4.05.2022

PUTIN A ACTIVAT PLANUL B

 

Zelensky a vorbit, dar nu s-a prea auzit

 

Atrocitățile pe care psihopații lui Zelensky le comit împotriva populației ucrainene













Imagini foarte puternice! Atrocitățile pe care psihopații lui Zelensky le comit împotriva populației ucrainene și pe care mafia media ni le ascunde.

Adevărul este prima victimă a războiului, spunea grecul Eschil în urmă cu peste 2.500 de ani. Astăzi știm că minciuna este o armă de război.

Vă oferim câteva imagini foarte dure, terifiante ale răului infinit. Cititorii nu au avut acces la imagini pentru că ele expun trupele ucrainene idealizate, prezentate aproape ca inofensive Ursuline de mafia globalistă a Uniunii Europene.

Videoclipul arată atrocitățile pe care luptătorii ucraineni le comit împotriva propriilor compatrioți de multe ori doar pentru că vorbesc rusă. În imaginile pe care vi le oferim, femeile sunt umilite cu penisuri de cauciuc de către membrii Azov Commando. Ne întrebăm ce vor spune feministele aliniate în mare parte lui Zelensky. Ne întrebăm de ce mass-media occidentală nu arată nici un interes pentru această cealaltă parte a conflictului din Ucraina. Acesta este ceea ce apără părțile de castă, oligarhia globalistă și chiar Biserica Romei ? De ce tăcerea complice a Occidentului în fața acestor atacuri inacceptabile la adresa drepturilor omului și a Convenției de la Geneva? Se îndoiește cineva că armata ucraineană se comportă într-un mod atât de sălbatic și criminal din cauza ordinelor psihopatului Zelensky? Pe baza acestor imagini înfricoșătoare, ne putem îndoi de veridicitatea acuzațiilor rusești de atacuri asupra pro-rușilor din regiunea Donbass de ani de zile? Cum poate un sector al opiniei europene să-l apere pe comandantul șef de acești criminali?

Mass-media hegemonică instalează războiul în imaginarul colectiv, când cel mai sensibil ar fi să plângi conflictul pentru ceea ce implică în ceea ce privește suferința umană și distrugerea materială și să insiste nu asupra competiției pentru a arăta cine este cel mai puternic, ci asupra nevoii a unei soluţii prin dialog. Este ceea ce ei numesc război hibrid, minciuna ca armă și adevărul ca victimă.

Acoperirea mass-media a crizei din Ucraina este greșită, precum și în mod clar rasistă și cu prejudecăți, repetând mantre rusofobe fabricate la Washington pentru a instrumentaliza războiul de gherilă geopolitic și ideologic al „forțelor binelui”, civilizației occidentale, împotriva „forței răului”. : ruşii „comunişti”, caucazienii şi eurasiaticii.

Între timp, ei continuă să omită profilul de ultradreaptă al actualului președinte, Volodymyr Zelenski, și grupările de extremă dreaptă și neonaziste care participă și susțin guvernul.

O abordare disonantă a gândirii unice într-un vehicul media hegemonic precum portalul brazilian UOL, vineri, 22 februarie, a fost publicarea unui interviu în care analistul politic american Andrew Korybko afirmă că „Brazilia și Ucraina au fost victimele războaielor hibride. condus de Statele Unite cu scopul de a consolida hegemonia unipolară a Statelor Unite.

În această dramă, Occidentul (adică Statele Unite și țările NATO) a întors spatele oricărui rol constructiv și a insistat să folosească slăbiciunea tranzitorie a Rusiei pentru a crea o lume unipolară condusă de Washington, pentru care a încălcat sistematic angajamentul de a nu extinde mantaua militară a NATO spre est.

Într-o prelungire a războiului rece, despre care credeam cu toții că s-a încheiat cu trei decenii în urmă, Occidentul a insistat asupra instalării unui guvern rusofob la Kiev, dând astfel naștere rebeliunii regiunilor cu majoritate rusă și gestând un fel de război civil care a servit drept un teren propice pentru întărirea grupurilor ultra-naționaliste și chiar neonaziste care au pătruns în instituțiile ucrainene, inclusiv în guvern.

Lovitura de stat din 2014 de la Kiev – care a răsturnat guvernul lui Viktor Ianukovici –, dovedită a fi dirijată, cu sprijinul Washingtonului, a înființat un stat vasal plin de arme și bande dezlănțuite, deseori formate din admiratori ai lui Hitler.

Și dacă această incursiune rusă este clasificată drept o încălcare flagrantă a dreptului internațional, cum ar trebui să fie clasificate operațiunile NATO în fosta Iugoslavie, bombardarea nemiloasă a Serbiei și proclamarea neclară a independenței Kosovo, atunci o republică autonomă a țării balcanice ?? Să nu mai vorbim nici măcar de încălcările SUA ale dreptului internațional, ale suveranității și independenței popoarelor.

Pentru a economisi spațiu, nu mă voi întoarce la războiul din Afganistan, nici în Irak, nici în Iran, nici în Yemen, nici în Somalia... Și nici, desigur, despre nenumăratele lovituri de stat din America Latină.

https://www.alertadigital.com/2022/04/01/imagenes-muy-fuertes-las-atrocidades-que-los-psicopatas-de-zelenski-estan-cometiendo-contra-la-poblacion-ucraniana-y-que-la-mafia-mediatica-nos-oculta/?fbclid=IwAR33LnpJhGLvTVOjZthjYWZvWtK3zKMsHA-QuvX1LStwqQd8vboE2pAv-ZA