12.07.2019

KLAUS-WERNER IOHANNIS va avea rolul lui HILLARY CLINTON în România.





KLAUS-WERNER IOHANNIS va avea rolul reprezentantei lesbienelor SUA - HILLARY CLINTON -  în România. 


Detalii despre SATANISMUL Partidulului Democrat în S.U.A.
Cei cu puțină cultură politică și în general de orice fel de cultură vor striga, după citirea titlului de mai sus, ceva de genul: “Vai, nu se poate, deoarece Klaus Iohannis este de dreapta !”. 

Eu insă le spun: “E pe dreaku’!”. 

El, cu PNL, cu USR, cu ONG-urile lui George Soros si cu #rezist din piață sunt componente ale unei alianțe fundamental anticreștine si antinationale, având cea mai neagră doctrină de stânga din intreg eșicherul politic românesc.

In preambul, să vedem ce inseamnă Partidul Democrat in SUA, conform articolului din NATURAL NEWS Making the case that many Democrats are no longer human, but rather biological vessels of “Demonic Obsession”: (ȘTIRI NATURALE În cazul în care mulți democrați nu mai sunt oameni, ci mai degrabă vase biologice ale „obsesiei demonice”)
În ciuda ipotezei aparent șocante prezentată în titlul acestui articol, ideea că unele persoane nu mai sunt „persoane” este o idee promovată de către înșiși democrați.
Întreaga eră a sclaviei din America a fost, desigur, condusă de democrați, care au cerut „dreptul de proprietate” asupra sclavilor ca o formă de depersonalizare. 

Democrații au fost cei care au condus grupul KKK, - Ku Klux Klan este numele sub care sunt cunoscute mai multe organizații rasiste extremiste, dintre care prima a apărut după Războiul Civil American în 1865 în statul Tennessee (SUA). 





Membrii acestor organizații susțin superioritatea rasei albe și își exprimă adesea cu violență atitudinea de antisemitism, anti-catolicism, homofobie etc., au înaintat legea controlului armelor pentru a ține negrii dezarmați, au cerut segregarea în școli și în 1964 s-au opus legii drepturilor civile. 





Abraham Lincoln, un republican, este cel care a eliberat sclavii și a pus capăt depersonalizării pe care democrații au insistat să o impună, ca parte a dorinței lor bolnave de a exploata ființe umane pentru propria lor sete de putere și profit.

Chiar și astăzi, democrații sunt singurii care au celebrat legile noi, care legalizează uciderea copiilor după ce s-au născut, pretinzând că nu sunt persoane. 

Aceste noi legi au fost aprobate în New York și în alte părți – legalizând infanticidul pretinzând că nou născuții nu sunt umani deloc. 

Ce transformă un copil într-o ființă umană? 

Potrivit democraților, bebelușii nu sunt oameni reali până când mama decide că vrea să păstreze copilul.
Cu alte cuvinte, potrivit democraților proeminenți, fiinta umană poate fi depersonalizată, mutilată în timp ce este în viață, și ucisă de profesioniști din domeniul medical licențiat… și nu este nici măcar un singur democrat proeminent care se opune acestei practici. Nici unul.
Parte din a fi o ființă umană este recunoașterea umanității în alții.
Ce ne face a fi oameni?
Una dintre premisele de a fi considerat o ființă umană este, desigur, capacitatea de a recunoaște umanitatea altora. 

Democrații nu reușesc să treacă acest test atunci când se uită la o ființă, un copil care respiră, și declară că este în regulă de a ucide acel copil. 

După cum s-a menționat mai sus, această părere este îmbrățișată, aproape fără excepție, de aproape fiecare democrat din America de azi.
Criminalii în masă sunt adesea numiți „inumani” când ororile crimelor lor sunt în sfârșit dezvăluite. 





Ce fel de om ar ucide oameni nevinovați sau ar face asemenea crime la o scală atât de mare?
Democrații, desigur. Așa sunt ei. Aceasta este ceea ce ei nu doar tolerează, dar chiar celebrează.





A scuza uciderea în masă a ființelor umane nevinovate te descalifică de la a fi considerat „uman”
Încălcarea sistematică a umanității de bază a altor ființe umane -indiferent de vârsta lor - vă descalifică de la a fi o ființă umană. Dacă credeți că este dreptul dumneavoastră să revocați selectiv recunoașterea umanității în alții și să efectuați acte de violență împotriva lor pentru a vă face viața mai confortabilă, nu sunteți o ființă umană.

Ești doar un sociopat inuman.

Și asta este exact ceea ce este aproape fiecare democrat din America astăzi: sociopați care susțin crima în masă, cenzura extremă, violența împotriva adversarilor lor politici și genocidul efectuat în fabricile de Planificare Parentală din America.
Dar uciderea copiilor nu este suficientă pentru a sătura dorinta pentru răul pur și suferința umană, care acum infesteaza inimile întunecate și mințile diabolice ale democraților: ei, de asemenea, se specializează și în abuzarea sexuală a copiilor.







De aceea un pedofil și un infractor sexual condamnat, a fost ales ca membru în partidul democrat în Virginia. Numele lui este Joe Morrissey, și se pare că el are votul majorității populației din acest stat, un stat al cărui guvernator (Northam) a fost nu numai prins că poartă Blackface (este o formă de machiaj teatral folosit în principal de interpreții non-negri pentru a reprezenta o caricatură a unei persoane negre), dar care admite deschis susținerea practicii de ucidere a copiilor în viață.


  

joe morrissey


Ideea de a fi conduși de un individ care susține uciderea copiilor nu îi deranjează nici un moment pe democrați. Ei chiar susțin practica.
De fapt, îi definește. 
De aceea, Jeffrey Epstein a fost atât de popular printre democrații ca Bill Clinton: pentru că el a furnizat copii minori pentru așa numitele „întâlniri de viol” ale democraților, care sunt atât de populare printre elite. 






Recent, un donator democrat de top numit Ed Buck a fost în cele din urmă arestat după ce trei escorte negre au fost găsite moarte în casa lui - le-ar fi spânzurat, drogat, violat și le-ar fi lăsat să moară. El a fost un donator de top la campania Hillary Clinton.
Da, democrații nu numai că ucid copiii aparent pentru amuzament, ei celebrează, de asemenea, perversiunile sexuale, traficul de copii (de aici și sprijinul lor pentru deschiderea frontierelor), organizează violuri de copii și chiar ritualuri satanice care rezultă în copii sacrificați, uciși și ‘‘dispăruți„







460 000 de copii dispar anual în USA… asta în timp ce întreaga mass media de stânga protejează pedofilii.

Vă mai mirați că în România au dispărut mii de  copii, iar instituțiile statului nu au întreprins anchete ?
Aveți idee câți copii dispar în Statele Unite în fiecare an ? 

Potrivit GlobalMissingKids.org, 460 000 de copii sunt raportați ca dispăruți în fiecare an, numai în Statele Unite. Numărul este absolut incredibil. 
Desigur, un procent din acei copii sunt în cele din urmă găsiți bine și în viață, dar nu există nici o îndoială că o parte semnificativă din cei 460 000 de copii ajung în Temnițele de sex ale democraților pentru a fi exploatati și violati în mod repetat de către democrați și donatorii lor.

Conform ”The Sun” de exemplu, doar Jeffrey Epstein – care are legături strânse cu familia Clinton dar și cu alți democrați puternici, cerea „trei orgasme pe zi” de la sclavii sexuali copii, care îi erau furnizați de către elita globală, aproape toți democrați. 
La un moment dat, Epstein a primit 3 fete franțuzoaice de 12 de ani, cadou de ziua lui. Fetele, raportează ”NY post”, au fost răpite și transportate cu avionul din Franța, pentru a potoli acest puternic-influent pedofil democrat.





B.Clinton și miliardarul Jeffrey Epstein


Ce fel de persoană urăște umanitatea atât de mult încât ar viola mai multe fete tinere (sau băieți) în fiecare zi, an după an, în timp ce furniza acești copii persoanelor cele mai puternice și bogate din lume, ca de exemplu Bill Clinton ?
Doar cineva care urăște cu adevărat umanitatea, cel mai probabil pentru că ei înșiși nu sunt oameni.

Pedofilia ajunge acum chiar și în mass-media de masă, atât CBS News și ABC News apără în mod activ un pedofil, prin concedierea unui angajat care a încercat să expună o încercare de mușamalizare. 

Zero Hedge raportează: „CBS a concediat o angajată despre care se crede că a avut acces la o înregistrare audio cu realizatoarea ABC, Amy Robach reclamând că în 2016, rețeaua a retras de la difuzare un material despre crimele sexuale ale lui Jeffrey Epstein…”

De 30 de ani, românii au ales numai greșit președinții, cred că suferim de Sindromul Stockholm, ne plac corupții, perverșii, imoralii, șmecherii și nulitățile din punct de vedere istoric, cultural, patriotic, etc. 

Acum suntem în aceeași situație, oare cât mai puteți îndura asta..??!!

Suntem în devenire un popor de perverși moral care cred că normalitatea înseamnă de fapt ne-normalitate.


Mircea Eliade spunea că fiecare popor își are conducătorii pe care-i merită.