11.25.2021

Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea,, actrița care va juca rolul celebrei Sophia Loren

 



Mădălina Ghenea face senzație în filmul "The House of Gucci" unde îl are ca partener pe Al Pacino. Un clip din timpul filmărilor demonstrează că marele actor a fost de-a dreptul cucerit de româncă.

Mădălina Ghenea, 34 de ani, face furori la Hollywood în producția „House of Gucci”, regizată de Ridley Scott, unde joacă alături de cei mai talentați artiști de la Hollywood, precum Salma Hayek, Jeremy Irons, Adam Driver sau Lady Gaga.

Românca Mădălina Ghenea joacă rolul legendarei actrițe de origine italiană, Sophia Loren, cu care modelul a fost adesea comparat datorită asemănării fizice.




Recent, Ghenea a postat pe contul personal de socializare un clip din timpul filmărilor la producția „The House of Gucci”, unde se poate vedea cum Al Pacino o prezintă cu eleganță și delicatețe pe româncă, în fața întregii echipe de filmare.

Clipul este un fragment de la repetițiile pentru producția cinematografică, filmată într-un decor ce evocă luxul și opulența faimoasei dinastii Gucci.

Mădălina Ghenea a mărturisit că experiența de a face parte din acest proiect este un vis devenit realitate, mai ales că românca și-a dorit mult să devină actriță, încă din momentul în care a plecat din țară.

Mădălina Ghenea a dat lovitura. Zilele trecute, actriţa a participat la premiera filmului ”House of Gucci”, la Milano, acolo unde apare alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto.

Românca interpretează rolul celebrei Sophia Loren într-un film al cărui subiect e asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

”Dansând în ploaie”, a menționat Mădălina pe Instagram, alături de câteva imagini sexy, unde poartă o rochie albă transparentă care a atras toate privirile.

ILIE NĂSTASE a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate

 


Ilie Năstase a ajuns la spital cu probleme mari de sănătate. Fostul mare sportiv este din nou internat în spital după ce s-a întors în urmă cu câteva zile de la Istanbul, unde s-a relaxat câteva zile alături de soția sa, Ioana Simion.

Ilie Năstase a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19, au declarat surse medicale pentru G4Media. Fostul sportiv a fost internat pentru a i se face o serie de investigații medicale, nefiind internat pentru a primi oxigen.

„Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace, la Spitalul Ponderas, mai ales că are chiar un bypass la inimă.

Alexandru Rafila : „Este extrem de important ca să putem să avem sărbători liniştite”

 


Medicul Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătăţii, a avertizat că efectele valului cinci al pandemiei COVID-19 ar putea fi resimţite în România după sărbătorile de iarnă, motiv pentru care românii ar trebui ia măsuri încă de pe acum pentru a-i proteja pe cei vârstnici şi cei care suferă de boli cronice.

Alexandru Rafila a explicat că deja mai multe ţări europene sunt afectate de valul cinci al pandemiei COVID-19 şi chiar dacă România se află într-o „fază de descreştere”, oamenii ar trebui să se protejeze în continuare.

„Valul cinci deja se manifestă într-o serie întreagă de ţări europene. Noi suntem în faza de descreştere, chiar o descreştere destul de rapidă a numărului de cazuri. În mod evident, după ce această masă de cetăţeni se apropie de epuizare, sunt cei care s-au îmbolnăvit în această perioadă, încet apare o altă masă receptivă fie datorită faptului că vaccinul administrat în primăvară nu mai are efect, fie că persoanele se mişcă mai mult în această perioadă. Sunt mai mobile şi avem foarte mulţi nevaccinaţi la populaţia de peste 80 de ani – doar 22%.

După sărbătorile de iarnă, este posibil să avem o creştere a numărului de cazuri şi e bine ca oamenii să-şi protejeze în această perioadă rudele, cei cu care urmează să-şi petreacă sărbătorile. Să-şi vaccineze vârstnicii şi persoanele cu boli cronice. Este extrem de important ca să putem să avem sărbători liniştite şi ca să putem să intrăm spre normalitate”, a declarat dr. Alexandru Rafila, noul ministru al Sănătăţii, la România TV.

E un lucru important pe care trebuie să-l spunem oamenilor. Agenţiile care analizează evoluţia economiilor din lume în general dau punctaje încurajatoare ţărilor care au un procent foarte mare de vaccinare. Cred că trebuie să ne gândim şi la aspectul acesta economic şi impactul economic pe care-l are o vaccinare corespunzătoare.

Cazurile noi de covid sunt tot mai puţine, iar certificatul verde trenează în Parlament, astfel că tot mai puţini români merg în centrele de vaccinare. În tot acest timp, încă este presiune la ATI, iar specialiştii anticipează un val 5.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 25 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 2.104 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. Rata de infectare în Bucureşti a ajuns 2.67.

S-a anunțat DEMISIA LUI NICOLAE CIUCĂ !

 


Președintele PNL Florin Cîțu a spus recent, într-un interviu acordat Euronews, că respinge ideea unei colaborări întinse pe șapte ani cu PSD.

Potrivit acestuia, colaborarea între liberali și social-democrați va dura doar până în 2024, când vor avea loc următoarele alegeri parlamentare. Florin Cîțu a anunțat și data la care Nicolae Ciucă va demisiona pentru a face loc unui nou premier.

Florin Cîțu a explicat că această coaliție a fost realizată deoarece trebuia găsită o soluție „pentru a asigura calmul pentru ambele partide și pentru electorat”. Astfel, în ultima sa zi ca premier, Florin Cîțu descrie cum se va face rocada PNL-PSD la șefia Guvernului.

„Această coaliție este doar o coaliție guvernamentală, până în 2024. Este o noutate. Nu ne-am gândit atunci când am făcut coaliția, dar după stabilirea ei a trebuit să găsim o soluție pentru a asigura calmul pentru ambele partide și pentru electorat. Cred că e ceva nou și felul în care va funcționa, așa cum vedem lucrurile acum este că pe 25 mai 2023 prim-ministrul Ciucă va trebui să demisioneze – poate chiar cu câteva zile înainte – și apoi vom avea un nou Guvern care va merge la vot în Parlament. Acesta este singurul mod în care putem face asta (n.r. rotația)”, a declarat Florin Cîțu, în limba engleză, pentru Euronews Romania.

Marele regret al lui Florin Cîțu după negocierile cu PSD

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, se arată încrezător în forțele PNL-ului. Acesta susține că partidul pe care îl conduce va ieşi mai puternic după discuţiile cu PSD şi UDMR pentru formarea noului guvern. Totodată, acesta a mai precizat că a făcut tot ceea ce a depins de el pentru deblocarea negocierilor cu PSD.

Astfel, întrebat de ziarişti, la Palatul Parlamentului, dacă PNL a ieşit mai slăbit din negocierile cu PSD, Cîțu s-a arătat încrezător în următoarea perioadă. El a mai adăugat că decizia finală a fost a partidului, iar negocierile finale au fost conduse de Nicolae Ciucă, premierul propus de Klaus Iohannis.

„Nu, va ieşi mai puternic. Asta a fost decizia partidului, am mers în partid cu cele două variante. De fiecare dată, dacă a fost nevoie şi să mă dau la o parte, m-am dat la o parte, chiar am predat şefia negocierilor domnului premier Nicolae Ciucă, toate aceste lucruri le-am făcut pentru a debloca situaţia. Până la urmă, a fost decizia partidului, negocierea a fost condusă de următorul premier”, a spus Cîţu.

În ceea ce privește regretele rămase, Florin Cîțu susține că singurul lucru de care îi pare rău este faptul că liberalii nu au obținut Ministerul Finanțelor, un portofoliu „esenţial” pentru premier.