4.05.2021

Prognoza privind dezvoltarea lumii în 2021, în perioada de restabilire după criza cauzată de pandemia de coronavirus

 


DECI, PANDEMIA  A PICAT ! CE VOM FACE ÎN CONTINUARE  ? 

Una dintre cele mai mari agenții analitice din lume a făcut prognoza privind dezvoltarea lumii în 2021, în perioada de restabilire după criza cauzată de pandemia de coronavirus. Potrivit analiștilor agenției, unele țări pot "să nu țină pasul cu tendința" în timpul procesului de redresare.

În calitate de lideri ai lumii "post-pandemice", agenția a numit SUA și China, informează RIA Novosti. Washingtonul a fost numit "locomotiva redresării" grație trilioanelor de dolari cheltuite pentru stimularea bugetului. Succesul Beijingului este explicat prin lupta efectivă împotriva pandemiei în interiorul țării.

În publicație se menționează faptul că creșterea economiei globale va fi cea mai importantă din perioada anilor 1960 și va constitui 6,9%. Cu toate acestea, ritmul de recuperare nu va fi același în toate țările din cauza diferitelor rate de vaccinare și a disponibilității medicamentelor. Țările în curs de dezvoltare și Uniunea Europeană vor fi printre codași, în primul rând Franța și Italia, consideră experții agenției.

Multe țări vor avea nevoie de ani de zile pentru a se întoarce la nivelul de până la COVID. Mai ales, suferă foarte mult statele care pun accent pe turism în economia lor, consideră experții.

În primul trimestru al acestui an, economia globală a arătat o creștere de 1,3%. Rate mari de creștere sunt observate în Statele Unite, în timp ce în Franța, Germania, Italia, Marea Britanie și Japonia există o reducere a PIB-ului. Rusia, Brazilia și India sunt încă în urma Chinei în ceea ce privește ratele de creștere.

sursa:https://m.ro.sputnik.md/International/20210405/34268635/Liderii-lumii-post-pandemice-cine-sunt-prognoza-agentiei-Bloomberg.html

Populația vârstnică moare brusc din motive „inexplicabile”, iar decesele nu mai sunt catalogate ca fiind de Covid-19

 


Am primit pe adresa redacției un material semnat de dr. Eddy Bettermann și tradus de unul dintre cititorii noștri fideli. Îi mulțumim pe această cale și vă invităm să îl citiți în cele ce urmează:

În întreaga lume, autoritățile medicale observă o creștere a deceselor vârstnicilor, după vaccinarea Covid. Gibraltar, o națiune situată la vârful sudic al Spaniei, suferă de o creștere inexplicabilă a deceselor persoanelor în vârstă. În a doua săptămână a lunii ianuarie, un subgrup al populației vârstnice a început brusc să moară. Noul val de decese inexplicabile ale persoanelor vârstnice este de aproape trei ori mai mare decât decesele de coronavirus înregistrate în 2020.

Noua creștere inexplicabilă a deceselor vârstnicilor are loc de aproximativ 40 de ori mai repede în comparație cu statistica generală a deceselor Covid-19 petrecute de când a fost declarată prima dată pandemia. Această creștere a deceselor vârstnicilor a avut loc după ce 5.847 de doze de vaccinuri experimentale bazate pe ARN mesager au fost administrate cetățenilor din Gibraltar. În doar o săptămână, 17% din populația țării fusese inoculată cu prima doză din vaccinul experimental ARNm produs de Pfizer.

Înainte de începerea experimentului de vaccinare, numărul deceselor legate de coronavirus nu depășea 10 persoane. După lansarea vaccinului, numărul total de decese a crescut la 45. În primele 8 zile ale programului de vaccinare, 35 de vârstnici au decedat brusc.

După prima săptămână de vaccinare, ministrul Fabian Picardo a spus: „Aceasta este acum cea mai gravă pierdere de vieți omenești înregistrată de gibraltarieni în ultimul secol. Chiar și în timpul războiului, nu am pierdut niciodată atât de mulți oameni într-un timp atât de scurt.”

Decesele provocate de vaccinuri vor fi puse pe seama noii „variante de coronavirus”.

În 2020, examinatorii medicali ar fi etichetat cu ușurință aceste decese subite ca decese cu Covid, dar acum ele sunt oarecum inexplicabile, fără o cauză definitivă. Înainte ca vaccinarea Covid să fie demarată, vârstnicii au murit de Covid-19. Acum, vârstnicii mor din nou „din cauze naturale”, însă imediat după vaccinare. Nu va trece mult până când o creștere a deceselor vârstnicilor din întreaga lume va fi pusă pe seama unei noi variante a SARS-CoV-2, autoritățile medicale urmând să ceară noi vaccinuri, mai multe doze și actualizări ale vaccinului bazat pe ARNm. Nu ridică suspiciuni faptul că o nouă variantă mortală de covid a devenit brusc știre imediat după lansarea vaccinării?

Gibraltar nu este singura națiune care a raportat creșterea bruscă a deceselor vârstnicilor. În Norvegia, 29 de persoane în vârstă au decedat brusc în primele două săptămâni după administrarea primei doze de vaccin. În orele de după vaccinare și, uneori, la doar câteva minute după aceea, acești vârstnici au avut efecte secundare similare, inclusiv, dar fără a se limita la: stare generală de rău și epuizare extremă; reacții alergice severe, inclusiv șocuri anafilactice; sindrom inflamator multi-sistem; tulburări psihologice; convulsii; paralizie, inclusiv „paralizia lui Bell”.  Agenția norvegiană pentru medicamente a declarat că „toate decesele sunt legate de acest vaccin [Pfizer]”, deoarece a fost singura intervenție care a precedat decesele bruște ale persoanelor în vârstă.

În Auburn, New York, la căminul de bătrâni din districtul Cayuga, nici o persoană nu murise de coronavirus, dar după ce a fost demarată campania de vaccinare pe 22 decembrie 2020, locuitorii au început brusc să se îmbolnăvească. După o săptămână de vaccinare, care a acoperit 193 de rezidenți și 113 membri ai personalului, 137 s-au îmbolnăvit și 24 de bătrâni au decedat până pe 9 ianuarie 2021.

Mass-media încearcă să normalizeze boala și moartea induse de vaccin

Mass-media centrală a încercat chiar să normalizeze aceste probleme de sănătate și decese cauzate de vaccin. Un raport al Express din Marea Britanie a scris că efectele secundare ale vaccinului și chiar decesele sunt un semn că vaccinul funcționează! Raportul continuă să apere vaccinul, acuzând sistemul imunitar al victimelor că a reacționat excesiv și a provocat leziuni în urma vaccinului. Întotdeauna mortul e de vină. Lăsând gluma deoparte, agenția de știri a transmis:

„Efecte secundare ale VACCINULUI: Multe persoane sunt îngrijorate de rapoartele în creștere ale îmbolnăvirilor și chiar ale deceselor după vaccin. Experții susțin că acesta este un rezultat previzibil și poate fi de fapt un lucru bun. Ce se întâmplă mai exact cu corpul atunci când este vaccinat și de ce se îmbolnăvește după ce înainte se simțea bine?”

Legenda baseballului, Hank Aaron, a fost una dintre multele persoane publice care a fost folosită de companiile farmaceutice pentru a-și promova injecția experimentală. Hank Aaron a fost filmat primind prima doză, în timp ce încuraja minoritățile (rasiale -n.red.) să se alăture campaniei și să primească vaccinul „salvator”. El nu a mai ajuns la următoarea vizită medicală pentru a primi a doua doză, din cauză că a decedat brusc „în somn” la 17 zile după administrarea primei doze. Holocaustul nu va face decât să-și continue cursul, deoarece frauda și tirania medicală îi sunt impuse populației la nivel mondial.

Lance D Johnson

 Sursa primară: DrEddyMD.com

Surse secundare: 

Articles.Mercola.com

MedicalExpress.com 

 Express.co.uk  

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/Populatia-varstnica-moare-brusc-din-motive-inexplicabile-iar-decesele-nu-mai-sunt-catalogate-ca-fiind-de-Covid-19.-Traducerea-Cititorului-166110

Limba română studiată la Academia Națională din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei

 


Andri Cerniak, colonel și rector la Serviciului de Sercuritate al Ucrainei, a afirmat că, pe lângă cele 12 limbi străine studiate la centrul lingvistic al Academiei, se numără și limba română. "Printre acestea, se numără limbile de bază - germana, engleza și franceza, dar și limbi precum araba, chineza, persana, turca, maghiara, româna sau poloneza" , a spus Cerniak, potrivit românia-actualități.ro.

Potrivit rectorului, Serviciul de securitate al Ucrainei se confruntă cu diverse provocări, menționâd că Academia va recruta și alți specialiști care să cunoască diferite limbi. "Chiar și în principalele țări europene există structuri care sunt subordonate statului agresor (Rusia, n.r.). Spun acest lucru în calitate de persoană care a condus o unitate de combatere a agresiunii informaționale. Au existat cazuri în care resurse media bine cunoscute din Germania și țări din Europa de Est au fost controlate de Federația Rusă și au fost folosite pentru a lansa anumite campanii informaționale. Apoi, acestea au fost preluate de televiziunea Rossia-24 și de alte mass-media și au fost răspândite peste tot în lume", a afirmat Cerniak, citat de românia-actualități.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a numit în 2019 în funcția de șef al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei pe Valeri Evdokimov, dar care a fost înlocuit după un an de Valeri Kondratiuk, fost atașat militar al Ambasadei ucrainene din SUA.

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/Limba-romana-studiata-la-Academia-Nationala-din-cadrul-Serviciului-de-Securitate-al-Ucrainei-166100

O mare victorie pentru Omenire și Libertate: Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști

 

O mare victorie pentru Omenire și Libertate: Curtea Supremă  a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști.

Bill Gates, Fauci (falsul specialist american în boli infecțioase), și Big Pharma au pierdut procesul în fața Curții Supreme a Statelor Unite, pentru că nu au putut dovedi că toate vaccinurile lor din ultinii 32 ani au fost fără pericol pentru sănătatea publică !

Plângerea penală a fost depusă de un grup de savanți și juriști în frunte cu senatorul Robert F. Kennedy Jr. care a declarat: “NOUL VACCIN COVID TREBUIE EVITAT CU ORICE PREȚ”. Vezi:https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa zisul  ”VACCIN ARNm”, de ultimă generație interferează direct cu genomul pacientului, alterând materialul genetic al acestuia. interferează direct cu materialul genetic al acestuia. Aceasta este o manipulare genetică interzisă și considerată crimă.

Bun sau rău, Vaccinul tradițional conținea agentul patogen (microb sau virus) fie ucis, fie atenuat sau slăbit, care se injecta în corpul omenesc pentru a produce anticorpi. De data asta este vorba de altceva. Produsul ARNm este o armă biologică de luptă, modificare, manipulare și exterminare genetică a omenirii.

ARMELE GENETICE ARNm fac parte din grupul cel mai recent de pretinse “vaccinuri”. Odată injectată în organism, această armă genetică pătrunde în celulele omului, reprogramând ARN-ul și ADN-ul care încep să fabrice un alt tip de preoteină decât cea normală, lăsată de Dumnezeu sau Mama Naturp. Altfel spus, acest așa zis vaccin nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale, fiind un instrument de influență genetică, O ARMĂ GENETICĂ !

Cu alte cuvinte este vorba de distrugerea pământenilor. Ce se va întâmpla cu cei  ce nu vor  muri într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă după injectarea armei genetice în corpul lor ? Răspuns: ACEȘTIA VOR DEVENI OAMENI MODIFICAȚI GENETIC !

Ca urmare a prezenței acestei arme în corpul lor, cei în cauză nu vor mai putea trata consecințele posibile ale acesteia. Vrând, nevrând, cei în cauză vor trebui să accepte aceste consecințe, care nu vor mai putea fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din organism. Practic, aceștia vor prezenta o boală genetică precum sindromul lui Down, sindromul lui Klinefelter sau cel al lui Turner, insuficiență cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindromul lui Rett, etc., sindromul genetic dobândit fiind veșnic.

Aceasta înseamnă că: dacă un simptom al injectării apare după efectuarea acesteia, nici eu, nici alt terapeut, nimeni nu  va putea ajuta pe cel în cauză, pentru că distrugerea provocată de această armă genetică este ireversibilă.

Frans Daems 

sursa:https://www.incorectpolitic.com/o-mare-victorie-pentru-omenire-si-libertate-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-anulat-vaccinarea-universala-pe-care-o-preconiza-banda-lui-bill-gates-si-a-celorlalti-talhari-mondialisti/?fbclid=IwAR2Q7HKYSgm8Cny2VipRCSZ6dgyR3tzeKAFP7wvX9dJAyBYmg-rKTAxtXsE

Noi acuzații de colaborare cu Securitatea. Băsescu: Mi-e greu să-mi aduc aminte de ceva de acum 49 de ani

 


ȘI NOUĂ NE ESTE GREU SĂ TE MAI SUPORTĂM  !

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a reacționat după noile acuzații - și-ar fi turnat un coleg de la Academia Navală, la Securitate, pentru că a vândut un ceas și două perechi de butoni. 

Ies la iveală noi acuzații pentru Traian Băsescu în cazul presupusei colaborări cu fosta Securitate. Un document citat de Grupul de Investigații Politice arată că fostul președinte Traian Băsescu și-ar fi turnat un coleg de la Academia Navală pentru că a vândut un ceas și două perechi de butoni. 

Totul s-ar fi întâmplat în 1972, iar Traian Băsescu ar fi folosit numele conspirativ „Petrov”.

Ulterior, fostul coleg al lui Băsescu ar fi avut corespondența interceptată de Securitate, ar fi fost pus să dea explicații și ar fi primit aviz negativ pentru plecarea în străinătate.

Traian Băsescu are pe rol un proces deschis de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Reacția lui Traian Băsescu 

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a reacționat pentru Realitatea Plus după aceste noi acuzații la adresa sa. 

„Documentul pe care îl văd este un document scris la mașină de ofițeri ai Securității, ai contra-informațiilor, nu știu exact de cine. Este vorba despre ceva ce s-ar fi putut petrece acum 49 de ani. Mi-e foarte greu să vă dau un răspuns până când nu văd documentele. (...) Urmăresc o clarificare în instanță.”, a declarat Traian Băsescu.

De asemenea, Băsescu a spus că „Mi-e greu să-mi aduc aminte de ceva de acum 49 de ani. Dar ce este ilegal dacă s-a întâmplat ? Problema este dacă ai mințit !”. 

„Am mințit sau nu am mințit - este o întrebare. A doua, vreau să văd dacă eu am făcut aceste afirmații. Trebuie să fie un document scris de mine.”, a precizat fostul președinte, menționând că abia după ce vede documentele va face mai multe precizări. 

sursa:https://www.dcnews.ro/noi-acuzatii-de-colaborare-cu-securitatea-basescu-mi-e-greu-sa-mi-aduc-aminte-de-ceva-de-acum-49-de-ani-dar-ce-este-ilegal-daca-s-a-intamplat_812451.html

Cîţu: Fără certificat verde !

 


CÎȚU ZICI CĂ E FRATE CU CIOLACU :  PROMITE dar NU SE ȚINE de CUVÂNT. CÂND se APROPIE TERMENUL parcă îl aud că  SPUNE :  PĂI NU SE POATE CĂ ... VACCINUL ... CĂ PANDEMUȚA ... CĂ ... U.E. etc. A MINȚIT  ATÂT de MULT încât eu personal NU-L MAI CRED

Florin Cîţu a transmis un mesaj ferm despre certificatul verde. 

Premierul a fost întrebat dacă se va implementa certificatul verde de vaccinare la noi în ţară. "În niciun caz ! În România nu se va aplica certificatul verde. Românii vor merge în vacanţă fără.

De aceea avem acest comitet interministerial, pentru a ne asigura că sunt reguli pe care le vom respecta, dar fără certificat verde", a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, premierul Florin Cîţu. 

„Avem nevoie să arătăm românilor momentul când vom reveni la normalitate. 1 iunie e primul pas și trebuie pregătit”, a mai zis Florin Cîțu în conferinţa de presă. 

„Totul depinde de campania de vaccinare”, a subliniat Cîțu, adăugând: „Aveți încredere că vom trece și peste această perioadă !”

sursa:https://www.dcnews.ro/citu-fara-certificat-verde_812409.html

Monica Pop, despre declarațiile lui Vlad Voiculescu: Nu pot să spun decât că este iresponsabil

 


INCONȘTIENȚA NAȘTE MONȘTRI, precum cei de la Ministerul CONTRASĂNĂTĂȚII

Medicul Monica Pop a vorbit duminică la Antena 3 despre ultimele declarații făcute de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, pe care îl consideră iresponsabil și inconștient.

"Este absolut iresponsabil. Am avut o comunicare, i-am trimis ceva apărut pe o rețea de socializare, a întrebat cum pot să cred lucruri atât de neadevărate." a povestit Monica Pop la Antena 3.

"A zis că nu greșește cu absolut nimic și sunt răuvoitori în jurul lui și ei spun asta. El nici măcar nu e conștient de ce face, asta e mai grav decât orice.

A apărut un articol care a pornit de la o somitate din Viena, apropo de studiile lui. Asta i-am trimis. El a zis cum cred în mizeria asta."

Vlad Voiculescu, apel la populație să respecte restricțiile: Avem nevoie să evitați aglomerările, să purtați masca, să nu ieșiți din casă, măsuri de igienă, ca oamenii să se vaccineze.

„Ne confruntăm cu limite care nu țin de investiții, ci de resursa umană. Nu putem trage la infinit de aceeași oameni. Avem nevoie să evitați aglomerările, să purtați masca, să nu ieșiți din casă, măsuri de igienă, ca oamenii să se vaccineze. Vom avea în perioada următoare destule vaccinuri pentru toată lumea.

Între Paștele catolic și cel ortodox, va fi proba unei generații, cum bunicii și-au dat proba în cel de-al doilea război mondial. Cu un comportament responsabil putem să salvăm mai mulți oameni decât au decedat la Revoluție.

Cu un comportament responsabil putem depăşi o pandemie care ne costă pe noi toţi nu numai pe cei care se îmbolnăvesc ci şi pe cei care trebuie să aştepte să primească tratamentul medical de care au nevoie şi pe cei care trebuie să respecte restricţii şi pe toată lumea, pentru toată lumea sunt costuri semnificative.

Avem şansa să trecem peste această, pandemie dacă punem cu toţii umărul”, a declarat ministrul Sănătăţii duminică, într-o conferinţă de presă.

sursa:https://www.antena3.ro/coronavirus/monica-pop-despre-vlad-voiculescu-este-iresposabil-597753.html

Claudiu Târziu, AUR: Să răspundă Guvernul, de ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul

 


Co-președintele partidului AUR a vorbit duminică seara la emisiunea subiectiv de la Antena 3 despre ultimele declarații făcute de ministrul Sănătății și despre măsurile luate de CNSU, în urma cărora mii de români au ieșit în stradă, timp de o săptămână.

"Nu știu cine se uită în gura lui. Ar trebui mâine să își dea demisia. Omul se vede că nu știe de fapt nimic. Omul știe ce spune, manipulează." spune Claudiu Târziu despre Vlad Voiculescu.

"Ar trebui să răspundă Guvernul ăsta. De ce se consideră că virusul circulă mai cu fervoare noaptea. De ce închid magazinele la ore când oamenii nu și-au terminat serviciul. Iată se fac cozi peste tot, iar cei care nu mai prind magazinele deschise fac cozi la benzinării.

De ce se duce campania asta pentru vaccinare și ni se spune că trebuie făcut, dar nu ni se face și o campanie de informare. Având în vedere că vaccinurile astea sunt în studiu clinic.

Unii nu știu, iar cei care știu ascund alte interese."


sursa:https://www.antena3.ro/emisiuni/subiectiv/claudiu-tarziu-sa-raspunda-guvernul-de-ce-inchid-magazinele-597755.html

Testarea în şcoli, un „insucces major”

 


LĂSAȚI-NE COPIII în PACE, v-ați ”DISTRAT” DESTUL !

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus, duminică, pe pagina sa de Facebook, faptul că în 8 săptămâni de școală, începând din 8 februarie, au fost folosite mai puțin de 2% din numărul total de teste antigen rapide puse la dispoziție pentru testarea în școli.

Acest „insucces major” a fost cauzat, potrivit ministrului, de lipsa de personal medical sau de indisponibilitatea acestuia pentru administrarea testelor antigen rapide și de faptul că acest tip de teste sunt considerate de foarte mulți părinți ca fiind „invazive”, deci traumatizante pentru copii, mai ales pentru cei de vârstă mică.

„Drept urmare, părinții nu și-au dat acordul pentru testarea în acest fel”, spune Cîmpeanu, care este de părere că soluția este utilizarea unor teste non-invazive care înlătură cele două neajunsuri (nevoia de administrare de către personal medical și reticența părinților cu privire la exprimarea acordului absolut necesar pentru elevii minori).

Testele antigen rapide rămase, adică peste un milion, ar putea fi redirecționate pentru testarea adulților.

„Achiziția acestor teste non-invazive trebuie făcută de entități cu competență în domeniul medical. Ministerul Educației nu are competențe și atribuții pentru achiziția niciunui tip de test medical. De aceea, mizăm foarte mult pe sprijinul Ministerului Sănătății (ca autoritate guvernamentală în domeniul sănătății) pentru implicare în vederea asigurării unei protecții sanitare corespunzătoare în școlile din România”, spune Cîmpeanu.

Astfel, Ministerul Educației va putea propune, la finalul lunii mai – începutul lunii iunie, reluarea cursurilor cu prezență fizică pentru toate școlile, fără scenarii diferențiate, dacă vor fi întrunite simultan patru condiții.

Ministrul Sorin Cîmpeanu enumeră cele patru condiții:

1. Respectarea regulilor de protecție sanitară în școli. Aceste reguli se respectă mai riguros în școli decât în cele mai multe locații (purtare mască de protecție, respectare reguli de igiena, distanțare adecvată, aerisire spații);

2. Susținerea continuării campaniei de vaccinare a personalului din învățământ. În acest moment, personalul din învățământ este cea mai numeroasă categorie socio-profesională din perspectiva numărului de persoane vaccinate – echivalent deja cu aproape 50% din totalul celor 350.000 de angajați din sistemul național de învățământ.

3. Testele non-invazive să fie disponibile în școli în data de 4 mai, la revenirea din vacanță/reluarea cursurilor conform scenariilor verde/galben/roșu pentru toți elevii (cu excepția claselor terminale care vor reveni la școală în data de 10 mai);

4. Confirmarea ipotezei specialiștilor epidemiologi cu privire la trendul descendent al ratei de infectare în luna mai.

sursa:https://www.cotidianul.ro/testarea-in-scoli-un-insucces-major/

Gabi Luncă, test COVID NEGATIV. Va fi înmormântată în aplauzele apropiaților

 


CIUDATĂ CREATURĂ E COVIDUL !

Ultimele informații despre îndrăgita Gabi Luncă arată că medicii i-au făcut noi teste după deces, iar celebra solistă de muzică lăutărească are test NEGATIV Covid, ceea ce înseamnă că va fi înmormântată cu cei dragi în urma ei, fără protocoale COVID. 

COVID-19 a răpit trei mari lăutari ai României: Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Toți trei au pierit în doar o săptămână, în două zile negre de vineri. 

Cornelia Catanga a fost înmormântată în baza protocoalelor COVID-19. Nu același lucru urmează să se întâmple și cu Gabi Luncă, anunță, pe surse, Antena 3. Conform acestora, medicii au făcut noi teste solistei și aceasta are test negativ COVID-19, astfel nu va fi înmormântată conform protocolului COVID. S-ar fi obținut și unele aprobări speciale pentru înmormântarea artistei.

Porumbei albi vor zbura către cer când Gabi Luncă va părăsi definitiv această lume. În memoria ei, pe un teren ce l-a lăsat moștenire, ar urma să fie construit un centru de ajutor pentru bătrâni. 

sursa:https://www.dcnews.ro/gabi-lunca-test-covid-negativ-va-fi-inmormantata-in-aplauzele-apropiatilor-surse_812286.html