3.24.2022

“Ce este cu praful ciudat de deasupra Bucureștiului ?”

 

Între două texte cu caracter științific și profesional, țin să vă spun că un idiot util a spus azi, pe la 8,20, la Radio România Cultural (post public, finanțat și din banii mei), că universitatea unde sunt profesor ar trebui să ia măsuri contra mea pentru că am pus ieri întrebarea “ce este cu praful ciudat de deasupra Bucureștiului?”… Asta în condițiile în care la tv, de două zile, se perindă unii din meteorologie și ne avertizează că vine un nor toxic de undeva, probabil (probabil, vine de pe Tatooine, că nu se poate să fie chiar din Ucraina…). Să vă mai spun că idiotul întreba cum anume am devenit eu profesor la Universitate?
Nu vă mai spun, că unii s-ar putea să aplaude.
Să vă mai reamintesc că am început cariera universitară în 1995, de acolo de unde se începe (preparator), parcurgând toate treptele necesare (asistent - lector - conferențiar - profesor - conducător de doctorat)? Că sunt doctor în drept la Sorbona, Paris? Că îmi scriu chiar eu cărțile (care, în domeniul meu, sunt nu numai de referință, ci și foarte, foarte des victime ale plagiatului altora)?
Nu vă mai spun, că le stric feng shui-ul cenzorilor din CNA, DSU, Guvern etc.
Să vă mai spun că atunci când cenzurezi, blurezi sau acoperi cu dezinformări opinia “dizidentă” și faptele care nu îți convin, nu ești democrat, nici liberal, nici onest, nici credibil, ci de-a dreptul putinist ?
Nu vă mai spun, că cine știe cum mă indexează bolșevicii de la fesibuc (care, mai nou, incită la ură și război, dar se dau onești și bine intenționați).
P.S. Să vă mai spun că, în mod normal, nu te califici pentru Premiul Nobel pentru pace dacă interzici toate cele 11 partide de opoziție de la tine din țară și obligi toate televiziunile să emită aceleași programe, oficiale ? Nu vă mai spun, că cine știe ce alte etichete îmi puneți.
P.P.S. Nu mă schimb eu pentru că mă presează niște proști solemni care se văd culturali în oglindă.

Av. Ghe. Piperea

0

BUNĂ ZIUA ! VIZIONAȚI, VĂ ROG !