mare.

Cu trei zile înainte de a ajunge la spital, cei doi s-au vaccinat anti-covid cu Pfizer, susține fiul victimelor. Și sora sa, care locuia în aceeași casă cu părinții decedați, este internată în stare gravă în spital, tot cu covid, după ce s-a imunizat cu prima doză din AstraZeneca.

Marilena și Gheorghe Dulgheru au murit la spitalul județean de urgență din Ploiești la un interval de 14 ore. Marilena Dulgheru a decedat pe 18 martie, la ora 15:40, iar soțul său pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Înainte de deces, cei doi au fost vaccinați anti-covid cu prima doză de Pfizer. Se speculează că cei trei ar fi fost infectați cu virusul înainte de vaccinare.

Pe certificatul de deces al femeii (66 ani) sunt trecute următoarele informații: cauza directă - insuficiență cardio - respiratorie severă, stări morbide: disfuncție multiplă de organe și bronhopneumonie cu sars-cov 2. Femeia suferea de diabet zaharat tip 2 și hipertenisune arterială.

Pe certificatul de deces al soțului său, Gheorghe Dulgheru (71 ani), figurează infecția cu coronavirus, insuficiență cardio-respiratorie severă, cardiopatie ischiemică și hipertensiune arterială.

Tot în spitalul județean este internată și fiica acestora, confirmată pozitiv la testul covid, aceasta aflându-se, de asemenea, în stare gravă la terapie intensivă. Înainte de a ajunge la spital, aceasta s-a imunizat cu prima doză de vaccin produs de AstraZeneca.

Fiul celor doi decedați a relatat în exclusivitate pentru observatorulph.ro filmul cronologic al tragediei: 

”Înainte de a face vaccinul, cei doi s-au simțit mai rău, fiind răciți. Vorbeam zilnic cu ei la telefon. Mi-au spus că se duc să facă vaccinul, erau foarte încrezători în el. Pe data de 3 au mers la Spitalul Municipal Câmpina și au făcut vaccinul anti-covid de la Pfizer.

Acolo, situația s-a schimbat dramatic. Mama a leșinat acolo imediat după vaccin. A trebuit să stea vreo oră și jumătate la spital, până și-a revenit, să poată pleca spre casă.

Din momentul acela mama nu a mai putut să mănânce nimic. Starea ei s-a agravat și pe 6 martie am chemat ambulanța.

Atât mama, cât și tatăl meu au ajuns prima dată la spitalul județean de urgență din Ploiești, apoi au fost transferați la Movila (n.r. secția de boli infecțioase a spitalului județean) unde au stat o zi sau două apoi au ajuns din nou la județean, dar la secția de terapie intensivă.

Mama a murit pe 18 martie, la ora 15:40, iar tata pe 19 martie, la ora 6,30 dimineața. Pe certificatele de deces apare covid.

Sora mea, vaccinată cu prima doză din AstraZeneca, este la terapie intensivă în stare gravă.”

Contactat de presa locală, IPJ Prahova a confirmat decesul celor doi, menționând, însă, o moarte NATURALĂ, transmite publicația prahoveană citată și Antena 3. Pe certificatul de deces al femeii, însă, la cauză, este trecută insuficiență cardio-respiratorie severă, disfuncție multiplă de organe, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și alte boli, dar nu severe, iar la soțul acesteia, insuficiență cardio-respiratorie severă, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și cardiopatie ischemică (documentele mai jos). 

”În urma apariției în spațiul public a informației conform căreia „doi prahoveni, soț și soție, au murit de covid, iar fiica lor este la terapie intensivă. Ei au fost imunizați cu prima doză din vaccinul Pfizer, respectiv AstraZeneca", domnul prefect al județului Prahova, Cristian Ionescu, s-a autosesizat și a solicitat Direcției de Sănătate Publică Prahova, prin adresa nr. 4628/2021, și Colegiului Medicilor Prahova, prin adresa nr. 4629/2021 , demararea, în regim de urgență, a unei anchete.

Rezultatele cercetărilor și măsurile dispuse, dacă va fi cazul, vor fi prezentate public în momentul în care vor fi transmise de către instituțiile menționate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Prahova, citat de Observatorul de Prahova.

Rezultatul anchetei nu este greu de prevăzut. L-a dat deja IPJ Prahova: moarte „naturală”, respectiv „nounormală”.

Aceste două noi cazuri suspecte despre care a aflat presa din Prahova vin după moartea militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia, care era al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, survenit după decesele învățătorului de 45 de ani din Mioveni și funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu. Primul caz despre care am aflat, nerecunoscut de autorități, este al asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia - caz investigat de ActiveNews. La aceastea se adaugă și PRIMUL DECES DUPĂ VACCINARE ÎN BASARABIA. Un bărbat de 70 de ani din Republica Moldova a decedat la o zi după vaccinare

Întrebările publicației Observatorul de Prahova:

Atenție, nimeni nu spune că există o cauză directă între vaccin și decesul celor doi soți, însă nu putem să nu lansăm câteva întrebări celor care coordonează campania de vaccinare:

1. Cum au fost vaccinați soții Dulgheru la Spitalul Câmpina, dacă aveau simptome de răceală? În astfel de cazuri, cadrele medicale sunt obligate să solicite testul de covid !

2. După ce i s-a făcut rău femeii, de ce a fost lăsată să plece acasă ?

3. De ce după incidentul vaccinării nimeni nu a monitorizat starea pacienților după administrarea serului ?

4. De ce nu se fac analize suplimentare după decesul celor doi soți, mai ales că aceștia au fost diagnosticați cu covid după administrarea vaccinului ?

5. De ce se grăbesc autoritățile să-i înmormânteze pe cei doi soți ?



sursa:https://www.activenews.ro/stiri/Sot-si-sotie-din-Prahova-decedati-la-doar-cateva-ore-distanta-dupa-vaccinul-PFIZER.-Fiica-celor-doi-in-stare-grava-la-ATI-dupa-vaccinul-ASTRAZENECA.-IPJ-Prahova-%E2%80%9EMoartea-a-fost-NATURALA-.-Pe-certificatele-de-deces-cauza-este-%E2%80%9ECovid-.-DOCUMENTE-165864

Pentagonul devine militant LGBT - Creștinii vor fi persecutați

 


Memorandumurile prezidențiale din Statele Unite sunt documente emise de președintele SUA pentru gestionarea și stabilirea practicilor agențiilor și departamentelor federale. Memorandumurile prezidențiale sunt similare cu ordinele executive, adică cu decretele prezidențiale. Au putere de lege.

Pe 4 februarie, președintele Joe Biden a emis un memorandum de securitate națională initulat ”Promovarea drepturilor persoanelor LGBTQI în întreaga lume”.

Se vede bine că drepturile LGBT au ajuns chestiune de securitate națională în SUA. Memorandumul de pe 4 frebruarie 2021 obligă agențiile guvernamentale americane care acționează în străinătate să promoveze și să sprijine drepturile LGBT. ”Toți oamenii trebuie tratați cu respect și demnitate, trebuie să trăiască liniștiți, indiferent cine sunt și pe cine iubesc”, arată documentul, redactat în stilul ambiguității diplomatice și plin de eufemisme.

Textul recomandă ”combaterea incriminării statutului LGBT și a comportamentului sexual asociat, precum și combaterea homofobiei, transfobiei și intoleranței” față de stilul de viață al acestor grupuri. Documentul sugerează că agențiile americane trebuie să ia în calcul necesitățile comunităților LGBT atunci când distribuie fonduri în alte țări. Memorandumul recomandă ”un răspuns rapid și consistent” din partea guvernului SUA atunci când se constată ”incidente grave care amenință drepturile LGBT în străinătate”. ”Când guvernele străine impun restricții privind aceste drepturi, agențiile SUA care acționează în străinătate vor avea în vedere un răspuns specific, folosind instrumente diplomatice, precum și, atunci când e cazul, sancțiuni, interzicerea vizelor și alte acțiuni”.

Armata SUA, apărătoarea LGBT

Cum ar putea arăta un caz concret de sancționare a unui stat care nu respecta viziunea administrației Biden despre drepturile LGBT? O arată un memorandum al Pentagonului emis la circa o lună după memorandumul prezidențial. Acest document face referire directă la decretul lui Joe Biden care transformă promovarea în întreaga lume a drepturilor LGBT într-o chestiune de securitate națională a Statelor Unite.

”În conformitate cu Memorandumul Prezidențial, politica Departamentului Apărării este să pună capăt violenței și discriminării pe baza orientării sexuale, a identității de gen, a caracteristicilor sexuale, iar Departamentul va fi un exemplu în promovarea drepturilor persoanelor LGBTQI+ în întreaga lume”, se arată în memorandumul Pentagonului. Important este că ”Memorandumul prezidențial definește Departamentul Apărării atât ca agenție implicată militar în străinătate, cât și ca agenție implicată în ajutoare, asistență și programe de dezvoltare”.

Ce va trebui să facă Armata SUA? Memorandumul Pentagonului spune:

Să depună eforturi mai mari pentru a combate incriminarea LGBTQI+ de către guvernele străine sau să depună eforturi pentru combaterea discriminării, a homofobiei, transfobiei, intoleranței pe baza statutului LGBTQI+.

Să extindă acțiunile care să asigure colaborarea Departamentului Apărării cu guvernele, cetățenii, societatea civilă, cu sectorul privat, pentru a promova respectarea drepturilor LGBTQI+, atunci când se iau decizii de finanțare.

Să acționeze în forurile bilaterale și multilaterale pentru a combate discriminarea, să sporească numărul țărilor care vor să respecte drepturile LGBTQI+, să întărească rolul societății civile pentru susținerea drepturilor LGBTQI+, să întărească politicile și programele instituțiilor multilaterale în privința respectării drepturilor LGBTQI+, ale refugiaților și azilanților.

Practic, după ce președintele Donald Trump a transformat Pentagonul într-un agent de vânzări al complexului militaro-industrial american, Joe Biden îl transformă în avocat al drepturilor LGBTQ, cu putere de decizie în privința alocării fondurilor pentru ONG-uri, în funcție de cum promovează aceste drepturi. Trebuie ținut cont de faptul că drepturile omului, iar acum drepturile LGBT, sunt deseori preferate de administrațiile americane sau de Congres pentru a justifica reduceri ale finanțării pentru proiecte externe, în locul argumentelor economice.

Istoria recentă ne arată că SUA nu au recurs la sancțiuni (prevăzute și în memorandumul lui Joe Biden) decât în cazuri extreme (Iran, țări africane) de încălcare a drepturilor LGBT. Nu a fost penalizat nici guvernul Poloniei, nici președintele homofob al Braziliei, Jair Bolsonaro. Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla sub administrația Biden și cumva fi interpretat acest memorandum cu exprimări foarte ambigue.

De ce au a se teme aliații?

Revista The American Conservative trece în revistă câteva cazuri de state aliate NATO care ar putea fi afectate de noul rol încredințat Pentagonului în domeniul LGBT. Ungaria este un stat aliat NATO care, la începutul acestui an, a modificat constituția pentru a stabili că ”la baza familiei stă căsătoria și relația dintre părinți. Mama este o femeie, iar tatăl este un bărbat”. ”Acum, noua administrație contrapune Pentagonul unor state aliate care cred în definiția creștină a căsătoriei. Dacă încă nu credeți că in SUA urmează să fie persecutați creștinii, atunci trăiți într-o altă lume”, scrie The American Conservative.

Și Polonia este un stat aliat NATO, ba încă unul extrem de dedicat alianței cu SUA, un client model al industriei americane de apărare, cu inițiative de construire a unei baze militare americane permanente pe teritoriul național. Constituția Poloniei definește însă căsătoria ca un act între un bărbat și o femeie, iar parlamentul se pregătește să interzică adopțiile pentru cuplurile LGBT. ”A devenit Polonia un inamic al Americii? Se tem polonezii că Pentagonul a pus ochii pe ei și îi vede ca inamici într-un război cultural? Da, se tem”, scrie The American Conservative.

Grecia este stat aliat NATO. Este o țară liberală din punct de vedere sexual, însă nu permite căsătoriile între persoane de același sex. Va deveni Grecia un dușman al Pentagonului?

Și iată cum, exportându-și în țările aliate propriul război cultural, SUA dau o mână de ajutor Rusiei și trag un glonț în piciorul mulțimii de agenții și ONG-uri dedicate luptei cu propaganda Moscovei, alimentate din banul contribuabilului american. Fără efort și fără prea multă cheltuială, Moscova își poate reface imaginea de A Treia Romă. Politicieni, formatori de opinie și personalități pro-americane de orientare conservatoare din țările aliate ar putea considera că este prea mult, prea devreme sau de-a dreptul deplasat ceea ce li se solicită de peste Ocean.

”Că guvernul SUA susține o politică privind drepturile LGBTQ în țară și în străinătate este una. Însă să folosești armata SUA în acest scop, în special când nu toți aliații SUA urmăresc acest obiectiv, este cu totul altceva. Le spunem Ungariei, Poloniei, Cehiei și altor state NATO că «puterea noastră este diversitatea – și dacă aveți alte opinii cu privire la căsătorie și homosexualitate, atunci vom folosi forța armată pentru a vă face să cedați»”.

”Ce înseamnă că Pentagonul este angajat în combaterea homofobiei, transfobiei, etc. în alte țări? De ce anume ar trebui să se teamă țări ca Ungaria, Polonia, Turcia? Ce ar trebui să aibă în vedere alți aliați, precum statele arabe, în contextul creat de aceste noi legi ale administrației Biden?”, se întreabă The American Conservative.

Acțiune conjugată UE-SUA

Nu doar SUA vor actiona, eventual prin intermediul NATO și al parteneriatelor strategice, pentru promovarea drepturilor LGBT. Acțiunile acestea se vor conjuga cu cele ale UE. Cazul Poloniei este grăitor. În toamna anului trecut, câțiva edili din Polonia au decis să-și proclame orașele drept ”zone libere de LGBT”.

Care a fost reacția ambasadei SUA? Având în vedere că ambasadoarea Georgette Mosbacher a apărat reforma justiției în SUA în fața atacurilor UE, spunând ca ”multe dintre atacurile asupra Poloniei legate de valorile democratice sunt exagerate, da sunt exagerate”, ne-am fi putut aștepta la o declarație neutră. Nu a fost așa. Ambasadoarea a spus: ”Respect întru totul faptul că Polonia este o țară catolică, însă trebuie să știți că, în ce privește LGBT, sunteti de partea greșită a istoriei”. A făcut limpede că promovarea drepturilor LGBT este o politică a Departamentului de Stat mai importantă chiar decât promovarea ”statului de drept”. Iar asta se întâmpla pe vremea administrației Trump. Cu o administrație democrată la Casa Albă, ar trebui să ne așteptăm la o „promovare” mult mai agresivă a LGBTQI+.

Care a fost reacția UE? Imediat după decizia câtorva primari din Polonia, UE a hotărât să nu mai ofere acces la fondurile europene acelor administrații locale. Apoi, la începutul lunii martie 2021, Parlamentul European a adoptat o rezoluție care declară întreaga Uniune Europeana drept ”zonă de libertate” pentru persoanele LGBT.

Când administrația SUA consideră că promovarea drepturilor LGBT în întreaga lume este o chestiune de securitate națională, când până și Pentagonul este însărcinat cu aceasta misiune, când până și desenele animate par produse cu acest scop, nu va mai fi mult până când copiii vor întreba ”Tati, ce este trans pride?”, ”Mami, ce înseamnă pansexual?”, Bunico, ce esta aia Intersex și Nonbinary Pride?”. Va fi un moment în care părinți din „intreaga lume”, cum spune decretul lui Joe Biden, vor face haz de necaz și vor mulțumi Hollywoodului că există, că îi ajută să-și crească copiii explicând și exemplificând în producțiile sale aceste lucruri. Însă alții vor spune că e gata cu gluma și vor recurge la sfatul jurnalistului Rod Dreher: ”Repliați-vă. Nu puteți lupta cu aceste lucruri. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă protejați copiii cât de bine puteți”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/gata-cu-gluma-pentagonul-devine-militant-lgbt/

Sute de reacții adverse după vaccin

 


47.196 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, perioadă în care au fost raportate 230 de reacții adverse, a anunțat luni Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19.  Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 23.874 au primit prima doză de vaccin, iar restul a doua doză.

35.850 persoane au fost imunizate cu vaccin Pfizer, 4.023 cu Moderna și 7.323 cu AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare, au fost vaccinate în România 1.769.978 de persoane, din care 970.648 au primit prima doză, iar 798.730 – ambele doze.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 230 de reacții adverse, dintre care 139 cu AstraZeneca, 66 cu Pfizer și 25 cu Moderna.

Din decembrie 2020, când a fost dat startul campaniei de vaccinare, au fost raportate 8.912 reacții adverse, 4.467 după vaccinul Pfizer, 649 după Moderna și 3.796 după AstraZeneca.

CNCAV precizează că 109 reacții adverse sunt în curs de investigare.

sursa:https://www.cotidianul.ro/sute-de-reactii-adverse-dupa-vaccin/

Decizia lui Clotilde, în plină pandemie

 


În plină pandemie, când toate autoritățile îi dau înainte cu păstrarea condițiilor de igienă, la București este fix pe dos. Cel puțin în sectorul 1, acolo unde primarița a luat o decizie incredibilă. Mai exact, propune reducerea temporară a frecvenţei cu care sunt salubrizate de Romprest străzile şi zonele cu trafic pietonal intens, un proiect de hotărâre pe această temă regăsindu-se pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Consiliului Local de marţi.

„Se aprobă diminuarea temporară, până la data de 31.12.2021, a frecvenţelor de intervenţie pentru operaţiunile activităţii de măturat, spălat, stropit şi întreţinere a căilor publice”, stipulează proiectul citat de stiripesurse.ro

Documentul precizează că este necesară reanalizarea activităţilor serviciului de salubrizare astfel încât costurile acestora să se încadreze în constrângerile bugetare.

„Adresa nr. 783/19.02.2021 emisă de către Direcţia Management Economic recomandă o propunere bugetară prudenţială pentru proiectul de buget aferent anului 2021, precum şi pentru estimările aferente perioadei 2022-2024. Pentru serviciile de salubritate pentru proiectul de buget aferent anului 2021 a fost estimată suma maximă de 135.000.000 lei. Astfel, se impune necesitatea de a reanaliza activităţile serviciului de salubrizare pentru încadrarea costurilor acestuia în constrângerile bugetare aferente proiectului de buget pentru anul 2021”, prevede referatul de aprobare al proiectului.

Conform sursei citate, constrângerile bugetare, pe de o parte, precum şi obligativitatea prestării serviciului public de salubrizare în condiţii de eficienţă, fără impact major asupra sănătăţii publice, pe de altă parte, impun necesitatea de a analiza şi propune „măsuri reale şi aplicabile pentru a asigura continuitatea desfăşurării operaţiunilor prevăzute de lege, respectiv: măturatul, spălatul, stropirea şi întreţinerea căilor publice”.

Mediul nu va fi afectat, întrucât măsurile propuse vor fi dublate de activităţi de prevenţie şi conştientizare a locuitorilor Sectorului 1 cu privire la păstrarea şi menţinerea unui mediu curat, precum şi de posibilitatea de a realiza orice fel de operaţiune suplimentară faţă de program, pe baza unor note de comandă suplimentară, se mai arată în referatul de aprobare.

sursa:https://www.cotidianul.ro/decizia-lui-clotilde-in-plina-pandemie/

Dana Budeanu a lansat aplicația ”Verdict App”: ''O rubrică foarte urmărită va fi ”Fătălăul zilei''

 


Dana Budeanu a anunţat luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei, că mult așteptata aplicație tocmai ce a fost lansată. Designerul şi criticul de modă a mărturisit, că a ales ca Verdict App să fie lansată chiar de ziua mamei sale. ''Mama mea este un înger pe pământ și tot ceea ce există blând în mine este de la ea'', a spus Dana Budeanu.

”Încet, încet ies de pe rețelele de socializare. Voi ieși definitiv și mă retrag pe o aplicație pe care am lansat-o astăzi, în această seară. Se numește Verdict App și este ca un copil mic, ca un bebeluș al meu. Tot ce există pe această aplicație îmi aparține exclusiv.  De mâine, verdictul politic intră exclusiv doar pe aplicație, restul verdictelor vor trece încet, încet doar pe aplicație. Momentan sunt și pe YouTube, dar nu ceea ce găsiți pe aplicație și în formatul respectiv. Toată informația pe care eu o am și pe care voi nu o citiți și nu sunteți atenți, va exista pe aplicație.

Aplicația are nouă rubrici, dintre care una pe care o consider cea mai importantă. Este verdictul oamenilor. Oamenii scriu, mie îmi scriu oricum, dar acum vor scrie într-un loc unde toată lumea îi va putea  auzi. Mie îmi este imposibil să fac asta. Primesc foarte multe mesaje în fiecare zi și nu primesc prostii și nu primesc minciuni, dar mă depășește din punct de vedere al capacității și de citire și de orice. Vor avea acest canal pe care să scrie. Se numește Verdict App.

Este ziua mamei mele astăzi. Mama mea este un înger pe pământ și tot ceea ce există blând în mine este de la ea. Astăzi este ziua ei. Am lansat aplicația la ora la care ea s-a născut, culmea. S-a născut la 10  seara și am lansat-o atunci (...) Este un proiect la care am lucrat foarte mult. Este un proiect care chiar dacă va fi downloadat de copii, liceeni, va fi un proiect safe și pentru ei. Aș vrea să lăsați telefoanele acasă, măcar în weekend-uri, măcar când vă întâlniți cu prietenii, aș vrea să facem această tranziție încet, încet și să înțelegeți că ați pierdut foarte mulți ani, ani superbi, pentru că, cu toții suntem copilăria pe care am trăit-o. Voi ați sărit-o. Adolescenții de astăzi nu se mai joacă, nu mai fac prostii. Stau doar pe telefoane, nu citesc deloc. Este o aplicație unde sunt eu toată, care are nouă rubrici, în care fac o revistă a presei deșteaptă.

(...) Am şi rubrică dedicată fătălăilor. Cred că o rubrică foarte urmărită va fi ''Fătălăul zilei''. Avem verdictul politic, bineînţeles, avem verdictul media, avem o rubrică foarte dragă mie. Este singura pe care conţinutul nu îmi aparţine, unde am trei invitaţi permanenţi. Este Paul Hitter pe care îl ador, pur şi simplu, un spirit extraordinar, un artist complet liber şi un om mai mult decât liber, o voce foarte cenzurată pe toate reţelele de socializare. Nu va mai fi nevoie. Se poate desfăşura liber. Avem un scriitor sub pseudonim momentan şi îl avem pe Vlad Mitric-Ciupe care va scrie multă istorie adevărată'', a anunţat Dana Budeanu, luni, în exclusivitate la Antena 3.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/dana-budeanu-aplicatie-verdict-app-596628.html

O explozie puternică a fost auzită în Franța, Țara Galilor și Anglia în acest weekend

 


Se pare că ar fi fost sunetul produs de un meteorit extrem de rar, o minge de foc care s-ar fi prăbușit în Canalul Bristol. 

Ministerul Apărării a venit cu precizări și a anunțat că zgomotul nu a fost cauzat de un avion RAF, așa cum s-a mai întâmplat în trecut. 

Conform martorilor, zgomotul puternic a fost însoțit de o strălucire pe cer, observată în Franța, Anglia, Țara Galilor și chiar Jersey. Experții care au analizat imaginile surprinse spun că ar fi vorba de o minge de foc extrem de rară. Ei subliniază că meteoritul trebuie să fi fost foarte mare pentru a putea fi observat în jurul orei 15:00. 

Au fost multe reacții din Franța, din nord-est, de unde există date care sugerează că mingea de foc s-a prăbușit în Canalul Bristol. Vânătorii de meteoriți spun că, dacă bolidul a fost suficient de strălucitor pentru a fi văzut în timpul zilei și suficient de substanțial pentru a provoca un boom sonor, este probabil să fi lăsat resturi undeva pe Pământ, scrie Sky News. 

Vezi videoclipul AICI


sursa:https://www.dcnews.ro/explozie-auzita-in-anglia-si-franta-provocata-de-un-meteorit-minge-de-foc-extrem-de-rara_809449.html