11.02.2022

GHE. PIPEREA : ”Băncile din România intenționează să desființeze 3000 de bancomate”

 


Gheorghe Piperea


Fără să vreau să sâcâi pe cineva, fac remarcată o știre strecurată printre rânduri săptămâna trecută - cică băncile din România intenționează să desființeze 3000 de bancomate.

Dacă se va pune în practică în mod coordonat, mișcarea va reduce și mai mult circuitul banilor peșin în economia vizibilă (cu consecința că va crește corespunzător circulația din economia gri, ne-vizibilă). Este foarte probabil că gestul cartelar, coordonat, al băncilor vine în pregătirea iminentei introduceri a monedei digitale emisă de băncile centrale (CBDC - central bank digital curency), instrument totalitar prin intermediul căruia vom fi încarcerați într-o colivie digitală globală unde fiecare va sta, ca în feudalism, pe bara corespunzătoare statutului său social. Fiecare albină a stupului va avea dreptul să cumpere cu banii SĂI, obținuți prin munca/activitatea SA și taxați/impozitați/penalizați cu sumele plătite de EA (statului sau corporației agreate de stat), DOAR acele produse sau servicii pe care i le va permite banca centrală.

Acest oribil apartheid va fi o treabă simplă, urmând a fi perfectată de la butoanele platformei digitale în interiorul căreia sunt depozitate și stocate toate avatarurile noastre digitale, construite din estimările comportamentului nostru, efectuate pe baza a ceea ce lăsăm/încărcăm noi pe internet sau în rețelele de socializare de fiecare dată când le utilizăm - iar asta o facem cu conștiința că viața noastră e mai bună, mai ușoară, mai spectaculoasă, iar decizia ne aparține, nefiind fabricată, pe nesimțite, de golemul tehnologic în care am fost adânc afundați.

Cu CBDC pe frunte, sub piele, în zmartfon sau în sânge nu vom mai putea cumpăra și nici vinde decât ceea ce Fiara ne va fi permis, Fiară al cărui semn vom fi obligați să îl purtăm peste tot, în culcare și-n sculare, la munca în amfiteatru sau la câmp, în biserică sau la bodegă.

Cu toate acestea, iată ce spune art. 2191 alin.1 Cciv:

„Prin constituirea unui depozit de fonduri la o instituţie de credit, aceasta dobândeşte proprietatea asupra sumelor de bani depuse şi este OBLIGATĂ să restituie aceeaşi cantitate monetară, de aceeaşi specie, la termenul convenit sau, după caz, ORICÂND, la cererea deponentului, cu respectarea termenului de preaviz stabilit de părţi ori, în lipsă, de uzanţe”.

În baza acestui text legal, toți cei care au bani în bancă pot cere retragerea lor oricând, integral și peșin. Banca are obligația să restituie acești bani imediat - nu în alte conturi bancare, ci chiar în bani peșin, la ghișeu. Banca poate fi obligată să lucreze cu oameni și cu bani fizici, măcar pentru a ne da banii înapoi, bani pe care și-au construit, de altfel, imperiul banilor-datorie.

Doar dacă aveți bani peșin puteți face orice vreți cu ei și puteți cumpăra orice cu ei, fără a fi obligați să purtați semnul Fiarei. Doar cu bani peșin veți avea garanția proprietății personale și a libertății de a exista.

Desigur, nu puteți face plăți mai mari de 5 mii de lei pe zi - dar cine are nevoie să consume de 5000 de lei pe zi?

Numai în România sunt peste 100 de miliarde de euro în depozite bancare. Dacă toți deponenții sau măcar un procent oarecare dintre deponenți și-ar cere banii înapoi imediat, nimeni nu ar mai avea tupeul să lucreze sau să se gândească măcar la a ne pecetlui cu semnul Fiarei și a ne încarcera în colivia lor digitală.

Nu mă aștept ca românii să declanșeze o asemenea mișcare (care nu ar încălca nicio lege - dimpotrivă, ar pune în operă un principiu al Codului civil, scris chiar de bancheri), dar este aproape sigur că ea va apărea undeva în Europa, curând, așa cum a apărut, de altfel, mișcarea de boicot al furnizorilor de energie în Marea Britanie, unde oamenii nu își mai plătesc facturile.

Așadar, nu vă supuneți! Lepădați-vă, liberați-vă de cel viclean!


Adevărul oribil despre un medicament/drog numit „Adrenocrom” – Acesta este extras din sângele copiilor torturați și sacrificați

 


De-acum se cunoaște din ce în ce mai mult despre tragedia a sute de mii de copii care dispar fără urmă, care sunt traficați de rețele planetare ale bisericii catolice, familiei regale a Marii Britanii și de alte organizații oculte, pentru a alimenta cercurile pedofile ale elitei politice occidentale, ritualurile satanice ce se desfășoară în catedrale catolice sau în castelele familiilor regale din Europa. Mare parte dintre acești copii sunt dintre cei abandonați sau copii ai străzii sau dintre refugiații din zonele de război ale lumii. 

Iată că un alt adevăr îngrozitor iese la suprafață în aceste vremuri tulburi. Este vorba despre un medicament numit Adrenochrom care poate produce efecte superioare dincolo de oricare altul. Și, spre deosebire de celelalte nu are efecte secundare. Dimpotrivă, există beneficii substanțiale din consumul acestuia: o sănătate mai bună, o vivacitate crescută și o serie de alte efecte mai mici. Toate acestea combinate cu un sentiment intens de euforie. Poate prelungi viața, chiar menține tânăr, dar condiția : să fii dependent. Odată ce l-ai întrerupt ești un mort viu. https://www.erowid.org/chemicals/adrenochrome/adrenochrome.shtml

Problema este următoarea: este un derivat al substanțelor chimice produse de corpul uman atunci când se află sub o frică intensă, incomensurabilă, teroare. O anumită persoană a fost într-o „fermă” a spus, într-unul din statele baltice. A făcut fotografii cu nenumărate persoane, toate aparent sub vârsta de 15 ani. Erau goi și legați de mese, pereți și podele într-o cameră fără ferestre de dimensiunea unui stadion de fotbal. Spune că nu a putut estima cât de mulți erau acolo. Acesta a văzut bărbați mascați care erau peste victime și îi torturau. În timp ce erau torturați, sângele lor era drenat în recipiente.

Alte fotografii au arătat facilitățile de producție – camere enorme care păreau laboratoare chimice în care sângele era filtrat iar compușii extrași. Cel mai rău, totuși, erau mormintele de masă. Bărbați ce descărcau din camioane carcase de copii în cariere. El a spus că nimeni nu ar crede că se întâmplă dacă nu avea aceste poze. Și avea dreptate. S-a dovedit că aceste adevăruri teribile ce sunt dezvăluite în aceste vremuri grele, nu sunt crezute de foarte multe persoane deoarece sunt șocante pentru mintea lor și le refuză. Zvonurile despre astfel de facilități au fost investigate de zeci de ani. Jurnaliștii au încercat să raporteze despre aceasta, dar au fost luați în râs de birourile editorilor. Un jurnalist suedez, a ajuns cel mai aproape ca aceste adevăruri să fie expuse în mass-media. El a murit, împreună cu familia sa, într-un incendiu în propria casă.

A mai fost o fotografie cu utilizatori ai acestui Adrenochrome. Iată ce relatează cel ce a văzut fotografia: ,,În imagine era o sală de conferințe generoasă într-un zgârie-nori. Seringile cu medicamentul erau așezate pe tăvi aurite și depuse pe o masă groasă de lemn lustruit. În jurul mesei erau lideri ai lumii, animatori, figuri religioase. Toții rânjind. Toți fericiți. Toți pregătiți pentru injecția lor. Văzând acele fețe familiare a fost șocul inițial. Nu a fost ultimul. Pe partea îndepărtată a mesei, aproape prea mică pentru a fi văzută, dar încă inconfundabilă, era o ființă cu figură iconică. Râdea când atinse seringa, dar era ceva neobișnuit cu mâna. Nu era obișnuită, mică, roz. Era verde. Stătea ghemuită, era reptilian”.

Un anume Alexander spune că nu știe dacă această poveste este adevărată, dar specifică că medicamentul există și el este produs din sângele victimelor torturate în diverse ritualuri satanice : http://humansarefree.com/2015/08/illuminati-satanists-rule-world-not.html ; http://humansarefree.com/2018/09/survivor-child-trafficking-ritual-sex.html

Iată câteva dintre cele mai interesante comentarii de la Reddit:


Pentru cineva curios despre Adrenochrom: https://www.erowid.org/chemicals/adrenochrome/adrenochrome.shtml ; Se pare că stăpânii noștri reptilieni fac o treabă bună pentru a acoperi acest lucru ca fiind doar un medicament obișnuit și nu un drog.

Aceasta nu este chiar cea mai groaznică poveste care se întâmplă acum. S-ar putea să fi auzit că transfuzia de sânge de la șoareci tineri la șoareci bătrâni pare să ajute șoarecii bătrâni. Ei bine, se pare că cea mai eficientă procedură de departe, este să unească cele două animale împreună și să se unească sistemul lor vascular: http://www.nature.com/news/ageing-research-blood-to-blood-1.16762 . Se pare că se poate aplica și la om, astfel organele omului mai în vârstă regenerându-se, iar vârstnicul devine plin de vigoare (Din alte informații mai știm că elita planetară, gen Rockefellerii, Rothschilszii au sanatorii unde cresc copii cu produse bio pentru ca sângele lor să le fie transfuzat de două ori pe an, complet, n.b.).

Adrenocromul poate fi recoltat în termen de trei minute de la cineva care trece, la moartea subită. Este produs în glandele suprarenale, ceea ce înseamnă că capul tău trebuie distrus pentru a fi recoltat [corectarea: recoltarea sângelui va fi suficientă]. Este foarte scump, deci liderii mondiali sunt în stare să plătească. În primul rând, utilizatorilor nu li se spune de obicei de unde provine, li se permite să afle doar după ce l-au încercat, în caz contrar s-ar opri. După ce l-au încercat, pe utilizatori nu-i mai deranjează cum este recoltat, deoarece a fost atât de bun. De asemenea, se pare că DMT, adrenachromul artificial se găsește în FIECARE plantă de pe planetă, totuși în cantități minuscule, încât nu este eficient să fie obținut astfel.

De multe ori realitatea este cu mult mai dureroasă decât marea majoritate a oamenilor își pot imagina, dar aceste adevăruri trebuie scoase la lumină și vindecate, altfel nu putem merge mai departe.


Câțiva ”consumatori” de „Adrenocrom” :


Cher consumatoare de Adrenocrome



Celine Dion după ce a întrerupt injectarea cu Adrenocrom



Sursa: http://humansarefree.com