10.22.2022

H D HARTMANN DESFIINTEAZA POLITICIENII ROMANI, CARE AU DISTRUS TARA TIMP DE TREI DECENII!!!

 

Ce se află în așa-numitele „vaccinuri” COVID-19 ? Dovezi ale unei crime globale împotriva umanității

 

Nu, nu este un aeroport secret din Ucraina sau Rusia văzut din satelit sau un nou desen misterios Nazca. Sunt chiar structuri detectate în așa-zisul vaccin Covid. Păcat că Cîțu nu le-a văzut măcar în zațul de la cafeaua din clipul lui propagandistic „Ce conține vaccinul”

Medicul român din America Ana Maria Mihalcea semnalează, pe blogul său, o prezentare video recentă a Dr. David Hughes, care a realizat o cercetare în care a inclus descoperirile la nivel mondial despre structurile autoasamblante din vaccinurile anti-Covid-19.

Într-un interviu recent, Dr. David Hughes prezintă lucrarea sa publicată despre descoperirile la nivel mondial ale unor cercetători care documentează structurile autoasamblante din vaccinurile C19 și le corelează cu analizele anormale de sânge, scrie medicul român din America Ana Maria Mihalcea, pe blogul său.

Cercetătorul se întreabă, pe bună dreptate, de ce dovezile unor constatări atât de tulburătoare nu determină oprirea imediată a vaccinărilor anti-C19. Și, mai mult, de ce așa-zisa rezistență medicală ignoră complet și chiar atacă aceste constatări?

Videoul cu Dr. Hughes poate fi ascultat aici: Ce este în „vaccinurile” Covid? Dovezi ale crimelor împotriva umanității

Ce este în „vaccinurile” Covid? Dovezi ale crimelor împotriva umanității 

Lucrarea sa completă poate fi descărcată  AICI

Autorul scrie:

Între iulie 2021 și august 2022, dovezi ale existenței unor ingrediente nedezvăluite din „vaccinurile” COVID-19 au fost publicate de cel puțin 26 de cercetători/echipe de cercetare din 16 țări diferite de pe cinci continente, folosind analize spectroscopice și microscopice. În ciuda faptului că au operat în mare parte independent unul de celălalt, descoperirile lor sunt deosebit de similare și evidențiază pericolul clar și real cu privire la conținutul „vaccinurilor” COVID-19.

Acest lucru ridică mari semne de întrebare cu privire la adevăratul scop al periculoaselor seruri experimentale, care au fost administrate până acum la 5,33 miliarde de oameni (peste două treimi din rasa umană), inclusiv la copii, evident fără acordul lor informat cu privire la conținut. 

Descoperirile surprinzătoare se referă la structuri geometrice cu muchii ascuțite, structuri fibroase sau tubulare, formațiuni cristaline, „microbule” și posibilă nanotehnologie cu auto-asamblare. Sângele persoanelor care au primit unul sau mai multe „vaccinuri” COVID-19 pare, de la caz la caz, să conțină corpuri străine și să fie grav degradat, globulele roșii apărând de obicei în formațiuni Rouleaux. 

Luate împreună, aceste 26 de studii constituie un argument puternic pentru a fi efectuate investigații științifice serioase asupra conținutului „vaccinului” COVID-19. În cazul în care concluziile acestor 26 de studii sunt confirmate, atunci implicațiile politice vor fi revoluționare: a fost comisă o crimă globală împotriva umanității, în care au fost complice fiecare guvern, fiecare organism de reglementare, fiecare organizație mass-media și toate profesiile.





Imagini: Dr. Ghitalla - susține că nu a văzut niciodată ceva asemănător cu ceea ce a apărut în sângele pacienților care au primit recent „vaccinul” Johnson & Johnson.




Imagine: analiză realizată de Dr. John B a vaccinului Pfizer

Expertul în grafen Andreas Noack din Germania – care la scurt timp după ce a tras un semnal de alarmă cu privire la toxicitatea hidroxidului de grafen din flacoanele de vaccin, a murit în circumstanțe suspecte – a aplicat un magnet pe proba din vaccinul Pfizer.





Apoi, se întâmplă ceva neașteptat. Structura se luminează și crește brusc o „coadă” extrem de lungă (2D?) de-a lungul căreia pare să circule energia:





Mai multe imagini din examenul de sânge în legătură cu fiola Pfizer:









Comentariul scris de Ana Maria Mihalcea:


Dr. Hughes a colectat dovezi de la cercetători din întreaga lume. Descoperirile justifică o acțiune imediată: întreruperea vaccinărilor C19. Aceste constatări ar trebui să constituie dovezi pentru fiecare proces din lume legat de crime împotriva umanității comise prin aceste injecții C19. De asemenea, este necesară atenție internațională din partea cercetătorilor și a oamenilor de știință, care să evalueze și să trateze problemele create de această microtehnologie. 

Niciun protocol relevant legat de leziunile vaccinurilor din Statele Unite nu conține recomandări pentru detoxificarea de metale de grafen, cum este chelarea cu EDTA sau alte modalități. De asemenea, nu există cercetări în această direcție, deoarece singura modalitate de a face examinări pentru eliminarea acestor structuri este Analiza de sânge live, o modalitate pe care majoritatea medicilor alopați o resping, în absența oricărei soluții alternative. Ivermectina nu detoxifică corpul de metalele grele care au fost găsite în fiecare „vaccin”, indiferent de producător. Medicii și oamenii de știință proeminenți mențin tăcerea totală în această chestiune sau susțin că aceste structuri sunt compuse din colesterol, sare și zaharoză - lucru pe care l-am discutat cu Sasha Latypova și, în mod clar, nu este adevărat.

Pentru mine, tăcerea cu privire la un subiect atât de important este înșelătoare. Întotdeauna mi-am pus întrebarea - cui aparțin cei care controlează narațiunea?

Sperăm că oamenii se vor trezi și vor înțelege că aceste seruri sunt mult mai mult decât povestea cu ARNm-ul care ne-a fost prezentată – care, cumva, în procesele de fabricație frauduloase, nu poate fi produs pe scară largă – așa cum înregistrările privind izolarea virusului Covid19 nu pot fi găsite nicăieri pe planetă de nicio agenție. Așa cum lui Dr. Hughes îi place să își pună întrebări, ne putem întreba cu ce proiect ascuns avem de-a face aici [în legătură cu aceste vaccinuri cu care au fost] injectate două treimi din umanitate?

Fie iubești Adevărul, fie nu. Timpul nu este de partea noastră pentru a salva oamenii de efectele acestor vaccinuri în întreaga lume. Ratele mortalității sunt în creștere peste tot. Cu cât negarea persistă mai mult în ceea ce privește conținutul acestor seruri și efectele lor asupra sângelui uman, cu atât mai mulți oameni vor rămâne fără tratament. În plus, vor continua să se expună la câmpuri electromagnetice care sporesc creșterea acestor structuri și pot, în mod tragic, cauza „moarte subită”. Sunt necesare cercetări și recomandări urgente pentru salvarea speciei umane.


https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Ce-se-afla-in-asa-numitele-%E2%80%9Evaccinuri-COVID-19-Dovezi-ale-unei-crime-globale-impotriva-umanitatii-176775

Lagărul de exterminare „România”. Dăm 11 lei unui român pe zi să trăiască, dar ucrainienilor le dăm 70 de lei pe zi plus găzduire, gratis

 


”Recunosc că m-am bucurat când a căzut comunismul. Eram la vremea aceea în Timișoara și evenimentele, sau poate prezentarea lor, nu îmi dădeau senzația că aș greși. Dar uitându-mă retrospectiv, având și bagajul informațiilor acumulate in timp coroborate cu situația României de acum, îmi dau seama că după lovitura de stat yankeo-bolșevico-progresistă din 1989, noi ca țară am luat-o pe un drum greșit.

Nu era de continuat cu comunismul, dar nici pe calea distrugerii colonialiste a României de către Occident nu trebuia sa o luam. Am permis distrugerea unei țări puternice, și am nenorocit, poate tot atât de rău precum comuniștii, sau poate chiar mai rău, poporul român. Și rezultatele se arată acum în toată „splendoarea” lor.

O economie total ruinată și furată, o țară fără suveranitate, o justiție coruptă și îngenuncheată, o clasă politică de oportuniști trădători șantajabili și fără scrupule, un popor împrăștiat prin lume cu statut de sclavi. Un rest de popor rămas captiv între granițele țării de neputință, sărăcie, bătrânețe, resemnare sau indolență.

Rușii s-au retras din România din 1958. Eram și atunci în C.A.E.R., cam un U.E. socialist, și în Tratatul de la Varșovia, un N.A.T.O. al comuniștilor. Dar după 1958 nu am mai avut un picior de soldat străin prin țară, să nu mai zicem de baze ale lor. Eram în C.A.E.R. și Tratatul de la Varșovia dar aveam o poziție demnă, nu ca acum slugi de trei parale la americani și U.E.

Avem țara plină de baze și soldați străini. Ce dracului caută ăștia la noi? Și Ungaria este în N.A.T.O. dar nu întreține o hoardă întreagă de străini pe spinarea ungurilor!

Nu venea nimeni sa ne fure fabricile și resursele ca acum, in granițele noastre eram stăpâni,cu legile noastre, cu problemele noastre, cu sărăcia sau bogăția noastră.

Nu venea nimeni sa ne spună cum sa ne creștem copiii, sau cum să îi educăm la școală! Nu venea nimeni sa ne spună că defecții L.G.B.T.Q.+ au drepturi, că cel născut băiat nu este băiat ci ce vrea neuronul lui smintit de propaganda globalistă să fie!

S-a ajuns la demența să fie normal să te crezi pisică sau șoarece sau stâlp de telegraf și să fie O.K. după doctrina globalistă! Ceaușescu nu trimitea soldați români să moară ca proștii pentru puteri străine oriunde în lume. Acum o facem. Am avut verticalitate chiar in cadrul Tratatului de la Varșovia, când în 1968 am refuzat să trimitem trupe să ocupe Cehoslovacia. Și eram într-o alianța militară. Acum trimitem carne de tun peste tot în lume unde vor americanii fără să avem nici o rezervă.

Dăm 11 lei unui român pe zi să trăiască - cifrele aparțin guvernanților -, dar ucrainienilor le dăm 70 de lei pe zi plus găzduire, gratis! Păi chiar ne-am tâmpit? Dăm moldovenilor de peste Prut energie de nu știu câte ori mai ieftină decât românilor din țară?

Ne scot multinaționalele ultimul bănuț din țară, ne-au distrus economia de nici creioane nu mai găsești produse în România.

Au trecut 32 de ani de bejenie, timp in care România nu mai există decât ca o umilă slugă a Occidentului, chiriașă în propria țară, deposedată de tot ce a avut vreodată, datoare vândută!

Am ajuns un popor de slugi, ce suntem chiriași la noi acasa sau sclaveți pe pământuri străine. Dam bani străinilor pentru bunurile noastre furate, murim ca proștii prin războaie ce nu sunt ale noastre, cerem voie americanilor sau U.E. și când trebuie să mergem la toaletă!

Colonia Românica funcționează pe bandă rulantă și sclaveții nu pot să se ușureze când vor ei, cum vor ei și unde vor ei! De aceea avem un gauleiter la cârmă și un trădător de general executant la cravașă! Plus un Parlament de gardieni în lagărul de exterminare numit România!

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/lagarul-de-exterminare-romania


”Puterea îmbată, iar pe prost îl îmbracă în mantie de împărat.Când am aderat la U.E, nu am decis desființarea Statului Român și a Constituției”

 


”Referindu-mă la propunerea ministrului de Justiție Cătălin Predoiu, de a nu mai fi pedepsite cazurile de nerespectare a deciziilor Curții Constituționale pot afirma: Comisia a fost o mașinărie de vot, pe „repede înainte”, ca să nu depășească cu 1 minut termenul impus de Bruxelles. Dacă ei cred că poporul nu a înțeles cum au vândut Justiția, drepturile și libertățile, se înșeală. Poporul a înțeles destul de bine că această coaliție a trădării P.N.L.-P.S.D.-U.D.M.R. a votat ce a primit în plic de la Bruxelles, fără să îndrăznească să riposteze. Nu ai cum să modifici ceva foarte tehnic, cum sunt Legile Justiției, fără ajutorul unor specialiști, în cazul de față profesori de drept. Ce profesori de drept au luat parte la scrierea celor trei legi votate în Parlament? Niciunul.

Poporul a înțeles destul de bine că această coaliție a trădării PNL-PSD-UDMR a votat ce a primit la plic de la Bruxelles, fără să îndrăznească să riposteze

Nenumăratele texte neconstituționale din cuprinsul proiectului arată că a fost scris de cineva care nu cunoaște Constituția României sau nu dă doi bani pe ea. Cel mai dureros este că un avocat, acest Predoiu, a depus aceasta mizerie în Parlament și alte zeci de avocați au votat uitând jurământul depus la intrarea în profesie. Inclusiv, președintele Uniunea Națională a Barourilor din România (U.N.B.R.) Traian Briciu, prezent la ședința Comisiei parlamentare, a tăcut. Se pare că nici poporul nu a fost foarte deranjat în condițiile în care la ușile Senatului protestau in timpul votului doar câteva sute de cetățeni.

Puterea îmbată, iar pe prost îl îmbracă în mantie de împărat

Puterea îmbată, iar pe prost îl îmbracă în mantie de împărat. Așa se vedea Predoiu în fruntea unei comisii compusă din sclavi prostuți și speriați. Este revoltător să vezi cum aleșii poporului votează legi împotriva lui, fără consultare, fără dezbateri. De ce tace U.N.B.R. în fața proiectul avocatului Predoiu - legile justiției? Pentru că președintele U.N.B.R. Traian Briciu a predat profesia politicului, tot mandatul președintelui Briciu a fost asezonat cu evenimente la care au fost invitați politicieni. Presa a tras nenumărate semnale în acest sens dar Consiliul U.N.B.R. s-a făcut că plouă. Acum, când avocatul Predoiu și-a depus în Parlament „doctoratul” cu tema „Anularea Constituției României”, când toată lumea juridică freamătă și arată indignare față de cel mai grav proiect legislativ, când asociațiile profesionale ale magistraților încearcă, în scris sau prin prezența reprezentanților în comisia parlamentară, să mai repare ceva, U.N.B.R. tace.

Avocatul Poporului ar trebui să depună în cel mai scurt timp sesizarea la Curtea Constituțională. Aceste legi nu trebuie să intre vigoare.

U.N.B.R. nu a depus nimic scris, nu are poziții publice, nu există. U.N.B.R. este ocupată cu proiecte de voluntariat pentru avocați. Se pare că acesta va fi viitorul avocaturii, voluntariatul. Trist, dar adevărat. De peste un an de zile singurul proiect al profesiei, prin organele sale reprezentative, atât la nivel de U.N.B.R. cât și de barouri, este proiectul prin care avocații voluntari merg în școli și povestesc copiilor una-alta, despre drept, justiție, legislație, drepturi, neexistând o programă aprobată la nivel național. Și pentru că mereu am susținut că lipirea politicului de avocatură, ca imagine publică, nu face bine profesiei, dovada o aveți acum. În timp ce avocații care nu sunt politicieni încearcă să repare ce se mai poate repara din mizerabilul proiect Predoiu, avocații parlamentari votează cu două mâini în comisie. În Comisie au fost următorii membri avocați: Stelian Ion, Fenechiu Daniel (vicepreședinte UNBR), Cataniciu Steluța, Cupșa Ioan, Murariu Oana, Marius-Gheorghe Toanchină, Elena-Simona Spătaru, Ion-Cristinel Rujan, Cristian-Augustin Niculescu-Țâgârlaș, Olivia-Diana Morar, Cristina Trăila. Se naște o întrebare: un avocat-parlamentar mai poate rămâne avocat cât timp votul său de politician intră în contradicție cu interesele profesiei?

Intenția reală este aceea ca judecătorii să nu mai fie trași la răspundere dacă nu respectă deciziile Curții Constituționale

Există căi legale de contestare a unei astfel de aberații, care desființează practic puterea Constituției României Avocatul Poporului ar trebui să depună în cel mai scurt timp sesizarea la Curtea Constituțională. Mizeria lui Predoiu, adică proiectul legislativ, adoptată de Parlamentul României conține foarte multe articole neconstituționale. Curtea Constituțională mai poate fi sesizată și de președintele țării, președinta Înalta Curte de Casație și Justiție (I.C.C.J.), 50 deputați sau 25 senatori. Aceste legi nu trebuie să intre vigoare.

Ministrul Predoiu a susținut în dezbaterile pe Legile Justiției că dacă s-ar păstra abaterea disciplinară pentru judecători și procurori în cazul în care aceștia nu respectă deciziile Curții Constituționale, atunci s-ar încălca independența acestora. Se poate vedea clar că intenția reală este aceea ca judecătorii să nu mai fie trași la răspundere dacă nu respectă deciziile Curții Constituționale. „Intenția reală este aceea ca judecătorii să nu mai fie trași la răspundere dacă nu respectă deciziile Curții Constituționale”.

Efectul va fi haosul din societate.

Urmarea propunerii lui Predoiu  va avea ca efect haosul din societate. Un popor cu drepturile calcate în picioare nu mai respectă nimic. În Justiție oricum nu prea mai avea nimeni încredere, acum chiar că nu mai sperăm nimic. Când am aderat la Uniunea Europeană, nu am decis desființarea statul român și a Constituției, zice Decizia C.C.R. nr 143/2003 privind legea de revizuire a Constitutiei pentru aderarea la U.E. Parlamentul României a votat azi desființarea statului român și îngroparea Constituției!

„Predoiu a primit în plic, de la Bruxelles”

Propunerea înaintată de Predoiu i-a fost sugerată în plic, de Bruxelles. La Ministerul Justiției, nimeni nu a lucrat la acest proiect. Închei cu un mesaj către ministrul haștag rezist Cătălin Predoiu: Rușine avocatului Predoiu! „Demisia, Predoiu!”.

Notă - Adaptare după dialogul doamnei Av. Cosmina Cerva cu jurnalistul Traian Horia[1].


https://www.art-emis.ro/analize/cand-am-aderat-la-uniunea-europeana-nu-am-decis-desfiintarea-statului-roman-si-a-constitutiei