8.14.2022

VEVERIȚA și PORUMBEII

 

PROGRAMUL ”COALIȚIEI PENTRU NAȚIUNE”

 

”Mamele au știut intuitiv, dintotdeauna, că părți din copilul pe care l-au purtat în pântece rămân în interiorul lor”

 

Mamele au știut intuitiv dintotdeauna: părți din copilul pe care l-au purtat în pântece rămân în interiorul lor, la nivel intrinsec, decenii după naștere, poate chiar pentru totdeauna. Nu e vorba de ceva exclusiv emoțional sau spiritual, ci și de ceva fizic, intrinsec.

Studii științifice serioase au demonstrat, încă de prin 2014, că celulele fetale migrează, prin placentă, în sângele și țesuturile mamei. Este un mecanism natural menit să asigure sănătatea mamei, necesară unei nașteri sigure a unui copil viabil și unei supraviețuiri suficient de lungi pentru creșterea copilului. E despre perpetuarea speciei umane, a Omului ca creație ultimă a lui Dumnezeu pe Pământ. 

Celulele fetale rămân mult timp în corpul mamei, având proprietăți reparatorii și reconstructive. Celulele stem chiar pot să ia forma necesară oricărui țesut: inimă, ficat, rinichi, pancreas, creier. Celulele stem pot repara și telomerii, ceea ce poate însemna chiar întinerirea. Nu degeaba se spune despre femeia însărcinată că “strălucește”. Este clar că acest mecanism poate fi utilizat și în tratarea unor boli grave, cum ar fi cancerul sau Alzheimerul. Dar, evident, ideea nu are loc de studiile despre fake news și de “știința” care recomandă dreptul bărbatului de a avorta. 

Ce minunată poezie e aici… Și cât de mult se înșeală “specialiștii” care ne obligă să credem că 1+1=5,43… Și ce extraordinar de jenant este să vezi că știința în care crezi fără a cerceta demonstrează ceea ce bunul simț ne-a făcut să știm mereu. În noi este dintotdeauna scânteia divină.

Av.Ghe.Piperea

”CHITINA” MORLATĂ din INSECTE

 


Rafila in cerc vicios

 

AUR pentru România în proba feminină 8+1 de la CE de Canotaj Munchen 2022

 

GHE. PIPEREA : ”Reducerea consumului de gaze și de electricitate nu este deloc o recomandare”

 

Reducerea consumului de gaze și de electricitate nu este deloc recomandare, e obligație sever sancționată. Așa cum n-au fost simple recomandări nici segregarea socială, nici masca și nici “imunizarea”. 

Francezii sunt sunați de angajații de la gaze sau de la electricitate pentru a da explicații relative la depășirea “recomandărilor” de așa-numită sobrietate energetică. Conversația se termină, de regulă, cu amenințarea cu debranșarea în caz de recidivă. Nu mă îndoiesc că se va ajunge și la asta, măcar cu titlu de exemplu, pentru intimidare/disuasiune. Ca să se știe că nu îți poți face de cap într-o societate care îți vrea numa’ binele și libertatea. 

Va urma și apa curentă, care e deja raționalizată, în sute de orașe (bogații vor putea, totuși, să își ude în continuare gazonul și să își împrospăteze zilnic piscinele, căci privilegiile sunt privilegii, ce naiba). 

Mai la est, în puternica și onesta Germanie, oamenii își fac provizii de lemne de foc. Mulți le fură. Nu știu unde/cum le vor utiliza, că nu au sobe. Bine că noi încă avem sobe, puț cu lanț și găleată, vegetație pentru dobitoace și veceu în curte - iată civilizație, iată reziliență. Avem cu ce, frate. 

Notă suplimentară: de unde știe funcționarul de la gaze sau electricitate că tu ai stat ieri 5 ore să faci gem, zacuscă sau sarmale? Păi știe, pentru că are sistem digital de monitorizare și zmartbil, cerut chiar de tine, că e comod și economicos (nu e niciuna, nici alta, dar așa ți s-a vândut, prin fabricarea voinței tale “libere”). Tot așa s-a “știut” că ești asimptomatic, pe baza unor teste ne-fezabile. 

Cum te debranșează furnizorul, chiar dacă ai un contract pe care îl achiți, chiar dacă ai un consum decent, dar apreciat de “specialistul” de la telefon/platforma digitală de control? Păi, simplu. Totul e digitalizat. Poți rămâne fără energie și apă așa cum poți rămâne fără acces la banii tăi din bancă pentru că nu ți-ai actualizat o dată la 6 luni datele cu caracter personal și așa cum poți rămâne fără loc de muncă sau acces la curs la facultate pentru că nu te-ai “imunizat” cu a ț-șpea doză de nușce ser experimental, dar magic. 

De aia sunt bune recensămintele digitale, rețelele de socializare și slava.

Av. Ghe. Piperea