3.24.2021

ȘTIRI NOI la NTD-România

 

S-AU ÎNCĂIERAT ”COVIZII” ! Vlad Voiculescu, invitat de deputatul PNL Florin Roman să plece din funcția de ministru

 


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost invitat de deputatul PNL Florin Roman, să părăsească funcția de ministru, la scurt timp după ce primul a ieșit public și a acuzat măsluirea cifrelor oficiale privind pandemia în timpul precedentei guvernări PNL.

Florin Roman: Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână

"Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde...fumigene pentru a-și acoperi incompetența!

Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare.

O acuzație extrem de gravă! Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătății, pe dr. Nelu Tataru, care vorbea și acționa din teren, al cărui birou erau spitalele...strada”, susține Florin Roman (foto, stânga).

El îl acuză pe Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății, că "nu a călcat" într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la "Matei Balș".

Florin Roman: Avem ghinionul unui ministru al Sănătății total absent în teren

"Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.

În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren. Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci! Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență”, conchide liberalul, într-o postare pe Facebook.

sursa:https://www.antena3.ro/politica/vlad-voiculescu-florin-roman-pnl-usr-ministru-solidat-596809.html

JONGLERII CU CIFRELE DE LA COVID și CARANTINE

 


Mugur Ciuvică crede că nu se va ajunge la o anchetă după afirmaţiile făcute pe Facebook de către Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, cel care a susţinut că în preajma alegerilor parlamentare de la finele anului trecut, guvernanţii au redus artificial cifrele pandemiei pentru a se putea organiza scrutinul. 

"Nu o să înceapă nicio anchetă şi nici colegii popularo-progresişti ai actualei coaliţii de guvernare din România, de pe la Bruxelles, nu vor face vreun scandal pe tema asta, aşa că o să rămână o mărturisire pe Facebook. De altfel, din ce ţin eu minte, din ce am citit acum câteva ore, e vorba de o conversaţie pe Facebook cu Violeta Alexandru – care din greşeală cred că s-a înscris în PNL, cred că nu a nimerit adresa, că ea are profil super-USR-ist – deci ei ca colegi de soroşism corespondau pe Facebook.

Ea a spus că nu e bine Vlăduţ că faci scandal cu datele şi nu le recunoşti, iar el a zis: ‚păi nu ştim că în decembrie s-au tras cifrele în jos?’, dar nu a vorbit de falsificare, ci de două proceduri pe care le ştim cu toţii care au dus la scăderea artificială a numărului de infectări oficiale: au scăzut testarea – şi, proporţional, a scăzut şi numărul de infectări zilnice, iar pe de altă parte, celebra chestie când au scos focarele din raportări, astfel încât incidenţa e mai mică", a declarat Mugur Ciuvică la emisiunea "Miercurea Neagră".

sursa:https://www.dcnews.ro/ciuvica-spune-ce-crede-ca-se-va-intampla-dupa-dezvaluirile-lui-voiculescu_809842.html

Merkel renunţă la restricţiile severe din timpul Paştelui, recunoscând că este o greșeală

 


Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că renunţă la decizia privind impunerea unor restricţii mai severe pe perioada sărbătorilor de Paşte, recunoscând că ideea a fost o greşeală pe care şi-o asumă, transmit Reuters şi AFP.

'Ideea unor restricţii severe de Paşte a fost creată cu cele mai bune intenţii', a spus cancelarul, adăugând însă că planul a fost pripit şi nu ar putea fi pus în aplicare într-un timp atât de scurt.

Această greşeală îmi aparţine doar mie', a mai declarat Merkel. Guvernul său prevăzuse pentru perioada sărbătorilor pascale închiderea tuturor magazinelor şi desfăşurarea slujbelor religioase exclusiv online, au indicat miercuri surse guvernamentale.

Angela Merkel şi liderii celor 16 landuri, care au decis luni aceste măsuri după mai bine de 12 ore de discuţii, se reunesc miercuri, de la ora 11:00 GMT, pentru o nouă şedinţă de negocieri, convocată în ultimul moment de cancelar, scrie Agerpres.

sursa:https://www.dcnews.ro/merkel-renunta-la-restrictiile-severe-din-timpul-pastelui-asumandu-si-o-greseala_809877.html

Premieră ! Ședință solemnă de celebrare a Zilei Unirii Basarabiei cu România în Parlamentul Republicii Moldova

 


Parlamentul Republicii Moldova se va întruni într-o ședință solemnă pe 27 martie, de ziua Unirii Basarabiei cu România.

Deputatul Octavian Țîcu a venit cu inițiativa ca în data de 27 martie, la Parlament, să se desfășoare o ședință solemnă de consemnare a Zilei Unirii Basarabiei cu România. Inițiativa a fost susținută și de deputații fracțiunilor Platforma DA, PAS și PDM.

„Cu susținerea deputaților din fracțiunile PPDA, PAS şi PD, în premieră vom organiza o şedință solemnă de consemnare a Zilei Unirii Basarabiei cu România în Parlamentul Republicii Moldova, care va avea loc sâmbătă, 27 martie, începând cu ora 11:00. La eveniment vor participa preşedinții Academiilor de Ştiință din România şi Republica Moldova, reprezentanți ai mediului academic, oameni de cultură, primari şi deputați”, anunță Octavian Țîcu pe pagina sa de Facebook. Evenimentul va putea fi urmărit online pe pagina de Facebook a Parlamentului Republicii Moldova.

Amintim că, anul acesta se împlinesc 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România. Actul care consfințea reîntregirea a fost semnat pe de 27 martie 1918, Basarabia fiind prima dintre provinciile istorice care s-a unit cu România., precizează Deschide.md.

sursa:https://www.dcnews.ro/premiera-sedinta-solemna-de-celebrare-a-zilei-unirii-basarabiei-cu-romania-in-parlamentul-republicii-moldova_809892.html

”BOYY” ARMATEI ROMÂNE

 


Gafă a ministrului Apărării: Parole publicate pe Facebook

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a comis-o. 

Aflat în vizită la Sibiu, la Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu, ministrul Ciucă a postat pe Facebook mai multe poze de la faţa locului. Inclusiv una în care apar mai multe parole, pe o tablă.

Parola de acces la o videoconferinţă, cea de la o adresă de e-mail şi parola unui laptop au fost împărtăşite de ministrul Apărării. La câteva ore, poza cu pricina a fost ştearsă, însă era deja tardiv. 

sursa:https://www.cotidianul.ro/gafa-a-ministrului-apararii-parole-publicate-pe-facebook/

România a ajuns GROAPA de GUNOI a EUROPEI fiind pe mâinile din ghips ale UNUI ”ZERO”

 


Un pas înainte și trei înapoi, încât România a ajuns în mâinile te miri cui. În absența unei justiții funcționale, cu instanțe de pe alte planete hotărând arogant și criminal în numele statului român, în spețele încredințate, societatea românească a fost deposedată de minime criterii. Moral, intelectual, religios, cultural, etic românii au fost împinși la periferia periferiei.

Una dintre gropile de gunoi ale Europei se află cu certitudine în România. Toate demonstrațiile publice, toate morile care au măcinat istoria post-comunistă, toate opaițele sărmanilor majoritari, rămase aprinse în furtunile captivității, au fost nimicite nu de Ion Iliescu, simbolul principal al eșecului post-totalitar, ci de Klaus Iohannis. Abandonul României aparține tocmai celui care părea să fie salvatorul și negociatorul european veritabil.

Încotro se va îndrepta administrația și politica românească după mandatele de ghips ale lui Klaus Iohannis?

Regimul Iohannis este într-un eșec total care urmărește să se salveze prin criza sanitară, cu spălatul pe mâini și distanța socială, adăugând, mai nou, laptele și mierea fondurilor europene. In tot slalomul președintelui Iohannis este iluzia măririi și negocierii statutului post-președinție, exact ca în cazul lui Traian Băsescu ajuns la ICCJ sub pseudonim.

PSD urcă în top, cu asistență specializată, probabil prin înțelegerile oculte, acelea care au permis ca un personaj redutabil ca starul guvernamental d-na Dăncilă, să se arunce în golul campaniei prezidențiale.

Ce relație are Klaus Iohannis cu viața cotidiană din România ? Zero. Un uriaș zero, terifiant. Imaginea unui om izolat în cetatea sa cu ziduri tot mai inexpugnabile, de veritabil impostor civic, fără suflet, fără relaționare, un manechin în vitrina unui magazin abandonat de regulamentele restricțiilor.

Dacă vii dinspre Viena spre București, trecând prin atipica Ungarie, drumurile devin tot mai înguste, încât te întrebi, nu ce caută România în Europa, ci, la ce oră, ce minut, ce zi, sirenele, vocile, clopotele țării noastre vor chema românii la îndeplinirea obligațiilor de conștiință. S-a ajuns prea departe !

România a ajuns un veritabil teren de vânătoare a propriilor cetățeni, printr-un mecanism oficializat.

sursa:https://www.cotidianul.ro/groapa-de-gunoi-a-europei-unite/

O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui

 

VEZI TRADUCEREA în limba ROMÂNĂ mai jos:

January 29, 2021 (Children's Health Defense) — In a letter to the U.S. Food and Drug Administration (FDA), Pfizer and the press, Dr. Hooman Noorchashm warns of an "almost certain immunological prognotication that if viral antigens are present in the tissues of subjects who undergo vaccination, the antigen specific immune response triggered by the vaccine will target those tissues and cause tissue inflammation and damage.”

Noorchashm, M.D., Ph.D., is a physician-scientist and advocate for ethics, patient safety and women’s health. He specializes in cardiothoracic surgery and has taught and practiced medicine for nearly two decades.

"Dr. Noorchashm’s prognostications of harm in elderly individuals with cardiovascular disease coincides with the numerous reports of unexplained  cardiovascular deaths following COVID-19 vaccination in Norway, Germany, the UK, Gibraltar and the U.S.,” said Lyn Redwood, RN, MSN, director and president emerita of Children’s Health Defense.

Redwood noted that J. Patrick Whelan, M.D., Ph.D., sent similar concerns to the FDA on Dec. 8, 2020. 

Whelan raised even more worrisome questions, Redwood said, in that he cited research showing that in addition to the heart, ACE-2 receptors are also present in microvasculature of the brain, liver and kidney.

"Ignoring these valid and scientifically supported warnings from leading physicians may result in hundreds of millions of people suffering potentially deadly injuries or permanent damage following vaccination,” Redwood said. "It will also further erode the dwindling confidence that our country has in our federal regulatory agencies to protect the health of all Americans.”  

Redwood called on the FDA and Centers for Disease Control and Prevention to convene emergency meetings to review these concerns and issue new guidelines for vaccine administration that address these concerns. 

Below is Noorchashm’s introduction to his letter, as published on Medium, followed by his letter to the FDA and Pfizer.

Here is my email to FDA regulators, Pfizer leaders and the press:

From: Hooman Noorchashm

Date: Tue, Jan 26, 2021

Subject: COVID-19 VACCINE WARNING — Vaccine Directed Immune Response In Asymptomatic Carriers And The Convalescent

To: Janet Woodcock, acting commissioner, FDA and Peter Marks, FDA;

Dear Drs. Woodcock and Marks,

I write here to present a warning and a, nearly certain, prognostication to you as our lead FDA regulators and public health experts.

As you know, the SARS-CoV-2 virus has tropism for the vascular endothelium, among other tissues and organs. This fact was captured in a Lancet paper published in April 2020:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30937-5/fulltext

As you also know it appears that the ACE-2 receptor on endothelium is the portal for viral entry into endothelial cells — and it seems that endothelial injury from the virus or from the inflammatory reaction it incites, is the reason why many COVID-19 patients experience thromboembolic complications.

So it is a matter of certainty that viral antigens are present in the endothelial lining of blood vessels in all persons with active or recent SARS-CoV-2 infection — irrespective of whether they are symptomatic or convalescent.

I am writing to warn that it is an almost certain immunological prognotication that if viral antigens are present in the tissues of subjects who undergo vaccination, the antigen specific immune response triggered by the vaccine will target those tissues and cause tissue inflammation and damage.

Most pertinently, when viral antigens are present in the vascular endothelium, and especially in elderly and frail with cardiovascular disease, the antigen specific immune response incited by the vaccine is almost certain to do damage to the vascular endothelium. Such vaccine directed endothelial inflammation is certain to cause blood clot formation with the potential for major thromboembolic complications, at least in a subset of such patients. If a majority of younger more robust patients might tolerate such vascular injury from a vaccine immune response, many elderly and frail patients with cardiovascular disease will not.

Therefore, it is my respectful request that FDA, in collaboration with Pfizer and Moderna, immediately and at the very minimum, institute clear recommendations to clinicians that they delay immunization in any recently convalescent patients, as well as, any known symptomatic or asymptomatic carriers — and to actively screen as many patients with high cardiovascular risk as is reasonably possible, in order to detect the presence of SARS-CoV-2, prior to vaccinating them.

A potential reasonable solution, especially in the nursing home setting, would be to use antibody screening as a surrogate means of excluding/delaying vaccination in persons who might have been exposed to the virus and have viral antigens lingering in their tissues.

The goal of maximally and quickly vaccinating the population is the correct public health goal. It will save many lives and likely our nation — certainly population level vaccination will save far more lives than any given vaccine related complication might compromise. But, in the present national emergency, simply because we know that the majority of citizens in our society will benefit from vaccination cannot justify a regulatory and corporate failure to mitigate against known and rationally prognosticated dangers to the minority subset or persons at risk of harm.

As an immunologist with a good understanding of how antigen specific immune responses could cause organ and tissue specific damage, I am recommending to you, as our lead FDA regulators, not to gloss over the real possibility that vaccinating persons with pre-existing SARS-CoV-2 viral antigens in their tissues could cause that subset of people grave harm — and especially the frail with cardiovascular disease.

Additionally, if the immunological risk I am prognosticating herein is in reality material, over the next months as millions more Americans are immunized, it will become quite visible to the public.

Can you imagine if the public, without having received any real warning from FDA, becomes aware of an increasing number of such vascular/thromboembolic complications? What do you suppose will happen to the level of "vaccine hesitancy” then? And, what kind of accountability do you think the public will demand from our experts and federal regulators — especially if they knew, or should have known, that this immunological danger might exist?

The aim of benefiting the majority of our public and saving the nation from this pandemic by quick and aggressive vaccination is an ethically sound one — but where we know of real or likely risks of harm and mortality, we ought to mitigate the risks to those in potential harms way.

So doing is the only reasonable, ethical, and likely legal option you can pursue as public health regulators — for in America, we no longer sacrifice the lives of minority subsets of people for the benefit of the majority.

Drs. Woodcock and Marks, a professor of mine in medical school used to tell his students "the eyes do not see what the mind does not know”….Thromboembolic complications, 10–20 days following activation of a vaccine induced antigen specific immune response, in elderly frail vasculopaths, will not register as classical "vaccine related complications”….But SARS-CoV-2 is a virus with tropism for the vascular endothelium….So, our Pfizer and Moderna vaccines could easily direct an antigen specific immune attack to that very target organ.

I ask that you carefully and wisely consider my immunological prognostication and warning here — FDA, Pfizer and Moderna ought not miss this risk of harm to what is a daily increasing proportion of the population during this ongoing pandemic. Vaccinating patients with occult SARS-CoV-2 infections or lingering viral antigens, is a clear and present potential danger to the health of these patients.

With respect and in friendship,

Hooman Noorchashm MD, PhD

The views and opinions expressed in this article are those of the authors and do not necessarily reflect the views of Children's Health Defense.

LifeSiteNews



VEZI TRADUCEREA ÎN LIMBA ROMÂNĂ. mai jos:

29 ianuarie 2021 (Apărarea sănătății copiilor) - Într-o scrisoare către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), Pfizer și presă, Dr. Hooman Noorchashm avertizează cu privire la un „prognostic imunologic aproape sigur că dacă antigenele virale sunt prezente în țesuturi dintre subiecții care sunt supuși vaccinării, răspunsul imun specific antigenului declanșat de vaccin va viza acele țesuturi și va provoca inflamație și deteriorare a țesuturilor. ”

Noorchashm, MD, Ph.D., este medic-om de știință și pledează pentru etică, siguranța pacienților și sănătatea femeilor. Este specializat în chirurgie cardiotoracică și a predat și practicat medicina de aproape două decenii.

„Prognosticul de daune al Dr. Noorchashm la persoanele în vârstă cu boli cardiovasculare coincide cu numeroasele rapoarte de decese cardiovasculare inexplicabile în urma vaccinării COVID-19 în Norvegia, Germania, Marea Britanie, Gibraltar și SUA”, a declarat Lyn Redwood, RN, MSN, director și președinte emerit al apărării sănătății copiilor.

Redwood a menționat că J. Patrick Whelan, MD, Ph.D., a trimis preocupări similare FDA pe 8 decembrie 2020.

Whelan a ridicat întrebări și mai îngrijorătoare, a spus Redwood, prin faptul că a citat cercetări care arată că, pe lângă inimă, receptorii ACE-2 sunt prezenți și în microvasculatura creierului, ficatului și rinichilor.

"Ignorarea acestor avertismente valabile și susținute științific de la medicii de vârf poate duce la sute de milioane de oameni care suferă leziuni potențial mortale sau daune permanente după vaccinare", a spus Redwood. "De asemenea, va eroda încrederea tot mai mică pe care țara noastră o are în reglementările noastre federale pentru a proteja sănătatea tuturor americanilor. ”

Redwood a cerut FDA și Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor să convoace reuniuni de urgență pentru a revizui aceste preocupări și a emite noi orientări pentru administrarea vaccinurilor care să răspundă acestor preocupări.

Mai jos este introducerea lui Noorchashm la scrisoarea sa, astfel cum a fost publicată pe Medium, urmată de scrisoarea sa către FDA și Pfizer.

Iată e-mailul meu către autoritățile de reglementare FDA, liderii Pfizer și presa:

De la: Hooman Noorchashm

Data: marți, 26 ianuarie 2021

Subiect: AVERTISMENT COVID-19 VACCIN - Răspuns imunitar direcționat la vaccin la purtătorii asimptomatici și la cei convalescenți

Către: Janet Woodcock, comisar în funcție, FDA și Peter Marks, FDA;

Dragi Drs. Cocos și mărci,

Scriu aici pentru a vă prezenta un avertisment și un pronostic, aproape sigur, în calitate de principalii noștri autorități de reglementare FDA și experți în sănătate publică.

După cum știți, virusul SARS-CoV-2 are tropism pentru endoteliul vascular, printre alte țesuturi și organe. Acest fapt a fost surprins într-o lucrare Lancet publicată în aprilie 2020:

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30937-5/fulltext

După cum știți, se pare că receptorul ACE-2 al endoteliului este portalul pentru intrarea virală în celulele endoteliale - și se pare că leziunea endotelială cauzată de virus sau de reacția inflamatorie pe care o incită este motivul pentru care mulți pacienți cu COVID-19 experimentați complicații tromboembolice.

Deci, este o chestiune de certitudine că antigenele virale sunt prezente în căptușeala endotelială a vaselor de sânge la toate persoanele cu infecție SARS-CoV-2 activă sau recentă - indiferent dacă sunt simptomatice sau convalescente.

Scriu pentru a avertiza că este un pronostic imunologic aproape sigur că dacă antigenele virale sunt prezente în țesuturile subiecților supuși vaccinării, răspunsul imun specific antigenului declanșat de vaccin va viza țesuturile respective și va provoca inflamație și deteriorare a țesuturilor.

Cel mai pertinent, atunci când antigenii virali sunt prezenți în endoteliul vascular și în special la vârstnici și fragili cu boli cardiovasculare, răspunsul imun specific specific antigenului incitat de vaccin este aproape sigur că dăunează endoteliului vascular. O astfel de inflamație endotelială direcționată prin vaccin poate provoca formarea de cheaguri de sânge cu potențialul de complicații tromboembolice majore, cel puțin la un subgrup de astfel de pacienți. Dacă o majoritate a pacienților mai tineri și mai robusti ar putea tolera astfel de leziuni vasculare din cauza unui răspuns imun la vaccin, mulți pacienți vârstnici și fragili cu boli cardiovasculare nu o vor face.

Prin urmare, cererea mea respectuoasă este ca FDA, în colaborare cu Pfizer și Moderna, să facă imediat și cel puțin recomandări clare către clinici, care să întârzie imunizarea la pacienții recent convalescenți, precum și la orice purtători simptomatici sau asimptomatici cunoscuți - și să depisteze în mod activ cât mai mulți pacienți cu risc cardiovascular ridicat posibil în mod rezonabil, pentru a detecta prezența SARS-CoV-2, înainte de vaccinarea acestora.

O soluție rezonabilă potențială, în special în cadrul casei de îngrijire medicală, ar fi utilizarea screeningului anticorpilor ca mijloc surogat de excludere / întârziere a vaccinării la persoanele care ar fi putut fi expuse la virus și care au antigeni virali care persistă în țesuturile lor.

Scopul vaccinării maxime și rapide a populației este de a informa publicul corect.

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/O-posibila-cauza-a-deceselor-si-reactiilor-severe-dupa-vaccin-ale-persoanelor-varstnice-sau-si-sensibile-cu-inima-si-circulatia-sangelui.-STUDIU-american-IN-ATENTIA-AUTORITATILOR-165127

De ce se poate muri de vaccin. STUDIU valabil și pentru România

 


Fondatorului organizației Children's Health Defense și al publicației The Defender, de unde reproducem articolul științific de mai jos, Robert F. Kennedy, nepotul președintelui american John F. Kennedy, i s-a șters azi complet contul de Instagram cu peste 800.000 de urmăritori. Aceasta este „Noua Normalitate”. Nu o acceptați. Pentru versiunea în limba română a acestui articol, VEDEȚI MAI JOS.

Could Spike Protein in Moderna, Pfizer Vaccines Cause Blood Clots, Brain Inflammation and Heart Attacks?

On Dec. 8, 2020, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee (VRBPAC) received a public submission from J. Patrick Whelan, M.D., Ph.D. The submission was in response to the agency’s request for comments regarding vaccines against SARS-CoV-2 in advance of the Dec. 10  meeting when the committee would review the Pfizer/BioNTech (BNT162b2) SARS-CoV-2 vaccine for emergency use authorization (EUA).

Whelan’s training (at Harvard, Texas Children’s Hospital and Baylor College of Medicine) includes degrees in biochemistry, medicine and rheumatology. For 20 years, he worked as a pediatric rheumatologist. He currently specializes in treating children with multisystem inflammatory syndrome (MIS-C), which has been associated with coronavirus infections.

In his public submission, Whelan sought to alert the FDA about the potential for vaccines designed to create immunity to the SARS-CoV-2 spike protein to instead cause injuries.

FREE Webinar - The Covid Vaccine on Trial - Feb. 10 - Sign Up Now

Specifically, Whelan was concerned that the new mRNA vaccine technology utilized by Pfizer and Moderna has "the potential to cause microvascular injury (inflammation and small blood clots called microthrombi) to the brain, heart, liver and kidneys in ways that were not assessed in the safety trials.”

While Whelan did not dispute the vaccines’ potential to quickly arrest the spread of the virus (assuming that the vaccines prove to actually prevent transmission — also not assessed in the clinical trials), he cautioned that "it would be vastly worse if hundreds of millions of people were to suffer long-lasting or even permanent damage to their brain or heart microvasculature as a result of failing to appreciate in the short-term an unintended effect of full-length spike protein-based vaccines on other organs.”

Unfortunately, Whelan’s concerns were not acknowledged, and the agency instead relied on the limited clinical trial data. The VRBPAC endorsed the use of the Pfizer vaccine on Dec. 10. The following day, the FDA issued the first COVID-19 vaccine emergency use authorization allowing the Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine to be widely distributed in individuals 16 and older without calling for the additional studies that Whelan felt were critical to assure safety of the vaccine, especially in children.

Why was Whelan worried about the mRNA vaccines causing blood clots and inflammation?

One of the peculiar and often deadly findings with regard to SARS-CoV-2 infection is widespread damage occurring in numerous organs beyond the lungs. Clinicians around the world have seen evidence that suggests the virus may cause heart inflammation, acute kidney disease, neurological malfunction, blood clots, intestinal damage and liver problems. Unexpectedly, however, clinicians observe a very limited or non-existent presence of the virus in organs other than the lungs.

Here is what we currently know about the impact of the virus outside the lungs.

Cardiovascular complications from COVID-19

Though COVID-19 was originally thought to be a respiratory infection, it’s since become clear the infection threatens the heart, too.

Dr. Aeshita Dwivedi, a cardiologist at Lenox Hill Hospital in New York City has stated: "As the COVID-19 pandemic has evolved, research has progressively demonstrated this virus’s impact on multiple organs of the body including the heart.”

It has been reported that nearly a quarter of people hospitalized with COVID-19 experience myocardial injury and many develop arrhythmias or thromboembolic disease.

In a prospective study that followed 100 patients who recovered from COVID-19, the investigators found involvement of the heart on MRI scans in 78% of patients, and ongoing myocardial inflammation in 60%. These findings were independent of the severity of the infection, overall course of the illness and time from the original diagnosis.

In October 2020, researchers took a more detailed look at the heart after death from COVID-19 and found "cardiac damage was common, but more from clotting than inflammation” and that "microthrombi (small blot clots) were frequent.”

"We did not expect this,” said study co-author Dr. Renu Virmani, of CVPath Institute in Gaithersburg, Maryland. "It seems to be unlikely that the direct viral invasion of the heart is playing a major role in making myocardial necrosis and microthrombi.”

Dr. Hyung Chun, a Yale cardiologist, suggests that the endothelial cells lining the blood vessels potentially release inflammatory cytokines that further exacerbate the body’s inflammatory response and lead to the formation of blood clots. Chun has stated: "The ‘inflamed’ endothelium likely contributes not only to worsening outcome in COVID-19, but also is considered to be an important factor contributing to risk of heart attacks and strokes.”

A subsequent study published last month confirmed the findings of microthrombi resulting in myocyte necrosis, indicative of a recent myocardial infarction (heart attack), in 40 individuals who died from COVID-19 infection — the studies also identified microthrombi as a major cause of cardiac injury.

Neurological complications of COVID

Individuals with COVID-19 experience a vast number of neurological symptoms, such as headaches, ataxia, impaired consciousness, hallucinations, stroke and cerebral hemorrhage.

But autopsy studies have yet to find clear evidence of destructive viral invasion into patients’ brains, pushing researchers to consider alternative explanations of how SARS-CoV-2 causes neurological symptoms.

In a study of 18 COVID-19 patients with neurological symptoms who died in hospitals last April, Mukerji and colleagues found very low levels of viral RNA — the source of which is a mystery — in only five of the patient brains. Because the low RNA concentration "seems out of proportion to the profound deficits that people are experiencing,” Mukerji said, "I’d be extremely surprised [if] the majority of cases where people are having neurological symptoms are due to direct viral invasion.”

In a more recent analysis published Feb. 4, 2021, in the New England Journal of Medicine, researchers from the National Institute of Neurological Disorders and Stroke  documented microvascular injury but no evidence of virus in the brains of patients who died from COVID-19. They reported, "In a convenience sample of patients who had died from COVID-19, multifocal microvascular injury was observed in the brain and olfactory bulbs by means of magnetic resonance microscopy, histopathological evaluation and immunohistochemical analysis of corresponding sections, without evidence of viral infection.”

If not viral infection, what else could be causing injury to distant organs associated with COVID-19?

The most likely culprit that has been identified is the COVID-19 spike protein released from the outer shell of the virus into circulation. Research cited below has documented that the viral spike protein is able to initiate a cascade of events that triggers damage to distant organs in COVID-19 patients.

Worryingly, several studies have found that the spike proteins alone have the capacity to cause widespread injury throughout the body, without any evidence of virus.

What makes this finding so disturbing is that the COVID-19 mRNA vaccines manufactured by Moderna and Pfizer and currently being administered throughout the U.S. program our cells to manufacture this same coronavirus spike protein as a way to trigger our bodies to produce antibodies to the virus.

According to Whelan’s letter to the FDA, the "Pfizer/BioNTech vaccine is composed of an mRNA that produces a membrane-anchored full-length spike protein.”

A landmark study in Nature Neuroscience, published a few days after Whelan’s letter, found that the commercially obtained COVID-19 spike protein (S1) injected into mice readily crossed the blood-brain barrier, was found in all 11 brain regions examined and entered the parenchymal brain space (the functional tissue in the brain).

The researchers acknowledged that such widespread entry into the brain could explain the diverse neurological effects of S1 such as encephalitis, respiratory difficulties and anosmia (the loss of smell). The injected spike protein was also found in the lung, spleen, kidney and liver of the mice.

A second study published in December, 2020, in Neurobiology of Disease reported that the SARS-CoV-2 spike proteins showed a direct negative impact on endothelial cells and provide "plausible explanations” for the neurological consequences observed in patients with COVID-19.

The researchers demonstrated that the angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2), a known binding target for the SARS-CoV-2 spike protein, is "ubiquitously expressed throughout various vessel calibers in the frontal cortex.”

In another investigation, researchers studying brain tissues from 13 fatal COVID-19 cases found pseudovirions (spike, envelope and membrane proteins without viral RNA) present in the endothelia of microvessels of all 13 brains. They concluded that ACE2+ endothelial damage is a central part of SARS-CoV-2 pathology and may be induced by the spike protein alone. Injection of the full-length S1 spike subunit in the tail vein of mice, as part of the same study, led to neurologic signs (increased thirst, stressed behavior).

An observed complication of SARS-CoV-2 infection in children is similar to the atypical Kawasaki disease shock syndrome characterized by multisystemic hyperinflammation, edema and vasculitis (MIS-C) that Whelan treats.

Research has found SARS-CoV-2 spike protein alone to be a potent inductor of endothelial dysfunction, suggesting that "manifestations of COVID-19 shock syndrome in children can be at least partially attributed to its action.”

Let’s now circle back to the concerns voiced by Whelan in his letter to the FDA:

"I am concerned about the possibility that the new vaccines aimed at creating immunity against the SARS-CoV-2 spike protein have the potential to cause microvascular injury to the brain, heart, liver and kidneys in a way that does not currently appear to be assessed in safety trials of these potential drugs.”

Whelan was referring to the fact that mRNA vaccines work by incorporating the genetic blueprint for the key spike protein on the virus surface into a formula that — when injected into humans — instructs our own cells to make the spike protein.

In theory, the body then will make antibodies against the spike protein to protect against SARS-CoV-2 infection.

The problem with this scenario, as we saw above, is that the spike protein alone — which the mRNA vaccines instruct the body to make — has been implicated as a key cause of injury and death in COVID-19 infections.

Based on the research conducted to date, it is very likely that some recipients of the spike protein mRNA vaccines will experience the same symptoms and injuries associated with the virus.

Again according to Whelan, "the potential to cause microvascular injury (inflammation and small blood clots called microthrombi) to the brain, heart, liver and kidney … were not assessed in the safety trials.”

Whelan also stated in his letter that "particular caution will be required with regard to the potential widespread vaccination of children before there are any real data on the safety or effectiveness of these vaccines…”

Sadly highlighting Whelan’s concerns, a 17-year-old was recently hospitalized in the ICU in Israel complaining of severe pains in his chest a few days after receiving the second dose of the coronavirus vaccine.

Since the widespread introduction of these vaccines on Dec. 14, 2020, Children’s Health Defense has been following the reports filed with the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), the media and emails from individuals and family members who have experienced adverse vaccine reactions.

As of Jan. 29, 11,249 adverse events had been reported to OpenVAERS related to the two mRNA COVID-19 vaccines. The reports included 501 deaths, 1066 hospitalizations, 2443 urgent care visits, 1447 office visits and 147 cases of anaphylaxis.

What is concerning is that these reports are just the tip of the iceberg. A 2010 Harvard-executed study commissioned by the Department of Health and Human Services (HHS) revealed that reported vaccine injuries to VAERS represent an estimated 1% of actual injuries.

Even vaccine manufacturers have calculated at least a " fifty-fold underreporting of adverse events.”

On Dec. 18, 2020, Robert F. Kennedy, Jr., Children’s Health Defense chairman and chief legal counsel, wrote to Dr. David Kessler, then-co-chair of Biden transition’s coronavirus task force and now the chief scientific officer of President Biden’s COVID-19 response, requesting that Kessler consider the long-overdue need for a comprehensive, high-integrity system to monitor adverse outcomes following vaccination.

This request has urgent significance in light of the FDA’s decision to authorize emergency use of the two mRNA vaccines following abbreviated pre-approval clinical trials. Since COVID-19 vaccine companies are immune from liability for injuries caused by their products, our public health regulators have an amplified responsibility to monitor adverse events. To date, we have not received a response from Kessler.

Children’s Health Defense shares the same concerns as Whelan and numerous other clinicians and scientists who have spoken out about lack of adequate safety and efficacy testing prior to widespread distribution of the vaccines, especially in children.

Ignoring these valid and scientifically supported warnings may result in hundreds of millions of people suffering potentially deadly injuries or permanent damage following vaccination. It will also further erode the dwindling confidence that our country has in our federal regulatory agencies to protect the health of all Americans.

We encourage everyone to be informed consumers when making decisions about their health, especially when it comes to vaccinations. We ask that if you, a family member or friend have suffered any kind of adverse side effect, from any vaccine, do all three of the following:

For U.S. residents, first file your report with the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), the official site of the U.S. Department of Health and Human Services (HHS).

Go to VaxxTracker.com to file a report. This is an outside independent source versus government agency that tracks vaccine injuries globally.

Using this page on the CHD website, share your vaccine injury story, pictures or videos. CHD will be publishing these events anonymously on The Defender website.

The views and opinions expressed in this article are those of the authors and do not necessarily reflect the views of Children's Health Defense.

VERSIUNEA ÎN LIMBA ROMÂNĂ, AICI :

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/ATAC-DE-CORD.-De-ce-se-poate-muri-de-vaccin.-Posibile-cauze-MICROTROMBII-leziuni-microvasculare-la-creier-inima-ficat-si-rinichi.-STUDIU-remis-autoritatilor-SUA-valabil-si-pentru-cele-din-Romania-165197

Putea să ajungă un medic renumit, dar vaccinul AstraZeneca i-a tăiat aripile

 


Un student medicinist în vârstă de 24 de ani a fost găsit mort în apartamentul său din Nantes, la 10 zile după ce fusese vaccinat cu serul AstraZeneca. A fost deschisă o anchetă judiciară în acest caz. Purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale a Securității Medicamentului (ANSM) s-a grăbit să precizeze că „în acest stadiu, nimic nu indică o legătură între deces și vaccin”. Afirmația e gratuită, întrucât „în acest stadiu”, de asemenea, nimic nu a demonstrat inexistența unei legături între vaccinare și deces. Mai ales că, dată fiind vârsta fragedă a subiectului, e greu de crezut că avea „afecțiuni preexistente” sau „comorbidități”.

 Situația din Franța e foarte relevantă pentru ce se poate întâmpla în România, având în vedere că la noi decanii facultăților de medicină fac presiuni asupra studenților să se vaccineze, condiționându-le prezența fizică la cursuri și seminarii. Or, medicina nu e o facultate care să se poată face „la distanță”.

Studentul în vârstă de 24 de ani a fost găsit decedat în apartament, joi 18 martie 2021. Originar din localitatea La Turballe din departamentul Loire-Atlantique, Anthony Rio a fost descoperit în locuința închiriată într-un imobil de pe bulevardul Vincent-Gâche din Nantes. El se încuiase pe dinăuntru, iar cunoscuții și rudele au alertat pompierii, după mai multe ore în care acesta nu a mai răspuns la telefon, informează publicația Ouest-France.fr. 

În apartamentul în care tânărul locuia singur, anchetatorii au găsit, pe lângă cadavru, un document care atesta că studentul în anul 6 la Medicină, care făcea practică la Centrul Spitalicesc Universitar (CHU Nantes), fusese vaccinat cu serul AstraZeneca pe data de 8 martie. Parchetul din Nantes a deschis o anchetă pentru a elucida cauzele decesului și a ordonat efectuarea autopsiei. Raportul medico-legal menționează „o hemoragie internă, cauzată de o tromboză”, potrivit unei surse apropiate anchetei. Tromboza este una dintre simptomele post-vaccinale mortale pentru care mai multe state europene suspendaseră în urmă cu o săptămână administrarea dozelor de vaccin AstraZeneca, însă o decizie a autorității europene a medicamentului, E.M.A., a determinat mai multe din aceste țări să renunțe la această precauție. Deși astăzi a revenit cu precizarea că rapoartele nu permit eliminarea definitivă a unei legături între vaccinul AstraZeneca și cheagurile de sânge depistate în mai multe cazuri.

Fratele mai mare al studentului a mărturisit că acesta era perfect sănătos, neavând antecedente medicale. Cei doi vorbiseră la telefon miercuri seară.

„Îl durea burta, dar nu se plângea, nu îi era în fire s-o facă. Totuși, se hotărâse să meargă la doctor joi după-amiaza. N-a mai apucat s-o facă. A fost găsit mort în primele ore ale dimineții de joi”, povestește fratele victimei. 

Familia „își pune întrebări în legătură cu vaccinul”, adaugă el. „Este inevitabil să ne punem întrebări. Deoarece fratele meu, pe lângă faptul că era un student eminent, avea grijă de el. Era foarte atent la alimentație, făcea sport. Și, mai ales, nu avea nici un antecedent medical, nici o boală, nimic. Era în perfectă stare de sănătate. Și, atunci, acest vaccin e singura cauză de care putem să ne legăm pentru a înțelege ce s-a întâmplat”, consideră fratele lui Anthony.

 Reamintim studiile americane care arată o cauzalitate între vaccinuri și decese din motive cardiovasculare:

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/Putea-sa-ajunga-un-medic-renumit-dar-vaccinul-AstraZeneca-i-a-taiat-aripile.-Student-la-medicina-in-Franta-mort-la-10-zile-dupa-vaccinare-in-varsta-de-numai-24-de-ani.-La-o-saptamana-dupa-decesul-lui-EMA-a-stabilit-ca-vaccinul-AZ-e-sigur-si-eficient-165874

S-AU VACCINAT ȘI TOT AU DECEDAT. 89 de români au murit după ce s-au vaccinat. 9000 au avut reacții adverse grave după vaccinare

 


Până acum au murit 89 de români care s-au vaccinat și au fost confirmați cu coronavirus, conform datelor oficiale deținute de Institutul Național de Sănătate Publică. Există o chestiune esențială care nu se știe în privința celor vaccinați, infectați și decedați: dacă persoanele respective erau asimptomatice în momentul în care s-au vaccinat, sau dacă s-au pozitivat ulterior, după vaccinare.

Atunci când a început vaccinarea în România, nu s-au raportat reacții adverse în lipsa unei proceduri clare de raportare, se precizează într-un document al celor de la INSP, pus la dispoziție la solicitarea făcută de jurnaliștii de la Antena 3. Pentru raportare a fost luată în calcul intervalul 1 ianuarie – 14 martie.

Au murit 89 de români, alte câteva aproape 9000 au avut reacții adverse grave după vaccinare

În ceea ce privește reacțiile adverse, Valeriu Gheorghiță, omul care se ocupă de campania de vaccinare din România, a anunțat marți. „La nivel național, până la data de 22 martie, au fost raportate în total 8.912 cazuri RAPI – reacții adverse postvaccinale indezirabile, cu o rată de raportare de circa 3,4 la o mie de doze administrate”, transmite și EvZ.

INSP oferea Antena 3 informația că s-au raportat un număr de 7324 reacții adverse la vaccinul anti-COVID, astfel:

- 4075 reacții adverse raportate la vaccinul Pfizer

- 414 reacții adverse raportate la vaccinul Modernă

- 2835 reacții adverse raportate la vaccinul AstraZeneca

Este de menționat că vaccinarea în România a început cu serul experimental de la Pfize/BioNTech - Comirnaty.

În România s-a aflat astăzi de trei noi cazuri de decese după vaccin, raportate de ActiveNews.

sursa:https://www.activenews.ro/stiri/S-AU-VACCINAT-SI-TOT-AU-DECEDAT.-89-de-romani-au-murit-dupa-ce-s-au-vaccinat-si-infectat-cu-coronavirus-conform-Institutului-National-de-Sanatate-Publica.-Aproape-9000-au-avut-reactii-adverse-grave-dupa-vaccinare-165872