4.10.2021

Cazul bărbatului de 47 de ani, mort după injecţia cu AstraZeneca: legiştii au găsit cheaguri de sânge în organele interne

 


Schimbare radicală de situaţie după examenul de laborator al probelor prelevate în urma autopsiei bărbatului de 47 de ani din Gorj, care a murit la o zi după ce a fost vaccinat cu AstraZeneca.

Probe microbiologice provenind din organele celui decedat au indicat cheaguri de sânge. La nivel macroscopic, medicii anatomopatologi nu au putut vedea decât un infarct miocardic acut întins. 

La laborator însă, în probele din organe au fost identificate tromboze.

Medicii care au efectuat autopsia au prelevat probe din toate organele interne şi toate au indicat tromboze.

Rezultatele autopsiei nu au fost încă date publicității în mod oficial.

Săptămâna viitoare urmează să se întrunească o comisie de constatare a decesului la Spitalul din Târgu Jiu, care ar trebui să treacă aceste constatări în certificatul de deces. Documentul ar urma să ajungă pe masa anchetatorilor care au deschis dosar penal pentru a stabili dacă există o legătură de cauzalitate între vaccin şi deces.

Reamintim, inginerul în vârstă de 47 de ani, din Gorj, a murit la o zi după administrarea primei doze de vaccin AstraZeneca în data de 28 februarie. El nu avea afecțiuni preexistente şi primise serul din lotul ABV 2856, oprit de la utilizare în Italia, apoi şi în România.

Șeful DSP Gorj, Narcis Stoian, spunea luna trecută că nu a fost stabilită însă nicio legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea bărbatului.

 "În total, în Gorj au fost vaccinați din acest lot 1.083 de oameni și nu au fost raportate niciun fel de reacții adverse. Bărbatul de 47 de ani a făcut infarct miocardic, a fost făcută necropsia. Nu există nicio legătură de cauzalitate între vaccin și deces", spunea Popescu în data de  12 martie.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/barbat-gorj-deces-cheaguri-de-sange-autopsie-vaccin-astrazeneca-598287.html

Bogdan Chirieac : ”În România avem o mișcare puternică, autentică, a societății civile. Oamenii ăștia care ies în stradă, ies pentru că așa simt. Nu sunt scoși pe tabele de la corporații, aduși de partide politice, ceea ce este dătător de speranță pentru poporul nostru“

 


Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre protestele care au loc în București și marile orașe ale României. Acesta îl critică în termeni duri pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Era evident încă dinainte de votul organizat, atunci când se înregistrau 10.000 de infectări pe zi, atunci când ne spuneau că nu e o problemă că mergem la vot, dar anumite categorii sociale erau sfătuite să nu vină la vot. Pur și simplu nu îi interesează. Cel puțin zona asta USR-istă, mulți dintre ei sunt complet decuplați de la ce vrea publicul, alegătorul. Sunt tributari propriilor bule de Facebook.

Restul, se schimbă. Vlad Voiculescu a batjocorit morții românilor. Așa ceva, pentru un popor care în general e un popor religios, era de neacceptat. Nimeni nu s-a gândit, nici președintele nu a ieșit, nici primul ministru nu au îndrăznit să facă asta, nu că nu ar gândi. Că a ieșit Ben-Oni Ardelean, senator PNL, să spună Voiculescu, pleacă..., dar conducerea țării, a Guvernului, nu a îndrăznit să îl dea afară pe Voiculescu.

E important ce s-a spus înainte. Iată, în România mai avem o mișcare puternică, autentică, a societății civile. Oamenii ăștia care ies în stradă, ies pentru că așa simt. Nu sunt scoși pe bule de rețele sociale, pe tabele de la corporații, aduși de partide politice, ceea ce este dătător de speranță pentru poporul nostru“, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în contextul protestelor din Bucureşti şi din ţară. 

sursa:https://www.dcnews.ro/proteste-in-romania-bogdan-chirieac-vlad-voiculescu-a-batjocorit-mortii-romanilor_813605.html

Mii de Români din toată ţara la protest în Bucureşti : Nimeni nu ne poate îngrădi libertatea de a trăi. Am venit să ne cerem dreptul la libertate !

 


TENSIUNEA CREȘTE, PROTESTE ÎN TOATĂ ȚARA !

Mii de oameni au ieşit în stradă, astăzi, în Bucureşti, iar mulţi dintre ei au venit din alte oraşe din ţară pentru a protesta împotriva resticţiilor impuse de autorităţi.

Trei autocare din Bacău, Braşov şi Iaşi au sosit sâmbătă după masă în zona Bucur Obor din Capitală. Sunt aproximativ 150 de persoane care se organizează pentru a merge în marș către Piața Universității.



„Am venit să ne cerem dreptul la libertate! Ni se încalcă dreptul de a respira liber, dreptul de a oxigena creierul cu oxigenul pe care ni l-a dat Dumnezeu. Nimeni nu ne poate îngrădi libertatea de a trăi.

Sunt niște măsuri absurde. Avem cu noi un doctor care este total împotriva acestor restricții care se iau și se impun și care nu au nici o bază științifică", spune un protestatar.

Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție



„Am venit la București pentru a afirma libertatea de a fi români. Cerem tuturor autorităţilor statului, guvernului, președinției, să ridice toate restricțiile. Ne-am săturat de toată această mascaradă! Vrem o economie liberă, o viață socială liberă, o viață culturală liberă, cu o viața religioasă liberă.

Într-un cuvânt libertatea de a fi român în propria țară!



Îngrădirea drepturilor omului începe de la cea mai mică restricție. Fiecare trebuie să fie liber și să decidă cum se protejează. Acestă dictatura face din toată această 'plandemie' o dictatură ideologică. Se folosește de acest virus pentru a pune la pământ cu totul România", a mai spus un protestatar venit din ţară.

Partidul AUR se alătură protestatarilor

În piaţa Universităţii, liderul AUR George Simion și-a adunat simpatizanții pentru a protesta împotriva măsurilor restrictive impuse de guvern, dar și față de bâlbele Guvernului în gestionarea pandemiei de coronavirus.

Sunt în jur de 100 de protestatari cu steaguri care se pregătesc să meargă spre Piaţa Victoriei.



sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/social/proteste-anti-restrictii-bucuresti-598282.html

Protestatarii veniți din țară cu autocarele au ajuns în Piața Universității

 


Potrivit România TV, primele grupuri de protestatari veniți din țară au ajuns în Piața Universității. Sute de manifestanți au ajuns deja în Piața Universității și se unesc cu protestatarii care sunt deja acolo.

Alte autocare urmează să ajungă în centrul Capitalei. De asemenea, manifestanții prezenți în Piața Victoriei vor veni și ei în Piața Universității și, ulterior, vor merge la Palatul Cotroceni.

sursa:https://www.dcnews.ro/protestatarii-veniti-din-tara-cu-autocarele-au-ajuns-in-piata-universitatii_813584.html

Avocatul Gheorghe Piperea despre Scandalul Foișor: Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici

 


Arafat și Voiculescu vă vor binele. Vă evacuează cu forța din spital și vă trimit acasă, noaptea, după ce intră în vigoare interdicția de circulație, chiar dacă sunteți operați de oase rupte și încă sub efectul anesteziei. E pentru siguranța voastră și pentru confortul de acasă, unde tre’ să stați închiși de la 8 (în curând, de la 6, ca în Franța).

Plătiți în continuare CASS și taxe și impozite. Finanțați în continuare acest basm tehnocrat și această snoavă prostocratică - e pentru protecția voastră de cifră din turmă. Aveți în continuare încredere în autorități, că sunt acolo ca să vă protejeze, pentru siguranța familiei și a neamului vostru, luați-vă numai după știrile oficiale (mai ales postările pe feisbuc ale lui Arafat și Voiculescu), alea care nu sunt măsluite și nici falsificate, cultivați în continuare frica, singura care păzește eficient pepenii. Și turma.

Și, mai ales, nu cumva să faceți procese de malpraxis, nici să nu vă gândiți să dați nicio statuie pandemică în judecată pentru demență senilă în funcții publice ori pentru impostură cauzatoare de dezastre umanitare. Mai ales, să nu vă vină ideea creață să cereți în stradă schimbarea acestui guvern și împușcărierea comandantului acțiunii. Căci cine alții ar putea să lupte atât de eficient contra drepturilor și libertăților voastre și cine ar putea să facă mai frumos din colonia România preș la picioarele Big Pharma și Big Tech ? Fără acești minunați saltimbanci, viața ar putea redeveni normală - și cine v-a spus că aveți dreptul la așa ceva ?

Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici.

PS: Spitalul Foișor este spital de ortopedie. Nu are infecționiști, ci chirurgi de oase. Unde vor mai opera acești medici sigur știe Arafat. E atât de înțelept omu’ că juma’ de populație are încredere în el ca într-un semizeu.

sursa:https://www.activenews.ro/opinii/Avocatul-Gheorghe-Piperea-despre-Scandalul-Foisor-Vom-merge-neabatuti-catre-abis-pe-mana-sigura-de-felceri-si-samani-a-acestor-dementi-mesianici-16620

Profesorul Ion Coja îi dă o lecție gratuită despre holocaust doamnei Maia Morgenstern

 


Stimată doamnă Maia Morgenstern,

Regret că ați fost ținta unui atac mediatic atât de nedemn și vă asigur de susținerea mea și a majorității românilor, care nu se recunosc în acest stil și mod de a tranșa o dispută cât de cât reală, îndreptățită. Căci, privind lucrurile în toată complexitatea lor, trebuie să recunoaștem că avem de-a face, în ultimă analiză, cu ecoul distorsionat și aberant al unei dispute latente, care mocnește în societatea românească: disputa între (1) cei care cred în teza holocaustului din România, a genocidului care, se zice, ar fi produs sute de mii de victime printre evreii din România, și (2) cei care nu cred în teza holocaustului din România, din Transnistria.

Să fim drepți și realiști și să recunoaștem că există această dispută. Eu însumi, oarecum împotriva voinței mele, dar sub presiunea evenimentelor, am participat activ la această dispută scriind zeci de texte pe site-ul meu – vezi www.ioncoja.ro – pe lângă câteva cărți în care am abordat acest subiect. Așa cum există un contencios româno-maghiar sau româno-rus, există și un contencios româno-evreiesc, nu e nimic mai firesc ca de-a lungul anilor de conviețuire între români și evrei să se fi adunat și un asemenea contencios, adică un număr oarecare de subiecte și evenimente pe care românii și evreii le evocă în termeni diferiți. Între acest subiecte, piesa de rezistență este acuzația de genocid anti-semit proferată la adresa românilor, a guvernării Ion Antonescu, în termeni mai exacți.

Din cele de mai sus s-ar putea înțelege că evreii susțin una, iar românii cu totul alta! Lucrurile nu stau chiar așa! Din fericire! În realitate teza holocaustului este susținută numai de unii evrei, iar alți evrei o contestă! La fel, unii români acceptă acuzația de genocid, alții nu! Printre aceștia din urmă se află și subsemnatul! Iar subsemnatul pretinde că este bine informat asupra chestiunii și profit de ocazie să mă adresez direct domniei voastre, o persoană de a cărei bună credință nu mă îndoiesc și contez pe ea. Vă rog să judecați singură fapte ușor de verificat.

Nu știu în ce categorie de evrei vă poziționați, dar iau în calcul varianta cea mai nefericită, anume că sunteți de acord cu acuzația de genocid la adresa românilor, firește a unor români, cei care la ordinul mareșalului Ion Antonescu ar fi ucis sute de mii de evrei.

Mă grăbesc să vă dau prima informație: nu a existat niciun ordin sau directivă care să impună o politică criminală de genocid, având ca scop exterminarea evreilor din România, a evreilor strămutați temporar în Transnistria. A doua informație deosebit de importantă: nu există nici o dovadă privind existența fizică a victimelor, adică nu s-a probat existența unor cadavre care ar fi rezultat în urma crimelor regimului antonescian. De la cei peste 200.000 de evrei uciși/morți în Transnistria nu ne-a rămas nicio groapă comună, așa cum au fost descoperite gropi comune ale românilor uciși în Basarabia de bande de comuniști, majoritatea evrei basarabeni comuniști!

Statistic vorbind, dacă luăm cazul evreilor din București deportați în Transnistria, aflăm că dintr-un total de circa 300 de evrei deportați pentru activități comuniste anti-românești, s-au întors 290 de evrei teferi, doi-trei au murit, iar câțiva au evadat la ruși! Adică mortalitatea în trei ani de zile a fost de 1%, din cauză de boală sau de bătrânețe, nicicum executați de jandarmii români. Statistica aceasta o puteți găsi la Sonia Palty, în cartea de amintiri din Transnistria intitulată Evrei, vă ordon treceți Nistrul!

Dar cel mai important martor ocular al „genocidului” din Transnistria a fost chiar cel mai important evreu din România: Wilhelm Filderman, liderul necontestat al evreilor din acei ani. Acesta, după ce l-a bombardat pe amicul său Ion Antonescu cu scrisori și note de protest, prin care reclama condițiile sub-umane în care trăiau și mureau pe capete evreii deportați în Transnistria, a fost deportat și el în Transnistria, să vadă la fața locului cum trăiesc co-religionarii săi. I s-a pus la dispoziție un automobil cu șofer să poată vizita toate localitățile unde erau cazați deportații evrei. A stat patru luni în Transnistria și s-a documentat, după care până la sfârșitul vieții, în 1959, nu a mai spus nimic despre suferințele evreilor deportați în Transnistria. Ba de pe urma sa au rămas texte explicite din care rezultă clar că regimul antonescian i-a protejat pe evrei! Vă citez în acest sens textul elocvent care circulă pe internet, intitulat Testamentul lui Filderman, din care vă dau un singur citat:

„În perioada dominației hitleriste în Europa, am fost în legătură susținută cu Mareșalul Antonescu. Acesta a făcut tot ce a putut pentru a îmblânzi soarta evreilor expuși la persecuția germanilor naziști.

Am fost martor al unor mișcătoare scene de solidaritate între români și evrei în momente de grea încercare din timpul imperiului nazist în Europa.

Mareșalul Antonescu a rezistat cu succes presiunii naziste, care impunea măsuri dure împotriva evreilor. Aș aminti doar următoarele două exemple: – Grație intervenției energice a Mareșalului a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina. El a dat pașapoarte în alb pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viață era în pericol.

– Grație politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub regim de administrare tranzitorie cărora, lăsând impresia că sunt date altora, le era asigurată conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.”

Asemenea opinii găsim și la alți evrei, alde Alexandru Șafran, Moshe Carmilly Weinberger, Nicolae Steihardt, ca să-i amintesc pe cei mai cunoscuți. Această listă a fost completată de curând de evreul Harry Nadler, din Israel, plecat din România la 20 de ani, ai cărui bunici au trăit deportarea în Transnistria și de la care păstrează amintirea concluziei acestora: în Transnistria nu a fost holocaust. Precizez că domnul Nadler a fost magistrat militar și a avut importante însărcinări din partea guvernului israelit! Și-a afirmat această poziție într-o scrisoare publică pe site-ul meu.

Vă prezint mai departe câteva mostre privind calitatea intelectuală celor care susțin producerea unui holocaust în România. Mai întâi un citat din Cartea Neagră scrisă de evreul Matatias Carp în 1946: „«Fascismul românesc a avut metodele sale originale de exterminare a evreilor.(…) Evreii erau bătuţi până la istovire şi expiere, sufocaţi în vagoane cu răsuflătorile astupate, vânduţi din mijlocul convoaielor pentru a fi omorîţi şi a li se comercializa îmbrăcămintea, pentru a fi tăiaţi bucăţi pentru ca cu sângele lor să se ungă osiile căruţelor ş.a.m.d.» ”

Din aceeași sursă aflăm că în Transnistria evreii internaţi la Moghilev, «neavând posibilitatea aprovizionării cu alimente, se hrăneau cu excremente omeneşti, iar mai târziu cu cadavre omeneşti.» Da, aţi citit bine: evrei care « se hrăneau cu excremente omenești şi cadavre omeneşti…»

Declaraţia este semnată de un «dl M.Katz, fost preşedinte al Comitetului Evreiesc din Moghilău».

În zilele noastre, Liviu Biriș, lider al comunității evreiești din România, a scos o cărțulie intitulată Holocaustul sub Antonescu. Vă citez și din acest text dedicat crimelor românești împotriva evreilor:

„Au început să depisteze copiii nou născuți. Ne puneau în cerc (în toți anii deportării mele a început să-mi fie cunoscută semnificația punerii noastre în cerc), iar ei în mijloc jucau fotbal cu micuța victimă. Porțiuni din ce a fost obiectul lor de distracție erau împrăștiate pe ei, pe noi, nu-i deranjau stropii de sânge de pe față, de pe mâinile, de pe uniforma lor.”(p.19-20)

Stimată doamnă Maia Morgenstern, ați intrat într-un joc din care nu vă puteți retrage decât într-un singur fel: să vă pronunțați cu seriozitate și responsabilitate asupra contenciosului româno-evreiesc. Ați făcut-o deja, în pripă și fără să calculați bine urmările, acuzându-i pe români de anti-semitism. Aveți datoria să vă puneți la punct cu bibliografia acestui subiect pe care l-ați lansat – antisemitismul la români, și să puneți un verdict final și definitiv în ceea ce vă privește. Repet: după ce vă veți documenta serios.

Eu vă stau la dispoziție cu texte de pe site-ul meu, www.ioncoja.ro din care vă voi trimite periodic câte unul pentru documntare. Aștept cu interes întrebările și obiecțiile dumneavoastră. Până acum nu am avut parte de nicio lectură critică din partea unui holocaustolog, evreu sau român. Nu mă îndoiesc că cunoașteți asemenea specialiști. Cereți-le părerea asupra textelor pe care le veți primi de la mine, iar eu voi fi bucuros să răspund obiecțiilor formulate de un asemenea specialist.

Cu urări de bine și cu regretul de a ne cunoaște în asemenea împrejurări,

al dumneavoastră

ION COJA, profesor, scriitor, fost senator

PS V-aș ruga să confirmați primirea acestul mesaj expediat pe adresa TES

sursa:https://www.incorectpolitic.com/profesorul-ion-coja-ii-da-o-lectie-gratuita-despre-holocaust-doamnei-maia-morgenstern/

Medicul Monica Pop Avertizează Guvernul : “Lucrurile nu pot continua așa. Se apropie o revoluție”

 


Monica Pop și-a exprimat considerentele cu privire la regulile de înmormântare din România, în contextul pandemiei de covid. Medicul a comentat la Sinteza Zilei greșelile pe care le fac autoritățile în stabilirea măsurilor anti-covid, potrivit antena3.

Medicul a declarat astfel:

“Eu consider că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor”.

“Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile”.

“Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul”.

sursa:https://www.incorectpolitic.com/category/actualitate/

VOICULESCU, sinistrul contrasănătății, se SPALĂ pe ”LABE”

 


Ministerul Sănătății a transmis, oficial, un punct de vedere după imaginile cu oamenii operați scoși din Spitalul Foișor.

Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul acestei seri la alte spitale cu ambulanţe sau maşini personale.

Redăm integral, în rândurile de mai jos, comunicatul transmis de Ministerul Sănătății:

”Precizări în legătură cu situația regretabilă creată în această seară la spitalul Foișor.

Situația pacienților Covid-19 care necesită îngrijire ATI este critică. De mai bine de o săptămână, în București sunt zero locuri ATI disponibile în anumite momente ale zilei. 

Nevoia locurilor suplimentare în București nu este ceva ce poate fi pus vreun moment în discuție. În acest moment, 29 pacienți Covid-19 sunt intubati și ventilați în secțiile UPU din București.

Transformarea spitalului Foișor în spital Covid-19 a fost soluția identificată de Departamentul pentru Situații de Urgență și avizată de Ministerul Sănătății în cursul zilei de astăzi.

Această decizie a fost luată datorită faptului că Spitalul Foișor are 26 de paturi ATI, 6 medici ATI - și în momentul deciziei avea numai 3 pacienți internați în ATI. De asemenea, a fost identificată resursa umană de specialitate care să poată, împreună cu specialiștii Spitalului Foișor, oferi pacienților Covid-19 îngrijirea de care au nevoie. 

Evacuarea și transferul pacienților Covid-19 negativ care au fost internați la Spitalul Clinic Foișor este în sarcina DSU, sub coordonarea Dr. Bogdan DINU din cadrul UPU-SMURD București. 

Pentru demararea procesului de evacuare a fost necesar acceptul spitalului, spital ce aparține de ASSMB, aflat sub autoritatea Primăriei Municipiului București. 

Spitalul Foișor a fost informat încă de dimineață despre iminența transformării spitalului. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au fost la spital încă de la orele 11:00.

La orele 19:00, managerul încă nu întocmise documentele necesare pentru eliberarea avizului temporar.

Întârzierea nepermisă a pus o parte din pacienții spitalului într-o situație regretabilă. Modul cum a decurs evacuarea este regretabil și ne-am dori ca aceste imagini să nu mai fie vreodată repetate.

În Spitalul de Ortopedie Foișor erau internați un număr de 105 pacienți. 13 dintre aceștia au fost transferați cu ambulanțe SMURD și SABIF: 1 la Elias, 4 la Floreasca, 5 la Universitar, 1 la Bagdasar, 1 la SJU Buzau, 1 cu ambulanța la domiciliu în Galați. Dintre ceilalți 92 pacienți, 25 erau programați pt intervenții chirurgicale iar 67 erau pacienți deja operați, care urmau sa fie externați la domiciliu. 

Toți pacienții au fost externați de către medicii curanți, ținând cont de starea lor de sănătate și de indicațiile de tratament. Conform informațiilor disponibile la nivelul Ministerului Sănătății, pentru toți cei care au solicitat acest lucru a fost chemată o ambulanță.

Ministerul Sănătății va urmări alături de Departamentul pentru Situații de Urgență situația tuturor pacienților transferați din spitalul Foișor.

Ministerul Sănătății va depune eforturi alături de Departamentul pentru Situații de Urgență pentru operaționalizarea de urgență a îngrijirii pacienților Covid-19 în spitalul Foișor.

Ministerul Sănătății va solicita o analiză amănunțită a cauzelor pentru situația creată și pentru modul în care s-a desfășurat intervenția”.

sursa:https://www.dcnews.ro/voiculescu-reactie-dupa-imaginile-cu-oamenii-operati-de-la-spitalul-foisor_813531.html

PROTEST în Piața Victoriei după imaginile cu oamenii operați scoși din Spitalul Foișor

 


Imaginile difuzate cu oamenii operați scoși din Spitalul Foișor scot oamenii în stradă.

Sâmbătă, 10 aprilie 2021,  ora 15.00, va fi organizat un protest în Piața Victoriei. ”Situația de la Foișor este cauzată de ordinul de ministru, 444, semnat de Vlad Voiculescu. Acest ordin prevede evacuarea mai multor spitale, Foișor este doar începutul”, scriu oamenii care au anunțat că merg la protest.

Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul acestei seri la alte spitale cu ambulanţe sau maşini personale.

Conform imaginilor transmise în direct de televiziunile de ştiri de la faţa locului, unii dintre cele câteva zeci de pacienţi transferaţi şi rude ale acestora şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că sunt transferaţi în cursul serii. La poarta spitalului au venit să protesteze şi unele persoane recunoscute pentru participarea la protestele împotriva restricţiilor din ultima perioadă, iar în zonă asigură ordinea echipaje de jandarmi şi poliţişti.

sursa:https://www.dcnews.ro/protest-in-piata-victoriei-dupa-imaginile-cu-oamenii-operati-scosi-din-spitalul-foisor_813530.html

Oameni operați, mutați în noapte. Carmen Avram, către Voiculescu: Rușine ! Vă uitați la tv, ca să vă admirați opera ?

 


”Vă e bine, dle Voiculescu? Stați comod, în fotoliu şi vă uitați la tv, ca să vă admirați opera? Dacă acolo, pe targă, evacuată în miez de noapte, în frig, ar fi ruda dvs, abia operată, ați mai râde cum numai dvs ştiți să râdeti? Înțeleg că mai înainte v-ați schimbat iar poza de profil pe FB. Bolnavii de la Spitalul Foişor ştiu nişte poze care vi s-ar potrivi de minune: profil stânga, profil dreapta, şi una din fața, privind cu ochii dvs reci şi pustii fix în cameră. Ruşine!! Azi v-ați dat, în sfârşit, masterul, public şi pe bune, ca să nu se mai îndoiască nimeni de el”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Spitalul Clinic de Ortopedie "Foişor" va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul acestei seri la alte spitale cu ambulanţe sau maşini personale.

Conform imaginilor transmise în direct de televiziunile de ştiri de la faţa locului, unii dintre cele câteva zeci de pacienţi transferaţi şi rude ale acestora şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că sunt transferaţi în cursul serii. La poarta spitalului au venit să protesteze şi unele persoane recunoscute pentru participarea la protestele împotriva restricţiilor din ultima perioadă, iar în zonă asigură ordinea echipaje de jandarmi şi poliţişti.

sursa:https://www.dcnews.ro/oameni-operati-mutati-in-noapte-carmen-avram-catre-voiculescu-rusine-stati-comod-in-fotoliu-si-va-uitati-la-tv-ca-sa-va-admirati-opera_813529.html

Cutremur de 4,5 grade în România

 


Un seism de intensitate medie a avut loc în această seară în România. Conform primei estimări făcute de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut o magnitudine de 4,5 grade. 

”În ziua de 09.04.2021, la ora 21:36:42 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.5, la adâncimea de 120km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 76km S de Bacău, 82km E de Brașov, 116km NE de Ploiești, 124km NV de Galați, 130km NV de Brăila, 159km SV de Iași, 169km N de București, 179km NE de Pitești, 190km E de Sibiu, 211km SV de Chișinău”, se arată într-un comunicat de presă al INFP. 

sursa:https://www.dcnews.ro/cutremur-de-4-4-grade-in-romania_813507.html